Hongarije: Posteractie tegen de EU-quotaregeling voor migranten

Screenshot_12

Viktor Orbán met de Hongaarse vlag.

(Vertaling: E.J. Bron)

Deze dagen loopt er in Hongarije een landelijke posteractie van de Hongaarse regering voorafgaand aan het voor 2 oktober geplande Hongaarse referendum over de EU-quotaregeling voor migranten. Het is de bedoeling van de actie om de stemmers te informeren en te sensibiliseren (dus datgene wat en Viktor Orbán in het Westen over het algemeen als “populisme” verwijt). Hieronder de zes posters, elk met een Nederlandse vertaling:

Screenshot_13

Wist u dat er sinds het begin van de migratiecrisis meer dan 300 mensen om het leven zijn gekomen bij terreuraanslagen in Europa?

Screenshot_14

Wist u dat er vorig jaar anderhalf miljoen illegale immigranten naar Europa zijn gekomen?

Screenshot_15

Wist ui dat Brussel in Hongarije net zoveel illegale immigranten zou willen vestigen als de bevolking van een hele stad?

Screenshot_16

Wist u dat sinds het begin van de migratiecrisis de overvallen op vrouwen in Europa dramatisch zijn toegenomen?

Screenshot_17

Wist u dat de terreuraanslag van Parijs door immigranten werd gepleegd?

Screenshot_18

Wist u dat er alleen al in Libië bijna een miljoen immigranten wachten om naar Europa te komen? 

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hongarije: Posteractie tegen de EU-quotaregeling voor migranten

 1. Pieter zegt:

  Nogal milde posters. Geen woord over de islam.

  Like

 2. Je vraagt je echt af waar Brussel mee bezig is en waarom er geen maatregelen genomen worden. Waar gaat dit op uitdraaien, ik geloof in geen enkele regering meer.

  Like

 3. Thoth zegt:

  Heel juist. Hieronder zijn de islamisten te zien na het gebed vandaag in de moskee :

  Like

 4. Jan zegt:

  Nog een idioot die net als de Ceausescus direct tegen de muur moet (en afgeknald als een dolle hond)

  Migration Chief: Europe Must Open Its Borders To All, Including Economic Migrants

  United Nations (UN) representative and former Goldman Sachs banker Peter Sutherland has declared that European countries must open their borders to all, including economic migrants. Mr. Sutherland said that refusal to accept everyone who wants to live in Europe is an affront to the European values of dignity and equality of man. Economic migrants, he claimed, are “survival fighters” and the future of Europe.

  Mr. Sutherland contended that the EU should not be blamed for not opening the floodgates of migration, as it is down to “the absolute failure of member states, its governments”.

  http://www.breitbart.com/london/2016/07/21/europe-open-borders-economic-migrants/

  Like

  • exmarineman zegt:

   Tja hij zal ook wel lid zijn van de Bilderbergers en/of de NWO’ers…….Maar waarom neemt hij er niet zelf een paar honderd in zijn riante verblijven en als werknemers, als die economische vluchtelingen zo goed zijn…???

   Like

 5. Sabeltant zegt:

  Zo mooi om te zien dat Europa EINDELIJK uit elkaar valt.
  Het is de schuld van die halfgare socialisten die menen dat zij wel weten wat goed is voor een land.
  Hel no! Verrek maar met je migranten!
  Victor houdt je rug recht!

  Like

 6. Flo zegt:

  NIETS, geen enkele reactie komt er van het smerig elite geteisem zoals Juncker, zijn vette vazal timmermans, of van onze grote ontkenner en draaier en ook toekomstige EU rat Rutte….

  Like

 7. exmarineman zegt:

  Het zijn helaas maar 6 posters en er komt helaas – maar wel opvallend eigenlijk – niet 1 keer het woord islam of moslim op/in voor….. een gemiste kans denk ik

  Like

 8. gerard zegt:

  Leven in Hongarije is veilig onder Orban. Geen moslim te vinden die net als in Holland in een overheidspositie terecht komt. Holland vervuilt haar landen drijft haar Nederlanders van goede wil naar buitenwijken voor blanken en naar betere oorden in het Buitenland.
  Die veilige oorden waar ook onze regering woonachtig is en beslist gevrijwaard blijft van slagans als: neem een immigrant in huis.

  Like

 9. Qvic zegt:

  De gehele immigratie crisis is doel bewust opgezet om de bankenwereld te redden, daar de meeste overheden met de banken onder het zelfde hoedje spelen is dit dan niet verwonderlijk. Het monetaire geldsysteem is gebaseerd op schulden maken en daar overeen nog eens rente te berekenen. De banken toveren geld uit niets, d.m.v. cijfers in te typen op het toetsenbord en op enter te drukken, zodat die cijfers op jou rekening dan komen te staan. Over dit zogenaamde geld moet jij een afsluitboete betalen en ook nog eens elke maand rente over dat ingetoetste bedrag betalen. Om als burger aan geld te komen moet de doorsnee burger er voor werken. Het monetaire geld systeem moet per jaar minimaal met 3% groeien om levensvatbaar te houden. Dat is ook de reden waarom er nu enig paniek is omdat de gewenste inflatie van 2 à 3% per jaar niet gehaald wordt. Want door dat er met rente gerekend wordt, zou er anders meer geld uit de economie gehaald worden door de banken, dan er schulden gemaakt worden. De banken telkens redden is lariekoek, want dat zogenaamde geld wat zij uit niets toveren staat wel in de boeken als een tegenwaarde. Deze waardes gebruiken zij op hun balansen zodat het net lijkt alsof. De aandelenbeurzen wordt tegenwoordig per computer gedaan volautomatisch en dit is eigenlijk bijna het zelfde als het kaartspel pokeren (je kunt winnen, maar ook verliezen). Als zij weer eens miljarden verloren hebben, willen zij die miljarden weer van de belastingbetalers terug vorderen via de overheden, zodat zij weer verder kunnen spelen met speculeren op de beurzen.
  Doordat de Europese bevolking steeds rijker en intelligenter zijn geworden, gaan deze mensen steeds meer consumeren en nemen minder kinderen. Dit is een algemeen bekent verschijnsel van een welvarend land. Maar doordat er minder kinderen geboren worden krimpt de Europese bevolking en daar ligt nu het probleem van ons huidige monetaire geldsysteem want dat kan niet tegen een krimp.
  Door nu in enorme aantallen domme achterlijke analfabeten te importeren die voor een massale nakomelingen zorgen en die ook geheel op kosten van de (lid)staten verzorgd moeten worden, zullen de overheden wel verplicht worden om schulden aan te gaan bij de banken (wat in de media als staatsschuld wordt genoemd) Hierdoor kunnen de banken overleven en om deze massale mensenmassa te voeden e.d. zijn de grote (Wallstreet) beursgenoteerde bedrijven die deze dan voor hun rekening nemen. Het probleem hiervan is dat de middel en kleine bedrijven langzaam en zeer in de toekomst het veld moeten ruimen voor deze mega bedrijven die zich alles min of meer toe-eigenen en voor de mega winsten moeten zorgen voor hun aandeelhouders. De autochtonen bevolking zelf wordt dan als een te werk gestelde zombie slaaf behandeld en geleefd, privacy en zelf denken worden dan niet meer geaccepteerd.
  Dit gehele verziekte en hebzuchtige systeem heeft steeds meer ruimte nodig om te kunnen overleven totdat de gehele aarde ten prooi is gevallen en dan ???
  Of er moet een grote reset komen en alle banken e.d. opheffen en geld weer als universele ruilmiddel met een echte waarde introduceren en de rente te verbieden. Maar dat neemt wel alle macht bij de huidige machthebbers weg en dat gaat echt niet zonder slag of stoot.

  Like

 10. Jean zegt:

  Die posters vertalen in alle talen in Europa en vooral “overal” ophangen, in september een referendum houden in heel Europa en als daar 50 + 1 beslissen “islam eruit” dan gaat die islam eruit zonder rekening te houden met die EU verraders, de wil van het volk is heilig (als er iets heilig is).
  M.i. is de uitslag 95% die eisen dat die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam verdreven en verboden wordt op Europees grondgebied, alleen al het vooruitzicht maakt een mens overgelukkig, geen gewelddadige baardapen, geen kopvodden, geen zwalpende zwarte tenten meer in het straatbeeld, heerlijk.

  Like

 11. ed zegt:

  dit kanker gezwel, de islam ,dient zo snel mogelijk uit ons land verwijderd te worden ,leuk of niet.
  doen we dit niet, dan zal de kanker ons besmetten en ons ziek maken tot op het bot ,en we zullen allemaal niets meer te zeggen hebben in ons zwaar bevochten land.

  Like

  • Anneke zegt:

   Kankergezwel….de NWO-gangsters. De moslims zijn voor hun maar pionnen op het mondiale schaakbord. Eens gaan ook de moslims tot besef komen, dat ook zij NIETS zijn. Dat het gehele globale politieke systeem er niet is voor de burgers, maar voor de overheersers van NWO-Lucifer gangsters.

   Like

 12. Pingback: “Vluchtelingen”: Merkel bereidt zich voor op het mislukken van de deal met Turkije | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s