Nice weigert verzoek camerabeelden aanslag te wissen

Screenshot_6

Bloemen op de Promenade des Anglais in Nice.

Nice heeft een verzoek om beelden van bewakingscamera’s van de aanslag op 14 juli te wissen geweigerd. De Franse antiterrorismepolitie had het verzoek ingediend, maar volgens de autoriteiten in de Zuid-Franse stad kunnen de beelden dienen als bewijs dat er te weinig beveiliging was.

Het schriftelijke verzoek van de terrorismebestrijdingsdienst DAT was volgens een anonieme gemeentefunctionaris niet goed onderbouwd, meldt persbureau AP. Volgens de Franse krant Le Figaro is de nationale politie bezorgd dat de beelden kunnen uitlekken en in jihadistische propaganda opduiken.

Lees verder>>>
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Roma en Sinti, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nice weigert verzoek camerabeelden aanslag te wissen

 1. Gauw de boel proberen te verdonkeremanen, hoe is het mogelijk. Je hoeft je niet af te vragen aan wie zijn kant ze staan.

  Like

 2. GT zegt:

  Laat zien wat een corruptie, stelletje lamstralen ga terroristen vangen sukkels ben je nou helemaal besodemieterd bewijs materiaal van min tot min, hoe is het mogelijk laat me raden waarom!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Camera beelden van de islamitische aanslag uit Nice moeten gewist worden want ze passen niet in het multiculturele frame van globalistische elite en hun handlangers in de media. Waar vorig jaar het verdronken (door schuld vader) Syrische jongetje week na week, na week de voorpagina’s haalde (kwam goed uit in hun immigratie agenda) wil men de kapot en uiteengescheurde kinderlijkjes op de boulevard in Nice aan het grote publiek ontrekken. De echte rede waarom de elite dit wil is omdat ze willen voorkomen dat de beelden publicitair ongunstig gaan uitwerken op de islam en de door hun opgezette islamisering van Europa. De dubbele moraal van deze politiek correcte zeloten is zum kotzen.

  Like

 4. Ron zegt:

  Hierbij een betere bron dan de nationale azijnpisser “volkskrant”.

  Nice authorities turn down police request to delete footage of fatal truck attack — RT News
  https://www.rt.com/news/352631-police-nice-delete-footage/

  In deze bron meerdere verwijzingen naar Franse bronnen (in het Frans natuurlijk).

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Hoe sneller Marien le Pen MP wordt, hoe beter voor Frankrijk… en voor ons ook!!!!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Het zal eens niet verdoezeld moeten worden; wat een verrotte politiek!

  Like

 7. exmarineman zegt:

  Uiteraard moeten die beelden worden gewist voor de Franse regering, waar deze politie onder valt. Er zijn door nabestaanden namelijk ook aangiftes gedaan tegen de politie en de collegae “beveiligers” en terroristenbestrijders: de Franse overheid is in staat van beschuldiging gesteld door de nabestaanden. Tja en dan moet je natuurlijk al het bewijsmateriaal zo snel mogelijk zien laten te verdwijnen….. En dan komt dus de echte aard van het beestje boven water: mooie woorden tijdens de persconferentie door Hollande en daarna als voorstander van de verdere islamisering gewoon doorgaan met het uiteindelijk doel in je opdracht van de Bilderbergers, NWO’ers en ook de moslimlanden in het olierijke M.O. En niet te vergeten de oprichting van het nieuwe Ottomaanse rijk…..

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  De Fransen zouden juist alle beelden moeten openbaren om de wereld te laten zien welke agressie er van de islam uit gaat.
  Gooi ze meteen op sociale media en internet filmkanalen zodat ze nooit meer gewist kunnen worden.

  Like

 9. Jan zegt:

  Normandy church terror: ISIS knifemen slit throat of priest, 84, and take nuns hostage

  Murdered At The Altar ISIS butchers behead Catholic priest, 86, ‘while shouting Allahu Akbar’ in latest sickening terror attack to rock France

  Father Jacques Hamel was brutally murdered by two assailants who also took two nuns and several worshippers hostage

  According to security sources, one of the attackers was a convicted ‘electronic tag wearing’ terrorist living with his parents.

  Supporters of the depraved death cult are celebrating the horrific attack at the church which was reportedly on a terrorist ‘hit list’ which it is claimed French police have known about since April 2015 – following the arrest of an extremist in Paris last year.


  (rechts onder de terrorist)

  https://www.thesun.co.uk/news/1503398/isis-terror-two-knife-attackers-beheaded-priest-two-nuns-taken-prisoner-by-knife-attackers-in-french-church-rouvray-rouen-hostage-attack/

  Moslims dienen volledig uitgeroeid te worden, maar dat mag je dacht ik niet denken, laat staan zeggen. Maar ik doe het toch, want dat is de enige oplossing wil men overleven.

  Komt natuurlijk weer een stille tocht of herdening met waxinelichtjes

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Kijk…………dat ze nog steeds tekort schieten en geen vuile was buiten hangen is niet meer vanzelfsprekend. De lokale overheid gaat rebeleren…………..want de overheid kan het niet aan omdat ze telang naar duistere krachten hebben geluisterd……..en zo is het met vele Europese leiders die nu machteloos moeten toezien hoe we afglijden naar de duivelse grot van Merkel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s