Tijd om migranten te gaan opvoeden

Leon de Winter

(Door: Leon de Winter)

Afgelopen zaterdag deed het NOS Journaal alsof zijn reporters niets hadden gezien of gehoord, maar bij RTL Nieuws hadden ze de uitbarsting van etnisch chauvinisme perfect geregistreerd. Bij een ongeoorloofde demonstratie van Turken in Rotterdam vertelde een vloeiend Nederlands sprekende vrouw gepassioneerd, tegen het hysterische aan, terwijl ze de Turkse vlag vasthield en kuste: ’Wij houden van deze vlag en daar hou ik van! Dit is mijn vlag [ze drukt de vlag tegen haar voorhoofd]! Dit is mijn vlag! En daar ben ik trots op!’

Ook de Nederlandse taal had haar Turkse ziel niet kunnen transformeren. Zij was een Turkse, en zij was trots. Definitief markeerde zij het einde van de multiculturele samenleving.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marokkanen, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Tijd om migranten te gaan opvoeden

 1. wim zegt:

  Goede analyse. Maar geen remedie. Het westen is niet bij machte ‘op te voeden’. Het heeft de eigen waarden verkwanseld en spuwt in de bron waaruit het gedronken heeft. Al zou het westen al willen opvoeden (zoals Leon voorstelt), dan weet het niet eens meer waartoe. Laat staan hoe.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ik zeg het maar even gewoon heel cru…. De huidige generatie ouders weten niet eens meer wat opvoeden is. Kinderen gaan al vanaf hun 2e/3e jaar naar de creche of kinderopvang en thuis zijn ze allemaal te moe…..Kinderen leren ook geen discipline meer want de ouders houden zich zelf niet eens aan de (verkeers)regels dus hoe kun je dan je kinderen opvoeden met respect voor anderen/ouderen/zieken/zwakken. Opstaan in de bus, trein of tram is er niet bij niet eens voor ouderen, invaliden en zieken met bijv een gebroken been oid. Want zo zeggen de ouders zij hebben ook betaald voor een zitplaats….. En het is jij’en en jou’wen tegen ouderen en onbekenden….Ja en hoe willen dit soort mensen dan anderen opvoeden?????

   Like

 2. BigLJohn zegt:

  Migranten opvoeden is, in het licht van de Islam, net zo onmogelijk als de Duivel gaan omturnen tot een Godsvruchtig wezen. We hebben het hier wel over de Islam, en diegenen die zich daar mee bezig houden wijzen de democratie af, en zweren bij de theocratie. En iedereen weet hoe dat tot nog toe uitgepakt heeft. Door die Islam weigeren ze zich aan te passen, en dwingen op een gewelddadige manier de Islam aan ons op. Zo kunnen o.a. de aanslagen in Europa, die ISIS volgelingen plegen, rekenen op de sympathie van 75 % van de Europese Moslims. Diegene die het lukt om deze creaturen succesvol om te turnen, verdient pas echt de Nobel-prijs van de vrede.
  Maar reken daar maar nooit op. Een sprookje van Hans Anderson is nog veel geloofwaardiger !

  Geliked door 1 persoon

 3. Claudia M. zegt:

  Ik vrees dat er bar weinig op te voeden valt. Velen voelen zich door dit waanzin geloof nog ver boven ons gesteld ook; wij zijn immers maar ongelovige honden of varkens. Het beste zou zijn als ze terug gingen naar eigen land en daar hun ding gaan doen. De multiculturele samenleving is volledig mislukt en de autochtone bevolking krijgt er steeds meer last van, want alles wordt tot nu toe getolereerd; tot de kruik, al veel te lang te water gelaten zonder welk een consequentie dan ook, een keertje barst!

  Like

 4. elisah zegt:

  Einde multiculturele samenleving?
  Die multiculturele samenleving is er nooit geweest, het is altijd zij tegen ons (Nederlanders) gebleven. Zelfs die paar mensen die wel meedoen en integreren, zijn op momenten als deze weer helemaal om en veranderen weer in de Turk of de Marokkaan etc , met een hekel aan Nederland.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Een goede, duidelijke analyse van de situatie in Nederland met de grote aantallen Turken en Marokkanen. Het motto is echter verkeerd. Niks opvoeden. Dat is verspilde moeite en geld. Naar Turkije en Marokko deporteren. Als het maar even kan allemaal maar te beginnen met de zwaar gelovigen en de veel overlast bezorgende jongeren. Opgeruimd staat netjes. Dat is iets anders dan opgevoed staat ……… (?). Resultaat: nul komma nul.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 6. Sjaak zegt:

  Opvoeden is wie een emmertje water naar de zee dragen !
  ERUIT MET DEZE HELE ROTZOOI !

  Like

 7. Jean zegt:

  Het is dergelijk zootje wat wij heel snel moeten verwijderen van ons grondgebied want dergelijk zootje hoort hier niet thuis, nu niet en nooit niet want…
  I.S. is islam – islam is I.S. dus smeerlapperij.

  Like

 8. Frans Brassens zegt:

  Inderdaad, wat enkelen hier al schreven: een aanhanger van de islamideologie is onmogelijk op te voeden. Het enige wat er op zit is ze onschadelijk maken hoe dan ook.

  Like

  • Anneke zegt:

   Massale castratie van al de hete Arabische hengsten…Laat dezen ‘een rustig ruin’ worden.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Anneke.
    De enige en afdoende oplossing voor het moslim-probleem…
    Korans op de markt brengen die diegene die het boek opent automatisch besmet met een stof die het bij de man aangemaakte sperma voorziet van een stof dewelke geslachtsorganen zodanig omvormt dat zij een stof produceren die de ontwikkeling van geslachtsorganen onmogelijk maakt.

    Like

 9. Lis zegt:

  Als je ‘volwassen’ mensen moet gaan opvoeden, ben je al veel te laat. Dat heeft geen enkele zin meer. Naar een asiel brengen in het land van herkomst is een beter idee.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Een prima artikel van Leon de Winter. Ik kan mij met de meeste zaken die hij naar voren brengt wel vinden. Toch zijn sommige aspecten in zijn betoog wat te zachtaardig. De realiteit heeft echter de grenzen allang verder verlegd. Hij schrijft: TIJD OM MIGRANTEN TE GAAN OPVOEDEN. Een leuk idee, maar met weinig houvast in de werkelijkheid anno nu. JE KAN ZE NIET OPVOEDEN!!! Zeker niet wij! ..Voor wie ze zo veel minachtig hebben. Waarom zouden ze geen minachting voor ons hebben? Als iedereen voor ze kruipt? Te beginnen met de media ..Dat zegt u zelf ..NOS Journaal gaf geen aandacht aan de Turkse demonstratie. Het paste niet in de zieke politiek-correcte mentaliteit van deze Staatszender. De Turken hadden in deze demonstratie overduidelijk laten zien dat Rotterdam van hen is. Ze zorgen voor overlast. Ze reden als gekken met vlagen op hun auto’s en parkeerden waar zij zin in hadden. (er zijn video’s gemaakt van deze demonstratie).
  Dat de Turken houden van Erdogan? Wie belet ze dat niet te doen? Waarom zouden ze dat niet doen? Ze voelen zich op de 1ste plaats Turks. Dat is hen goed recht. Maar is dat terecht zulke mensen een Nederlands stemrecht te geven? Is dat terecht om ze als Nederlandse ambtenaar te laten werken en dicht bij als onze gevoelige data te snuffelen? Een Duitser of een Belg mogen in Nederland niet stemmen en ook niet als ambtenaren werken; al zijn ze beide burgers van een EU lidstaat.

  Turkije en Marokko zijn Islamitische landen. In de Islam bestaat geen democratie. Mijnheer Allah houdt niet van mensen die voor zichzelf denken ..Ze moeten achterlijk blijven. Zo kunnen ze het primitieve gedachtegoed van de Koran – de religieuze Mein Kampf – volgen. Wat voor recht hebben wij, als Dhimmies, te beslissen over de opvoeding van moslims? In hun opvatting moeten ZIJ ons opvoeden…en nog liever verdelgen. Het verdelgen is vooral voor de Joden behouden, die de schijt hebben aan Allah en zijn bende geitenneukers. Maar niet enkel de Joden moeten worden verdelgd . Het geldt voor iedereen die de islamitische pathologische god niet wil accepteren en niet 100 en meer keren per dag wil schreeuwen hoe geweldig hij is!. Zij krijgen ze hulp van hen linksige en liberale politiek-correcte Quisling vrienden. Mensen die in hun culturele relativisme en arrogantie denken dat ze hun troetelbeestjes zouden kunnen opvoeden; al duurt het langer dat ze hadden verwacht. In de tussentijd VERNIETIGEN ZE het land waar meer dan duizend jaar van bloed, zweet en tranen zijn verbonden. Ze riskeren en heel hoge beschaving omver te werpen en kiezen ervoor om het hele continent tot de Rivers of Blood te veranderen (Enoch Powell april 1969). Het is tijd voor ons om te laten zien dat wij niet als varkens willen worden verdelgt. ZEKER NIET ZONDER GEVECHT VOORAF. Dat gunde de Nederlandse Ondergrondse de Moffen ook niet in de Tweede Wereldoorlog

  Like

 11. Paul55(realist:) zegt:

  Het is tijd om migranten te weren, ze ontwrichten de westerse samenleving op een onacceptabele wijze. Ze passen niet in onze samenleving!

  Like

 12. Harry zegt:

  Nu er zelfs in zuid-Amerika Brazilianen , meen ik , op eigen houtje tot de islam toetreden en meteen moordplannen gaan maken , dan moet je toch wel heel naief zijn om te denken dat het niet door de islam komt dat de aanhangers collectief gek worden .

  Als ik dan die eigenwijze smoelen van de linkse politiekcorrecten zie en de lafaards als Rutte , Pechtold , consorten , die nog steeds proberen alles af te zwakken en te bagatelliseren , dan zou je ze toch ergens midden in de Atlantische oceaan droppen ?
  Misschien heeft maxima nog wel connecties in die hoek ?

  Oh nee , stom , stom , stom ! Ze worden vast beschermd .
  Bilderbergprotectie .

  We moeten wat anders verzinnen .

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Opvoeden? Hoe durft Leon de Winter. Er is niks mis met de migranten en als één van hen buiten de ordentelijke boot valt dan is hij een ‘lone wolf’, hij heeft ‘psychische problemen’ of het nieuwste excuus: hij is razendsnel geradicaliseerd.. Als dat later niet het geval blijkt, dan verzwijgen we het en houden we ons vast aan onze ‘alle culturen zijn gelijk’ opvatting.

  De beste oplossing is om te blijven denken dat er niets aan de hand is en gewoon blijven ontkennen dat de problemen die dagelijks in de kranten naar buiten worden gebracht, bestaan.

  We praten dan niet meer over verrijking, maar over ‘zij horen er ook bij’.

  Merkwaardig dat de liefde voor de medemens bij politiek correct alleen uitgaat naar de ‘arme vluchtelingen’ maar niet naar de autochtone slachtoffers.

  Leon de Winter wijst op het accepteren van gewoontes die politiek correct bij ons en doodzonde vindt.

  Een opvallend voorbeeld is ook het accepteren dat vrouwen onderdrukt worden, soms zelfs niet naar buiten mogen en in beledigende voor middeleeuwse kledij over straat moeten lopen.

  Dat willen ze toch zeker zelf? Ja hoor, op islamitische scholen in Nederland lopen meisjes van een jaar of zes al in gepaste kledij rond. Eigen keuze, nietwaar?

  Trouwens, moeten wij in onze vrije moderne samenleving gedwongen worden tegen achterlijke kledij aan te kijken? Wordt het geen tijd dat we zeggen:”Dank u, niet hier”. Er komen nog honderdduizenden met zeer primitieve opvattingen binnen.

  En opvoeden, Leon? Ik hoor politiek correct al gillen. Ik vermoed dat ze eerder vinden dat wij van hen veel kunnen leren.

  En zullen mensen die denken dat zij superieur zijn en die vinden dat ‘ongelovigen’ – zoals wij – maar inferieure wezens zijn, ook maar iets van ons aannemen?

  Politiek-correct geeft ook al cursussen om de vluchtelingen onze opvattingen bij te brengen.

  Blijkbaar hebben ze vergeten te zeggen dat vrouwen hier geen loslopend wild zijn, dat je maar kunt grijpen wanneer je daar zin in hebt.

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Goed met inzicht geschreven artikel. Maar aan het einde volgt de deceptie. Als je in staat bent een artikel te schrijven dat analytisch goed in elkaar zit betreffende de ins en outs van de niet westerse immigrant dan moet je ook het psychologisch inzicht hebben dat heropvoeden een niet te overwinnen weerstand met zich mee zal brengen. Heeft Leon de Winter dat psychologisch inzicht niet? Ik denk dat Leon de Winter dat wel heeft maar dat ook hij te politiek correct is dat in alle openheid te bekennen. Leon de Winter is realist in zijn analyse maar politiek correct in zijn oplossing. Hij weet dat miljarden zijn gepompt in integratie projecten, in reclaseringsprojecten en onderwijs projecten echter de opbrengst is gebleken onder de streep nul. Er is in Europa maar een oplossing vooor het gigantische probleem met niet westerse immigratie en dat is per direct een totale immigratie stop exclusief voor alle mensen met een moslim achtergrond. Is dat discriminatie? Ja dat is discriminatie, maar discriminatie uit lijfsbehoud en voor de toekomst van onze kinderen. Maar dan zijn we er nog niet, naast een immigratie stop voor moslims moet ook een actief beleid op gang komen dat moslim remigratie actief gaat promoten. Ook moet hierbij het signaal afgeven worden dat de islam in Europa geen toekomst heeft. Gaat dat veel geld kosten? Ja dat gaat veel geld kosten maar zal na afloop onder de streep veel opbrengt hebben. Veel opbrengst financiëel en wat het belangrijkst is veel maatschappelijke rust en welzijn. De gemiddelde Europeaan is in een fase beland dat het zien van hoofddoeken hem gevoelens van onmacht en afkeer geeft. Met die gevoelens is hij niet geboren maar werden opgeroepen door decennia moslim gedrag. Zolang moslims een substantieel deel blijven uitmaken van een samenleving is maatschappelijke spanning gegarandeerd. Ook voor de generaties die na ons komen.

  De islam en allen die ermee besmet zijn zullen nooit integreren. De macht van het getal zal ons dat in de toekomst duidelijk maken en dan komen we in een fase dat alleen burgeroorlog ons nog kan redden.

  Geliked door 2 people

 15. Pieter zegt:

  Vermoeiend hoor dat ‘opvoeden’. De islam is niet compatibel met de westerse democratie, dus vergeefse moeite.
  Opzouten die hele hap. Geen intellectuele benadering meer van het probleem.

  Like

 16. Ze zijn niet op te voeden, ZE ZIJN AL OPGEVOED DOOR DE ISLAM.

  Like

 17. Hans zegt:

  Dat moet niet hoeven en dat is ook niet mogelijk. Ze moeten eruit hier.
  Signalen akoestisch en gezichtsuidrukkingen bij paniek/afkeer/walging/pijn dat mensen iets niet willen (verkrachting / roof / geweld) zijn universeel voor slle rassen.
  Dat hoef je niet uit te leggen.
  Iemsnd die willens en wetens een kind of vrouw aanvalt en deze signalen negeert is door en door slecht en dat cursus je er niet uit.
  Die moet je onverdoofd castreren en daarna levend aan de varkens voeren.
  Simpel

  Like

 18. Anneke zegt:

  On-opvoedbaren zullen zich nooit laten ‘educeren’. Te dom om te leren…Zet deze vreemden voor het ‘blok’…Een stap in de criminele valei en het is gedaan met je tij hier in Europa. Terug naar de hete bliksem-landen, van allah en mohammed.

  Like

 19. aegoliuscs zegt:

  Waarom EREN zij elders hun beloofde land? Gewoon retour en niks dubbel paspoort. Het enige paspoort dat geldt is waarvan zij wettelijk geen afstand konden nemen.

  Like

 20. ildiko zegt:

  Turken en Marokkanen enz zullen eeuwig Turken of Marokkanen MOSLIMS blijven als ze niet de Nederlandse genen in zich hebben, dus geen enkele westerse paspoort maakt iemand westerling. De politieke correcte houding en stop de discriminatie is gewoon een debiele uitvinding van imbecielen.

  Like

 21. dasha zegt:

  Haal geen vreemde volkeren met hun goden in huis. Denk niet dat u er tegen bestand bent,
  het zal u tot een valstrik zijn.

  Like

 22. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wie niet naar wegen zoekt z’n kind met toekomst op te voeden
  bezit nog minder inzicht, dan we als Westerlingen al vermoedden
  daar is geen goedmens-inzet kansvol vruchtbaar aan besteed
  verloren tijd, dus “integratie” blijft een holle kreet…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 23. Jan zegt:

  Wie ook het boek van Bosma over Zuid Afrika heeft gelezen (je wordt er zwaar depri van, het is er nog erger dan vermoed) weet dat de ‘regenboognatie’ onzin is.

  Like

 24. joopklepzeiker zegt:

  Complet waardeloos stuk , van een semi intellectueel , er staat niets in dat we al niet jaren weten, EN GEEN ENKELE oplossing daar brand de intellectuele letter spuger voor, dat zou hem kunnen beschadigen in het intellectuele cirkeltje van de roep toeters .

  Like

 25. hslot4 zegt:

  Je kan het beter ondervoeden gaat sneller

  Like

 26. delamontagne zegt:

  UIT DE ITALIAANSE KRANT…………
  Qui troppi simboli cristiani”.
  = = = = = = =
  TEVEEL CHRISTELIJKE SYMBOLEN VOOR DE ‘MIGRANTEN’ !
  ………….
  Komende uit Pakistan vallen zij het schiereiland Italië binnen.
  Ze zijn jong en moslim.
  Het zijn de zogenaamde “vluchtelingen”.
  En dan gaan ze protesteren en staken.
  Waarom ??????????
  ER zijn teveel Christelijke Symbolen om hen heen …………..
  Dit gebeurde in Italië, in een klein stadje in de Provincie Lucca, Torre del Lago.
  De groep ontevreden “vluchtelingen” was ondergebracht in een nieuw “AZC” en ze besloten om te gaan staken als teken van protest.
  De reden: Op het Kerkhof waar zij werkten waren TEVEEL Christelijke symbolen…
  Veel kruizen, engeltjes en beelden van heiligen.
  [ Misschien niet helemaal bekend in NL; in de Zuidelijke EU-landen, FRankrijk, spanje Italië etc,etc, zien de begraafplaatsen er heel anders uit dan in NL.
  Soms ge_ëmailleerde foto,s van de overledene, veel bloemen, kruizen, beelden etc,etc …].

  Deze vreemdelingen, die durven te protesteren na nauwelijks te zijn aangekomen.
  Voor een “zakcentje” werkten zij [vrijwillig ! ! ] op het kerkhof. Het project is immiddels stopgezet

  De Italianen vragen zich verbijsterd af: Waarom zijn zij naar een Katholiek land gekomen. ? ? ?

  Francesco de Villasmundo

  Geliked door 2 people

 27. guusvelraeds zegt:

  De Italianen vragen zich verbijsterd af: Waarom zijn zij naar een Katholiek land gekomen. ? ? ?

  Om het over te nemen. Wat hadden jullie dan gedacht?

  Like

 28. C.A.Barstow zegt:

  Opvoeden???
  onnozel geklets, eruit met dat vuile moslim tuig.

  Like

 29. paulzwueste zegt:

  Hier word ik nou misselijk van.

  De Winter heeft het over opvoeden als zijnde DE oplossing voor het immigrantenprobleem…

  Nee Leon de Winter…!!!!
  De enige en echte oplossing is terugsturen en grenzen dicht!!!!!

  Like

 30. Tijd om migranten te gaan opvoeden, het wordt tijd om bij de eerste de beste criminele handeling om ze er uit te trappen…

  Like

 31. Marc zegt:

  Ik heb altijd met veel instemming Leon de Winter gelezen; ik ben het zelfs nooit met hem oneens geweest!

  Maar nu deze zin:
  “We moeten echt eens ophouden met cultureel relativisme en onze migranten opvoeden tot zelfbewuste individuen in onze open samenleving.”

  Het eerste deel van de zin, dat we moet ophouden met cultureel relativisme, bestaat uit ‘we’ en ‘ophouden met relativisme’.
  Wie zijn we? Ik denk dat Leon op de eerste plaats ieder weldenkend mens bedoelt. Op de tweede plaats toch ook de autochtone Nederlander. Beide is mogelijk, en wenselijk, maar het moet wel duidelijk worden wie ‘we’ zijn.
  Cultureel relativisme is iets wat niet bij elke autochtone Nederlander hoort. Dit begrip wordt uitsluitend beleden door de politiek-correcte meute en elite, autochtoon en allochtoon. Leon wil een einde aan dit relativisme, een alleszins verstandige eis.

  Het tweede deel van de zin ‘onze migranten opvoeden tot zelfbewuste individuen in onze open samenleving”. Het is voor het eerst dat ik Leon betrap op politiek-correct denken. Want ‘opvoeden tot zelfbewuste individuen’ is het stokpaardje van de politiek-correcte meute en elite: elk mens is ‘goed’ en elk mens is (kennelijk!?) ‘maakbaar’. Behalve dat deze begrippen politiek-correct zijn, stammen ze juist ook uit de westerse cultuur: het is het christendom, en na deificatie van het begrip individu de Verlichting, die individualisme en persoonlijke verantwoordelijkheid hun prominente plaats in onze samenleving en onze cultuur hebben gegeven, en onze individuele gewetens collectief (!) hebben gevormd.

  Dus in dit tweede deel van de zin zit ‘m nu net de paradox. Nu niet alleen even een ‘foutje’ bij Leon, maar een misser van mega-omvang door iedere autochtoon én allochtoon die meent dat alle culturen vreedzaam en coöperatief naast elkaar kunnen bestaan in één samenleving. Want als die Turkse demo’s in Rotterdam en elders nu een ding echt duidelijk hebben gemaakt, en daarvan getuigt nu juist het hele betoog van Leon (!) is dat vreemde culturen nu juist niet assimileerbaar zijn, dat vreemdelingen zoals de Turken dat helemaal niet willen, sterker: ze kunnen het niet want … ze hebben die hele culturele en mentale scholing van geweten nooit gehad! Het is hen ten ene male onmogelijk te reflecteren op het zelf, de goede dingen en de slechte dingen. Tuurlijk, er zullen Turkse individuen zijn die dat geleerd hebben of altijd al hebben gedaan. Maar de cultuur van Turken hier te lande is daar niet toe in staat, en zal dat ook nooit zijn. En dat is de les die verantwoordelijke Nederlanders moeten trekken: meerdere culturen in één samenleving kan niet!

  Like

 32. Jan zegt:

  ‘Familiedrama’, lees: moslim vermoord zijn kind

  Drie doden bij familiedrama in Amsterdam

  Een man is vandaag met een baby in zijn armen uit een raam gesprongen aan de Eendrachtstraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Ze zijn beiden om het leven gekomen, meldt de politie. In de woning werd ook het levenloze lichaam van een vrouw gevonden. Het gaat om de moeder van de man.

  Buurtbewoners melden dat de ouders van de baby al een tijdlang ruzie hadden. De twee zouden sinds een maand of drie uit elkaar zijn.

  Explosief
  De Explosieven Opruimingsdienst moest ter plaatse komen om de gevonden handgranaat te ontmantelen.

  http://www.ad.nl/amsterdam/drie-doden-bij-familiedrama-in-amsterdam~a79af180/

  Like

 33. leefbarbaar zegt:

  Wat de geachte reaguurders al vermeldden: je kunt moslims niet opvoeden. Dat is al 1000 keer mislukt. Je kunt ze wel het land uit zetten. Dan is hun opvoeding en hun gedrag het probleem van de islam en niet van ons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s