Pokémon GO – zombies . . .

Screenshot_1

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Pokémon GO – zombies . . .

 1. Jan zegt:

  Wie niet wist wat pokemon was, ik dus, en al helemaal niet wat pokemon go is, ik dus, hier een beschrijving http://www.computeridee.nl/nieuws/wat-is-pokemon-go/ en ja, ik al al die niet-wetenden lagen de afgelopen 20 jaar onder een steen.

  Vreselijk, wat een debiel spelletje, echt iets voor zombies. Ik kwam een paar dagen terug al hordes malloten tegen met een mobieltje, vergroeid met hun hand. Een kudde Italianen blokkeerde zelfs op de Brouwersgracht een kruispunt, stonden midden over de weg met elkaar te ouwehoeren. Overigens zijn toeristen in Amsterdam sowieso al volslagen imbecielen omdat zij menen overal te kunnen lopen.

  Like

 2. Jan zegt:

  Persiflage van Marc Dice

  Like

 3. elisah zegt:

  Het is best een leuk spel voor de jeugd, die ipv binnen te gamen nu buiten komt en andere spelers ontmoet. Ik snap niet dat er zo’n ophef over gemaakt wordt.

  Like

 4. Ze hebben weer wat uitgevonden, wat veel verkeersslachtoffers zal eisen. De nier stichting zal blij hiermee zijn, de wachttijd zal korter zijn. En dat voor zo’n onnozel spel.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Zinloze verslaving.
  Terwijl de massa zich hierin uitleeft kan de elite de gang gaan met regelen van de leefomstandigheden (verslechteringen) voor iedereen.
  Word wakker en hou je bezig met wat er toe doet.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Elena zegt:

  In mijn beleving massa hysterie door de volgzame schapen.
  Ik kan gemakkelijk oordelen…heb totaal NIETS met spelletjes.

  Geliked door 1 persoon

 7. VN zegt:

  Het is een onwerkelijke gevoel om hordes mensen “in actie” te zien. Op andere kant is het een spelletje die je laat gezond lopen. Alleen verkeersborden moeten worden aangepast op Pokemon gevaar op de weg.

  Like

 8. Deze gasten kunnen beter op terroristen gaan jagen…!!!

  Like

 9. Tja…”wie de jeugd bezighoud en dus afleid….heeft de toekomst.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Triest volkje !! Afspiegeling van de huidige maatschappij ???

  Like

 11. Astrid zegt:

  Ja, hou het volk lekker in slaap met stomme spelletjes, brood en spelen, en ondertussen staat de wereld in de fik.

  Like

 12. Anneke zegt:

  Verslaving nummer zoveel. Nog schadelijker dan nicotine-gebruik. Veiligheid van de samenleving via deze verslavingstak in het geding.

  Like

 13. janchik zegt:

  Onze hedendaagse wereld begint meer en meer op een open inrichting te lijken. Kijk om je heen, zie die Zombies lopen, gezicht 24/7 gericht op een apparaat, wat aangeeft op gezette tijden hoe zich te gedragen, handelen, opstellen, opiniëren etc., etc.
  Hun hele hebben en houen keilen ze op straat, na het laten van een natte scheet.
  Het is nog erger dan voorspeld in Orwell,s 1984. Deze generatie is verloren, is compleet door de MSM gehersenspoeld, het erge is dat ze het zelf niet eens door hebben.
  Voorbeeldje wat erg duidelijk is? de Nederturken hier ten lande, aanhangers gemaakt van een fascistische dictator d.m.v. de door hun bekeken satelliet zenders maar ook door de preken van de Erdogan getrouwe imams.

  Like

 14. Leo zegt:

  “t is maar en spelletje ” ????
  T Lijkt maar een spelletje !!!!

  Dikke lul 3 – Bier !!
  T pokemon “spelletje” werd de wereld in geslingerd, zogenaamd vanuit Australie…..
  De werkelijkheid is echter anders pokemon poppetjes zijn in feite opdrachten !!

  Is een USA test case, in zake het effect van het uitvoeren !! van electronisch gegeven opdrachten via het Micro electronisch veld in het menselijk brein.

  De eerste test case betreffende het praktijk resultaat van het systeem MIND CONTROL,
  waarmee in de naaste toekomst het handelen van mensen , volken, organisaties,
  regeringen ,kunnen worden gestuurd zonder het gebruikmaken van eigen denk en handelwijze,
  het electronisch uitschakelen van persoonlijke hersen impulsen.

  Speel maar lekker door, Sukkels
  Wie al gevangen is door het spel is al rijp voor het NWO game – Mind Control

  Like

 15. Sjaak zegt:

  Kapitalismus ist wie Krebs. Um permanent wachsen zu können, muss der Krebs sein Umfeld zerstören.

  Neoliberalismus ist Krebs im Endstadium. Unter dem Tarnnamen Globalisierung haben es die Metastasen geschafft, das gesamte gesellschaftliche Leben ins Visier zu nehmen und zu unterwerfen. Ökonomie geht vor Würde. Jetzt bleibt nur noch die Eroberung des menschlichen Ichs. Dazu wird die Gesellschaft sukzessive atomisiert. Das Zerschlagen klassischer Gruppen in immer kleinere Einheiten fängt bei der Gewerkschaft an, geht über die Familie und endet im Menschen selber. Aus dem Ich wird eine Einheit, die wiederum in ihre Bestandteile zerlegt und kommerzialisiert werden kann.

  Nach der Generation „Red Bull“ – „Wir realisieren Deinen Traum, und sei er noch so absurd“ – kommt jetzt die Generation „Selfie-Stick“. Nur wer sich permanent selbst inszeniert und dabei dem diktierten Trend der Industrie folgt, kann sich von der Lehre der völligen Konsumgesellschaft verschonen. Cloud-Persönlichkeiten.

  Wo führt diese Highspeed-Autobahn des Zeitgeistes hin?
  Ab wann führt die nicht-artgerechte Haltung des Menschen 3.0 zu seiner Zerstörung?
  Was muss geschehen, damit eine im Konsumrausch dahinvegetierende Gesellschaft wieder erwacht, zu sich kommt?

  Dr. Eugen Drewermann gehört zu den überzeugendsten Mahnern unserer Epoche. Er ist Theologe, Seelsorger und Humanist. Drewermann lebt ein weitgehend analoges Leben. Sein Wissen ist tief und sein Horizont umfasst einen 360°-Raum.

  Seinen Vortrag „Geld, Gesellschaft und Gewalt“ in der Berliner Urania hielt Drewermann aus dem Stehgreif. Ohne Skript, ohne Notizen, mit eindeutiger Botschaft: Der Mensch ist keine Ware. Der Mensch hat eine Würde. Wer diese Würde bestreitet, um den Menschen bis ins letzte Detail vermarkten zu können, bringt am Ende die Menschheit in ihrer Ganzheit um.

  Like

 16. Pokémon GO – zombies, ach het is een hype, leuk voor de kids voor volwassenen vind ‘k heel erg triest die daar aan mee doen, misschien de zoveelste generatie kloof, dit komt nooit meer goed…

  Like

 17. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 18. boorzalf zegt:

  Hier nog wat d666 zombi,s

  Like

 19. Tom Hendrix. zegt:

  ” Geef het volk, brood en spelen”. Dat zeiden de oude Romeinen reeds. En de grote massa ( het volk) trapt daar altijd weer in, zodat de machthebbers, en de politiek, van ” links tot rechts”, verder kunnen gaan met het slopen van heel Nederland/Europa!

  Like

 20. Xcobra zegt:

  Beste E.J Bron

  Ik wens jou en eventueel familie een mooie vakantie. Ik deel heel veel van je op site http://www.ikzegneetegen.eu/

  Gr Mario

  Like

 21. Luchtpint zegt:

  Op 27/07/2016 werd de Antwerpse Kammenstraat afgesloten voor verkeer omdat er hopen pokémon jagers rondlopen. Een straat die wordt afgesloten omdat de dames en heren hun tweede jeugd willen herbeleven met een dom kinderspelletje op hun smartphone. Dat kan perfect, blijkbaar, als iedereen maar zijn kan hebben. Dan kan alles in een handomdraai georganiseerd worden en worden er dus ook politiediensten aan verspild die normaal zouden kunnen worden ingezet om de veiligheid van burgers te garanderen.

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2812160/2016/07/27/Pokemon-jagers-overrompelen-Kammenstraat-in-Antwerpen.dhtml

  In Nice kan men echter omwille van de veiligheid nog geen esplanade afsluiten voor doorgaand verkeer op de nationale feestdag. Misschien vind men in Frankrijk 14 juli niet leuk genoeg om er politie aan te verspillen zoals men in Antwerpen doet voor pokémon zombies ? Met als gevolg 84 doden. Hoe raar steekt de wereld wel in elkaar ?

  Like

 22. Jules Vismale zegt:

  Je hoeft zelfs niet eens meer een echte autist te zijn om preoccupaties te bezitten omdat de gemiddelde doorsnee mens werkelijk ook overal aan verslaafd raakt, of het nou om fantasie of de werkelijkheid gaat en dan nog niet eens in Zombies. Ik doe niettemin zelf niet mee aan dit gedoe omtrent Pokémon omdat ik ten eerste geen smartfone of iPad bezit, ten tweede verder ook niet nodig heb en ik bezit persoonlijk talloze preoccupaties die ik liever niet altijd deel met anderen, behalve op e. J. Bron.
  Recent geleden zag ik op youtube een tekenfilm van ‘The New Adventures from Peter Pan’ waarin de hoofdpersoon, na zijn vele bezoeken aan de Darlings in Londen, op zijn beurt verslaafd raakte aan computers, smartfones en een iPad om, tot grote ergernis van John en Michael Darling, eveneens computerspelletjes te gaan spelen al ging Peter Pan vast niet op Pokémon-jacht en hij veranderde gelukkig nog net niet in een zombie.
  Zijn vriendinnetje Wendy Darling daartegen besloot om in Neverland om op jacht te gaan naar een magische sextant (navigatie-instrument). Wendy riep daarvoor de hulp in van haar vriendinnen Cynthia, Tiger Lily, Maia, Meera (allemaal stoere jongedames en grotendeels gekleed in jeans) en van haar rivale, het elfje Tinkerbell.
  Deze sextant bevond zich echter in handen van kapitein James Haak, de aartsvijand van Peter Pan, en de meiden dachten dat ze deze gemakkelijk beet konden nemen en vlogen naar zijn schip toe. Helaas praatte de domme Tinkerbell haar mond over de sextant voorbij waarna de dames meteen waren uitgejaagd en door de piraten werden overmeesterd!
  Hierna werden Wendy, Cynthia, Tiger Lily, Maia, Meera en Tinkerbell allemaal opgesloten in het ruim met hun handen op de rug gebonden! En toen beseften de zes meisjes opeens dat de jacht op bepaalde “magische” dingen vaak anders uitpakken dan men verwacht, gelijk naar hen die in dit land op Pokémon-jacht gaan!
  Gelukkig wisten ze Peter Pan, John en Michael te waarschuwen waarna dezen als een soort dappere ridders (?) op jacht gingen naar Haak om de zes domme “jonkvrouwen” uit diens handen te redden en als Haak een smartfone zou hebben gehad dan kon hij daarop beter op zijn aartsvijand, de monsterlijke krokodil, gaan jagen in plaats van op Peter Pan of Pokémon en dan hopen dat Haak ZELF niet in een zombie veranderd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s