Viktor Orbán: Migranten zijn “gif” en daarom willen we ze niet hebben

Screenshot_6

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán.

(Door: Jean Bon – Vertaling: E.J. Bron)

In het kader van een samen met de Oostenrijkse bondskanselier Christian Kern gehouden persconferentie verklaarde de Hongaarse minister-president Viktor Orbán op duidelijke en niet mis te verstane wijze dat migranten “gif” zijn en dat men hen daarom niet in Hongarije wil hebben. Deze uitspraak dient mede gezien te worden tegen de achtergrond van de moord op de priester Jacques Hamel in Normandië.

“Hongarije heeft geen enkele migrant nodig voor het functioneren van zijn economie of voor het behoud van zijn bevolking of voor de toekomst van het land”, verklaarde Orbán. “Dit is ook de reden waarom er geen noodzaak bestaat voor een gemeenschappelijke Europese migratiepolitiek: wie migranten wil hebben, moet ze bij zich opnemen, maar mag ons niet met geweld in dezelfde richting dwingen. Wij hebben bij ons geen migranten nodig.”

 Met betrekking tot de jongste serie aanslagen in West-Europa verklaarde Orbán dat “wij in Hongarije slechts een aantal mensen binnen mogen laten, die we onder controle kunnen houden. Vanuit Hongaars oogpunt bekeken, vormt echter iedere migrant al een gevaar voor de openbare veiligheid en een terroristisch gevaar.”

Viktor Orbán is een hardnekkig tegenstander van de EU-quotaregeling om migranten te hervestigen. Hongarije zal op 2 oktober een referendum houden over zijn deelname aan dit programma.

Oostenrijk had begin juli beloofd 20 politieagenten naar de Hongaars-Servische grens te sturen, waar in zogenaamde “transitzones” ongeveer 20 “asielzoekers” per dag het overschrijden van de grens wordt toegestaan om een asielaanvraag in te kunnen dienen. De Oostenrijkse bondskanselier Christian Kern zei hierover dat het aantal migranten naar Oostenrijk en Duitsland op grond van de energieke maatregelen van Hongarije zijn verminderd. “Als wij diegenen zijn die profiteren van dit proces, dan moeten we ook helpen”, aldus Kern.

Viktor Orbán verklaarde tijdens de persconferentie eveneens dat Hongarije bereid zou zijn enkele migranten uit Oostenrijk op basis van de Europese regels terug te nemen, hen echter daarna naar hun landen van herkomst zou terugsturen, vooral naar Kosovo en Albanië. Er zouden voldoende overeenkomsten en procedureregelingen met de landen van herkomst zijn en met die landen, waar deze migranten op hun weg terug naar huis met de bus doorheen zouden moeten reizen.

Voor de Europese Commissie zou de migratie nog steeds een geneesmiddel voor bepaalde problemen vormen. “Voor ons Hongaren zijn de migranten een gif en daarom willen we ze niet hebben. We willen niet met hen moeten samenleven”, aldus Viktor Orbán afsluitend.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com
Door: Jean Bon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, asielwaanzin, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Patriottisme. Bookmark de permalink .

24 reacties op Viktor Orbán: Migranten zijn “gif” en daarom willen we ze niet hebben

 1. Hendrik zegt:

  Wat een fantastische vent, ik zou het geruststellend vinden als heel Europa zo zou denken, maar helaas is dat nog niet het geval. Dan moeten er eerst nog duizenden doden vallen voordat het kwartje in Brussel valt. Kort gezegd: moslims moeten eruit en snel ook!

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Dit soort leiders hebben we nu in Europa nodig,
  in plaats van islam knuffelende land en volksverraders.

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Amen! V for Victor! Immigranten, zeker Moslims en Afrikanen zijn inderdaad gif. Te dom, te onaangepast, te agressief, geen talenten, profiteurs die ons minachten en willen overheersen, terroriseren, uitzuigen. Welke idioot laat dat soort schorem ongebreideld binnen komen? Je moet wel een culturele doodswens hebben of een enorme plaat voor je kop! Of Merkel heten…

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Viktor Orbán heeft gewoon voor de volle 100% gelijk!

  Like

 5. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  En wij ook niet in Nederland!
  ====================

  Like

 6. Eduard uit Breda zegt:

  Hij heeft groot gelijk wij in Nederland hebben zulke barbaren ook niet nodig die priesters vermoorden
  STOP DE ISLAMISERING VAN DE NEDERLANDSE CULTUUR NU

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Viktor Orbán noemt migranten gif. Als motivatie voor deze uitspraak verwijst hij o.a. naar de moord op de priester in Frankrijk.
  Dat laatste is duidelijk een MOSLIMDAAD!
  Dat is de meest recente van een hele lange serie van MOSLIMMISDADEN tegen ONGELOVIGEN.
  Orbán heeft het grootste gelijk van de wereld als hij zijn landgenoten daar niet aan bloot wil stellen. Zijn opstelling getuigt van zuiver patriottisme in tegenstelling tot de leiders van de andere Europese landen die getuigen van absoluut onvoldoende besef waar ze mee bezig zijn.
  De situatie in de overige landen van Europa is ernstiger dan die in Hongarije. Er is reeds een aanzwellende aanwezigheid van moslims. In het belang van de autochtone bevolking van die landen is het noodzakelijk de invloed van de islam terug te dringen.
  Het is dringend dat de bevolking zich bewust wordt waarom Orbán terecht migranten, dus moslims, gif noemt. Maatregelen om de invloed van de islam te verminderen zullen leiden tot heftige debatten, waarin ‘goedmenschen’ vrijwel zeker de kant van de moslims zullen kiezen. Het is zaak dat patriotten zich aaneensluiten om deze ‘tsunami’ van moslims te keren.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Een dappere man die niet voor de gedegenereerde corrupte EU functionarissen zwicht. Hij komt op voor de rechten van zijn eigen volk. NIEMAND HEEFT DE DREK AFKOMSTIG UIT ISLAMITISCHE- EN AFRIKAANSE LANDEN NODIG. Wat voor bizarre voordelen kan men hebben bij het opnemen van zo’n inferieure mensen massa die het gastland 24 uur per dag in gevaar brengt? . .

  Like

 9. Elena zegt:

  Geweldige woorden van Viktor Orban…hoppa…direct voor zijn raap.
  De hypocriete verraders in Brussel zullen zeker alles op alles zetten om Hongarije een hak te zetten.
  Hadden we maar meer Viktor Orbans in Europa.
  Dankzij Merkel hebben inmiddels al vele Europeanen het leven verloren door die smerige pislamieten, die massaal misbruikt maakten van haar uitnodiging en hun bloederige handen niet van de “ongelovigen” konden afhouden.
  Wanneer eindigt deze oorlog door de pislamieten tegen de Europeanen?

  Like

 10. Cathja zegt:

  Wat gewéldig als een President deze woorden spreekt! Voor deze man zou ik een diepe buiging maken!! Ik acht hem zeer hoog, daar hij vanwege zijn uitspraken aangeeft over een gezond verstand te beschikken. Ook geeft hij in duidelijke woorden weer dat hij pal staat voor de veiligheid van zijn land en volk!

  ZOU NIET IEDER LAND EN ZIJN REGERING DEZE PLICHT MOETEN HEBBEN?

  Orbán, u bent een president naar mijn hart! Ik ben jaloers op de Hongaren. Zij hebben het bijzonder goed getroffen met deze zeer verstandige man!!

  Like

 11. ildiko zegt:

  voor alle andere landen geldt dat ook, maar ze durven niet te vertellen. De giftanden van de illegale emigratie bijna alle westerse samenlevingen heeft verziekt.

  Like

 12. Viktor heeft wederom gelijk, het is een vervuiling van onze cultuur.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Orban, U heeft volkomen gelijk. Hadden we in Nederland maar zo’n premier en regering, hier zitten we opgescheept met landverraders, van “links tot rechts”. Buiten de PVV dan.

  Like

 14. bob Fleumer zegt:

  Waarom zou je mensen, die recht in je gezicht zeggen dat je dood moet, je land binnen halen dan moet je zelf wel een doodswens hebben of gek zijn of beide. En de Nederlandse regering is met vakantie terwijl ons land in oorlog is met de islam en direct bedreigd wordt, ze zijn echt van de pot gerukt!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ bob

   Er zijn in het geheim vuile plannen beraamd. Er speelt zich een uiterst smerig spel af, waar wij als burgers niets van mogen weten.
   Hoe zou het anders te verklaren zijn dat mensen ‘met een gezond verstand’ ontelbare moordlustigen hun land(en)/hun werelddeel binnen laten, en zich ogenschijnlijk amper druk maken om de vele gruwelijkheden die dit smerige volk met zich meebrengt?
   Er zit een groot plan achter, wat onomkeerbaar is.
   Let maar eens op wat er gaande is in Amerika. Hilary Clinton wordt omhooggestuwd om de volgende President van de USA te worden, en alles wordt uit de kast getrokken om Putin tegen ons op te zetten. Dit zie ik echt gebeuren.

   Dat zou het definitieve einde betekenen van ons ooit zo welvarende werelddeel.

   Like

 15. Eric zegt:

  Viktor for EU-president!!!!!

  Like

 16. Anneke zegt:

  O-Europese wijsheid, tegen W-Europese DWAASheid. Ohhhh; hoelang nog ronddolen in/op dit oerdomme Europese deel van de Brusselse taart ???

  Like

 17. Flo zegt:

  Deze mentaliteit is hier nodig, niet die slappelul houding van een zak hooi Rutte…

  Like

 18. Chantal zegt:

  Haha, blij dat ik in Hongarije woon

  Like

 19. Jan zegt:

  Orban over het falen van de westerse ‘elite’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s