DE STRAFKAMPEN VAN JUNCKER

Screenshot_28

(Door: “Islamofobia Terrorist”)

De gevaarlijkste crimineel van Europa vertelde vorige week dat de grenzen gewoon open blijven, ongeacht de islam-horror die we nog te verduren krijgen. Op zich al reden genoeg voor een nekschot. Maar hij heeft meer aangekondigd. Bovenop de mosliminvasie van miljoenen ‘vluchtelingen’ wordt er óók een actief migratieprogramma gestart om massa’s ‘gewone’ migranten hierheen te halen. “Het vergroten van de legale migratie naar Europa heeft onze hoogste prioriteit”, aldus Juncker. Hij doelt op moslims uit Afrika.

Omvolking en islamisering in de hoogste versnelling. Ze hebben haast gekregen met de systematische vernietiging van de autochtone bevolking en haar gemeenschappelijke waarden. Omdat steeds meer mensen wakker worden en de weerstand toeneemt, heeft het ‘EU-comité voor Tolerantie’ een Orwelliaanse model-wet gemaakt waar iedereen met gezond verstand voor moet vrezen: ‘De Europese model-wet ter bevordering van tolerantie en de onderdrukking van intolerantie’.

De wet legt ‘tolerantie’ op aan Europese burgers en instellingen door de oprichting van bureaucratische instanties met de bevoegdheid om tolerantie af te dwingen. Dat betekent dictatuur op alle niveaus en het einde van de vrijheid van meningsuiting. Islam-kritiek of ridiculisering van dat achterlijke geloof wordt strafbaar, en omdat het ze menens is, worden interneringskampen opgericht waar ‘intoleranten’ worden ‘heropgevoed’.

Het totalitaire EU-monster laat nu écht zijn tanden zien, de wet bestaat uit 10 secties die samengevat hierop neerkomen:

 1. ‘Definities’: Daar staat o.a. dat alle uitingen van onverdraagzaamheid op basis van ‘vooroordelen’ moeten worden geëlimineerd. ‘Tolerantie’ voor de islam wordt verplicht.
 2. ‘Doelstelling’: Deze sectie moet ervoor gaan zorgen dat ‘intolerantie’ wordt onderdrukt, ‘hatespeech’ wordt verboden en ‘islamofobie’ gecriminaliseerd.
 3. ‘Uitoefening van rechten’: Hiermee wordt geregeld dat moslims nóg minder in de weg wordt gelegd om met hun cultuur de onze te verdringen.
 4. ‘Beperkingen’: ‘Het is niet nodig tolerant te zijn voor de intoleranten’. Waarmee ze niet de intolerantie van moslims voor niet-moslims bedoelen, maar precies het tegenovergestelde. De vrijheid van meningsuiting wordt gewurgd.
 5. ‘Migranten’: Moslims wordt ‘tolerantie’ gegarandeerd. Collectieve uitzetting van terroristen wordt verboden, maar individuele juridische bijstand verplicht.
 6. ‘Implementatie’: De islam krijgt een aparte status en speciale bescherming. Justitiële instanties worden opgericht om toe te zien op naleving en uitvoering van de wet.
 7. ‘Strafrechtelijke sancties’: Deze sectie regelt dat ‘intoleranten’ voor hun ‘misdaad’ gedwongen ‘rehabilitatieprogramma’s’ moeten gaan volgen. Waarmee bedoeld wordt dat Juncker strafkampen gaat bouwen waar ze mensen gaan hersenspoelen. Moslims krijgen gratis juridische bijstand om processen aan te spannen tegen ‘islamofoben’.
 8. ‘Onderwijs’: ‘Om een klimaat van tolerantie te bevorderen, moeten alle scholen lesprogramma’s ontwikkelen die leerlingen stimuleren diversiteit te accepteren’. Wat niets anders betekent dan verplichte indoctrinatie van kinderen en studenten, die gaan ‘leren’ dat ze van de islam niets te vrezen hebben en omvolking in hun belang is.
 9. ‘Massamedia’: Als 8, maar dan geldig voor de programmering van omroepen en de content van kranten. Dus massa-indoctrinatie om onwetendheid te bevorderen middels de verspreiding van leugens en het censureren van waarheden over de islam.
 10. ‘Het internet’: Deze sectie hebben ze recent toegevoegd aan de modelwet en moet ervoor gaan zorgen dat stukjes als dit niet meer geschreven en gelezen kunnen worden.

Alleen een nekschot volstaat dus niet voor Juncker en zijn misdadige gevolg. Trek ze eerst aan een strontkar door de Europese straten.

De model-wet: http://ectr.eu/revised-model-law-2015-final
Gatesofvienna: http://gatesofvienna.net
Gatestone: www.gatestoneinstitute.org
Info in het Nederlands: https://ejbron.wordpress.com en http://fubarfubar.blogspot.nl

Door:
“Islamofobia Terrorist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, oliebelangen, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op DE STRAFKAMPEN VAN JUNCKER

 1. Angie1968 zegt:

  Dit is echt verschrikkelijk! Deze mensen moeten gewoon dood! Dit zijn de globalisten die de wereld willen knechten! Wanneer worden we eens wakker?! Dit kan niet doorgaan! Deze man moet DOOD. Revolutie NU!!!!

  Like

 2. Jean zegt:

  Die crimineel uit Luxemburg moet politiek uitgeschakeld worden want die is “in hoogste versnelling” Europa aan ’t vernietigen, liefst haalt hij heel Afrika naar hier want die kan hij ompraten enkel voor hem te stemmen, dat de Europeanen zal geleerd worden in bloed te zwemmen is zijn laatste probleem als hij maar zijn jeneverfles dicht bij zich heeft.
  Wij Europeanen moeten die EU misdaadorganisatie heel snel totaal uitschakelen zo niet wordt het een drama voor “de Europeanen”.
  Waar wachten we toch op? Nog meer verkrachtingen? Nog meer moordaanslagen? Nog meer bloedvergieten?
  Nu die misdaadorganisatie wegjagen “zonder vergoedingen” de grenzen allemaal sluiten en de aanwezige troep verwijderen.
  In Belgisch Limburg in de gemeente Lanaken werd de pastoor overvallen en gekwetst, ze kennen niet de naam van het krapuul maar het parket weet nu al dat het niets te maken heeft met islam of I.S.?????
  I.S. is islam – islam is I.S. en dus moet die rotzooi verboden en verbannen worden in Europa puur uit veiligheidsoverweging en bescherming van eigen volk.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Bovenstaand tien puntenplan vernemen we natuurlijk nooit in de – kwaliteitsmedia -. deze spiegelen ons een toekomst voor als zouden we ons in luilekkerland bevinden. Het gewone volk moet alle diepe ellende maar in de praktijk ondergaan, zonder op een juiste manier ge-informeerd te worden. De PVV word gebasht, maar is nog niet verboden verklaard door het Brusselse. Maar dit kan nooit lang meer duren. Is het nou niet genoeg geweest na die tweede Wereldoorlog ? Zijn we met veel moeite uit die ene strontput gekropen, om vervolgens in een strontput te belanden waar we nooit meer uit kunnen komen !

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Ze houden er kennelijk geen rekening mee dat ze zelf ook uit de weg zullen worden geruimd.

  Kennelijk hebben ze hun vlucht al heel goed voorbereid…
  Maar dat zal ze NIET helpen…!!!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Pure horror wat ons te wachten staat, als DIT waarheid wordt! Massale opstand tegen iedereen die deze 10 secties onderschrijft! We laten ons toch niet zómaar naar de slachtbank leiden?

  Of wel?

  Like

 6. C.A.Barstow zegt:

  Inderdaad, ze zijn uit op vernietiging van onze Joods Christelijke cultuur, normen en waarden, die smerige EU nazi Juncker en zijn EU kliek zijn rijp voor een nekschot!

  Like

 7. Hendrik zegt:

  Fuck the EU

  Like

 8. Juncker hoort in een krankzinnige gesticht thuis, hij is geflipt door paddo’s of L.S.D. gebruik.

  Geliked door 1 persoon

  • D. G. Neree zegt:

   Had hij maar LSD gebruikt, dat had waarschijnlijk een raam naar zijn ziel geopend en hem geconfronteerd met zijn misdadige handelingen.

   Like

  • D. G. Neree zegt:

   De drugs die bij politici populair zijn, zijn eerder cocaïne en amfetaminen (speed). Beide geven de gebruiker een gevoel van omnipotentie en hebben als effect, dat iedere daad van zo iemand begeleid wordt door een gevoel van euforie, waardoor er geen onderscheid meer bestaat tussen goed en kwaad.

   Like

 9. Pingback: DE STRAFKAMPEN VAN JUNCKER - Ik zeg NEE tegen EU

 10. Ron zegt:

  De Europese commissie en EU ministeries in Brussel is de vijand.
  De immigranten zijn slechts de gereedschappen van de vijand.
  Als wij als autochtone bevolkingen van de EU landen willen dat deze vervanging van ons stopt dan zullen we het bestuur van deze EU moeten platleggen en vervolgens vernietigen.
  Op de tweede plaats komen dan de nationale regeringen van de west-europese landen aan de beurt voor zover deze zelf niet het licht gaan zien.
  Mogelijk met hulp van de Visegrad landen kan dit varkentje gewassen worden.

  Like

 11. bob Fleumer zegt:

  Beste Mark Rutte, laat jij je commanderen door de zuipschuit Juncker of ga je ons land alsnog redden uit de klauwen van de EU?

  Like

 12. Marc zegt:

  Om met Van Riessen te spreken: ‘Juncker mollen. Hij moet gewoon weg en mag niet meer boven tafel komen’.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Dat doet hij toch al niet, want hij is drie maal per dag Lazarus. Dit is het verhaal van de persoonsverwisseling. Lazarus ging met Ruth op stap. Toen ze terugkwamen was Ruth Lazarus, en Lazarus was Ruth (blut) !

   Like

 13. Wachteres zegt:

  http://www.express.co.uk/news/world/695449/Migrant-crisis-Brussels-EU-commission-migration-Europe-Germany

  Brussels’ plan to INCREASE migration to Europe blasted by furious German MPs
  BRUSSELS bureaucrats have unveiled plans to increase the number of migrants entering Europe by significantly slackening the rules surrounding family reunification.

  Like

 14. danny zegt:

  En dan kritiek op sultan Erdogan hebben (mag van mij snel dood) , maar EU ( zo snel mogelijk opheffen) zelf , is geen haar beter! Stelletje verraders!

  Like

 15. Pieter zegt:

  Al deze informatie vind je nooit terug bij de NOS,NPO, EenvanDaag, Nieuwsuur, Buitenhof.
  Dit zijn instituten die het volk behoren te informeren, maar verzaken moedwillig deze taak omdat zij pro EU zijn en pro immigratie.
  Hun koppen moeten als een van de eersten rollen.

  Like

 16. Frns Brassens zegt:

  De haast die deze E.U.-krankzinnigen hebben komt m.i. voort uit het besef dat het wel eens gauw gedaan kon zijn met hun macht.
  ‘Het volk’ begint de E.U. fascisten door te krijgen en zal, geleid door verstandigen in de politiek, toewerken naar een rijtje ‘exits’ die de E.U. zal doen instorten.
  Vóór die tijd willen de E.U.-fascisten nog snel een aantal ‘voldongen feiten’ op tafel leggen en aangezien tegenwerking hun zaak vertraagt pakt men de zaak op de gemelde wijze aan.
  Namens de NWO, denken we dan.
  Een en ander zal dan zéker uitmonden in (burger)oorlogen. Dat komt ‘sommigen’ trouwens erg goed uit.

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Laat ze maar massaal komen.
  Des te sneller zien we dat het niet meer te betalen is en stort de hele economie in elkaar.
  Daarna kunnen we dat spul eruit gooien en de overleveneden kunnen weer opnieuw beginnen.
  Blijkbaar is die noodgedwongen gang niet te stoppen c.q. te veranderen.

  Like

  • Anneke zegt:

   Het sociale stelsel is al aan het ‘afsterven’, sinds 2008-2009. Voor steeds meer autochtonen is er niets meer in ‘de staats-spaarpot’. Voor de (islamitische) bedriegers zijn de spaarvarkens nog goed gevuld !!!

   Like

 18. Deze man is misschien nòg gestoorder dan A.M te Duitsland. Dit duo dreigt heel Europa te vernielen

  Like

 19. Peter selie zegt:

  Al een aantal jaren noem ik deze kliek “Fascistisch Kankergezwel” en dat is precies de benaming die ze toekomt.
  Maar waarom hebben we toch zo weinig moed om de straat op te gaan voor onze vrijheid? Als ik in Keulen afgelopen zondag 40.000 Turken zie demonstreren in de hoop, dat het uit de hand zal lopen en vervolgens alles van hun gastheren aan diggelen te slaan, bewjst dat in elk geval, ook al is het een foute mening, dat ze bereid zijn er voor op te komen.
  In Berlijn kregen ze afgelopen zondag 2.500 mensen op de been om tegen de “asielpolitiek” van de ex-STASI Merkel te protesteren. En waarom heeft zo”n DDR-monster eigenlijk zo’n belangrijke functie gekregen? Voor mij, zoals ik al jaren schrijf , is hiermee het bewijs geleverd, dat alles van begin tot eind , is gepland!
  De blanken moet weg uit de samenleving verdwijnen wegens te tolerant, hulpbereid en inschikkelijk, dat is toch wel het laatste wat je van de islam kunt beweren..
  Wie niet bereid is voor de toekomst van hun nageslacht op te komen maar het vandaag is vandaag en morgen zien we wel weer mentaliteit, is de vraag of er wel een morgen zal zijn en indien ja, wat voor een dat zal zijn.
  Peter Selie

  Like

 20. Anja Oudenes zegt:

  Precies Peter Selie Maar de vraag is wie oh wie staat er eindelijk eens op als de LEIDER ZIJNDE TOCH?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s