HET EINDE IS NABIJ!!! (Ledenbrief “De Patriotten”, 31 juli 2016)

6006594_orig(Door: M.A.L. Sion)

Beste Patriotten,

Deze brief draagt de titel: Het einde is nabij. Nauwkeuriger is: ONS EINDE IS NABIJ. De regeringen in Europa, met Frau Merkel voorop, hebben ons in het verderf gestort. Onze samenleving is met een massa moslims geïnfiltreerd van een angstwekkende omvang. Er wordt gesproken van meer dan 60 miljoen.

Te pas en te onpas worden er ‘signalen’ opgevangen dat er iets dreigt. Zo ook nu met Schiphol waar de marechaussee extra scherpe controles uitvoert. Dat is van nul en generlei waarde. Op tv was te zien hoe op de wegen in Frankrijk en Duitsland massa’s toeristen onderweg zijn en in filevorm bij tolpoorten en verkeersknooppunten staan. Daar kan net zo goed (of slecht) toegeslagen worden. We weten gewoon niet wanneer en waar, maar we kunnen er op rekenen dat er grootschalig toegeslagen zal worden.

Een ander bericht is ook van belang om de impact van de situatie te kunnen inschatten. Dat betreft een gigantische ‘wapenvondst’. Met ons open grenzenbeleid kunnen niet alleen personen gemakkelijk binnen komen, maar is het ook een fluitje van een cent om goederen, in dit geval wapens, naar binnen te loodsen. Vermoed wordt dat bij veel moskeeën in Europa grote hoeveelheden wapens zijn opgeslagen.

Bij dat artikel over Schiphol vindt u ook een uiteenzetting over het ‘dreigingsniveau’. Let u vooral op wat onder niveau 4 en 5 wordt omschreven. Er wordt daar gesproken over terroristen. Alsof die als een categorie te onderscheiden zijn te midden van de bevolking. Dat is een enorme gotspe. Nuchter geredeneerd is het als volgt: Alle terroristen die tot nu toe zijn gesignaleerd, zijn moslims. Dat betekent dat het eventuele gevaar van moslims komt. Sorry voor de ‘goedwillende’ moslims in die gemeenschap, die er ongetwijfeld zijn, maar de ervaring noodzaakt om deze hele groepering als VERDACHT aan te merken. Deze verdachten hebben echter totale VRIJHEID om zich binnen onze samenleving te bewegen waar ze maar willen.

De beveiligingen die thans worden toegepast, zijn het met een pincet en een microscoop te werk gaan op een mestvaalt van kilometers omvang. Men noemt dat ook wel het zoeken naar een speld in een hooiberg. Men zoekt naar terroristen. Die zoekopdracht is fout. De verdachten zijn bekend: de moslimgemeenschap. Maatregelen moeten gericht zijn tegen deze VERDACHTEN. Dat betekent zonder meer ALLE moskeeën sluiten en het praktiseren van de islam verbieden.

Met deze noodzakelijke maatregel zijn we vrijwel zeker al veel te laat. Daarom heeft dit artikel de titel: ‘Het einde is nabij’ gekregen. Tegen deze ontzettende massa ‘VERDACHTEN’ is niet meer op te treden. Van onze regeringen is ook niet te verwachten dat ze hier iets – ten goede – aan zullen kunnen veranderen. Er wordt ook gesignaleerd dat onder de autochtone bevolking de wens aanwezig is om zich te bewapenen als verdediging.

Er komt vrijwel zeker geen BURGEROORLOG. Bij een burgeroorlog komen twee partijen tegenover elkaar te staan die strijd willen (en kunnen) voeren. De autochtone bevolking van Europa is niet bij machte om strijd te leveren. Tenzij er met onconventionele middelen gewerkt gaat worden. De tijd zal het leren, voor zover er nog tijd is.

Aanspreekpunt: malsion@orange.fr
Website: http://depatriotten.weebly.com

Door:
M.A.L. Sion
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

49 reacties op HET EINDE IS NABIJ!!! (Ledenbrief “De Patriotten”, 31 juli 2016)

 1. fransdewit zegt:

  Het is net als onkruid, als je er niets aan doet, krijgt het de meerderheid in een tuin. Als het eenmaal verspreid is door de buurt, is het nog moeilijk weg te krijgen

  Like

 2. Pingback: HET EINDE IS NABIJ!!! (Ledenbrief “De Patriotten”, 31 juli 2016) - Ik zeg NEE tegen EU

 3. Jean zegt:

  Trouwe lezers ga aub eens naar de site: http://www.golfbrekers.be/ en lees er aandachtig het volgende artikel: Elveebee: “Doelwit: scholen!”
  De overige artikels zijn even boeiend.

  Geliked door 1 persoon

 4. D. G. Neree zegt:

  Ik vrees idd dat dit de reële situatie is

  Like

 5. Driek zegt:

  M.A.L. Sion. – Dat betekent zonder meer ALLE moskeeën sluiten en het praktiseren van de islam verbieden.

  Ik ben het helemaal eens met uw artikel, maar we zijn te laat. De overmacht is te groot. We zijn door een stelletje ellendelingen in het verderf gestort. Hier komen we niet meer uit.

  Like

 6. semper fi zegt:

  Als ik die turken zie zwaaien met met de rode vlaggen bekruipt mij een gevoel van angst en afkeer!
  Men scandeerd,mijn land,mijn vlag,mijn president enz!!!
  Wat komen deze blazen in Europa doen?/net als die Marokkanen die in amsterdam hun(!!)president eerden!!
  Dank zij bittere armoede zijn veel turken in Europa aan de slag gegaan,misbruikt veelal door bazen!!Ja wij wilden geen schijthuizen boenen!!!JAWEL,MAAR WEL TEGEN EEN REDELIJK SALARIS!!
  Ook moeten wij ons schamen voor de slavernij!!Lees pleeborstel S.Siemons@@@@
  Als mijn voorouders slaven hadden gehad woonde ik nu riant in bloemendaal e.o.
  Dit land is verraden /weggegeven !
  Nog ff een paar duizend bejaarden opruimen en dan is de regering blij,het doelis dan bereikt!!!!!!
  Nederlandschoon??nee kapotgemaakt!!
  Vlagt u vooral naar de oranjes en gil de gouden KO(E)TS toe met lofuitingen naar deze opkaners!!
  Want zij doen het zo goed!!???toelage extra kleine 70mille dit jaar!!mijn kleine pensioen is reeds gekort!!WAARVAN AKTE ,,,,,,Hoort u bolkoon W.A.eens dat de bejaarden het slecht hebben??Nee hij doet een theekransje in de schilderswijk met maroczooi,terwijl de ouders van omgekomen kids in frankrijk levenslang hebben !!Daar moest hij eens heen!!die wonen niet in de schilders wijk,,, lafbek!!
  TE PAARD WIJ ZIJN VERRADEN!!
  Mooie overdenking strijders *******
  Semper FI

  Like

 7. Pingback: THE END OF THE CIVILIZED WORLD IS NEAR! | eunmask

 8. Charles Martel zegt:

  Beste Webmeester, je was een tijdje uit de lucht. Misschien kan je een klein lijstje maken van alle islamitische heldendaden waarvan wij ondertussen getuige waren, zoals kinderen platrijden, ongewapende vrouwen met een bijl afslachten, kinderen voor een hamburgertent met een kalasjnikov meermaaien, een priester ritueel de keel doorsnijden, om er enkele te noemen. Indien je het twee weken geleden zou voorspeld hebben, werd je waarschijnlijk wegens racisme uit bed gelicht.

  Geliked door 1 persoon

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het geheel eens met de conclusies van het artikel.

  Like

 10. Charles Martel zegt:

  Onze legers stellen niets meer voor en zijn van binnenuit verrot; de aboriginals hebben alleen pijl en boog om zich te verdedigen, en het is wel duidelijk waartoe de wapens zullen dienen die de binnengehaalde vijfde kolonne ter beschikking blijken te hebben.

  Like

  • Ron zegt:

   Wij als autochtone bevolking moeten ook maar eens wat kunstjes van Aboriginals of oude indianen afkijken.
   Al is het ouderwets, met een pijl en boog kun je nog heel wat bereiken. Zelfs als de tegenstander maar licht geraakt wordt. Pijlpunten of zijkanten hoeven namelijk niet steriel opgeborgen te worden, hoe smeriger hoe beter.
   Het werkt niet direct, mogelijk 1 tot 2 dagen later pas, maar vervelende infecties zijn niet te voorkomen door vijandige troepen, met geen enkel antibioticum. Ruime variatie in viezigheid is belangrijk.
   De vijand wordt zo vanzelf zo ziek dat ze niet meer kunnen vechten.

   Oude kennis van primitievere volken is waardevol.

   Like

 11. Astrid zegt:

  Het wordt inderdaad matten straks. In mijn [vaak voorspellende] dromen zag ik al jaren geleden dat er eigen burgerwachten hier in onze wijken gaan patrouilleren en die zullen zwaar bewapend zijn met automatische geweren. De Odin-soldaten zijn zich ook aan het uitbreiden, maar dat is niet zo eenvoudig, wegens censuur van bovenaf tegen alle niet-moslims. Ze zullen via sociale media moeten samenkomen en ‘ronselen’.
  De hele wereld is zich aan het bewapenen, maar de burgers in het Westen mogen helmaal niets. Man, man, wat wordt dat straks een gigantisch tribunaal voor al onze volksverraders.

  Overigens heb ik ook in mijn dromen gezien dat Turkije door een tamelijk grote aardbeving lam gelegd zal gaan worden. Erdodinges gaat NIET zijn Ottomaanse rijk stichten. De hele Balkan zal opnieuw in vlammen komen te staan. Hier in NL zal het, vergeleken bij de rest van Europa en elders, waar de islamellende welig tiert, relatief rustig blijven. Maar leuk wordt het voor niemand.
  O ja, en de EU gaat binnenkort eindelijk klappen.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Wat U schrijft zal zeker gaan gebeuren, maar dat deze regering of de EU de omschreven maatregelen zullen nemen, dat zeker niet !! Daar hebben wij als burgers niets, maar dan ook niets van te verwachten.
  Van elk normaal denkend mens zou je deze maatregelen verwachten……………………….maar zijn deze regenten normaal ????????????????

  Like

 13. bob Fleumer zegt:

  Ik heb het respect voor gelovigen nooit begrepen, dat iets wat niet bewezen is zo’n grote invloed kan hebben op mensen. Dat duidt er op dat mensen niet de moed hebben om zelf te denken en daar verantwoording voor te nemen. Ik draai al zo’n 78 jaar mee op deze planeet en heb de directe invloed van een godheid nog nooit waargenomen. Wordt het niet eens tijd dat we het heft in eigen hand nemen en de verderfelijke islam verwijderen uit onze samenleving? Ik vind van wel!

  Like

 14. Deborah Menorah zegt:

  IJzersterk geschreven en helemaal waar

  Like

  • Roepende in de woestijn zegt:

   Ja inderdaad! Helaas is het al te laat vrees ik! Nederland is vakkundig verraden door eigen volk! Wat Malsion schrijft aangaande de Moslim gemeenschap komt neer op het verbieden van de Nazi partij en de Waffen SS ten tijde dat deze oppermachtig was in Hitler Duitsland. Gaat ‘m niet worden dus…

   Geliked door 1 persoon

 15. Oké, maar aan welke ‘onconventionele middelen’ moet er dan gedacht worden?
  Zoveel mogelijk details graag!

  Like

 16. hslot4 zegt:

  De locale moskee hier heft meer camera’s hangen dan de nederlandse bank zegt mij genoeg .

  Like

 17. Thomasson zegt:

  De brief van de Patriotten met de titel Het Einde is Nabij schets de realiteit tot 100%. Nauwkeurigheid. Toch hebben wij nog een beetje tijd ..heel weinig tijd, maar toch! ..om de islamitische doodsmachinerie tot stop te zetten. De eerste stap om deze machinerie te stoppen is te erkennen dat wij onder verschrikkelijk gevaar leven ..en het gevaar heet Islam!!. Ja! Zo heet het gevaar. De politiek probeert dit gevaar te bagatelliseren met woorden ..het zijn de extremisten ..maar niet de Islam!. Dat lijkt veel op een bewering van ..Het zijn de Duitsers die gevaarlijke zijn, maar niet het Nazisme!. Met de vijandige PC houding geeft de Nederlandse en Europese politiek DE ISLAM alle mogelijkheid tot wildgroei en net als kanker in rap snelheid uit te zaaien. De politiek zelf is al zwaar geïnfiltreerd door de Islam. Erdogan bijvoorbeeld heeft al zo veel pionnen in de Nederlandse en Duitse politiek, dat hij zichzelf veroorloofd zich met Europese aangelegenheden te bemoeien. Er zijn anderen die proberen op handige wijze tussen de belangen te schipperen. Zie het artikel in de DDS van 28 juli 2016 over de houding van de VVD http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/07/opvallend-op-28-juni-stemde-vvd-tegen-voorstel-dat-ervoor-zou-zorgen-dat-immigranten-pas-na-10-jaar-een-nederlands-paspoort-konden-krijgen/?utm_source=Dagelijkse+Standaard+List&utm_campaign=ca98df3baf-nb&utm_medium=email&utm_term=0_ec416e99c9-ca98df3baf-283378589

  Wij, de burgers van Nederland, worden omsingeld door twee vijandige machten: a) de oprukkende Islam en b) de gedegenereerde en corrupte politiek afkomstig uit de EU en de EU-adepts die NIETS TEGEN HET GEVAAR willen doen. Wij leven in een vacuüm op dezelfde wijze waarin de Duitsers leefden in het beginjaren van de Weimar Republiek. De vraag is of wij zo veel tijd hebben als de Weimar Republiek. Gelukkig zijn er ook dappere politici op de Arena die DURVEN VOOR HUN LAND EN HUN VOLK OP TE KOMEN. Gelukkig zijn ze nu te vinden ook buiten de zgn. Visegaard landen. Recentelijk heeft de Minister President van de deelstaat Beieren, Horst Seehofer, een geweldige speech gehouden waarin hij met Angela Merkel de vloer veegt. https://www.youtube.com/watch?v=KuNqKrhVGDQ

  Like

 18. Joannes den Hollander zegt:

  Het is kantje boord. Maar we kunnen het nog schaffen. In navolging van Frankrijk Patriottische vrijwilligers oproepen, trainen en bewapenen zodat ze bij de Binnenlandse Strijdkrachten ingezet kunnen worden. Van de E.U. niets aantrekken want die is al in staat van ontbinding. En zij die dit allemaal mogelijk maakten dienen niet vergeten te worden. Zij dienen berecht te worden op grond van hoogverraad in oorlogstijd.

  Geliked door 1 persoon

 19. Johan zegt:

  Helemaal eens met dit artikel. Er moet een verbod komen op de islam en hoe eerder hoe beter.

  Like

 20. Astrid zegt:

  We moeten onze volksvertegenwoordigers, althasn wat daar voor doorgaat, op de huid zitten, we moeten ons net als die kloteturken massaal naar Den Haag begeven en het binnenhof omsingelen. Die lui moeten zich niet langer onaantastbaar en veilig wanen. Ze moeten minstens ’s nachts wakker gaan liggen, zoals wij al jaren doen. Ze leven al veel te lang achter hoge muren en rijden in dure bepantserde privetaxi’s op onze kosten. Ik zeg, tear down the walls!!!

  Like

  • Roepende in de woestijn zegt:

   Astrid jij lijkt mij juist aanspreek punt!
   Wees voorzichtig wat je schrijft. Weet dat deze en tal van sites dagelijks gelezen worden door Zoetermeer. Alle correspondentie – ook deze- wordt opgeslagen, geanalyseerd en gerubriceerd met naam van afzender. en in data base in Zoetermeer opgeslagen.
   Alle- ik zeg ALLE ( politiek en sociaal getinte ) fora en op internet en daarbuiten actieve social media worden -ofwel gecontroleerd- of zijn opgezet met de bedoeling als ‘controlled opposition de oppositie van de NWO in kaart te brengen.Google werkt hieraan mee vandaar dat nieuwe updates van Microsoft geen mogelijkheid meer hebben van ‘private modus’ of ‘secured internet correspondence’ .
   Smartphones en Apple hebben deal met NSA alles op te slaan en tegenstanders systeem in kaart te brengen.
   Als zodanig is de heer Wilders ook gevraagd de oppositie en onvrede in kaart te brengen in ruil voor bescherming en life long employment met evt. nieuwe identiteit.
   Hij is door de VVD indertijd gevraagd de onvrede te kanaliseren en heeft dan ook alle medewerking van hun verkregen.
   Dit verklaart waarom hij ook niet wil regeren ondanks alle retoriek.
   Toen het er naar uitzag dat hij te sterk werd is besloten hem te ‘bevriezen’ door een ‘Cordon Sanitaire’!
   Ook zijn ‘bedreiging’is broodje aap verhaal.
   Het is een feit dat hij bedreigd is maar denk je nu echt dat zijn potentiële moordenaars niet allang in staat zijn hem uit te schakelen?
   Of dacht u dat die nep beveiliging hem 24/7 overal en altijd kan afdekken?
   Dit is Nederland!
   Niet Rusland of Amerika!
   Nederland ( Delft, Veghel,Oss, Boxtel etc..) is de bakermat van fundamentalistisch geloof buiten Saoedi Arabië en in Nederland vinden vele extremisten een veilig thuis van waaruit ze – door de NL staat gesteund- hun leer kunnen verbreiden.
   Vandaar dat het hier nog rustig is mbt aanslagen !
   Nederland – net als Zwitserland- herbergt miljarden aan drugs geld en ander fout geld waaronder fondsen vanuit diverse Arabische landen.
   Ja!
   Ik zeg door de staat gesteund, want de Staat steunt de NWO en onderdrukt de oppositie.
   Iedere moskee herbergt duizenden wapens welke niet of nauwelijks gecontroleerd worden.( info Mossad)
   Ieder Mocro buurthuis en jeugd honk word gefinancierd met uw en mijn belasting geld en helpt de jeugd te onderwijzen in Wahabisbe.
   De NOS en media volgen een strak plan waarin Islam verspreid moet worden en de Joods/ christelijke cultuur en gedachtegoed vernietigd moet worden met financiële steun van George Soros, Rockefeller en Rothschild om er maar een paar te noemen.

   Probeer bijv. maar eens een machete een kerk binnen te smokkelen,
   Werkelijke oppositie en hun reële dreiging is te herkennen aan serieuze karakter moord (Micha Kat) , moord in de vorm van ‘natuurlijke oorzaak’ ( https://www.rtlnieuws.nl/boulevard/crime/demmink-journalist-komt-om-thailand) , ongeluk (Maarten van Traa) en moord!
   Zoetermeer heeft – door de NSA gefinancierd- computer programma om op steekwoorden te selecteren.
   Dit registreert hoe vaak en in welk verband diverse kernwoorden voorkomen.
   Schrijvers worden gerubriceerd in codes om aan te geven welk profiel ze hebben.
   Wat ik alleen nog wil zeggen is dat de oude BVD over het algemeen deze sites niet serieus neemt en ze meer ziet als lucht overdruk ventiel voor gefrustreerde zielen.
   Het adiagum ‘blaffende honden bijten niet ‘geldt ook hier.
   Als weer eens ‘een rel ‘ de krant haalt waarin het geblunder van Zoetermeer of de politie vermeld wordt is het een bewuste daad en om zand in uw en mijn ogen te strooien!
   De zogenaamde desinformatie en controlled damage infomation system update!

   Waar men beducht voor is zijn de diverse ‘onderwater’ internet sites en serieus gecodeerde sites gerund door internationale professionele hackers en zij die uit de school klappen .

   Like

 21. sjuad kirosati zegt:

  Om de koning af te zetten moet je hem uit zijn kasteel trappen.
  Zo is het ook met de Islam,, wie deze volgt is van harte welkom daar waar hij hoort, in de droge zandbakken, bij de volgers van de mensen hatende god, mits je hem aanbid hoe fout je ook maar bent.
  Goedmaken kan altijd bij deze god.
  Tegen onschuldig bloed.

  Like

 22. Aegolius cs zegt:

  Hallo Bert! Blij dat je weer terug bent in de verwachting dat je hebt genoten en fris “uitgerust” je site ons mogelijk maakt.te reageren.

  Tja, M.A.L. Sion. Goed van structuur en consistentie geschreven.

  Als je mieren wilt bestrijden, moet je ze niet doodtrappen doch met nest en al uitroeien.

  Overigens gaat “onze Staat” betreffende onze beveiliging in de financiële problemen geraken:

  Bewaking op Schiphol in gevaar door hoge werkdruk

  Door onderbezetting en een hoge werkdruk heeft de Koninklijke Marechaussee de grootste moeite Schiphol te beveiligen. Door terreurdreiging moeten marechaussees uit het hele land bijspringen.
  ,,Dit houden we niet heel lang meer vol”, zegt Ton de Zeeuw, voorzitter van de Marechausseevereniging. ,,De werkdruk…….

  http://www.ad.nl/buitenland/bewaking-op-schiphol-in-gevaar-door-hoge-werkdruk~a258ce6e/

  Like

 23. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Ik denk het ook niet dat een burger oorlog komt, maar Nederland zal gaan veranderen of verdwijnen http://www.startpagina.nl/v/maatschappij/samenleving/vraag/93700/burgeroorlog-nederland-realistisch-denkbaar-binnen en dat in Brussel dus EU in USOFE gaat worden ‘ United States Of Europe” zoals Nigel Farage bedoelt en gezegd heeft daarom een Brexit en dat de kabinetten worden opgegeven we worden net als America ! In Europa. Welcome back Bert ik had je gemist lol!

  Like

 24. Andre zegt:

  Het enige wat we kunnen doen is radicaal 2x anders stemmen en dan niet op de gevestigde partijen maar op een burger partij waarna er schoon schip gemaakt kan gaan worden. Dit levert ons 80 miljard per jaar op en geen gezeur meer met het politieke tuig want anders is het niet. http://www.ziekvandepolitiek.nl voor een andere inkijk hoe het ook kan

  Like

 25. BigLJohn zegt:

  Wat velen opperen; Die Islam zal verboden moeten gaan worden. Maar die Islam zal nooit verboden gaan worden. Brussel en de Europese overheden zullen ons tot in het bittere eind blijven tegenwerken. Vergelijk het met de foute politie in de tweede wereldoorlog. Wat wel gaat gebeuren is dat wij in de leeuwenkuil geworpen zullen worden, en zelf maar moeten zien hoe we ons vege lijf gaan redden. Direct of indirect word het een massaslachting in Europa, die zijn weerga in de geschiedenis niet zal kennen !

  Like

  • Ron zegt:

   Dan zullen we wat tegen die overheden en Brussel moeten gaan doen. Dat zijn momenteel de grootste vijanden.
   Mogelijk eerst wat geschiedenisboeken lezen om te zien of er al zoiets in het verleden geprobeerd is door verzetstrijders, bijvoorbeeld in een van de wereldoorlogen. De gaten dichten en vooral goed lezen waarom iets mislukte, of iets beters bedenken.
   Makkelijk zal het niet zijn.

   Like

 26. Hendrik M. zegt:

  M.A.L. Sion, mooi artikel en helemaal mee eens!

  Like

 27. Tistochwat zegt:

  [quote] de ‘goedwillende’ moslims in die gemeenschap, die er ongetwijfeld zijn [/quote]

  Die ‘goedwillenden’ zwijgen te luidruchtig.
  Wie zwijgt, stemt toe…

  Like

 28. Inderdaad Thomasson, het grootste probleem heet islam. Als je dat zegt tegen de politiek of justitie of wat dan ook dan word je meteen voor racist uitgemaakt. Behalve door de trouwe PVV-ers en andere islamhaters. En dan hoor je die moslims op tv en in je werkkring zeggen; “Islam is liefde, vrede en toewijding net als het christendom. In Marokko wonen ook moslims vredig samen met christenen en Joden…” Ik las vroeger in een cowboy stripboekje: “De enige goeie indiaan is een dooie indiaan” “De enige goeie … is een dooie …!!!” Hoe zou dat zo komen dat ik zo denk? Ik luister elke dag naar de radio en hoor de nieuwsuitzendingen. Elke dag hoor je over aanslagen, het voorkomen van aanslagen en terreurdreigingen. Daarom!!!

  Like

 29. Harry zegt:

  Ben het helemaal met M.A.L. Sion eens !
  Waarom zijn er vele miljoenen die het gewoon niet willen snappen ?
  Politiek-correcten en vrome kloten , de neo-NSB-ers van de laatste decennia .
  De luizen in de pels , de zwevende radicalen onder de kankercellen .

  Like

 30. En we hebben Poetin nog die er alle belang bij heeft dat Europa niet ten gronde gaat

  Like

 31. Flo zegt:

  Dit is zeer waarschijnlijk helaas het scenario, het is ongeloofelijk en verbijsterend hoe we belazert worden door de elite kliek, ik wantrouw iedere lichtgetinte figuur, helaas voor de weinige goede moslim.
  Het is tuig, de provocatie van het schuim op straat is altijd aanwezig en heb het zelf meerdere malen mogen meemaken.
  Waar wanneer en hoe het begin van het einde zal plaats vinden, weten wij niet.

  Like

 32. Avidia zegt:

  Astrid zegt:
  1 augustus 2016 om 13:55

  Onze volksvertegenwoordigers in de gaten houden”?
  We hebben geen volksvertegenwoordigers, niet meer, kijk naar een Silvano, is plotseling een vertegenwoordiger geworden??? A>U>B> Niet!
  Er is iets goed mis, iedereen kan zich maar aansluiten en dingen beslissen, er moet hier een eind aan komen. Er moet gecontroleerd worden of iemand wel capable is voor deze functie. Dit wordt een warboel van burgers die ergens iets van vinden. Er moet een commissie zijn die uitmaakt of je wel in de regering kan komen, ongeacht hoeveel stemmen je krijgt. Ik word hier niet goed van dat mensen als Silvano (wie is ze eigenlijk, wat heeft ze ooit gepresseerd) ooit toegelaten zal worden, zo een zeurderig mens, als dit waar is, stem ik nooit meer ergens op. Er moet gecontroleerd worden in opleiding verstandelijke vermogens, in het besef wat Nederland is, hoe het te besturen, waar je ambitieus zijn tegenover Nederland, en zeker als je een niet zuivere Nederlander bent!!!! \
  Ik ben hier echt nerveus onder. Iedereen kan zomaar ergens induiken, een riant inkomen krijgen en ondertussen ons land naar de ondergang helpen, weg met die Silvano en al die belachelijke clubjes Ik word hier echt ongerust over.

  Like

 33. fleckie zegt:

  ‘VOORWOORD’ in PROCESNIEUWS,no.109,juli 2016, [blad TRIBUNAAL voor de VREDE, advocaten, artsen etc.]……….’De laatste tijd komen er uit verschillende hoeken mooie woorden over de wereldwijde kernontwapening. President Obama is naar HIROSJIMA gegaan en heeft stilgestaan bij het herdenkingsmonument van de kernbom op 6 juli 1945. Er werd gesproken over de verschrikkelijke gevolgen voor de burgerbevolking die vele doden en het LANGDURIGE lijden v.d.slachtoffers. Er kwamen geen excuses,want nog altijd wordt nadrukkelijk beweerd dat dit het einde van de Tweede Wereldoorlog betekende. Obama zei dat hij het oordeel hierover aan de historici overlaat. Wel zei hij dat de kernwapens wereldwijd uitgebannen moeten worden. Dit terwijl AMERIKA druk bezig is het kernwapenarsenaal te vernieuwen. Zelfs Noord-Korea, dat net in het bezit van het kernwapen is gekomen, spreekt over de wereldwijde verwijdering van kernwapens. ……….Ook in onze Tweede Kamer werd prachtig gesproken over de noodzaak van kernontwapening. Door het initiatief van PAX en de benodigde steun van ruim 45.000 mensen kon het burgerinitiatief vorm krijgen. De bespreking in de Tweede Kamer was mooi om aan te horen. De vraag of de kernwapens..ook..uit Nederland verwijderd konden worden moest uiteindelijk ..met…een…nee…beantwoord worden. Ze moeten naar Amerika om verbeterd te worden.Je zou zeggen:Hou ze dan ook maar daar!” Maar nee. ……………Ondertussen woedt ook onze oorlog voort in het ingewikkelde Kruidvat van het Midden-Oosten. DEFENSIE is trots op de bombardementen die ze ver buiten onze grenzen uitvoeren zonder dat het ons raakt. Verder sluiten we in NAVO-verband RUSLAND steeds verder in en houden we de grootste oefeningen vlak aan de grens. Een levensgevaarlijk spelletje met aan beide kanten de grootste kernwapenarsenalen…met de mogelijkheid van Europa als…FRONTGEBIED…En geef het volk verder…BROOD..[KOOKPROGRAMMA”S]..en…SPELEN…[SPORT]…………….Toch was het goed om de bezorgdheid van de Kamer te horen en het gesprek van de minister van BUITENLANDSE ZAKEN om zijn eigen onmacht te verbergen. Eigenlijk wil iedereen wel van de kernwapens af, maar wie heeft de moed om te beginnen. Wie durft de ontwapeningsgesprekken te openen? Met een eigen aanbod van vermindering naar afschaffing ?…………………MEINDERT STELLING blijft doorgaan met onze strijd tegen de uitspraken van de rechterlijke macht, waarbij de Hoge Raad beweerde…DAT HET IN HET UITERSTE GEVAL GERECHTVAARDIGD IS OM ZELFS DE ZWAARSTE>>KERNWAPENS…..OOK….STEDEN TE LATEN VALLEN……MEINDERT STELLING gebruikt zware woorden maar hij motiveert die ook, en dat wordt hem ..ZO..kwalijk genomen dat hij geschorst is als advocaat, het ..ZWAARSTE..MIDDEL……We vragen steun voor eerherstel waaraan iedereen mee kan doen via http://www.eerherstelmeindertstelling.nl. ……….Wij willen het behoud ..van…MENINGSUITING…voor evocatief en voor het behoud van MEINDERT Stelling als advocaat. ………Het..TRIBUNAAL voor de VREDE heeft PAX gevraagd een aantal gastcolleges op universiteiten te verzorgen met als thema…..NUCLEAIRE ONTWAPENING…… We vinden het essentieel om vooral JONGEREN..te..betrekken..bij..onze..campagne..voor..kernontwapening. In oktober komt de VREDESBOOT uit Japan naar Nederland met daarop enkele overlevenden van de kernbommen op HIROSJIMA en Nagasaki, : de Hibakusha. …..Wij willen ze een goede ontvangst geven. …U hoort hier zeker meer over.[zie ook pag.10]…..W.van der Werf is voorzitter TRIBUNAAL a.l.

  Like

 34. fleckie zegt:

  Even een bericht betr. Kerncentrale[gezondheid], uit PROCESNIEUWS no.109, juli 2016.:…’JODIUMTABLETTEN VOOR KIND BIJ KERNCENTRALE’……IEDERE MINDERJARIGE of ZWANGERE die binnen 100 kilometer van..een..kerncentrale..woont,..krijgt..jodiumtabletten. Minister Schippers [Volksgezondheid] heeft dat besloten. Haar besluit verandert niets voor mensen die binnen tien kilometer van de kerncentrale..BORSSELE ..of van ..de centrales in Doel wonen. …..Door ..JODIUM.. Te slikken verzadigt de schildklier, waardoor geen radioactieve jodium, dat bij een kerncentrale vrijkomt, kan worden opgenomen.Trouw, 11-03-16.<<<<<<<<<<<<<<<<fleckie:in Belgie, MOL, staat toch ook een [niet zo veilige?! Kerncentrale, trouwens..hoeveel buitenlandse kerncentrales staan er uberhaupt binnen een straal van 100 kilometer??? Van Nederland., dicht langs de grenzen van andere landen?

  Like

 35. Diaz Vivar zegt:

  self made, onconvetioneel maar zeer effectief moskee bestrijdingsmiddel

  Like

 36. Aegolius cs zegt:

  Roep om meer geld voor veiligheid

  DEN HAAG – Vakbonden en belangenorganisaties uit de hele veiligheidssector hebben zich verenigd om meer investeringen voor veiligheid in Nederland los te krijgen. Ze willen ,,politiek Den Haag laten inzien dat het noodzakelijk is om nu te investeren in veiligheid”. Ze vormen de Coalitie voor Veiligheid.

  Het gaat onder meer om belangenorganisaties voor politie, justitie, defensie (officieren) en douane. ,,De overheid heeft de afgelopen jaren structureel te veel bezuinigd op haar veiligheidsapparaat”, concluderen ze

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26335556/___Meer_geld_voor_veiligheid___.html

  Like

 37. Robespierre zegt:

  Robespierre zegt:

  Wat mij opvalt aan de reacties op de verder uitstekende stukken van Bron , is dat iedereen hier – net als in de politiek- “onthutst, geschokt en verbouwereerd is ” maar NIEMAND komt uit zijn comfortabele stoel en van zijn luie reet af en ondertussen zie ik de baarden hun gebedshuizen vol stouwen met wapens en materiaal!
  Slechts ‘enkelen’ doen iets- meeste zijn vrouwen- maar de overgrote meerderheid is niet vooruit te branden!
  Mensen , als wij niet tot harde actie overgaan lopen uw vrouw en uw kinderen binnen enkele jaren met hoofddoek en niqab op rond.
  Tijd van praten in NOS praatclubjes is voorbij.
  Als ik zie hoe lethargisch iedereen is en het gebrek aan daadkracht bekruipt mij een gevoel van ‘déjà vu’!
  Leg ( survival !!!) voorraden aan, koop gear en ‘visgerei om die roofvissen aan te haken’!.
  Maak uw huis een fort.
  Ga met elkaar in uw dorpen en wijken vigilantes oprichten en… bijt van u af als u verbaal door die linkse landverraders geattaqueerd wordt.
  Richt fondsen op om medestrijders financieel te steunen die nu in privé juridisch uitgekleed worden door die overheids maffia.
  Bezoek Fema kamp over de grens met Bellingwolde in Duitsland welke verscholen ligt in de bossen aldaar!

  Gloedje nieuw en ( NOG) LEEG!

  Maak er een dagje ‘uit’ van en kom met groepen zodat er ruchtbaarheid aan gegeven wordt en verkleed u als bos wandelaar compleet met loslopende niet aangelijnde hond zodat de speciale Euroforce bewaking die in de bossen patrouilleert u niet KAN tegenhouden zonder wapen gekletter !
  EN… het is zeker geen gevangenis en gebouwd in vooroorlogse ‘Auschwitz stijl compleet met wachttorens en speciaal prikkeldraad en met (nu nog lege) machine geweer statieven .

  Bekijk die film Münich en trek uw les uit hoe de Baader Meinhoff de Duitse Springer staat op de knieën dwong.
  Lees u in , in de historische achtergrond , van het links gedachtegoed.

  Steun Malsion en Bron in actief lidmaatschap en daadkracht of zwijg anders en ga ‘mens erger je niet ‘ spelen met die andere sissies en mooi praters hier!
  Ja … u hoort wat ik zeg!
  Geef mij 10 van die Koerdische gevechtsrijders en vrouwen en ik verzeker u ‘wij maken kans’!
  En laat die ‘Arie Boomsma’s en andere ‘transgenders’ hun bikinilijn harsen en politiek correct neuzelen in de Margriet, Libelle en andere VIVA homo blaadjes met hun soortgenoten en Gutmenschen.

  Like
  Beantwoorden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s