ISIS onthult: “Dit is waarom we jullie haten”

Screenshot_24

In de vijftiende uitgave van het jihadistische tijdschrift Dabiq heeft terreurgroep Islamitische Staat (ISIS) onthuld waarom ze het Westen haat. In een artikel ‘Why we hate you & why we fight you’ staan de zes voornaamste redenen opgesomd.

Het artikel begint met de verheerlijking van de moorddadige aanslag van Omar Mateen in een nachtclub voor homoseksuelen in Orlando. Daarbij kwamen zeker 49 mensen om het leven.

“Kort na de gezegende aanval op een perverse nachtclub door strijder Omar Mateen waren Amerikaanse politici er als de kippen bij om in de schijnwerpers te staan en de schietpartij te veroordelen. Ze noemden het een haatmisdaad, een terroristische daad en een daad van zinloos geweld. Een haatmisdaad? Ja. Moslims haten ongetwijfeld de liberale perverten, net als iedereen die ook nog maar een greintje van zijn fitrah (menselijke natuur zoals Allah die volgens de islam in morele en religieuze zin bedoeld heeft, red.) heeft. Een daad van terrorisme? Zeer zeker. Moslims zijn bevolen om ongelovige vijanden van Allah te terroriseren.”

Zo wordt de tekst ingeleid.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

24 reacties op ISIS onthult: “Dit is waarom we jullie haten”

 1. Harry zegt:

  Als wij als soort willen overleven , zal men de moslims vogelvrij moeten verklaren , zodat we zelf aan een opschoningsprogramma kunnen beginnen .
  Van deze overheid hebben we niks te verwachten , integendeel .
  Uitroeien , net als bij de varkenspest .
  En dan wil ik nog graag vermelden dat ik meelij heb met de varkens !

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Overal waar de islam komt of is, gaat de vrijheid verloren. Haat is ISLAM en ISLAM is HAAT. Al 1400 jaar lang. De Islam heeft meer doden op het geweten, dan Stalin, Hitler, Mao en Pol Pot tezamen hebben gemaakt. Meer dan 275 miljoen doden door de islam, in 1400 jaar tijd. Deze perfide, wrede ideologie dient verboden te worden, in elk beschaafd land.

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  En dat is dus de reden dat wij, het Westen, deze gore, debiele, achterlijke, totaal geschifte, intolerante, perverse, hypocriete, smerige, vuile drek genaamd Islam, moeten uitroeien. Die schijtmoslims draaien werkelijk alles om. Hun wereld is er een van barbaarse onderdrukking, sadistisch geweld, abjecte geestelijke leegte, en volstrekte domheid en regressie. Zelfs een Neanderthaler zou zich nog schamen voor zoveel geweld! En over perversie gesproken: heeft de wereld ooit een grote club kinderneukers, vrouwenmeppers, sadistische zwijnen, kasthomo’s en oliedomme liegende immorele tyfuslijers gezien? Dacht het niet! Dood aan de Islam en al haar walgelijke aanhangers!

  Geliked door 1 persoon

  • Erik zegt:

   Hellemaal met je eens, die schijt moslims met hun arrogantie dat ze de waarheid in pacht hebben. De haat is de drijfveer en door haat zullen ze ten ondergaan.

   Like

 4. Ik hoop dat ze door hun eigen haat verteerd zullen worden. Waar blijft liefde en vrede ? Dat krijg je alleen als je het eerst geeft.

  Like

 5. Niets nieuws, niets verrassends en daarnaast ook nog volkómen wederzijds!
  Evenwel: Zolang alle overige moslims weliswaar met hun mónd beweren, dat ze van deze gedrochten afstand nemen, maar niet metterdaad -bijvoorbeeld door zich qua kledingvoorschriften en gelijkberechtiging van man en vrouw te conformeren aan wat hier in het Westen de norm is- is er voor ons geen enkele reden om hen mínder te wantrouwen: Wij weten immers, dat zij IS, als puntje bij paaltje komt, niet zullen bestrijden ter bescherming van de westerlingen.
  Islam=islam, dus waar islam is, krijgt IS een kans. Zo simpel ligt het.
  Daarom: Opgedonderd met de hele zwik, IS of (ahem) ànderen.

  Like

 6. Thom zegt:

  Dat is absoluut geen haat wat ISIS verkondigt. Integendeel, het is alles omvattende liefde. Moet je eens nagaan, hoe gelukkig Allah wel niet zal worden als hier op deze aardbodem allemaal bedekte kuise vrouwen rondlopen. Waar moet Allah anders straks zijn 72 maagden per persoon vandaan halen? Nee Allah zal wel in zijn nopjes zijn met een aardkloot met uitsluitend besneden snikkels, afgesneden schaamlippen, afgehakte koppen en vrome moordenaars. Meer, meer, meer.

  Like

 7. C.A.Barstow zegt:

  Voor ons dus reden genoeg om deze islam ratten tot de laatste toe op te jagen en uit te roeien, en naar mijn mening zijn daarvoor alle middelen geoorloofd, wat hebben wij voor onze wereld over?, een kleine stad is volledig door deze ratten vergiftigd, drop er een tactisch nucleaire artillerie granaat op, OOG OM OOG TAND OM TAND, laat ze zien, weten en voelen dat wij ons niet laten uitmoorden of tot islam slaven laten maken maar dat wij hen zullen vernietigen tot de laatste islam rat, ik vrees dat dit anders een nooit eindigende wereldwijde oorlog gaat worden, de toekomst van culturen, normen en waarden staat op het spel.
  Roei die beesten uit zoals we de nazi’s ook vernietigd hebben.

  Like

  • De onderste foto zal me worst wezen, maar waar is de bovenste genomen?!
   Toch niet aan een niet-islamitische kust, hopelijk! Als dat wel het geval mocht zijn, moeten dergelijke acties natuurlijk de kop ingedrukt worden: Zijn ze in dat geval belázerd om zelfs van een strand een Sharia-zone te maken?!

   Like

   • boorzalf zegt:

    Bikini’s zijn niet welkom op de stranden van Agadir tijdens de maand Ramadan. Een groep jongeren van een surfvereniging in de zuid-Marokkaanse stad houdt een campagne om vrouwen die een bikini willen dragen tijdens het vasten op andere ideeën te brengen.

    Like

 8. Paul55(realist:) zegt:

  Dit nu wereldkundig hebben gemaakt, is het duidelijk wat de islam inhoud en hoe men denkt over andere religies en ons manier van leven. Grenzen hermetisch afsluiten, en elke zand primaat richting de woestijn sturen. Deze primaten horen absoluut niet thuis in Europese landen.

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Tis wat met die gekken, trouwens pas een nieuwe aanhangwagen gekocht het zeil kreeg ik er gratis bij.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Marian van Cranenbroek

  En waar blijft hun respect voor dieren, daar wordt nooit over gesproken, dat is net zo gruwelijk, ze hebben nergens respect voor, en menigeen woont nu in ons land, in bijna ieder land trouwens, ze vergiftigen ieder land waarin ze komen, leggen hun wil op en vermoorden iedereen die het niet met hen eens is. Hoe komt een menselijk ras zo wreed vraag ik me vaak af, ze lopen te slingeren met sabels en messen, gaan achter iedereen aan, onbegrijpelijk. En dat moet dan ook hier wonen????
  Ik wil er eigenlijk niets meer over horen, tegelijkertijd wil alles weten, word gek van mijzelf. Ik haat ze, mag ik dat zeggen? Van mijzelf mag ik dat zeggen. Het is ONMENSELIJK, klaar af!

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Nu de Paus nog overtuigen………!

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Uiteindelijk komt toch alle kwaad uit ,t “heilige”-land van de is=lam zelve; S.A.

  Saudi Arabia Gives Top Award to Prominent Hate Preacher
  The award, presented by Saudi’s new king himself, Salman, was given to Dr. Zakir Naik’s for his “service to Islam.”
  Saudi Arabia has given one of the country’s highest honors to Dr. Zakir Naik, a well-known Islamist hate preacher from India.
  The award, given by Saudi’s new king himself, Salman, was for Naik’s “service to Islam.” Naik is on record as saying that the September 11, 2001 terrorist attack on the World Trade Center was an “inside job,” claiming that then-President George W. Bush was responsible for the attack that killed nearly 3,000 people.
  //////////////

  Interessante docu op:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3502079/Saudi-Arabia-s-kingdom-savagery-DOES-Britain-cosy-butchers.html
  ( Zou de Paus ook Engels lezen ?

  Like

 13. Claudia M. zegt:

  Ik vraag me af waar zij – net als ik een normale sterveling – de gore rotmoed vandaan halen mij hun ellende op te moeten leggen! Sodemieter op met je rotzooi en je middeleeuwse sprookjes!

  Oh, ik ben het overigens wel eens dat alle westerlingen per direct uit het MO en Afrika moeten vertrekken en dan moeten ze het inderdaad helemaal zelf gaan doen. Geen westerse bemoeienis, wel een hoog hek en allemaal daar blijven!

  Like

 14. Anneke zegt:

  Mosdommies…jullie geloven in de god van de dood. De god van de diepe duisternis !!! Geen licht, betekend geen leven !!! Diepe duisternis, dodelijk voor het voortbestaan van de mensheid. ” Mosdimmies, jullie kennen de liefde niet, laat staan het Licht wat Leven geeft’.

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Ik laat het toch aan de heer Poetin over om dat hele spul daar in het MO uit te roeien. Tot nu toe is hij mijn beste optie in alles.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s