Juncker: Hoe erg de migrantencrisis en het terrorisme ook worden, we zullen onze open grenzen nooit opgeven

Screenshot_19

Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie.

(Door: Virginia Hale – Vertaling: “Wachteres” en Henk V.)

Jean-Claude Juncker heeft gezworen dat het niet uitmaakt hoe erg het terrorisme of de migrantencrisis ook worden, de Europese Unie (EU) zal de open grenzen nooit opgeven. De voorzitter van de Europese Commissie zei dat het terrorisme kan worden tegengegaan door een betere uitwisseling tussen de lidstaten van informatie waarover de veiligheidsdiensten beschikken.

In het programma ‘Vier Waarheden’, dat maandag 25 juli 2016 op France 2 werd uitgezonden, zei Juncker dat er “veel initiatieven” nodig zullen zijn om de veiligheid binnen de EU te versterken. Na een bloedige maand voor Europa, waarin het continent diverse islamitische terroristische aanslagen heeft meegemaakt – alleen de vorige week al vier in Duitsland – benadrukte de EU-president dat een betere communicatie tussen de lidstaten het probleem zou oplossen.

Juncker zei tegen presentator Gilles Bornstein dat hij “een beter antwoord met betrekking tot de uitwisseling van gegevens tussen de politie en de inlichtingendiensten van de lidstaten verwachtte”.

De EU-chef zei dat hij vindt dat de lidstaten “er nog niet aan gewend zijn om de duidelijke behoefte aan betere informatie te delen”.

Juncker benadrukte dat, hoe erg de “migrantencrisis” en het terrorisme in Europa ook worden, de EU nooit vraagtekens zal zetten bij het vrije verkeer van personen binnen het blok. “Dit is een van de vier fundamentele vrijheden van het oprichtingsverdrag van Rome. Het is een onaantastbaar principe”, zei hij.

In het interview met de publieke omroep [France 2] mijmerde Juncker ook over een aantal andere kwesties, zoals de Amerikaanse presidentiële race van dit jaar en de Turkse toetreding tot de EU. Deze niet gekozen persoon van de Europese Volkspartij zei tegen Bornstein dat “Turkije niet in de positie is om op korte of middellange termijn toe te treden tot de EU”.

“Als Turkije opnieuw de doodstraf invoert, zullen de onderhandelingen onmiddellijk stoppen,” voegde hij eraan toe.

Juncker zei dat hij van mening is dat hij niet het recht heeft om “zich te mengen in het debat tussen de Democraten en de Republikeinen”, maar de EU-chef gaf toe dat hij Hillary Clinton liever in het Witte Huis ziet dan Donald Trump.

De voorzitter van de Europese Commissie is niet alleen vastbesloten om de grenzen binnen Europa open te houden. Onder zijn voorzitterschap vermeldt de Europese Commissie de migratie als een van haar prioriteiten. Naast het aanbieden van huisvesting aan “vluchtelingen” uit de hele wereld wil de Commissie het veel gemakkelijker en wenselijker voor de Afrikanen en hun families maken om naar de EU-landen te verhuizen.

Hoewel hij sprak na de islamitische terreuraanslagen, die in november van het vorige jaar in Parijs 130 doden tot gevolg hadden, weigerde Juncker gevolg te geven aan oproepen om het open-deuren-beleid van de EU betreffende de migratie vanuit Afrika en het Midden-Oosten te heroverwegen. Hij wees de suggesties van de hand dat die open grenzen hebben geleid tot de aanslagen. Juncker zei dat hij “precies het tegenovergestelde” geloofde – dat de aanvallen tegemoet moeten worden getreden met een sterker vertoon van liberale waarden met inbegrip van open grenzen.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Virginia Hale

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Elite, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

53 reacties op Juncker: Hoe erg de migrantencrisis en het terrorisme ook worden, we zullen onze open grenzen nooit opgeven

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zo deze RODE CLOWN en VERRADER laat ook weer eens van zich horen. Deze vent is een gevaar voor iedere Europeaan. Hij is met afstand de grootste hypocriet van het hele zooitje in Brussel.

  Like

 2. Jean-Klootzak Juncker! Door dik en dun je eigen, goedmenselijke rotkop blijven volgen en daaraan de belangen van àlle ingezetenen binnen die verdómde EU van je te grabbel gooien, hè? Smerige, corrupe egoïst!
  En dat beweert dan nog, geen alcoholist te zijn! Man hou toch op: Je bent zó onder invloed, dat je niet eens ínziet, dat door jouw wanbeleid alles op instorten staat, je eigen positie inbegrepen!
  Wie voert die gek af naar de kliniek, vóór hij nóg meer scade aanricht? Het is niet langer verantwoord! En Merkel in één moeite door erbij, graag!

  Like

 3. sjuad kirosati zegt:

  Zijn sluitspiergrens openstellen en er een kalifaat in schoppen.

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  De man is werkelijk gestoord. En hier zit ook meer achter dan domheid. Dit is de globalistische agenda, die moet leiden tot een werelddictatuur. En die wordt voorafgegaan door zelf gecreeerde chaos. Want vanuit chaos en onveiligheid komt vanzelf de roep om een sterke leider bij het volk. Dit is door het Bilderberg-tuig al lang geleden afgesproken. Een echte samenzwering voor de absolute macht en het geld. En het volk debiliseren door een influx van randdebielen uit Afrika en de Orient. Instabiliteit om straks martial law te kunnen afkondigen en daarna permanent de macht naar je toetrekken. Het is allemaal zo corrupt, zo doortrapt, zo smerig. En die Juncker is maar een pionnetje in het hele geheel van die gore EU. Alleen een volkrevolutie op wereldschaal kan ons nog redden.

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Angie1968:17.07. uur. Dat is inderdaad de echte bedoeling, van de criminele en duivelse organisatie Bilderberg! Maar ook de NWO, de geldplutocraten Soros, Rothschild en Goldman-Sachs en de Illuminati zitten mee in het complot. En de bedoeling is een werelddictatuur onder oppergezag van de duivel zelf.

   Geliked door 1 persoon

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Dit is precies wat er gaande is Angie… dat de manjuncker verder gestoord enz is maakt niets uit, dat maakt hem alleen nog maar geschikter en dat ie op de ‘goede plek’ zit om deze idioterie uit te voeren samen met die mogherini e.c.
   Het ENIGE dat ons nog kan redden zou een WERELDWIJDE revolutie zijn met ONMIDDELLIJKE onder arrest stellen van de gehele EUuitvoerders èn al de socialistische regeringen…
   maar helaas, dat is wishful thinking… er zijn nog teveel intens domme mensen die dit niet doorhebben en al ‘dansend en drinkend en vrolijk doend’ zich zelf naar de afgrond voeren..

   Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Als “normale” mensen zich afkeren van uitspraken door EUSSR psychopaten dat ons land, ons erf en huis beschikbaar moet zijn……..
  Dank voor uw mededelende vertaling !

  Like

 6. Jean zegt:

  Leeft die lafaard nog?
  Jammer.

  Like

 7. Hendrik zegt:

  Die zak snapt het echt niet. Constatering: seniel! EU zo snel mogelijk opheffen!

  Like

 8. Joop Sigaar zegt:

  Het is tijd dat deze plas diarree geruimd gaat worden .
  Vrijwilligers zat denk ik .

  Like

 9. Feniks zegt:

  Juncker = rijp voor de psychiatrie
  Daar boven op….Juncker is door niemand van de Europeanen ge/verkozen en heeft geen enkel mandaat van de Europese bevolking gekregen (om zijn verborgen agenda van omvolking door te voeren.)
  Het feit dat Juncker op eigen titel , een crimineel als Clinton aanhangt zegt genoeg over Juncker.

  Like

 10. Astrid zegt:

  Kan iemand die gek afknallen, hij is een staatsgevaar voor ons allemaal.

  Like

 11. Bob Fleumer zegt:

  Woorden ontbreken mij om mijn afschuw uit te spreken dat het een ongekozen dronkelap wordt toegestaan door de rest van de EU om een heel continent in de ellende te storten.

  Geliked door 1 persoon

 12. Pingback: Juncker: Hoe erg de migrantencrisis en het terrorisme ook worden, we zullen onze open grenzen nooit opgeven – Fenixx.org

 13. Harry zegt:

  Hoe erg het ook wordt , hij gaat nooit veranderen ?
  Het kan toch haast niet anders dan dat het “endspiel” aanstaande is , anders doe je toch niet zulke uitspraken ?
  Het is niet te hopen dat hem overkomt wat ik hem toewens …………………..

  Nou ja , eigenlijk hoop ik dat wél .

  Like

 14. Kees zegt:

  Ze zullen allemaal aan de beurt komen!

  Geliked door 1 persoon

 15. Tistochwat zegt:

  Ontdarming is een passende straf voor die vieze, schurftige parasiet:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ontdarming

  Like

 16. Giny zegt:

  Deze man moeten ze echt oppakken, hij is levensgevaarlijk!

  Like

 17. Marly zegt:

  idd ANGIE1968,en aan de reactie s te zien zijn er spijtig genoeg nog veel mensen die nog steeds niet door hebben wat er werkelijk gaande is .Hoop dat men toch eindelijk eens wakker wordt

  Like

 18. Lijkt wel of Juncker L.S.D. gebruiker is, hij leeft voor ons in een wereldvreemde sfeer.Rijp voor zorginrichting voor krankzinnigen.

  Like

 19. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Bekennen is een vak apart. Of toch niet? Jan Kloot (Jean Claude Juncker) ontkent al ook via zijn hulpje Frans Timmermans en dat is het begin van bekennen.

  Like

 20. Jade zegt:

  -Maintain humanity under 500,000,000
  In perpetual balance with nature- is het doel.
  Merkel`s “Wir schaffen es.” is een boodschap aan haar meesters.
  http://www.ninefornews.nl/hoe-de-ultrarijken-onder-het-mom-van-liefdadigheid-de-wereld-overnemen/

  Like

 21. Joshua zegt:

  Brief aan onze regerende idioten.
  Geachte heren,

  Wie is deze aangetaste gek, dat hij beslist over
  nationale grenzen.
  Wie hebben deze gevaarlijke gekken,Jean-Claude Juncker, Timmerfrans,enz. van de eu. op een regerende plaats gezet?
  Gaat het net zo worden als in 1935, dat jullie (volksvertegenwoordigers) weer zulke idioten in het zadel helpen en eigen bevolking opofferen?
  Zijn jullie (elite) zo dom of moet ik zeggen kwaadaardige geld/macht beluste mensen geworden?
  En niets schuwen om jullie verdorven ideeën ten uitvoer te brengen
  en zelfs mensen de mond te snoeren die de waarheid vertellen.
  Wat is democratie in jullie ogen heren, dat wij overgeleverd worden aan een stelletje gekken die door jullie gekozen zijn die niet eens het bestaansrecht hebben ook maar iets over ons te beslissen?
  Zijn jullie zo behept met deze waanzin dat jullie het gedrocht(dictatuur) eu. nog in stand willen houden?

  Like

  • Anneke zegt:

   Dictatuur voor het volk, is democratie voor de NWO-idioten !!! Als hun maar kunnen blijven handelen en wandelen in HUN eigen vrijheid. Het volk is alleen een geringe tijd bruikbaar voor het NWO-spaarvarken !!! Dat al meerdere keren kapot is geslagen door geldgierige NWO-kapitaal verslaafden. Ook deze NWO-groep zal zich kelen…Dit proces is nu actief. Gelijk de islam, die nu zelfmoord pleegt.

   Like

 22. Pingback: DE STRAFKAMPEN VAN JUNCKER | E.J. Bron

 23. paulzwueste zegt:

  Deze man heeft ’n duidelijke “Death-Wish”!

  Like

 24. Flo zegt:

  Ook deze man is “verward” en dat heeft desastreuze gevolgen voor de europese burgers, dus ook voor deze nitwit…. Point blank…..

  Like

 25. leefbarbaar zegt:

  Duidelijke boodschap van Herr Juncker; om van de moslims af te komen moeten we eerst van hem af. We zullen geen van beide een dag missen.

  Like

 26. C.A.Barstow zegt:

  Deze verachtelijke man zou ik zonder enige wroeging de dood straf opleggen en het zelf ook uitvoeren wegens vergaand land en volksverraad.

  Like

 27. Eric Amiabel zegt:

  Eens

  Like

 28. boorzalf zegt:

  Heeft hij weer te veel gezopen, gaat rare dingen zeggen en ziet andere wezens.

  Like

 29. Avidia zegt:

  Ik weet nog dat we moesten stemmen voor of tegen de EU, ik stemde tegen, iedereen die ik sprak stemde tegen. Het was volgens mij corruptie, de EU moest er komen, en kijk wat het ons bracht, verdeling, armoede, hoge belastingen, want die dikke gebruikers moeten gevoed en verzorgd worden, het gebouw kost een kapitaal, dat komt allemaal uit onze zak. Wat krijgen we er voor terug, steeds meer onzinnige regels, onderdrukking, straks kom je voor het gerecht als je iets slechts over de EU zegt. Websites worden bespeurd over negativiteit over de EU, je word dan bestraft. Communisme is er niets bij. Ze leven als een koning, ontvangen geld als water, schrijven zich in als geweest zijnde, ontvangen daarover salaris, maar zijn ondertussen gewoon op hun werk. Het is een grote schande en corruptie. En zij vertellen mij hoe ik moet leven???? Nou, mooi niet!!!!
  Probeer mij maar eens te vinden, ik doe hier niet aan mee, voor mij bestaat de EU niet, ik ben geboren in een vrij land, ik mag zeggen wat ik wil, mag stemmen op wie ik wil, en ik heb NEE gestemd, dus hoef ik niet mee te doen!!!!!

  Like

 30. Wachteres zegt:

  Het schijnt dat de EU ook plannen heeft om de hele familie van de vluchtelingen over te laten komen. En dan bedoel ik: de hele familie.

  Opa’s, oma;s, ooms en tantes , neefjes, nichtjes, enz. Daar wordt nog tegen geprotesteerd.

  “De aanvallen moeten worden tegemoet getreden met een sterker vertoon van liberale waarden met inbegrip van open grenzen”.

  Als je dat gelooft dan ben je of knettergek of levensgevaarlijk.

  Alsof dat soort ‘scum’ zich ook maar iets gelegen laat liggen aan ‘normen en waarden’.

  Like

 31. Wachteres zegt:

  http://www.express.co.uk/news/world/695449/Migrant-crisis-Brussels-EU-commission-migration-Europe-Germany

  Brussels’ plan to INCREASE migration to Europe blasted by furious German MPs
  BRUSSELS bureaucrats have unveiled plans to increase the number of migrants entering Europe by significantly slackening the rules surrounding family reunification.

  Like

 32. N.E. Derlander zegt:

  Het principe van het “open grenzen beleid” (door de Paus wordt een mondiale opengrenzen beleid gepromoot) is hetzelfde als het toewerken naar een wereldmacht (NWO). Is God van Israël een gruwel, zie wat hij deed na het bouwen van de toren van Babel (een kopie daarvan is het EU regeringsgebouw).

  Satan kan iedere gedaante aannemen die hij wil. Als Zeus verkrachtte hij een prinses en als beloning noemde hij haar Europa. Ze zijn man en vrouw geworden (en zijn het nog steeds).

  Like

 33. Anneke zegt:

  “Nou, zeg nooit nooit…”. Wat ben jij met je door alcohol uitgedroogde hersenen hardleers !!! Je hersenen zijn niet meer van soepel en ruimdenkend weefsel, maar vergelijk deze met keiharde koude hars. Alleen soepe kneedbaarl te krijgen, met hulp van ‘de vlam in de pan’.

  Like

 34. Die gek is weer eens straal bezopen, er komt alleen een hoop achterlijke taal uit.
  Het enige normale wat eruit komt is, “Als Turkije opnieuw de doodstraf invoert, zullen de onderhandelingen onmiddellijk stoppen,” al ik daar ook al geen vertrouwen in heb, die gek is tot alles in staat.
  Gewoon weg met die Turkendeal, weg met de EU en Juncker, Rutte, Timmerfrans en de rest van de hele EU reutemeteut zijn rijp voor een euthanasie spuitje.
  Stem PVV van Geert Wilders!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 35. Pingback: HET HOOFD IN DE STROP – overwegingen naar aanleiding van het artikel “Juncker: Hoe erg de migrantencrisis en het terrorisme ook worden, we zullen onze open grenzen nooit opgeven.” | E.J. Bron

 36. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat Europa zich nog steeds door psychisch gestoorde machthebbers laat regeren?

  Like

 37. M.A.L. Sion zegt:

  Schrale troost.
  Hiervoor werd de vergelijking gemaakt met de dertiger jaren van de vorige eeuw. Tijdens het nazi-regime konden mensen voorzichtig op een straathoek fluisterend gedachten uitwisselen. Nu flitsen onze meningen razendsnel over het internet. Juncker zal daar vroeg of laat (liefst vroeg) de resultaten aan de lijve van ondervinden. Het beeld hiervoor van die ontdarming staat me wel aan. Komt wellicht ook van pas ivm zijn alcoholverslaving.
  Maart 2017 kunnen we kiezen voor een politiek die een einde maakt aan deze gevaarlijke poppenkast. \
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 38. Pingback: Juncker: Hoe erg de migrantencrisis en het terrorisme ook worden, we zullen onze open grenzen nooit opgeven – Kattukse Vrienden voor Israël

 39. Aegolius cs zegt:

  Actueel
  Target2 is voor het gewone publiek totaal onbekend. Zelfs de meeste bankmedewerkers zullen er nooit van hebben gehoord. Maar 150 miljard (en het zal de laatste maanden waarschijnlijk wel meer zijn geworden) is wel heel, heel erg veel voor zo’n klein landje.
  Luxemburg[bewerken]
  De Luxemburgse verplichtingen zijn het constantst van alle deelnemende landen. Zij bedragen alle bijna twee jaar (stand juli 2013) ongeveer 100 miljard euro. In de loop van 2016 stegen zij tot 150 miljard euro. Voor een zo’n klein land als Luxemburg is dat een enorm bedrag. Een eventuele ondergang van de euro zou het land in catastrofale problemen storten.
  Zie verder het overzicht:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/TARGET2
  En zou o.a. Juncker daarvan niets weten?!

  Like

 40. Gerrit Tienkamp zegt:

  Reblogged this on NEWS GURU by G. Tienkamp and commented:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s