Krim-bestuur: Terreurmilitie “Islamitische Staat” onderhoudt opleidingskampen in Oekraïne

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

Brisante onthullingen, die echter niet verrassend zijn: zoals Franse parlementariërs, die onder protest van de regering in Kiev voor een bezoek op het schiereiland de Krim zijn aangekomen, van het bestuur daar kregen te horen, onderhoudt de terreurmilitie “Islamitische Staat” (ISIS) blijkbaar training- en opleidingskampen in het naburige Oekraïne. Dat deelde Ruslan Balbek, de vicepremier van de Krim, mee.

Duits - Zuerst

Letterlijk zei Balbek tijdens de ontmoeting met de Franse parlementariërs: “Wij weten van de trainingskampen in het gebied Cherson in Oekraïne waar de aanhangers van de terreurmilitie Daesh (= ISIS) geschoold worden.” En verder: “Wij maken ons er grote zorgen over dat de Oekraïense kant als tegenprestatie voor de anti-Rusland-sancties het aan de radicaalislamitische terroristen toestaat om in het gebied Cherson deel te nemen aan illegale activiteiten en parallelle machtsstructuren op te bouwen.”

Het zou zelfs denkbaar zijn dat de radicale islamieten de Oekraïense staatsleiding chanteren en daarbij de Oekraïense atoomcentrales voor hun doeleinden zouden kunnen gebruiken. Dit zou tot gevaren in zowel Rusland als Europa kunnen leiden.

Een delegatie Franse parlementariërs, aangevoerd door de voormalige Franse minister van Verkeer en parlementariër Thierry Mariani, is vrijdag op het schiereiland de Krim aangekomen. De delegatie wil een bezoek brengen aan Simferopol, Jalta en Sebastopol.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Hypocrisie, ISIS, Islam, Krankzinnigheid, Oekraïne, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Krim-bestuur: Terreurmilitie “Islamitische Staat” onderhoudt opleidingskampen in Oekraïne

 1. Was dat voor of na dat Von Baalen en Verhofstad op het Maidanplein met het vingertje wezen, dat de EU de Oekraniers zouden helpen ?

  Like

 2. Dus Oekraïne moet bij Europa komen, zijn ze nou helemaal mesjokke. Kunnen meteen een ereboog voor Isis maken, om ons te laten afslachten. Oekraïners waren ook al onbetrouwbaar in W.O. II. En wat gaat LUL Rutte nou doen, eindelijk onze grenzen dicht of moet hij dat eerst aan die tulpentrut van een Merkel vragen.

  Like

 3. Pingback: Krim-bestuur: Terreurmilitie “Islamitische Staat” onderhoudt opleidingskampen in Oekraïne - Ik zeg NEE tegen EU

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het zou mij i.i.g. echt niet verbazen. De Oekraïne bestuurd door nazifascisten, begroeten en steunen de islamofascisten. Soort zoekt soort, zullen we maar zeggen.

  Like

 5. john zegt:

  Zou Poetin nog geen middel hebben om in dergelijke landen als Oekraïne de kerncentrales volledig uit te schakelen ? Ik denk van wel. Hij deed dat al een jaar of wat geleden bij de amerikaanse vloot die te dicht bij zijn deur aan ” het oefenen” waren. Alle electronische apparatuur werd in één klap uitgeschakeld. Waarom niet in Oekraïne ?

  Like

 6. mahoog zegt:

  Nu maar hopen dat Mr Putin er wat ”aan gaat doen”.

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Die EU is zo door en door verrot…!

  Alle ellende die de laatste jaren over ons is gekomen is door de EU bedacht of in opdracht van Amerika en de Bilderbergers uitgevoerd.
  Dit fascistisch bolwerk moet NU tezamen met haar buitengewoon zware landsverraderlijke criminelen vernietigd worden…!!!

  Like

 8. Anneke zegt:

  Zie, de NWO-ers hyperactief met de voorbereiding op hun zo gewenste alles verwoestende regionale oorlog-nr. zoveel. Of zelfs WW-III !!! Angsthazen weten van gekte niet meer wat ze uitspoken, handelen meer en meer chaotisch en de bevolking is als eerste door (oa.) armoede uitgeschakeld. Wij burgers zijn niet nodig en een sta-in-de-weg voor de NWO-oorlogs lovers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s