Tsjechische president Zeman: Merkel´s welkomstcultuur is onzinnig

Screenshot_17

De Tsjechische president Miloš Zeman.

(Door: Victoria – Vertaling: E.J. Bron)

Merkel heeft mis gegokt en is nog steeds niet voor rede vatbaar, ze blijft de Europese spookrijder die tegen de stroom in rijdt. Feit is dat Merkel zonder enig plan te hebben gewoon alleen maar ageert en opnieuw ageert, alleen bezield met de hoop dat het op een bepaalde manier zal functioneren. Merkels mantra van het humanitaire imperatief, waarmee ze heel Europa en de eigen burgers wil opzadelen, is niet geschikt om het migratieprobleem op te lossen, temeer omdat Merkel met het opschorten van het Akkoord van Dublin en de uitnodigingscultuur Europa voor voldongen feiten heeft geplaatst.

politikstube

De welkomstcultuur-leuze “Wir schaffen das!” is hard op weg om een van de meest zinloze grappen in de geschiedenis van Duitsland te worden:

[…] De Tsjechische president Miloš Zeman valt de vluchtelingenkoers van bondskanselier Angela Merkel opnieuw heftig aan: “Er bestaat bij politici een hang om ook dan aan verklaringen vast te houden als de feiten het tegendeel van hun mening bewijzen”, zei Zeman zondag in een interview met de online editie van de Tsjechische krant “Blesk”. Merkel zou moeten erkennen “dat de ´welkomstcultuur´ onzinnig is”, benadrukte hij. Duitsland zou geen honderdduizenden vluchtelingen kunnen opnemen – “vooral niet wanneer zich Jihadisten onder hen bevinden.” […]

Bron:
https://politikstube.com
Door: Victoria

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Tsjechië, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Tsjechische president Zeman: Merkel´s welkomstcultuur is onzinnig

 1. Angie1968 zegt:

  Maar Merkel is niet bij haar volle verstand. Een vooraanstaand Duits psycholoog heeft verklaard dat zij een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft met megalomane trekken. Niet bij te sturen, doof voor kritiek, kan alleen maar als een lemming het ravijn in sodemieteren. En wij allemaal erbij. Het enige dat helpt, is dat Scheissweib afzetten, en de policor elite tegen de muur aanzetten.

  Like

 2. Weer een politicus die het bij het rechte eind heeft, president Zeman van Tsjechïe. Dump die Merkel a.u.b.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Geheel met U eens meneer Zeman. Het is niet alleen onzinnig wat Merkel deed en doet, het is zelfs MISDADIG en VOLKSVERRADERLIJK. Zo zie ik dat in ieder geval.

  Like

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Merkel wil gewoon haar zin doordrijven!

  Like

 5. Hendrik zegt:

  Ik zou graag meer inspraak willen zien van de Visegrad landen in het hopeloos domme EU parlement. Alleen Oost Europa kan de EU weer bij hun positieven brengen.

  Like

  • Anneke zegt:

   Visegrad-landen, de sterke vis-/ruggegraat van ons continent !!! Deze ‘graat’-landen houden Europa staande, zij zijn de houvast !!! “Althans zo zie ‘k dit momenteel, hoe ‘morgen’ de situatie zal zijn….Dat zien we over 24-uur !!!

   Like

 6. Flo zegt:

  Wanneer wordt dat ossie kreng, die europa in een migratie crisis met een nog niet te bevatten ellende eens omgelegd!!!!!

  Like

 7. Marc zegt:

  Hoe kan het dat die Oost-Europeanen zo verstandig zijn?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dat is niet zo moeilijk. Nog geen 30 jaar geleden zaten die landen onder een communistische dictatuur. Ze kijken nu om zich heen, vooral richting West-Europa (Brussel)
   en zien het opnieuw gebeuren. Dat willen ze koste wat kost voorkomen.

   Like

   • Marc zegt:

    Daar lijkt het inderdaad op: het IJzeren Gordijn heeft hen beschermd tegen de mentale ziekte die het Westen al die tijd, ongemerkt, teisterde. Met als gevolg dat juist het Westen, ondanks al haar morele, culturele en technische prestaties, nu één grote gesloten inrichting is geworden waar patiënten de scepter zwaaien.

    En iedereen buiten dit Westen ziet wat hier plaats vindt.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik was zojuist in Tsjechië. De stemming is daar helemaal omgeslagen wat betreft “vluchtelingen” en immigratie.
    Alle, maar dan ook alle media – zowel kranten, radio als tv – keren zich tegen het opnemen van zogenaamde “vluchtelingen” op basis van de EU-quotaregeling.

    Like

 8. Anneke zegt:

  Merkel al tijden buiten zinnen !!! Vandaar onzinnige uitspraken ( wartaal ) en buiten zinnige handelingen…..

  Like

 9. Nemesis zegt:

  Merkel buiten zinnen en spreekt daarom wartaal (onzinnige uitspraken). Ik denk dat men zich hier daarin vergist. Merkel heeft het voor elkaar gekregen het voltallige parlement uit te schakelen. Men knikt daar alles braaf af, zonder dat men weet wat er in de stukken staat. Die krijgen ze dan ook een half uurtje voordat er gestemd moet worden. De enige die haar nog openlijk en keihard van repliek dient is Sarah Wagenknecht. Het is een duivels genoegen daar naar te luisteren. Jammer is dat de een vuurrode kommuniste is en lid van de PD, wat de opvolger is van wat men hier noemt de “mauermörder partei”) Verder heeft Merkel werkelijk alles en iedereen die haar niet welgevallig was of waagde tegen te spreken, koud lachend geëlimineerd of weg gepromoveerd in de richting in de politiek zullen jullie nooit meer een rol spelen.
  Verder hoop ik dat jullie niet nu al vergeten hebben wie haar adviseur is.

  Dan natuurlijk het belangrijkste, wat schijnbaar steeds wordt vergeten. de BRD is een protectoraat van de VSA en Merkel voert precies uit wat de Bonobo regering in Washington wil, die op hun beurt weer aangestuurd worden door de geld elites van Wallstreet.

  Die gasten zijn ondertussel al oeroud en verkreukeld. Maar ze hebben zoveel geld, dat ze hun gezondheid gewoon kopen. Een van hun heeft dit jaar als zijn negende harttransplantatie gekregen. Een deel van z’n huis is er gewoon naar ingericht, een super de luxe ziekenhuis dus.
  En als ze onverhoopt dan toch doodgaan, staat de volgende generatie al klaar.

  Dus Merkel krankzinnig? In zekere zin kan men het zo zeggen. Maar in ieder geval wel doodmoe en ze wordt steeds valser., Kijk maar naar die kwaadaardige ogen op de laatste foto’s.

  Like

 10. Jan zegt:

  Zeman: Burgers moeten het recht hebben wapens te dragen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s