Als Clinton wint, komt de Derde Wereldoorlog

Screenshot_39

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Mocht Hillary Clinton de race om het Amerikaanse presidentschap winnen, dan zou dit via Syrië tot een wereldoorlog kunnen leiden. Haar favoriete minister van Defensie wil daar namelijk ook Russische gevechtsvliegtuigen laten neerschieten.

Contra magazine

Langzamerhand komt er informatie naar boven over welke personen Hillary (ook graag “Hitlary” genoemd) Clinton voor haar kabinet zal uitzoeken, mocht zij op 8 november tot president van de VS gekozen worden. Clinton, die enkele maanden geleden al duidelijk maakte dat zij Iran zou willen bombarderen, zal vermoedelijk Michèle Flournoy als minister van Defensie kiezen.

Flournoy´s denktank, het “Center for New American Security” (CNAS), werd negen jaar geleden opgericht om instemming te vergaren voor de oorlogen tegen Irak en Afghanistan. De afgelopen tijd riep het CNAS ertoe op om behalve de “Islamitische Staat” en het Al-Nusra Front ook het Syrische leger te bombarderen.

Maar dat niet alleen. Ook roept Flournoy ertoe op om in Syrië een “No-Bomb-Zone” in te stellen, waarin de door de VS ondersteunde “rebellen” tegen het Syrische leger kunnen optreden. Mochten zich dan Syrische of ook Russische (!) gevechtsvliegtuigen in dit gebied begeven, dan moeten de Amerikaanse eenheden deze ook bestrijden. Dat zou echter het begin van een Derde Wereldoorlog betekenen.

In het team van adviseurs van Hillary Clinton zit nog een andere oorlogshitser: Leon Panetta, voormalig minister van Defensie en ex-directeur van de CIA. Deze is eveneens voorstander van een krachtig militair optreden in Syrië en de ondersteuning van de zogenaamde “gematigde rebellen” (dat zijn diegenen, die bijvoorbeeld onlangs nog een kind hebben onthoofd). Ook wil Panetta Amerikaanse grondtroepen in Syrië en zowel de “Islamitische Staat” als de Syrische regering bestrijden.

Maar ook de voormalige chef van het Pentagon, Jeremy Bash, die eveneens tot de adviseurs van Clinton behoort, wordt gerekend tot de voorstanders van een Regime-Change wat betreft Syrië. Bash roept er openlijk toe op de “Islamitische Staat” en de regering van Assad op hetzelfde moment vernietigend te verslaan.

Als je bedenkt welke rol Hillary Clinton in Libië speelde en hoe de kleine oorlogshitser het hele land in chaos en anarchie stortte, omdat zij haar (of misschien die van een van haar financiers?) wil doordrukte, dan kun je je er ongeveer een voorstelling van maken waartoe haar presidentschap nog zal leiden. Deze vrouw is een enorm gevaar voor de veiligheid in de wereld.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

42 reacties op Als Clinton wint, komt de Derde Wereldoorlog

 1. joopklepzeiker zegt:

  Dat vrees ik ook !!!

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Dat wijf is inderdaad ‘pure evil’. Zie ook Alex Jones. Ze laat een spoor van dood en verderf achter, ze heeft gesjoemeld met e-mails waarvoor ze eigenlijk had moeten zitten (Crooked Hillary), en haar kerel gaat naar slavesex-island en zit in Lolita-vluchten van notoire pedofiel Jeffrey Epstein. Dat hele huwelijk is overigens een grote schijnvertoning, want ze schijnt lesbo te zijn. Prima, maar ze omringt zich vooral met MOSLIMA’S. Over staatsgevaarlijk gesproken. Bovendien zit ze in de pocket vd Saudi’s, die haar grootste geldschieters zijn. Ze geeft geen zak om Amerika en het volk, is totaal ongeschikt om dat land te leiden, en zal inderdaad door haar onkunde het land en de wereld in ellende storten. Ook Putin lacht haar vierkant uit en neemt haar totaal niet serieus.

  Geliked door 2 people

 3. mahoog zegt:

  Doodse stilte hier…tòch nog vertrouwen in dat clintonwijf?

  Like

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Is it the H that they share? H from Hillary & H from Hitler?
  =========================================

  Like

  • Jan zegt:

   U.N. Official ‘Accidentally’ Crushes Own Throat Right Before Testifying Against Hillary Clinton

   Call it conspiracy theory, coincidence or just bad luck, but any time someone is in a position to bring down Hillary Clinton by testifying they wind up dead. In fact, there’s a long history of Clinton-related body counts, with scores of people dying under mysterious circumstances.

   Perhaps the most notable is Vince Foster. Foster was a partner at Clinton’s law firm and knew the inner workings of the Clinton Machine. Police ruled that death a suicide, though it is often noted that Foster may have been suicided.

   Now, another official has found himself on the wrong end of the Clintons. That John Ashe was a former President of the United Nations General Assembly highlights the fact that no one is safe once in their sights.

   http://www.zerohedge.com/news/2016-07-02/un-official-accidentally-crushes-own-throat-right-testifying-against-hillary-clinton

   Like

 5. Amerika is al zo oorlogszuchtig, Afghanistan, Irak en Libië hebben ons in de ellende gestort. Géén Hillary, maar Trump die zwakt oorlogen af en is tegen de islam.

  Like

 6. Anna zegt:

  Mocht Clinton niet winnen komt er ook oorlog want dan zal Obama alles in het werk stellen om Trump van de overwinning af te houden en de noodtoestand uitroepen…… Dus blijft Obama ” gewoon” zitten…… Met grote burgerlijke onrust als gevolg.

  Soros en consorten hebben al teveel geïnvesteerd in dit gemene plan dat het voor hen niet mogelijk is dat TRUMP zal winnen….. Dit zullen ze nooit toelaten……..De fema kampen zijn niet voor niets gebouwd……!!!!!???? Kortom ” duisternis gaat de aarde bedekken” …………

  Like

  • Willie zegt:

   @ Anna kijk hier https://www.youtube.com/watch?v=xWto_zOPrjo&list=RDMMxWto_zOPrjo
   “Kingdom Of The Cross”

   What is this place across the field
   Where poppies stretch and sway
   In Flanders days of war are gone
   But memories will remain
   Comrades of their different codes came to fight and die
   From all sides they stood and fought and fell beneath the sky
   Where is this land where I am now
   A million spirits cry
   A generation loved and lost
   Never asking why
   It didn’t matter you told to the general, it’s how you died
   But to your families at home you were heroes side by side
   The unknown soldier never known
   A cross to mark your grave
   But we remember what you did
   In our hearts you will remain
   Where is this land where I am now
   A million spirits cry
   A generation loved and lost
   Never asking why

   So wave the flags and say goodbye
   To a generation lost
   They are marching out to history
   To the kingdom
   The kingdom of the cross

   A cross the psalm and Flanders lay
   A generation gone
   Came to fight the war of the wars
   The father and the son
   Marching band cheer of joy
   Sent you on your way
   To face the brooding battle fields
   And lives just thrown away
   An inch of ground was heavy won and lost
   Too much a price to pay
   Young man lost
   Their future gone
   That’s all there is to say

   So save the flags and say goodbye
   To a generation lost
   They are marching into history
   To the kingdom
   The kingdom of the cross

   The paper said you’d all be home for Christmas
   But politicians sang their battle hymn
   Soon the bones will start the slaughter
   And end of innocence will begin
   There is no one left that made it home
   Their lives will see no more
   Gone to meet their fallen friends
   In Flanders fields of war

   In the kingdom of the cross
   Another generation gone
   Remember they were men like us
   Remember everyone
   So wave your flags and say goodbye
   To a generation lost
   They are marching into history
   To the slaughter and the loss
   Remember…
   A generation lost
   They are marching out
   Together
   To the kingdom…
   To the kingdom… of… the cross (cross)

   Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Hier ben ik ook bang voor Anna…..

   Like

 7. delamontagne zegt:

  DE TWEE GEZICHTEN VAN HILLERY CLINTON………………..

  Geliked door 1 persoon

 8. Pingback: Als Clinton wint, komt de Derde Wereldoorlog - Ik zeg NEE tegen EU

 9. Jean zegt:

  Dat pakje staat haar echt en ja ook ik ben van mening dat de 3de wereldoorlog met die clinton in het witte huis een kwestie is van enkele maanden. Ik noem die bitch ook nooit met voornaam want dat zou betekenen dat ik respect zou tonen voor die bitch, niet dus.
  clinton en merkel is een ramp voor Europa én Amerika.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 19.57. uur, op 2/8. Inderdaad Jean, deze rode, linkse kenau, stort de wereld in het verderf, als zij de verkiezingen zou winnen. De democraten in Amerika, zijn net als de PvdA en de SP hier, grote landverraders. Trump is de enige hoop voor de VS en Europa.

   Like

 10. paulzwueste zegt:

  Waarom zijn vrouwen toch zo oorlogszuchtig of/en er op uit hun eigen land in de afgrond te storten…?

  Like

 11. Jan zegt:

  Dat mens ligt in bed met CAIR, dus Hamas en Hezbollah, verder met diverse terreurorganisaties die tegen Assad vechten, met de Moslimbroeders, die overigens verweven is met de huidige Amerikaanse junta, en zij laat zich financieren door o.a. Qatar en Saoedi-Arabie. Verder heeft zij een Amerikaanse uraniummijn aan Putin verkocht wat dus landverraad is, heeft zij de Amerikaanse ambassadeur van Libië en het personeel laten vermoorden en laat zich via diverse banken, instellingen en instituties betalen voor een uur wauwelen. Daarbij komt verder dat het element grenzeloos dom en onkundig is, weet niets en liegt aanhoudend, werd al uit het onderzoek tegen Nixon gezet omdat zij loog. Dan zijn er nog al de doden op haar pad. Iedereen die iets over de duistere praktijken van de Clintons weet te melden sterft plotseling of wordt vermoord.
  Dat wijf moet tegen de muur

  Geliked door 1 persoon

 12. Thom zegt:

  Clinton gaat nooit en te nimmer een no-fly zone in Syrië instellen. Dan wordt ze teruggefloten door haar eigen legerleiding. Moslim Obama had ook grote woorden over een no-fly zone in Syrië. Hij durfde niet. Poetin zal wel hebben laten merken, dat het dan niet goed zou gaan. Amerika heeft onder moslim Obama de wereldleiding verloren aan het Rusland van Poetin. Daar kan de vrouw van Bill de Pijper niks aan veranderen. Dat ze een derde wereldoorlog veroorzaakt is mogelijk, maar een no-fly zone in Syrië, no way dat Amerika dat durft.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik denk dat je gelijk hebt Thom.
   Putin werkt aan grote programmas om Rusland onafhankelijk te maken van importvoedsel en helemaal van GMO zaad.
   Als Putin had gewild had hij de Ukraine allang bezet, en niet in 2 weken maar in ongeveer 2 dagen.
   Hij heeft al een paar keer gezegd dat hij geen interesse heeft in de Ukraine en andere landen in zijn omgeving.
   Lijkt me redelijk logisch dat hij de etnische russen in de Ukraine niet helemaal laat uitmoorden door de Kiew maffia, gesteund door de amerikanen.
   Wat hij niet wil is dat fanatieke moslims zijn omgeving verzieken en dat amerikanen overal rond Rusland raketten neerzetten.

   Like

 13. Bas zegt:

  Dit mens wordt een ramp !

  Like

 14. Fred zegt:

  Over we het hier hebben?
  KILLARY is the name.
  KILLARY.

  Like

 15. Trump heeft iets gezegd over een moslima die getrouwd is met een moslim dat ze niks mocht zeggen van haar man en geloof. Terwijl zij de ouders zijn van een gesneuvelde Amerikaanse moslim soldaat. Daar heeft Trump groot gelijk in. De mannen voeren altijd het woord en de vrouwen moeten hun bek houden in die ideologie. Heel Amerika en ook de Nederlandse media vallen over Trump omdat hij die ongelijkheid aankaart. Trump heeft gelijk!!! Beter dan Clinton… met hun pappen en nathouden!!!

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Alle vorige presidenten hadden hun kansen verspeeld en deden het niet goed op het wereldtoneel, ik geef Donald Trump deze kans.

  Like

 17. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 18. Erik zegt:

  Inderdaad Joop meer een reptiel.
  Ze denkt met de hersen stam ook wel het reptielenbrein genoemd.
  Het kan slechts overleven, voortplanten en leeft op het instict.
  Daarbij heeft dit beest een sterk narcisties gedrag waardoor ze over lijken gaat en gebruikt wie ze kan gebruiken.
  Het heeft geen vrienden slechts voor het nuttige totdat je niet meer nuttig bent en dan dump de narcist je als een baksteen.
  Gepaard aan grootheidswaanzin hebben we hier een nieuwe Hitler die de wereld in een diepe duisternis kan gaan hullen.
  Als muppet van het grootgeld heeft het in Libië al kunnen oefenen waarvan we de gevolgen steeds meer gaan merken.
  Ik hoop voor de wereld en mensheid dat waar deze duisternis hoog is het Licht nabij zal zijn en deze feeks zal branden.

  Like

 19. Jan zegt:

  A Brief History Of Hillary Clinton Lesbian Rumors

  http://www.thefrisky.com/2014-05-01/a-brief-history-of-hillary-clinton-lesbian-rumors/

  Bill Clinton Is a Sexual Predator and Serial Rapist

  In 1969, Bill Clinton was expelled from Oxford for raping nineteen-year-old Eileen Wellstone.

  Bill Clinton Sex Allegations: 17 Claims of Rape & Affairs
  http://heavy.com/news/2016/05/bill-clinton-sexual-sex-assault-misconduct-rape-allegations-accusers-affairs-names-list-women-mistresses-scandals-photos-pictures/

  Like

 20. Jan zegt:

  Linkse terroristen (pleonasme):

  Video: Leftist Mob Violently Ejects Trump Supporter From New York City Park

  A young white man wearing one of Donald Trump’s red ‘Make America Great Again!” hats was violently forced out of New York City’s City Hall Park by a screaming Leftist racist mob of predominantly self-described ‘black and brown’ activists–all while police stood by and did nothing.

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/08/video-leftist-mob-violently-ejects-trump-supporter-new-york-city-park/

  Like

 21. Jan zegt:

  De ware aard van socialisten: aanbidding/verering van het kwaad: Pensacola City Council Opens Meeting with Satanic Prayer – Christians Protest

  It’s an Obama world.
  A Satanist opened the Pensacola city council meeting in July with a prayer to the devil.

  Thanks to Democrats and political correctness we are now praising evil at US establishments.

  Like

 22. Jan zegt:

  Hillary Took Cash From Company Accused of Sponsoring ISIS


  The City of Paris has struck a corporate partnership with French industrial giant, Lafarge, recently accused of secretly sponsoring the Islamic State (Isis or Daesh) for profit.

  Documents obtained by several journalistic investigations reveal that Lafarge has paid taxes to the terror group to operate its cement plant in Syria, and even bought Isis oil for years.
  ….
  Lafarge also has close ties to Democrat presidential candidate Hillary Clinton. Apart from being a regular donor to the Clinton Foundation, Clinton herself was a director of Lafarge in the early 1990s, and did legal work for the firm in the 1980s. During her connection to Lafarge, the firm was implicated in facilitating a CIA-backed covert arms export network to Saddam Hussein.

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/08/wikileaks-hillary/

  Like

 23. Jan zegt:

  WikiLeaks’ Assange tells why he’s outing Hillary; emails link her to ARMING ISIS jihadists in Libya


  In a new interview, Assange admitted that Clinton’s emails, which Wikileaks now has, implicate the former Secretary of State in the Libyan intervention when weapons flowed into Syria and ultimately were used by ISIS members, according to Democracy Now.


  http://www.bizpacreview.com/2016/08/01/wikileaks-assange-tells-hes-outing-hillary-emails-link-arming-isis-jihadists-libya-373172

  Like

 24. Jan zegt:

  NY GOP Congressman Exposes Paid Democrat ‘Trackers’ Stalking His Family at Charity Event


  Wrote Zeldin on Facebook:

  Welcome to my world … Can you believe Nancy Pelosi and the Democratic Congressional Campaign Committee literally pay someone to stalk me wherever I go? Crazy stuff. I brought Diana and the girls with me Friday evening to Brookhaven Councilman Dan Panico’s annual 3 on 3 youth basketball challenge in Mastic Beach, which I have been playing in every year (not well by the way) and sure enough … look who shows up to follow me around with a video camera … Meet the Stalker.

  The congressman then turned the tables on the stalkers — Zeldin videotaped them as he exposed the DCCC’s utter lack of decency and scruples.

  https://pjmedia.com/trending/2016/08/02/ny-gop-congressman-exposes-paid-democrat-trackers-stalking-his-family-at-charity-event/

  Like

 25. Ze piekeren zich de kop gek over hoe ze Trump een hak kunnen zetten. Omdat ze telkens in het boekje moeten kijken en steeds dezelfde ouwe trucs uit de kast halen gok ik op een dwaze witte man met een bos raar haar die met een wapenvergunning uit Texas opgepakt wordt en voordat hij verhoort kan worden wordt neergeschoten door een zwarte vrouw die bord Trump welkom stond te heten toen deze in een open cabrio door 214 kogels van de verwarde witte man werd getroffen . Ja, de geschiedenis herhaalt zich altijd iets anders. Zijn weduwe trouwt trouwens niet met een Griekse reder maar met een olieboer uit Saudiland.

  Like

 26. Jan zegt:

  De communist Hussein Obama laat binnenkort 562 gevangenen vrij waarvan 200 tot levenslang waren veroordeeld en 56 wegens wapengeweld. En maar proberen de wapens af te pakken van de Amerikanen. Kortom, het onderwerp bij socialisten is nooit het onderwerp. Hier: hoe creëer ik zoveel mogelijk chaos en ellende zodat ik verder als despoot over het ontmachtte volk kan heersen.

  President Barack Obama announced on Wednesday that he is shortening prison sentences for 214 federal prisoners, 56 of whom have firearms related convictions on their records.

  The mass commutation is the largest ever issued in a single day U.S. history, the White House said in a press release.

  Obama has now shortened sentences for 562 federal prisoners, more than the nine previous presidents combined. Nearly 200 of those prisoners were serving life sentences, including 67 of the felons in the most recent batch of commutations.

  http://dailycaller.com/2016/08/03/obama-shortens-sentences-for-56-federal-prisoners-with-gun-convictions/

  Like

 27. Jan zegt:

  Weer iemand geliquideerd die de wanpraktijken van de Democraten aan de kaak wilde stellen

  ANOTHER MYSTERIOUS DEATH=> Activist and Sanders Supporter Who Served Papers to DNC on Fraud Case Found Dead

  On July 3, 2016, Shawn Lucas and filmmaker Ricardo Villaba served the DNC Services Corp. and Chairperson Debbie Wasserman Schultz at DNC’s headquarters in Washington, D.C., in the fraud class action suit against the Democrat Party on behalf of Bernie Sanders supporters.

  Shawn Lucas was thrilled about serving the papers to the DNC before Independence Day.
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/08/breaking-lead-attorney-dnc-fraud-case-found-dead-1-week-serving-dnc-papers/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s