Geen moslim heeft het recht om in Duitsland te blijven

Screenshot_47

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Met hun verering voor een man als profeet, die de Duitse vrouwen onderdrukt en tot oorlogsbuit zou hebben gemaakt, die Duitse mannen omgebracht en/of Duitsland uit zou hebben gejaagd, hebben de moslims hun recht op een domicilie in Duitsland verspeeld. Dat negeren is niet alleen grove onachtzaamheid, maar een misdaad tegen het Duitse volk! Wie zulke feiten onder de tafel van de geschiedenis veegt, is een misdadiger. Die hoort onmiddellijk achter slot en grendel. Die heeft in de openbaarheid niets meer te zoeken. Dat de Duitsers niet reeds vanaf het begin tegen de vestiging van zulke mensen binnen hun gelederen ingegaan zijn, valt slechts te verklaren met een algemene waanzin.

Waar zat het verstand van de Duitsers? Werd het compleet begraven door de Holocaust? Hoe kan een compleet volk dusdanig onverantwoordelijk omgaan met zijn land en de erfenis, die zijn voorouders hem hebben nagelaten? Hoe kan een volk zijn nazaten eenvoudig zoiets aandoen? De enige verklaring hiervoor is dat de Duitsers èrgens zijn opgehouden hun verstand te gebruiken. Dat is de enige verklaring voor deze politiek.

Mensen die dusdanig onverantwoordelijk en geweld bevorderend handelen, hoeven zich dan ook niet langer te verbazen over de vruchtjes die ze daarmee oogsten. Er is geen excuus voor een moslim als hij een geweldpleger als Mohammed volgt, die “ongelovige” vrouwen als oorlogsbuit mee naar huis genomen heeft, hun vaders, broers en zoons heeft afgeslacht, en die Joden bij bosjes heeft onthoofd. Zoiets kan men niet verontschuldigen en ook niet tolereren. Wanneer men zoiets in de geschiedenis der mensheid tolereert, onder de dekmantel der Godsdienst, hoeft men zich verder ook niet meer af te vragen waarom het tot zulke ontaarde, onmenselijke, gewelddadige excessen tegen “ongelovigen” komt. Dan heeft dat vanzelfsprekend iets te maken met een geestesziekte, opgeroepen door deze religie.

Deze krankzinnige handelingen dan desondanks niet met deze religie, wiens profeet exact dezelfde krankzinnige gewelddadigheden tegen onschuldigen heeft begaan, in verband te brengen,  evenmin als datgene wat men tegenwoordig “terreuraanslag” noemt, is een misdaad tegen de gehele mensheid. Iedere politicus, iedere prominent die zich niet ronduit duidelijk en in alle openheid voor het verbod op de islam uitspreekt, handelt tegen de mensenrechten. Al verkoopt hij zichzelf nog zozeer als humoristisch, serieus en geïnformeerd, de geschiedenis zal hem ongelijk geven.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Geen moslim heeft het recht om in Duitsland te blijven

 1. De moslims gaan in het land van hun keus net zolang door met hun eisen stellen tot ze in dat land het net zo voor elkaar hebben als hun land van herkomst, Dan zitten we met een kalifaat in eigen land. En dat laten onze slapende politici gewoon gebeuren. Dit heet verrijking.

  Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Marian; ze willen het beter hebben , nl. dat wij als slaven voor hun werken hetgeen de moslims in hun eigen land niet doen.
   Beter kun jr het toch niet regelen.

   Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Petra Raab spreekt voor Duitsland. De stellingname ligt me echter aan het hart gebakken. Want hetzelfde geldt voor Nederland en de andere Europese landen waar de beschaving mijlen voor ligt op het barbarisme dat de moslims meebrengen uit hun zandbak.
  Het verwijt met betrekking tot het ontstaan van de chaos is voornamelijk gericht tot de kaste van beslissers, de overheid, de volksvertegenwoordiging, de regeerders.
  Toevallig keek ik vanmiddag nog naar een video van een discussie in de Tweede Slaapkamer tussen de christen Buma en de realist Wilders. Buma blijft maar volhouden dat de islam een godsdienst is dat daarom de moslims recht hebben op bescherming van hun geloofsbeleving.
  Petra beschrijft de gruwelen die door de stichter van de islam zijn begaan. Dan hebben we toch eerder met satanisme te maken dan met godsdienst. Die stichter, de crimineel Mo, is ondanks deze misdaden het rolmodel van de moslims.
  Iedereen die met open ogen naar de situatie van dit moment kijkt kan voorzien dat er een bloedige strijd zal ontbranden tussen de islamieten en de autochtone bevolking. Men kan zich maar beter voorbereiden op die clash.
  Malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit geldt dus ook voor Nederland! Iedere politicus, iedere prominent die zich niet ronduit duidelijk en in alle openheid voor het verbod op de islam uitspreekt, handelt tegen de mensenrechten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Angie1968 zegt:

  Het enge is niet dat de politici en de gutmenschen het LATEN gebeuren, maar dat ze iedereen die zich ertegen verzet tot racist en xxx-foob verklaren. De weldenkenden worden tot vijand verklaard, en de zielige, lieve moslimpjes en ander gespuis, worden met open armen verwelkomd. Compleet gestoord en een dodelijke ontwikkeling voor onze vrije wereld. Er is iets verschrikkelijk fouts aan de hand met de westerse bevolking als je je eigen vijand niet meer herkent…

  Geliked door 4 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Angie1968: 23.56. uur, op 2/8. Het foute zit hem daarin Angie, dat de totaal verlinkste pers en omroepen, al meer dan 30 jaren, onze bevolking hersenspoelen. LINKS is de grootste 5e colonne der islam! Maar helaas, doen partijen als het CDA, de VVD, D66,CU,SP,PvdD,GL ook een duit in het zakje, om iedereen die kritisch is op de islam en/of de eussr, te demoniseren. Zo zit het in elkaar.

   Like

 5. Johan zegt:

  Evenzo heeft geen moslim het recht om in Nederland te blijven.

  Geliked door 1 persoon

 6. Avidia zegt:

  Juist geformuleerd Marian!!!!!

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 8. Avidia zegt:

  nee, niet EEN!!!! allemaal wegvoeren naar hun thuisland, ze komen alleen om te profiteren, en wij moeten ervoor investeren, ze zitten allemaal op hun luie kont en laten ons betalen voor hun onderhoud en huisvesting, ik ben het meer dan zat!!! Ze geloven echt dat zij het voor het zeggen hebben, niet te geloven en toch, zegt alles over hun denkwijze, zij zijn het, zij veroveren de wereld. Zij denken het allemaal voor elkaar te krijgen, en daar lijkt het ernstig op, onze regering laat het toe. Protesteren!!!!!

  Geliked door 2 people

 9. Pingback: Geen moslim heeft het recht om in Duitsland te blijven – Fenixx.org

 10. Hendrik zegt:

  Nooit opgeven om deze ellende gesteund door onze politici te verslaan!

  Geliked door 1 persoon

 11. fleckie zegt:

  Omdát ze weten dat de tolerantie ( bij hun bekend) in onze landen groter is, dan in hun landen van herkomst, hebben ze hier zo’n groot eisende .’smoelwerk’

  Like

 12. AEO zegt:

  Met vluchtelingen op zich heb ik geen probleem, maar als wij voor ze zorgen en ook nog eens van alles bekostigen, mogen we op zijn minst toch verwachten, dat die vluchtelingen zich aan onze regels houden. Moslims kan ik missen als kiespijn, want die verachten onze wetten. Nee, doe mij dan maar liever een paar miljoen Vietnamesen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s