Trump president? Yes he can

Screenshot_31

(Door: Hans Wiegel)

Plus: Inzake de uitspraken van Nederlandse politici over Trump

Drie maanden geleden, 9 mei, waren de eerste zinnen van mijn column: “Hillary Clinton ligt in de peilingen vóór op Donald Trump. Nóg voor. Het zal mij niets verbazen als Trump Clinton gaat passeren en de volgende president van de Verenigde Staten zal worden.” Ik heb daar toen heel wat reacties op gekregen. Bijna allemaal in de zin van: hoe haal je dat in je hoofd? Dat kan toch niet? Zo’n man – Clinton noemt hem zelfs gevaarlijk – een outsider, geen politieke ervaring. Dat laatste is het hem nu net. Er is bij de bevolking veel afkeer van het establishment, de elite.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Nederland, politici, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op Trump president? Yes he can

 1. Waarom niet, er zijn genoeg clowns op de wereld.

  Like

  • Is dat positief bedoeld, of als sneer?
   In het laatste geval kun je m.b.t. Clinton dan evengoed zeggen: “Waarom niet, er zijn genoeg volks-verkwanselaars op de wereld!

   Like

  • wim zegt:

   Trump een clown noemen, Marian, slaat nergens op. Een man die een groot zakenimperium met succes kan leiden is allesbehalve een clown. Het zijn dezelfde lieden die van Wilders zeggen ‘Hij roept maar wat’ (maar o wat kreeg hij weer gelijk inzake Erdogan!!!) die nu willen dat u Trump ziet als een clown. Niet in meegaan…

   Like

 2. Harry zegt:

  Heb altijd op Wiegel gestemd , toen hij nog in de kamer zat , vind het nog steeds een prachtvent !
  Terwijl ik helemaal niks met kerels heb .
  Hij heeft ook eigenlijk altijd gelijk .

  Wat me opviel , was die laatste zin : ” Hoe zouden zij het vinden als Amerikaanse politici zoiets bij de komende kamerverkiezingen zouden roepen over onze politieke leiders ” ?

  Haast niemand weet waar ons prutslandje ligt , maar als ze wel op de hoogte zouden zijn en ze roepen iets negatiefs over onze kamerleden , dan hebben ze WEL GROOT GELIJK !
  Wat een stel plurken en laffe zakken !
  We hebben eigenlijk maar EEN uitzondering en die kennen we allemaal .
  ( Met daarbij natuurlijk zijn PVV collega’s )

  Michelle Obama , heb de speech gezien , was er helemaal niet van onder de indruk !
  Als je naar haar kop keek terwijl het licht er verkeerd op viel zag je baardgroei net als bij dat enge Conchita wanproduct , maar dan wel in geschoren toestand .
  Een derriere als een bagagedrager op een fiets en ze staat ook een beetje raar op haar benen .
  Datzelfde zie je als een chimpansee op twee poten loopt .
  Kennelijk is het evolutieproces nog niet helemaal voltooid .

  Like

 3. Geronimo zegt:

  Alles beter eigenlijk dan het Clinton wijf. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat Trump deze rode feeks, met haar Armani aardappelzak van 12500 € om het lijf, de weg naar het Witte Huis verspert. Met een pluim voor Armani, die zoiets tegen zo’n prijs aan de man weet te brengen.

  Met dat vals wijf krijgen we immers gegarandeerd nog meer ‘Obama’, deze zwarte ongelukskater voor Amerika en het westen. Neen, geef mij voorlopig maar Trump. Die geniet het voordeel van de twijfel, en zijn standpunten o.m. met betrekking tot de islam, lijken me in elk geval stukken gezonder.

  Hieronder een tekst weg geplukt op Golfbrekers.be met betrekking tot de Clinton grabbers. Voorwaar echte democraten. Het ergste is dat een substantieel deel van de Amerikaanse kiezers daar nog altijd in tuint.

  ” ‘Clinton Cash’de schokkende verfilming van de NYT-bestseller over de Clinton-kleptocratie (inclusief link naar de volledige documentaire). “(…) Hoe de Clintons rijk werden door corruptie, werd uiteen gezet in een bestseller die vorig jaar verscheen: Clinton Cash van Peter Schweizer. (…)

  Op 24 juli 2016 verscheen de documentaire naar aanleiding van het boek Clinton Cash. Hij werd meteen gratis op YouTube geplaatst. En ja, hij duurt meer dan een uur. Maar het is de moeite waard. En je kijkt het zo uit, omdat het gelikt in elkaar is gestoken en je van de ene verbijstering in de andere stort. Na het zien ervan, ben je in staat recht door het meest corrupte machtsechtpaar ter wereld te kijken. Nooit eerder had hypocrisie zo’n lelijke smoel. Een stel uit de hel. Ik kan er niet meer van maken. Kijken!” – Joost Niemoller, 25 juli 2016″

  Bekijk deze video op YouTube:

  Liked by 1 persoon

 4. Er is in de wereld meer behoefte aan mensen met gezond verstand, dan politici die dat verstand niet gebruiken!

  Like

 5. Mary zegt:

  Lijkt me geweldig als iemand met nuchter/zakelijk verstand zoalsTrump president wordt, diegene met, zoals Clinton het noemt, “politieke ervaring”, hebben zowel in Amerika en vooral momenteel in Europa een enorme chaos veroorzaakt, dus dat soort figuren zit alleen de politiek op te wachten, de bevolking echter niet.

  Like

 6. Angie1968 zegt:

  Het orakel van Friesland heeft gesproken. En hij heeft gelijk: Trump is de enige onafhankelijke, betrouwbare, sterke, patriottistische kandidaat. Hillary is in de pocket bij de Arabieren, is volstrekt corrupt en rucksichtlos. En dan die neukebroeder van een kerel van haar. Met haar krijgt Amerika, en de wereld, nog meer van de zelfde links-regressieve ellende met hun moslimgeknuffel en het monddood maken van de oppositie. Vote for Trump! Make America great again!

  Like

 7. Jan zegt:

  Zelfde geldt natuurlijk voor ieder ander land

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Ik zie dat er ook hier reaguurders zijn die over enkele onderwerpen nog niet voldoende geinformeerd zijn.
  Ik zie net een artikel bij Kopp online “US Wahlen; Hillary hat fertig”.
  Er staat een “geweldige video” over haar “nomination congress”

  Like

 9. Dicksy zegt:

  Geef mij maar het politiek onbeschreven blad van Trump dan het bladzijden dik geschreven boek van Clinton.
  Er zal alles aan gedaan worden, en hierin maak mij geen enkele illusie, opdat Clinton de nieuwe president zal worden.
  Hopelijk gebruiken de Saunders kiezers hun verstand en laten ze Clinton vallen als een baksteen en geven ze uit protest hun stem aan Trump.

  Like

 10. ildiko zegt:

  Hilary= Merkel= DRAMA

  Like

 11. Harry zegt:

  Gek genoeg zei iemand me vorige week , met betrekking tot Trump : ” dat je een bedrijf kunt leiden wil nog niet zeggen dat je een land kunt besturen ” .

  ” Nou , als je een héleboel bedrijven kunt runnen met groot succes dan is de kans dat je een heel land kunt besturen ontzettend veel groter dan dat iemand zoals Hillary , die nog nooit zelfs maar een bloemenstalletje heeft gerund , toch ” ?

  Tja , dat gaf wel enige twijfel , maar tóch ……………..
  Waarom is het toch zo moeilijk om mensen wakker te schudden ?

  Like

 12. Jade zegt:

  Hillary zou in ieder geval geen gepanserde wagen nodig
  hebben, want ze reist altijd per bezem.
  Ik ben dus ook voor Trump.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s