VIDEO: Arabier wil aanval op kind provoceren

 

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Israël is niet alleen een voorbeeld als weerbare staat. Omringd door vijanden beschermt Israël in de eerste plaats zijn eigen volk en denkt dan pas aan andere continenten. De veiligheid van de enige liberaal-democratische staat in het Midden-Oosten berust echter op strikt afgesloten grenzen. Sterke politie- en legerapparaten worden in Israël geaccepteerd en de weerbaarheid wordt zeer gewaardeerd.

Er bestaan echter ook nog andere indicaties waarom dit land ondanks de constante terreurbedreiging en eeuwige krankzinnige veroordelingen door de VN en westerse landen het dagelijks leven goed aankan. Bovenstaande video laat zien hoe een Arabische vader zijn drie jaar oude zoontje naar de Israëlische grenspolitie duwt, terwijl hij provocerend schreeuwt dat de soldaten het kind moeten doodschieten. Tegelijkertijd roept hij de kleine ertoe op om de soldaten met stenen te bekogelen.

Voor een Pallywood-video, en opdat het Westen de Palestijnse Arabieren toch maar niet vergeet, offert hij graag zijn kind op. Tot ergernis van de moslimvader laten de Israëlische grenssoldaten zich absoluut niet provoceren. Eentje buigt vriendelijk naar het jongetje toe en geeft hem de hand.

Wat moet de islamitisch gemotiveerde haat op alles wat anders gelovig en andersoortig is deze koran-gelovigen van binnen opvreten en psychisch ziek laten worden.

Golda Meïr, Israëlisch minister van Buitenlandse Zaken en minister-president van 1956-1973, zei tegenover de National Press Club in Washington in 1957:

 “We zullen pas vrede hebben in het Midden-Oosten als de Arabieren meer van hun kinderen houden dan dat ze ons haten.”

Ook staat Israël bekend om de wetenschappelijke vooruitgang: het land heeft net zijn probleem met watergebrek opgelost door middel van de grootste ontziltingsinstallatie ter wereld, “Sorek”, die water voor 1,5 miljoen mensen kan produceren!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, demoniseren, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Midden-Oosten, Moslims, Rotzakken, Verenigde Naties, Westen. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Arabier wil aanval op kind provoceren

 1. danny zegt:

  Israel de enige democratie in het MO!

  Like

 2. Israël doet het nou eenmaal goed. De Palestijnen zijn met haat vervuld van jaloezie en kruipen daarom graag in de slachtofferrol. Laten ze hun energie liever in iets anders steken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Claudia M. zegt:

  Joden werken, islamieten voeren alleen maar oorlog.

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Het zegt genoeg over het geestelijk niveau van die man die het kind loopt te commanderen

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Dit filmpje heeft voor ons in Europa enorme betekenis. Het laat duidelijk zien hoe een Arabier in elkaar zit. Misschien zelfs het mentale profiel van de islam wordt hier zichtbaar. Carmen Bin Laden vertelt in haar geweldige boek Het Gesloten Koninkrijk hoe Ossama Bin Laden niet toestond dat zijn vrouw (een van zijn vrouwen) water te geven aan zijn zoontje die een baby was. Iets in het ritueel was niet volgens de wet van de Koran. Het laat ons zien MET WELK SOORT MENSEN WIJ TE MAKEN HEBBEN!!. Hoe ziet onze vijand in elkaar! “Wir schaffen das” riep Angela Merkel nog paar dagen geleden na de gruwelijke terreuraanslagen in Beieren en Baden Wurtemberg. Het is eng te denken dat het leven van miljoenen Europeanen zijn in handen van corrupte en geestelijk onstabiele mensen die de EU leiden. Ze leiden ons naar het Armageddon.

  Like

  • Anneke zegt:

   Het merendeel van de Arabieren zijn letterlijk ON-tembare op hol geslagen hengsten. Zonder zweepslagen zijn ze ON-houdbaar !!! Democratie is voor HU, teveel van het goede.

   Like

 6. Het kind gelooft er zelf prompt óók niet meer in: Omdat die vader op de achtergrond staat te bleren, raapt het hier en daar nog wel een steen op, maar dat gooit het niet meer richting-soldaten.
  Kinderen hebben een scherpe intuïtie: Zonder het direct onder woorden te kunnen brengen voelen ze haarfijn aan, wie het uiteindelijk goed met ze voorheeft en wie niet, ook al behoren de eigen ouders tot die laatste categorie!
  Overigens: Dát zijn nu weer de hufters, waar links onveranderlijk voor op de bres gaat: die mooie Palestijnen! Zetten hun eigen kinderen in als schild, zoals we trouwens al wisten!
  Ach, volslagen de weg kwijt, dat Links…..

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Theresa
   De Palestijnen interesseren het gros van links geen bal.
   Daarom weten zij ook niks af van de situatie daar
   De meesten zijn alleen maar tegen Israel omdat de Baarlijke Satan Geert Wilders te kennen heeft gegeven pro-Israel te zijn. Dus is Israel slecht.
   Hetzelfde zie je met de islam en met Donald Trump.
   Ook daar hebben ze de ballen verstand van; niet van godsdienstgeschiedenis, niet van de islam zelf en ook niet van Amerikaanse politiek.
   Maar Wilders is tegen de islam, dus moet de islam goed zijn.
   En hij is ook voor Trump, dus Trump is slecht en Hillary Clinton is goed.
   Verder reikt het denkkader van veel linksen niet.
   Zwart-wit, slecht-goed, licht-duister, links-rechts.
   Maar niettemin beschouwen zij zichzelf als ”het denkende deel van de Nederlanders.”
   En zijn wij ”domrechts.”

   Wanneer zij zouden moeten toegeven dat ”domrechts” misschien wel eens gelijk zou kunnen hebben stort hun ideologische droomwereld, waaraan zij hun hele ziel en zaligheid hebben opgehangen, in. En hoe meer zij aan hun eigen gelijk gaan twijfelen, hoe meer zij zich daarin verschansen om hun eigen twijfels te gaan overschreeuwen.
   ”Bis zum Verrecken!”
   Links, rechts, links, rechts.
   ”Wir wollen weiter Marchieren, bis alles im Scherben liegt.”
   Desnoods sleuren zij, als de nazi’s gedurende 1944-1945 dat met Duitsland deden, heel West Europa mee in hun val en in een helse orgie van bloed en geweld, die dan…… nog steeds hun schuld niet kan zijn. Onvoorstelbaar!
   Het is niet zozeer de arrogantie van de macht, maar de arrogantie van een verbijsterende domheid. En een ellendige intellectuele, geestelijke en morele armoede, die het gevolg en de erfenis is van het culturele marxisme van de jaren `60-`80 van de vorige eeuw.

   Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ach het zijn en blijven barbaarse primaten, die denken dat geciviliseerden net zo handelen als zij!

  Like

 8. AEO zegt:

  Ik bewonder Israël, dat kleine landje dat iets groter is dan de helft van Nederland, omringd door tientallen miljoenen vijanden, die al zo vaak probeerden om de Joden de zee in te drijven. Het zal ze nooit gaan lukken om Israël van de kaart te vegen. Israël is toonaangevend op velerlei gebied, landbouw, medische wetenschap en elektronica, en op humaniteit. Herinneren we ons nog die vreselijke aardbeving in Haïti? De eerste hulpverleners die er opdoken, waren Israëliërs!
  Vorig jaar in Nepal waren er veel reddingsteams aktief, waarvan Israël het grootste team ter plekke had.

  Like

 9. en die gore palestijnen krijgen ook nog EU geld………………man, man……………….en Israel maar boycotten!!!!!!!!!!

  Like

 10. Anna zegt:

  En het gevaarlijke is dat wij door allerlei “meningen” van de EU en De VN en zogenaamde politieke leiders geiindoctrineerd worden dat dit niet zo is……….. Dat Israël de agressor is……
  Dat dit filmpje propaganda van het Israëlische leger is…….. Hahaha…….
  Wij worden beïnvloed zonder dat we het zelf zien…… Wij worden ook gehersenspoeld……
  Veel Nederlanders voelen zich tekort gedaan door de overheid maar in deze wanorde is het goed propageren voor de islam….. We zitten volop in de periode van de zachte jihad……..
  De ” zachte jihad” zoals Abu Jah Jah dit zondag avond jl 3 uur lang gedaan heeft……. Een en al propaganda voor de islam voor het denken volgens de islam en dan onder het mom van discriminatie een overheid belachelijk maken……. Wat zijn ze toch zielig die moslims…… Ze krijgen geen banen en ze worden gediscrimineerd en dit wordt nu volop in de samenleving geïmplanteerd…… Pas op wees en blijf alert we worden door deze islamitische indoctrinatie meegesleurd…….. In hun zachte jihad totdat de tijd rijp is om de regering hier over te nemen……. Maar eerst grote wanorde veroorzaken……..Als Erbrink hem vroeg naar enig invoelend vermogen was dat volgens hem niet relevant…… En gaf hij geen antwoord……..Ook DENK zal op deze toer gaan het lasteren en zwart maken van de overheid het belachelijk maken van mensen het aanklagen van mensen. Ook Israël, zal het moeten ontgelden want dit is een speerpunt van de islam……. De stille jihad is het ondermijnen van het fatsoen en regels in ons land, tweedracht zaaien, met verkeerde feiten, en onjuiste meningen, zielig doen alsof moslims hier inderdaad gediscrimineerd worden….. Het politie apparaat uitdagen en zoveel werk bezorgen dat ze overbelast worden of niet meer aan hun ” gewone” werk toekomen. De rechterlijke macht zal ontwricht raken enz enz enz. Dit is de zachte Jihad waar wij midden in zitten…….
  En wij…. Wij zullen hieraan gaan wennen en zo infiltreert de islamitische ideologie in onze gedachten en in onze westerse samenleving…… We zijn er al aardig aan gewend…….. De zwakke plekken van onze samenleving zijn al aardig ” blootgelegd”. En hier maakt ” het infiltratieteam” van de islam driftig gebruik van………

  Dit hierboven is een ordinair en openlijk voorbeeld van uirlokken van valse beschuldigingen maar het gif gaat veel dieper…….
  Het filmpje geeft ook aan hoe moslims over een mensenleven denken dit telt voor hen niet publiciteit lijkt voor deze” papa” belangrijker dan het leven van zijn kind…… Hoe vergiftigd kun je zijn…..

  Like

 11. Lee zegt:

  Al in 1957 zei Golda Meïr “We zullen pas vrede hebben in het Midden-Oosten als de Arabieren meer van hun kinderen houden dan dat ze ons haten.”

  We zijn nu bijna 60 jaar verder en er is helemaal niets veranderd. Hoe triest is dat. Je zou verwachten dat door de intelligentie van de mens dingen ten goede zouden veranderen, maar ze haten ze dus nog steeds meer dan ze hun kinderen liefhebben. Dan noem ik geen mensen, maar zwakzinnigen.

  Like

 12. Marc zegt:

  Tja, elke niet-islamitische vader zou als immorele klootzak over de hekel worden gehaald. Dit is nou precies zo’n voorbeeld van basale achterlijkheid dat zo typerend is voor de islamitische wereld. Een moslim van het mannelijk geslacht gedraagt ze precies tegengesteld aan de westerse opvatting van wat een man zou moeten zijn. Volgens de westerse moraal verraadt zo’n vader zichzelf, zijn cultuur en vooral zijn eigen nageslacht. Zo’n man verliest volgens de Westerse moraal alle respect. Binnen de islam is dat precies andersom.

  Like

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…het land heeft net zijn probleem met watergebrek opgelost door middel van de grootste ontziltingsinstallatie ter wereld, “Sorek”, die water voor 1,5 miljoen mensen kan produceren!”

  Daar zullen ook de zgn. Palestijnen van profiteren. Maar daar zul je Bertje Koenders niet over horen. Het is Joods water, dus het kan niet halal zijn.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 14. Cathja zegt:

  Ik heb zeer veel respect voor Israël. Omringd door hatelijke volkeren, die er op uit zijn om de Joodse staat van de aardbodem te laten verdwijnen. In feite zijn ze intens jaloers op dit prachtige land, wat, tegen alle verwensingen en verwachtingen in, zich staande houdt, en daarbij ook nog eens tal van successen op zijn naam heeft staan. Nu weer die enorme ontziltingsinstallatie. In één woord: GEWELDIG!

  Het bovenstaande filmpje laat zien dat de Israëli’s er niet op uit zijn om onschuldigen te doden, dus zeker ook geen kinderen. Dit volk is een lichtend Licht in een gitzwarte omgeving! Dit volk verdient wereldwijd respect, en geen veroordelingen en boycots.

  Shalom Israël!

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Mooi die israelis.
  Het enige wat ik mis is dat die soldaat dat jongetje een snoepje, een stukje chocola of iets dergelijks heeft gegeven.
  Hij zou dat zijn hele leven mee hebben genomen.

  Like

 16. Geert zegt:

  Jammer dat zij die Arabier en camera man niet hebben doodgeschoten.

  Like

 17. Jan zegt:

  Bibi over islamitische terreur en de steun van terrorisme door westerse landen gericht tegen Israël

  Like

 18. Hoe zo……..met de paplepel ingegoten ??????????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s