Annemans na nieuwe uitspraken Merkel: “Wereldvreemd en onverantwoord”

Screenshot_60

(Door: Rob Verreycken)

Zoals door velen voorspeld en verwacht, werd Duitsland de voorbije weken het slachtoffer van een golf van aanslagen door “asielzoekers”, die door Angela Merkel massaal werden aangetrokken met haar beruchte uitspraak “Wir schaffen das”.

Donderdag 28 juli  sprak Merkel het Duitse volk toe, maar wie verandering had verwacht, kwam bedrogen uit:  Merkel volhardde in de boosheid, zei opnieuw “Wir schaffen das” en kondigde geen enkele concrete maatregel aan om het Duitse volk tegen de moslimterreur te beschermen.

Screenshot_59Europarlementslid Gerolf Annemans van het Vlaams Belang (kleine foto) reageert verbijsterd op de boodschap van Angela Merkel. “Wereldvreemd, onverantwoord, maar vooral beangstigend”, aldus Annemans.

“Wat kun je doen tegen een krankzinnige, die luistert naar je argumenten, maar gewoon in de waanzin volhardt? Wie vorige week donderdag de toespraak van Angela Merkel volgde, kon vaststellen dat de wijsheden van George Orwell vandaag bijzonder actueel zijn.  Hoewel het grote welkomstfeest van Angela Merkel is uitgedraaid op een morbide kater, volhardt ze in de waanzin. Ze neemt de vlucht vooruit, omdat de terugblik op haar parcours te eng is”, aldus Annemans.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Annemans na nieuwe uitspraken Merkel: “Wereldvreemd en onverantwoord”

 1. Jan zegt:

  Lea en Malina, ‘engagiert’ en in de ‘alternative Szene aktiv’. Ook zij moesten het eerst voelen en zijn nu ‘geschokt’

  Like

  • Marc zegt:

   @Jan

   Buitengewoon informatief filmpje over de wijze waarop het politiek-correcte denken functioneert, en faalt. Ik haal vijf momenten aan die het probleem illustreren.

   In minuut 0.20 constateert de presentatrice dat door de massale aanrandingen van Duitse vrouwen, het Duitse (politiek-correcte) publiek plots verward is geraakt over de plaatse van ‘goed en kwaad, links en rechts’. Voor ons is dat geen verrassing.

   Minuut 1.18. De twee aangerande meisjes komen aan het woord. Een van hen zegt: “Eigenlijk wil ik niet geloven dat … deze mensen op zo’n manier hun kansen zouden willen vergooien.”
   zo’n manier = het aanranden van Duitse meisjes door moslims.
   Dan spreekt het meisje over: ‘hun kansen vergooien’ Dus dit meisje overweegt dat een moslim wél, al is het nog in theorie, zijn kans op een plek in deze Duitse samenleving kan verspelen. Dat is voor ons een belangrijk aanknopingspunt.willen we bronnen tot verzet tegen islamisering aanboren.

   In minuut 4 belt de onderzoekster de politie. Deze blijft vaag in het bepalen van de herkomst van de daders, omdat de “huidige statistieken” het onmogelijk maken dit te bepalen.
   Van belang is hier dat ordehandhavers niet zelfstandig dit maatschappelijk probleem determineren om vervolgens zelf een strategie te bepalen, maar berusten op informatie van ‘mensen die het moeten weten’, in casu sociale wetenschappers. De politie stelt zich dus (bewust) handelingsonbekwaam op, mogelijk vanwege maatschappelijke en politiek vooroordelen jegens islamcritici. Uiteindelijk staan bij de politie tal van vaste aanstellingen op de tocht.

   Minuut 4.10 Directeur seksuele delicten Harald Lhurs, die de aanrandingszaak van de twee meisjes behandeld, stelt dat dit een ‘nieuw’ probleem is dat uiteindelijke een maatschappelijk en politiek onderwerp is, dat ‘wetenschappelijk onderzocht moet worden’. En daar komt terug dat de politie, uit angst voor ontslag door correcte politici, hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en politionele handelingsbekwaamheid niet langer nakomen en uit handen geven aan … politiek-correcte politici die het ondertussen ook niet meer weten.
   Als dit fragment iets aantoont, dan is het wel het gegeven hoe mentaal ziek onze westerse maatschappij is, en hoe ernstig dit probleem.

   Minuut 4.31 zegt Luhrs over de ‘noodzaak’ van deze wetenschappelijke onderzoeken “omdat uiteindelijk het resultaat hiervan succesvolle integratie zou moeten zijn”.
   Luhrs wil zich dus niet branden aan zelfstandig politioneel onderzoek, maar stelt als einddoel dat dit onderzoek ‘succesvolle integratie’ van moslimdelinquenten als uitkomst moet hebben!
   Zelf ziet Luhrs geen moment de bizarre tegenstelling het eisen van ‘vrij wetenschappelijk onderzoek’ en de eis van een specifiek ‘multicultureel verantwoord’ resultaat van dit onderzoek. Luhrs en alle politiek-correcten zijn zo mentaal ziek, zo verblind door het eigen gelijk, dat ze menen dat alle wetenschappelijk onderzoek de resultaten zullen opleveren die zij verwachten. En we weten, is dit niet het geval, dan passen we de resultaten gewoon aan. Want.. de overheid is broodheer van het meeste wetenschappelijk onderzoek (Zie Joost Niemollers in Het Immigratietaboe).

   Minuut 5.10. De Arabische psycholoog Mansour geeft als enige een acurate beschrijving van het probleem: de daders komen uit samenlevingen met een patriarchale structuur waarbinnen bepaalde religieuze opvattingen die de scheiding tussen man en vrouw bevorderen. De interviewer doet, op volstrekt politiek-correcte wijze, helemaal niets met dit gegeven: geen commentaar hierop, geen conclusie over mogelijke handelwijzen ten aanzien van moslimdelinquenten!!

   Minuut 6.10. De interviewster wil de dader zelf horen, maar wordt onderbroken door een autochtone, politiek-correcte, medewerkster van het asielzoekerscentrum. Ze zegt doodleuk “Het (dit interview) is niet toegestaan”. Dit is formeel natuurlijk pure flauwekul, en opnieuw een bewijs dat in onze zieke samenleving niet aan waarheidsvinding mag en kan worden gedaan.

   Minuut 6.40. De islamexpert meldt dat deze aanrandingsgolven een serieus probleem zijn, en dat dit erkend moet worden omdat anders de AfD (usw) met dit probleem ‘aan de haal’ gaan. Laten ze maar dit probleem onderzoeken en erkennen: als ze het echt willen oplossen kan het niet anders dan dat ze dezelfde conclusies trekken als de AfD, en ook de door hen voor te stellen remedie zal uiteindelijk niet anders zijn, namelijk deislamisering van de samenleving.

   Minuut 7.00. Mansour stelt, als enige, heel duidelijk dat de politiek met ‘inhoudelijke concepten’ moet komen zodat deze moslimdelinquenten / -immigranten ‘waarden overgebracht’ krijgen. Hij zegt er net niet bij dat deze waarden door moslims verinnerlijkt moeten worden. Wat daar zit ‘m natuurlijk de kneep: gaan die moslims dat doen? De ervaring tot nog toe stemt buitengewoon sceptisch.
   Ondertussen blijft die Mansour de enige van alle geïnterviewden met een realistisch beeld op moslimimmigratie en -criminaliteit. Maar ook hij stelt uiteindelijk dat moslims deel moeten gaan uitmaken van onze samenleving.

   En dat is, zoals te doen gebruikelijk bij politiek-correcten, geen vraag die de samenleving gesteld wordt. En dat zou wel moeten. Zolang dit niet gebeurd en de ‘boven ons gestelden’ bepalen wat wel of niet goed voor ons is, zolang zullen AfD, PVV, EDL, FN, enz. aan belang winnen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   De tijden zijn veranderd.
   Vroeger konden ze mooi weer spelen met het geld van anderen.
   Nu moeten ze zich zelf geven.
   Dat is andere koek voor overjarige linkse maagden!

   Like

 2. Taljaard zegt:

  Voor Merkel, Clinton, Juncker, Timmermans, etc.

  Like

 3. Merket ziet er niet gezond uit, ik wens haar geen enge ziekte toe. Maar het zou mij niet verbazen als zij een hersentumor heeft. Ze blijft maar repeteren dat is niet gezond.Er komt verder geen zinnig woord meer uit.

  Like

 4. fleckie zegt:

  Ze zou nu kunnen zeggen ‘WIR,[zij en de andere planners]…HABEN UNS VERRECHNET”, “, i.p.v..”YES WE CAN”.

  Like

 5. Jan zegt:

  Bizar, maar in gekkenhuis Duitsland is nu alles mogelijk:

  Anwohner nach Balkon-Wutrede angezeigt

  Als er den Amokläufer von München auf einem Parkdeck sah, belegte ein Anwohner den Täter vom Balkon aus mit diversen Schimpfworten. Jetzt ist der 57-Jährige wegen Beleidigung angezeigt worden.

  Die Anzeige sei von Florian Weinzierl, dem Pressesprecher der Staatsanwaltschaft München I, bestätigt worden. Es werde allerdings noch ermittelt, von wem die Anzeige erstattet worden sei. Da die Kraftausdrücke erst nach der Tat gefallen seien, hatten sie keinen Einfluss auf den Tatverlauf, erklärt Weinzierl.

  Die Anzeige müsste somit als “Beleidigung zum Nachteil eines Toten” bewertet werden. Eine gerichtliche Aufarbeitung könnte daher schnell abgeschlossen werden.
  http://www.welt.de/vermischtes/article157477536/Anwohner-nach-Balkon-Wutrede-angezeigt.html?wtrid=socialmedia.socialflow….socialflow_facebook

  Like

  • paulzwueste zegt:

   M.a.w. het volk heeft niets te zeggen.
   Het volk dient alléén als middel om de plannen van de overheid realiseerbaar te maken en moet verder haar mond houden.

   Het gaat de goede kant op. Langzaam maar zeker.
   Het einde zal bestaan uit de totale vernietiging van de samenleving door datzelfde volk.

   Like

 6. Onschuldige Bijstander zegt:

  Dochter van Hitler met chip in d’r kop

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s