“Asielzoekers” in Denemarken krijgen avondklok

Screenshot_49

(Door: “rommel”)

Denemarken – Zowel de Deense Sociaaldemocraten als de Deense Volkspartij hebben zich achter een voorstel geschaard dat de bewegingsvrijheid van “asielzoekers” in de openbare samenleving moet beperken.

Het asieldebat in Denemarken heeft een kookpunt bereikt sinds vijf zogenaamde “niet-begeleide vluchtelingkinderen” zijn gearresteerd voor verkrachting en seksuele intimidatie in verband met het Langeland muziekfestival verleden week.

Het nieuwe wetsvoorstel van de Sociaaldemocraten en de Deense Volkspartij houdt in dat men een uitgaansverbod kan opleggen aan “asielzoekers” van wie men het vermoeden heeft dat deze waarschijnlijk een aanranding of een andere misdaad begaan.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Denemarken, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Asielzoekers” in Denemarken krijgen avondklok

 1. Kijk, dat zijn tenminste maatregelen. Dat zullen ze hier zeeeeeeker niet doen!!! Ze zullen eerder ons beperken in onze vrijheid. Misschien vinden ze nog wel een anti verkrachtingsbroek uit, die we verplicht zijn te dragen in plaats van een busje pepperspray.

  Like

  • Overdrijf het nou weer niet direct, want van zúlke overtrokken uitspraken komt het denkbeeld, dat er op realisten van alle kanten wordt “geloerd” en dat we bij wijze van spreken ieder ogenblik van ons bed gelicht kunnen worden:
   Natúúrlijk worden we niet verplicht, zo’n ding te dragen, mocht het al ooit uitgevonden worden; dat kán niet verplicht worden. Zoals Facebook, als puntje bij paaltje komt, óók niet zonder meer verboden kan worden, en de site óók niet. Het grootste, wèl reële probleem is nog steeds, dat onze inzichten inderdaad onveranderlijk geen gehoor vinden; dáárin moet een kentering teweeg gebracht worden.Maar laten we alsjeblieft proberen, elkaar geen spookbeelden aan te praten, die er niet zijn, daar schiet je niets mee op.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Ik ben er van overtuigd dat niet de zogenaamde vluchtelingen beschermd moeten worden, maar de Denen zélf! En als je de Denen hun vrijheid en onbevangenheid wilt teruggeven, moet je de vreemdelingen opsluiten. ‘Vluchtelingen’ hebben dan geen last meer van ‘oorlogsgeweld’ en de Denen kunnen eindelijk weer in vrijheid leven.

  Een win-win-situatie.

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  “Vluchtelingen” die zich schuldig maken aan welke vorm van misdaad ook, dienen onmiddelijk het land uitgepleurd te worden. Wat de gevolgen hiervan voor ze ook zijn. Als jij je niet kunt gedragen in het land dat zo aardig is geweest, je op te vangen, dan ben je die opvang niet waard. En moet je weg. En ga je desnoods maar lekker dood in het schijthol waar je vandaan komt. Of verzuip je maar op de Mediterranee.

  Like

 4. danny zegt:

  Grens dicht, dan heb je ook geen avondklok nodig.

  Like

 5. Thoth zegt:

  Een land uit de 3e of 2e wereld, asielzoekers gewoon terugzetten, zij horen NIET hier thuis. Anders blijven ze gewoon bijstand trekken in Nederland en zo mogelijk, misdaden begaan. Niemand zit hier op te wachten, alleen uiteraard de politici (uitgez. PVV, etc) wel. Die kunnen dan zeggen tegen andere landen, ‘kijk eens hoeveel wij (politici) er hebben opgevangen, btw. heb je mogelijk een baantje voor mij?’…

  Like

 6. Jean zegt:

  Veel eenvoudiger en veel goedkoper is die barbaren te verwijderen van het grondgebied en nog effectiever is ze niet binnenhalen.
  “Voorkomen is beter dan genezen”.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Terug naar Noord_Afrika. Dat is de enige oplossing. Ze moeten eruit, allemaal. En niet alleen uit Denemarken, maar uit heel Europa. Zo zie ik dat. Ze komen hier om de baas te worden, en onze sociale-zekerheid naar de verdommenis te helpen.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Dat is een veel te milde maatregel. De politiek krijgt van de kiezer op de eerste plaats een mandaat om de orde en stabiliteit van het land te bewaren. DE BURGERS TE BESCHERMEN. Als men weet dat dit soort ongedierte het land binnenkomt… Viktor Orban noemt ze vergif ..dan is het niet anders dan normaal om deze wezens achter een DDR-achtige kamp te sluiten met wacht torens en hekken. Degene die uit de kamp glipt en buiten de hekken bevindt is vogel vrij.

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Ten eerste gaat het om dezelfde onbegeleide “kinderen” van tussen de 25 & 35 jaar als in Zweden, dus volwassen mannen!! Dit hele gedoe is B.S. Bullshit van een stelletje watjes.
  Zet al die zielige ‘”kinderen” (gore booslim kakkerlakken) in een vliegtuig en pleur ze op 10 km hoog eruit boven hun eigen typhus land van herkoms zonder parachutet!! Vraag even aan de vader van Maxima hoe dat in zijn werk gaat, had er helemaal geen problemen mee!!

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  wat een lachertje wie gaat het avond klok verbod controleren ??

  de lokale imam ??

  Like

 11. Jan zegt:

  De Deense Pat Condell: Jeppe Juhl “Wij zijn in oorlog met barbaren”

  Like

 12. Jan zegt:

  Kopenhagen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s