Belgische “Soldier of Odin”: “Wij zijn niet extreemrechts, wij zijn geen racisten”

Screenshot_62

“Soldiers of Odin” werd opgericht in Finland.

De Staatsveiligheid en de militaire inlichtingendienst ADIV hebben al sinds begin dit jaar de Belgische afdeling van ‘Soldiers of Odin’ in het vizier, melden Het Belang van Limburg en Knack. Enerzijds omdat het om een extreemrechtse groepering gaat met internationale vertakkingen, anderzijds omdat er minstens vier actieve militairen lid zijn.

“Onze waarden verdedigen”

Screenshot_61Soldiers of Odin werd in oktober 2015 in het Finse stadje Kemi opgericht door “neonazi” Mika Ranta (27) als “antwoord” op de Europese vluchtelingencrisis. Intussen heeft de organisatie tal van afdelingen in andere landen als Noorwegen, Zweden, de Verenigde Staten, Canada en Estland. Sinds januari is er ook een ‘chapter’ (zo worden de lokale afdelingen genoemd) in België. De ‘soldaten’ – steevast gekleed in zwarte hoody’s met een Viking er afgebeeld – willen naar eigen zeggen de westerse waarden verdedigen en zien zichzelf als het verlengstuk van de politie op straat.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, burgermoed, demoniseren, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

19 reacties op Belgische “Soldier of Odin”: “Wij zijn niet extreemrechts, wij zijn geen racisten”

 1. joopklepzeiker zegt:

  Belgische “Soldier of Odin”: “Wij zijn niet extreemrechts, wij zijn geen racisten”

  Dat zal best wel zo zijn , maar ze zijn ook niet erg slim , eigenlijk gewoon een stelletje domme klootzakken .

  Like

  • Astrid zegt:

   Sorry hoor, maar leg eens uit wat je bedoelt met ‘niet erg slim’, en ‘domme klootzakken’? Ik begrijp je reactie niet. Ik ben blij dat er nog Westerse mannen bestaan die voor ons willen opkomen. Ja, er zitten veel mannen bij die een strafblad hebben, maar het zijn ook kerels met adrenaline en testosteron, die bereid zijn om ons te verdedigen tegen de islam. En of je nu wilt of niet, ze gaan ook hier in onze straten patrouilleren, zodat jij en ik straks nog veilig naar de winkels kunnen gaan en de winkels überhaupt kunnen blijven functioneren.

   Ik denk dat je nog wel terug gaat komen op je huidige mening, we verkeren reeds in een vuile oorlog, voor rede is geen plaats meer, actie is gewenst. Leuk wordt het allemaal niet.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    moet ik dat nu echt uitleggen ?
    Kijk daarom zullen we en hebben we eigenlijk al verloren .
    Deze klootzakken gaan helemaal niet patrouilleren maar gewoon de het gevang in als ze het wel doen.

    Like

   • Thomasson zegt:

    @Astrid Prima antwoord. Jij slaat spijkers met koppen.

    Like

  • Benesha zegt:

   Ik begrijp die reactie ook niet. Er zijn best nog wel mannen die als het zover is hun vrouwen en kinderen zullen verdedigen. Niet alle mannen zijn gelukkig zo verdwaasd en vervrouwelijkt in dit gekke Europa.

   Like

 2. Ik vind dit prima. Heel wat jaartjes geleden werd er in de metro in Amerika rotzooi geschopt en niet zo’n klein beetje. Toen hebben de Hells Angels een tijd meegereisd tot het weer rustig was. Heeft goed geholpen.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ach ja dat is heel andere koek, die slaan er op los en desnoods schieten ze er op los , ander land andere wetten en andere mensen ( veel beter georganiseerd en met juridische ondersteuning )

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   prima is het zeker maar de lullo,s delen interviews en namen uit in plaats van knallen, echt handig hoor !

   Like

 3. boorzalf zegt:

  Ook in Nederland.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @boorzalf De beweging Soldiers of Odin is puur uit de realiteit en noodzaak geboren. De Nederlandse beweging bestaat nog heel kort. Maar ze hebben al een asielzoeker in Winschoten opgepakt die 4 vrouwen had lastig gevallen en betast. De jongste is een 12-jarig meisje. Zie de video SOLDIERS OF ODIN IN NEDERLAND 26 JULI 2016 https://www.youtube.com/watch?v=0ZaF7ipBWpk

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   ze kunnen een logo ( in het Engels ) maken , interviews geven, en vooral hun namen bekend maken , handig echt waar .

   Like

   • Astrid zegt:

    @Joopklepzeiker, zou het soms zo kunnen zijn dat die interviews vooral als functie hebben om de burgers vertrouwd te maken met het fenomeen en hopelijk daardoor mensen makkelijker over de brug te laten komen, om zich aan te sluiten? Immers, als er één schaap over de brug is…..
    Wat we m.i. nodig hebben, is vooral meer mensen op de been en liefst zichtbaar voor eenieder. En dan precies doen wat die moslims doen: patrouilleren en het islamitische rapaille Europa uit werken. Dat is ver beneden onze stand natuurlijk, maar ikzelf ga niet vrijwillig afwachten tot zo’n ‘verwarde man’ zijn geloofsfrustraties met een houtakkersbijl op mij wil loslaten.
    Het zijn net prehistorische wildemannen en die moet je met enig gezond verstand toch nimmer [en zeker niet zo massaal] loslaten op een vrije, open samenleving, die op een gemiddeld veel hoger en subtieler belevingsniveau vibreert dan de vrijwillig onderontwikkelde booslim. De ruziemoslim moet juist alle eigen, almaar in stand gehouden ellende tot op het bot ervaren en dan hopelijk ooit tot inzichten komen. Maar tot die tijd, geen nieuwe moslims meer in het vrije Westen en die er al zijn en die zich ook maar enigszins misdragen, direct aanpakken, opsluiten en voorbereiden op definitieve verwijdering van het Europese continent.

    Hoe zie jij het? En vooral, wat is jouw oplossing dan, want ik kan nog steeds niet goed peilen wat jouw standpunt in deze is. Hoe zie jij het moslimprobleem en dan het liefst met iets meer diepgang dan wat oppervlakkig mopperen, al kan dat natuurlijk wel opluchten 😉

    Wij hoeven het ook niet met elkaar eens te zijn, maar ik ben echt benieuwd hoe jij dan aankijkt tegen het nijpende moslimvraagstuk. Wat doe jij bijvoorbeeld als er straks zo’n mafklapper met zijn zwaard, mes, hakbijl voor je neus staat te zwaaien?

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    citaat : Wat doe jij bijvoorbeeld als er straks zo’n mafklapper met zijn zwaard, mes, hakbijl voor je neus staat te zwaaien?

    ikkes : ik knal hem direct uit zijn verschoning en ga niet eerst een logo maken en interviews geven .

    Ach mijn houding tegenover dit probleem is toch algemeen bekend op dit blog, ik verzet mij alleen tegen de domme en nutteloze, ondoordachte wijze waarop men denk iets te kunnen bereiken en het contra productief gebral .

    Als ik jou commentaar lees kan ik niet anders constateren dat wij gewoon een heel stuk dommer zijn dan de booslims betreffende deze materie.

    Ik ga echt hier echt niet uitleggen hoe een en ander eventueel georganiseerd zou kunnen/moeten worden, heb daar geen zin an en zou erg dom zijn.

    Leerstof is in overvloed aanwezig, de klassiekers en de wat minder klassieke boeken traktaten , geschriften van de revolutionairen door de geschiedenis heen.
    Doe eens een workshop, de revolutionair in de dop !
    Gedempte stemmen , gebalde vuisten .

    Maar de Libelle en de Magriet waren natuurlijk veel leuker .

    Ik zal het je maar eens iets uitleggen in de bekende klep stijl .

    Ik vind het niet waard om mijn nek uit te steken voor een zombie bevolking die zelfs nog gemotiveerd moet worden om hun vrijheden te behouden.
    Ze zoeken het maar lekker zelf uit, het proces zal zijn beloop moeten hebben, en misschien heel misschien ontstaat er dan een nieuwe bewustwording van het eigen falen en een daarop volgende correctie.(ik heb er echter geen enkele hoop op )
    Die bewustwording gepaard gaande met hevige emotionele uitbarstingen zou kunnen leiden tot een grote perversie., dat gebeurd nu eenmaal bij het ontbreken van voldoende intellectuele processen , dat heeft de geschiedenis ons geleerd.
    En eigenlijk kunnen we ook nu elke dag daarvan genieten, bij diegenen waarvan wij vinden dat ze geheel verkeerd bezig zijn, geen hersens alleen maar emotie .
    En daarmee bedoel ik dus niet de boven ons gestelden, die hebben hersens zat maar hebben een andere agenda, motivatie , normen en waarden , maar die gebruiken wel zeer vakkundig het gereedschap de emotie .

    Persoonlijk heb ik het niet zo op emotioneel gedreven geweld/oplossingen vind het nogal primitief.

    Conclusie, we wandelen lekker met wat up en downs rechtstreeks een volkomen fascistische technocratische samenleving in waarin de deelnemer niets meer is dat een productie,vervuiling eenheid.
    De mens verworden tot een niet meer zelfredzaam vrij en zelfstandig individu maar een onderdeeltje van het grote zaligmakend zombie collectief .

    Voor velen een zegen en voor sommigen een gruwel.

    Maar nu zal je zeggen , hee klep je heb niets gezegd over de islam of religie, en dan zou ik antwoorden lees mijn commentaar nu nog eens, het staat er toch echt duidelijk.
    Of was het je niet duidelijk dat religie puur emotioneel is, en dat word dan handig als gereedschap gehanteerd door de religieuze gehaktballen .

    De parallel tussen het fascistisch islamitisch zombie collectief en het fascistisch technocratisch collectief, de nieuwe heilige twee eenheid gesanctioneerd door de wereld raad van kerken en met een kus van de paus .
    Gaat er al een lampje branden? al is het er maar spaar lampje van 5 watt

    O wat heb ik een pleuris hekel aan zombies maar nog meer hekel aan de heilige gehaktballen, wat een vuilnis .

    Vreemdeling in een vreemd land .

    En een heel fijne dag toegewenst !

    Het verbale varken, uwer klep.

    Geliked door 1 persoon

 4. Hendrik zegt:

  Kan de veiligheidsdienst zich niet beter op dat moslimgezwel concentreren, die plegen aanslagen, die Odin jongens niet en ald die jongens aanslagen gaan plegen dan zal het slechts op moslims zijn……..so what?

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Zodra je het niet met de regentenkliek eens ben, dan ben extreem rechts en als je eigen cultuur en gewoontes verloren ziet gaan door de vele import en je ben daar op tegen dan ben een rascist.
  Om mensen de mond te snoeren krijgen door de links/liberale christen gutmensch meute direct een stempel op gedrukt van rascist, extreem rechts, fascist, onder het motto “Bek houwe, wij weten het beter” !

  Like

  • Thomasson zegt:

   @koddebeier De links/liberale christen Gutmensch gebruiken zo vaak de termen : racist, Neo-nazi, extreem rechts, fascist enz. tegen iedereen die niet met hen eens is, dat mensen beginnen deze termen als eer te zien. Zij weten dat ze op de goede weg zijn om Nederland te bevrijden.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   En als je dat nu weet, ga je ze ook nog eens in de kaart spelen ?

   Echt handig die odin eikels .

   Like

 6. boorzalf zegt:

  Dit krijg je als de overheid niet op treed tegen die gelukzoekers, mensen gaan zelf het recht in eigen hand nemen.Wat begrijpelijk is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s