Bonn: Islamitische dader na bloedige daad vrijgelaten

Screenshot_55

(Door: “indexexpurgatorius” – Vertaling: E.J. Bron)

Het Openbaar Ministerie in Bonn nam een nauwelijks te bevatten beslissing. Na de bloedige aanval op de chirurg Attila Tan in zijn praktijk in Troisdorf in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen is de 44-jarige dader weer op vrije voeten. Dat bevestigde de perswoordvoerder van de autoriteit, Sebastian Buß. Hoewel de dader volgens talrijke getuigenverklaringen tijdens de mes-aanval “Allahu Akbar!” heeft geroepen, ziet het Openbaar Ministerie geen politieke of religieuze achtergrond voor de misdaad. Dat de man o.a. beweerd had dat hij als “Palestijn” al vele Joden zou hebben neergestoken, werd door de Duitse justitie ook graag over het hoofd gezien.

Het zou tot de bloedige daad gekomen zijn nadat de vader en de broer van een patiënt  de chirurg met messen zouden hebben aangevallen. De vrouw van de arts werd eveneens geslagen en met verdenking op een hartinfarct naar het ziekenhuis gebracht. Voordat er nog ergere dingen konden gebeuren, kwam de politie en redde de arts en het personeel.

Na een zogenaamde dreigende toespraak werd de man op vrije voeten gesteld. De gewonde chirurg was geschokt over deze beslissing: “De vader was tot alles bereid, heeft mijn vrouw geslagen en mij zijn mes op de keel gezet. Het was duidelijk dat hij me wilde doden. Wat moet er dan nog allemaal meer gebeuren totdat er iemand gearresteerd wordt?” Dat is de vraag die veel burgers zichzelf nu moeten stellen.

Bron:
https://indexexpurgatorius.wordpress.com
Door: “indexexpurgatorius”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Arabieren, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Bonn: Islamitische dader na bloedige daad vrijgelaten

 1. Deborah Menorah zegt:

  We zijn vogelvrij verklaard!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Over zó’n ontstellend onjuiste beslissing tot vrijlating van een moordenaar (in spé) kan ik alleen maar woedend worden! Wat moet er gebeuren eer een Openbaar Ministerie bloeddorstige daders een levenslange opsluiting geeft, of ze het land uit gooit?

  Walgelijk! Is dit ook Duitsland? Niet te geloven!

  Like

 3. Antivenin zegt:

  Zijn burgers eigenlijk nog gehoorzaamheid verschuldigd aan een overheid die hun belangen zo schaamteloos met voeten treedt?

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  linkse gutmensch christen zeker, rechters zijn zo langzamerhand het slijk der aarde !!

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  Zie hier de feiten van ‘hun’ geheime agenda, het is de BEDOELING dat wij autochtonen door deze moordmachines worden afgemaakt, zij krijgen VRIJ SPEL!

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 57 sec.58 seconden geleden
  #PVV #EU GEEFT MOORDMACHINES VRIJ SPEL OM ONS AUTOCHTONEN TE VERMOORDEN ISLAMITISCHE DADER VRIJ https://ejbron.wordpress.com/2016/08/03/bonn-islamitische-dader-na-bloedige-daad-vrijgelaten/ … via @wordpressdotcom

  Like

 7. Angie1968 zegt:

  Dat is inderdaad de grote vraag: wat moet er nog meer gebeuren voordat onze politici, politie, bestuurders etc..onze veiligheid serieus nemen, en ons beschermen tegen het barbaarse moslimtuig dat nauwelijks bij te sturen valt. Wat moet er in Godsnaam nog meer gebeuren!? We hebben al moord en doodslag, verkrachting, aanranding, fysiek en verbaal geweld, aanslagen etc..meegemaakt. wat moet er in Godsnaam nog meer gebeuren voordat deze ZWAKKE en INCOMPETENTE klootzakken hun eigen volk eens een keer gaan beschermen en deze barbaarse imbecielen er uit flikkeren!?

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Dat gaan ze NOOIT doen Angie1968, dit is allemaal allang gepland… is al in 1926 door n Fransman uitgedacht en nooit mee opgehouden verder uit te denken en te plannen, is NWO, Soros, de elite…
   die vinden dat er 5 biljoen mensen teveel zijn en ipv dus die bladapen uit te moorden worden WIJ,de te assertief geworden autochtonen, uitgemoord door die bladapen omdat die stommelingen denken dat ‘zij’ die onder contrôle kunnen houden, dat zij zullen gehoorzamen aan hen…

   Like

 8. Je vraagt je toch echt af, hoeveel erger moet het nog worden. Na dit gelezen te hebben krijg je zelf de neiging die gore moslim moordenaar ze kop eraf te hakken. Dit is ook duidelijk naar het Duitse volk, dat zij niet beschermd worden.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Het lijkt alsof de Duitse politieke elite en de boven echelon er alles aan doen om omstandigheden te creëren die tot een volksopstand zouden leiden. In de eerste jaren van de Weimar Republiek waren er ook dergelijke omstandigheden. Bijvoorbeeld: een politieke vacuüm na de overgang van monarchie naar republiek, economische chaos, miljoenen van soldaten die uit de oorlog terugkeerden enz.. De jonge republiek had niet genoeg politieke ervaring om de boel in goede banen te leiden. Maar nu bijna 100 jaar naar dato ..Doet de Duitse politiek leiding en de boven echelon er alles aan om de stabiliteit van het land omver te werpen. Wat is er toch met deze ZIEKE MENSEN aan de hand? Hebben ze zo veel heimwee naar de goede oude dagen in de barakken van Dachau en Oranienburg? Naar de laarzen gestamp van de SA in de straten? Als zij zich niet een beetje zouden beheersen, dan wordt dit scenario werkelijkheid. Het is een kwestie van tijd.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Met geen dank aan LINKS, en de politiek-correcte kliek in Duitsland.

  Like

 11. mahoog zegt:

  Wie zijn gekker dan duitse linkse rechters??

  Like

 12. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  ’IS verspreidt zich wereldwijd’
  3 uur geleden

  WASHINGTON – Terreurorganisatie Islamitische Staat heeft ’volledig operationele’ takken in achttien landen wereldwijd. Daarmee is de aanwezigheid van IS wereldwijd flink gegroeid.

  De groei van het terroristische netwerk wordt weergegeven op een geheime kaart van het Amerikaanse National Counterterrorism Center die in handen is van NBC News. De kaart uit augustus 2016 zou bedoeld zijn voor president Obama en zijn directe veiligheidsmedewerkers.

  In 2014 waren er volgens NBC slechts zeven landen waar IS actief was. In 2015 steeg dat naar dertien en nu dus naar achttien landen waaronder Syrië, Irak, Saudi Arabië, Jemen, Afghanistan, Pakistan, Libië en Nigeria. Bijna een verdriedubbeling in drie jaar.

  De kaart toont ook een nieuwe categorie van ’aspirant-landen’ waar IS voet aan de grond probeert te krijgen. Het gaat om Egypte, Indonesië, Mali, de Filipijnen, Somalië en Bangladesh.

  Like

 13. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Wat moet er nog gebeuren wil iemand worden vastgehouden.

  Like

 14. AJ Felen zegt:

  Wij zijn dus idd vogelvrij verklaard, dan kan ook niemand mij beletten of mijzelf te gaan bewapenen, en bij elke…ja, elke verdachte beweging dat tyfesvolk af te schieten.!!!
  Pleur op, als niemand van justitie voor ons opkomt doe ik het zelf wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s