Duitser getuigt: zo bouwt ISIS een globaal netwerk van terroristen uit

Screenshot_65

ISIS is in steeds meer landen actief, maar een geheime tak van de terreurgroep bouwt ook verder aan een globaal netwerk van terroristen. The New York Times trok naar een gevangenis in het Duitse Bremen om er Harry Sarfo te interviewen. De Duitser vertrok naar Syrië om er te vechten voor IS, maar werd teruggestuurd om hier te helpen bij het organiseren van terreur.

In het gesprek beschrijft Sarfo hoe hij na een ‘heilige roeping’ vier dagen zonder stoppen reed om het kalifaat in Syrië te bereiken. Na aankomst – in april 2015, voor de aanslagen in Parijs en Brussel – kwamen er al snel gemaskerde mannen van de geheime dienst van IS bij. Hun boodschap: keer zo snel mogelijk terug naar Duitsland, we kunnen je daar beter gebruiken dan hier. IS wil liever niet dat er nog Europeanen naar Syrië afzakken, omdat ze thuis beter kunnen helpen bij het opzetten van terreur en aanslagen.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Europa, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duitser getuigt: zo bouwt ISIS een globaal netwerk van terroristen uit

 1. Dat is ook waar Isis mee had gedreigd. Niet meer naar Syrië komen om te vechten, maar aanslagen in eigen land plegen.

  Like

 2. Dit hebben we te danken aan al die flapdrollen zoals Hollande, Rutte, Merkel en velen anderen. Met een serieuze bewaking van de binnengrenzen is een hoop ellende te voorkomen en kan ieder land eenvoudig beoordelen wie en wat er binnenkomt of eruit gaat. In het huidige digitale tijdperk moet iedereen eenvoudig en zeer efficiënt te screenen zijn qua strafblad, openstaande detentie e.d. WAAROM GEBEURT DAT NIET ??

  Like

  • Anneke zegt:

   Niet goed bevonden, door de regerende NWO-drama politici. Hun plan moet ten koste van een leefbaar-‘klimaat’ slagen. Dit dramaspel is al in planning sinds de onafhankelijkheid vn Amerika… Al eeuwen oud, zwaar belegen en de schimmels groeien vlot.

   Like

 3. Pieter zegt:

  Niks nieuws onder de zon.

  Like

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  De islam heeft gedurende 1400 JAAR veel geduld geoefend. De vele jihadisten die nu in Europa zijn aangekomen oefenen ook dat geduld in afwachting van het signaal om toe te slaan.
  Als dat signaal klinkt zal er een bloedbad van ongekende omvang aangericht worden.
  Daar kunnen we gewoon op wachten. Of ….. doen we toch iets om dat te voorkomen?
  Er wordt gesproken van een 5e colonne die ‘achter de linies’ opereert. Dat beeld klopt niet. De vele moslims (MEER DAN 50 MILJOEN) die al in Europa zijn zullen de zijde van de jihadisten kiezen als het moment daar is. Er is geen linie. Heel Europa is ‘battlefield’.
  We zullen gif met gif moeten bestrijden.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Onze politici zijn ook niet fris meer in hun bovenkamer. Hier heb je dat geschifte wijf van Merkel toch niet voor nodig om je eigen grenzen te mogen sluiten en te bewaken. Wanneer komt die droplul Rutte is terug uit Rio met die Kon. klote familie. Hij mag weleens zijn verantwoording nemen.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Duitser ???????? Dit soort import worden nooit duitser,nederlander,belg enz, enz.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s