“Kettingzaagbloedbad” in Calais!?

Screenshot_66

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De situatie in Calais raakt langzamerhand buiten controle. Inmiddels vrezen Britse vrachtwagenchauffeurs dat er doden zullen vallen als de autoriteiten de woedende migranten niet onder controle krijgen. In een nacht vol gewelddadige onlusten werd er nu een Belgische trucker op weg naar de haven met een kettingzaag bedreigd!

journalistenwatch

Na dit voorval smeken de Britse transportondernemingen de autoriteiten bijna om eindelijk te handelen, voordat er zwaargewonden zullen vallen of erger. “Doe alsjeblieft eindelijk iets voordat er doden vallen! Onze chauffeurs worden iedere nacht bedreigd!”

Het aantal migranten is sinds de ontruiming van het kamp intussen tot 7000 toegenomen, zoveel als nooit tevoren. Door de Brexit-beslissing proberen de migranten steeds meedogenlozer hun doel Groot-Brittannië te bereiken, omdat ze strengere regels om binnen te komen vrezen. Intussen richten ze brandende barricades van hooi op de toegangswegen op om de vrachtwagens te stoppen en ze te enteren.

Gisternacht nog staken opgefokte migranten een vrachtwagen op een brug in de buurt van de haven in brand.

Chris Yarsley, verantwoordelijk voor de EU-vrijhandel: “Deze chauffeurs proberen alleen maar hun werk te doen en goederen van het vasteland naar Groot-Brittannië te brengen. Aanvallen zoals deze zijn onacceptabel en er moet eindelijk meer aan hun bescherming worden gedaan! Het kamp moet eindelijk verplaatst worden, weg van de haven, zodat de voortdurende aanvallen op onze bang geworden chauffeurs stoppen en zij van zichzelf geen onvrijwillig mensensmokkelaars hoeven te maken.”

Vorige maand nog beschuldigde een trucker migranten ervan verantwoordelijk te zijn voor een zwaar ongeval, nadat de chauffeur probeerde uit te wijken voor brandende hooibalen.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Bron oorspronkelijk artikel:
www.thesun.co.uk
Door: Jon Lockett

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op “Kettingzaagbloedbad” in Calais!?

 1. hslot4 zegt:

  Calais chainsaw massacre hoeveel seizoenen krijgen we daarvan?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Al die 7000 migranten omsingelen, oppakken, en uitzetten. Ongeacht waarheen. Ze hebben het er zelf naar gemaakt dat ‘wij’ hen uitkotsen vanwege hun misdadige gedrag!
  Dit kan zo echt niet langer doorgaan. Schande dat de Fransen het er zo lang bij hebben laten zitten! Ze hadden kunnen ingrijpen toen er nog ‘maar’ een duizend man in die kampen aanwezig waren. Nu loopt het vreselijk uit de hand en zal het leger er op afgestuurd moeten worden.

  Wát een ellende, die moslim-invasie!!

  Geliked door 2 people

  • joopklepzeiker zegt:

   Ongeacht waarheen !

   ik ben niet de slimste dus zou ik graag vernemen hoe u dat verwezenlijkt ziet worden ,

   Like

   • Cathja zegt:

    @ joop,

    kan me niets schelen waarheen! Van mijn part laten ze ze los in de Sahara. Zoek het uit. Heeft Calais om deze 7000 wanstaltige figuren gevraagd? Dacht het niet!
    Als de overheid niet eens in staat is om op te treden tegen 7000 kwaadwillende moslims, hoe willen ze dan een land besturen? Hollande is een slappe zak. Het leger moet ongevraagd maar optreden. Laat maar zien aan wiens kant je staat.

    Like

   • john zegt:

    @joopklepzeiker
    Kan echt niet zo moeilijk zijn. U plaatst voor ruim 7000 mensen, grote kommen lekkere couscous en vele duizenden ten hemel opgenomen maagden die mogen komen eten. Tijdens de maaltijd en de ontmaagding , noem het voor mijn part ‘verkrachting’ wordt een aantal rollen prikkeldraad rond het kamp gelegd met duizenden soldaten. Geen doorkomen meer aan en er kan makkelijk voedsel en drank over de omheining worden gelegd met het legermateriaal wat Frankrijk bezit.

    Like

  • De Fransen……Dus Hollande? Valls?
   Laat me niet lachen! Daar is nul komma nul van te verwachten; rien, nichts, nada, niente! Het is niet voor niets, dat die dit al jaren hebben laten aansloffen!
   De EU op de schroothoop, in ieder Europees land machtsovername door de realisten en alle socialisten wegens landverraad voor het tribunaal, anders ziet het inktzwart voor dit continent!

   Like

  • Johan Paddle zegt:

   Niks uotzetten. Controleren. Bij acties als deze meteen de hele meute die daar bezig is oppakken en ophangen.
   Dit klinkt wel cru, maar het is helaas de enige taal die dit soort tuig begrijpt. Praten, poldeten, begrip tonen: ze lachen erom. Dit tuig komt uit gebieden waar het nog steeds hetvrecht van decsterkste is. Europa is wat dat betreft te slap geworden en heeft geen idee hoe om te gaan met de barbaren die zich niet aan willen passen aan een beschaafd land.

   Like

 3. Drs.P. zegt:

  Men wil er niets aan doen, het MOET uit de hand gaan lopen.
  Alle westerse overheden zijn zo corrupt als de tering, zo ook de Franse!!
  Burgers worden constant lastig gevallen door deze fucking hondsbrutale negert crimies.
  Kunnen we niet wat miltvuur in dat kamp verspreiden??

  Geliked door 1 persoon

 4. Helaas zal er dan een epidemie ontstaan, waar ook onschuldigen het lootje leggen. Ze neerschieten met een verdovingspistool. Inladen in een vliegtuig en droppen boven een onbewoond eiland. Een maal in de maand voedsel droppen en ze elkaar lekker af laten maken.
  Zulke eilanden hebben ze in Australië ook.

  Like

 5. Benesha zegt:

  Ik snap het niet dat een overheid dit zomaar toelaat. Als je als brave Jean Jeanot ook maar eventjes uit de pas loopt springen ze direct met een leger politieagenten op je… En daar? Complete anarchie. Hoe kan de bevolking nog vertrouwen hebben in hun overheid?

  Like

 6. carthago zegt:

  The battle of Britain is dus opnieuw na 50 jaar in calais begonnen. Na zo’n brexit komen als wraak de kokosnoten van Mergel eraan.Ze passen overigens ook in de loop van een duitse houwitzer,komt er ook nog wel van.

  Like

 7. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Vreselijk eng wordt het in Calais!

  Like

 8. terex zegt:

  Zulk volk met zo’n mentaliteit moet je gewoon preventief ruimen. Dus gewoon daar ter plaatse met een mitrailleur er overheen en ter plaatse begraven. Klinkt heel erg natuurlijk maar we kunnen ons er geen voorstelling van geven wat er gaat gebeuren als dit vieze tuig zich ook nog eens voort gaat planten. Europa is over 25 jaar gewoon helemaal naar de klote geholpen door dit domme zandbaktuig.

  Geliked door 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Verplaatsen?!? Wat zou men denken van opheffen, waarom illegaliteit niet opnemen in het wetboek van strafrecht, waarom deze mensen niet uitzetten als ongewenst vreemdeling? Het is nog een raadsel dat daar nog geen ziektes zijn uitgebroken. Niemand die zich afvraagt waar deze mensen van leven, waar ze van eten. Wat zeg ik, ze weten niet eens waar al die mensen hun behoefte doen, 7000 man op drie toiletten!
  Weet u de manifestatie van de PVV op de Koekamp nog, dat waren volgens de officiële schattingen 2500 man, vermenigvuldig die menigte met 3! Alleen deze gaan na afloop niet naar huis maar naar illegale hutten in het openbaar!

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  Leg een ‘ring of fire’ rond dat kampement en maak de ring steeds kleiner.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 12. Jan zegt:

  Eine Tote bei Messerattacke in London
  Im Zentrum von London hat ein 19-jähriger Mann eine Frau getötet und mehrere Personen verletzt. Er konnte festgenommen werden. Die Polizei schliesst einen Terrorakt nicht aus.

  Fünf Personen wurden verletzt, wie die Polizei mitteilte. Über ihren Zustand war zunächst nichts bekannt. Die Polizei schloss umgehend nach der Tat einen terroristischen Hintergrund nicht aus. Später teilte sie mit, dass der psychische Zustand des Tatverdächtigen eine Rolle spielen dürfte.

  http://www.tagesanzeiger.ch/panorama/vermischtes/Eine-Tote-bei-Messerattacke-in-London/story/14077903

  ‘Psychische toestand’, lmnl

  Opruimen dat islamitische uitschot.

  Like

 13. delamontagne zegt:


  Calais et sa “Jungle”: “C’est devenu la poubelle de la France”
  Vroeger toen wij nog in NL woonden kwamen we er vaak. De afstand is niet al te groot.
  Ik zou er nu zelfs niet meer durven langsrijden.
  2 Weken geleden werd er daar met “Molotov-cocktails” gegooid.

  Like

  • Cathja zegt:

   Vreselijk! Dit lijkt nog het meeste op een vuilnisbelt. Je kunt er op wachten tot er ziektes uitbreken.
   Je zult maar in Calais wonen! Dan slaap je niet rustig meer denk ik.

   Like

 14. Dit gaat nog heeeeeeeel lang duren. De verantwoordelijke moeten daar nog heeeeeeel veel nachtjes over slapen, als zij ooit nog wakker worden.

  Geliked door 1 persoon

 15. @Marian van Cranenbroek de veroorzakers zijn wakker de schapen daarintegen niet dit was al heel lang gepland van voor ww2.

  Like

 16. Als dit al heel lang van te voren gepland is, waarom houden ze dan die zwartjes tegen. Laat ze lekker door naar Engeland gaan, dan kunnen ze het daar zelf uitzoeken.

  Like

 17. joopklepzeiker zegt:

  Ik heb maar even gewacht , met de vraag :

  Vraag : hoe komt die kolerelijer aan een kettingszaag ?
  Is dat een standaard uitrusting voor een ” vluchteling ” of ??

  Ja en nu u !

  Like

 18. Hoelang blijft de Eu dit tuig nog pamperen? Europa is een gevaar aan het worden voor de gewone Europeese bevolking.
  Eruit met alles wat moslim is, een exit voor het hele Europeese continent en terug naar de EEG.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s