Met het oog op Oudejaarsnacht in Keulen: Britse regering dient “gedragscursussen” voor “vluchtelingen” in te voeren

Screenshot_54

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in Groot-Brittannië is overal bekend dat migranten en “vluchtelingen” buitenproportioneel vaak verantwoordelijk zijn voor ongewenste seksuele intimiteiten in het land. De voorzitter van de Britse parlementaire commissie voor “vluchtelingen” van de Labour Party, Thangam Debbonaire, wil dat niet accepteren. Ze eist nu mannelijke vluchtelingen uit het Midden-Oosten les te geven in “goed gedrag” tegenover vrouwen om seksuele overvallen te verhinderen.

Duits - Zuerst

De “Daily Telegraph” citeert de politica met de woorden: “Ik wil niet dat het Britse volk voor seksuele mishandeling of verkrachtingen verantwoordelijk gemaakt wordt als het ´nee´ tegen een groot aantal vluchtelingen zegt.” De Britse regering zou de noodzakelijke “integratiestrategie” moeten toepassen, opdat de naar Groot-Brittannië komende “vluchtelingen” het sociale kader zouden begrijpen waarin ze in het vervolg zouden leven.

Ook Thangam Debbionaire verwees naar het roemloze voorbeeld van de Oudejaarsnacht in Keulen om haar initiatief te onderbouwen. Dit zou kunnen helpen om seksuele mishandelingen van de kant van mannelijke “vluchtelingen” te verhinderen, waarmee al honderden vrouwen in Duitsland werden geconfronteerd. Bij de daders van Keulen ging het volgens ooggetuigen grotendeels om jonge mannen met een Noord-Afrikaans of Arabisch uiterlijk. Bij de politie van Keulen zijn volgens informatie van Associated Press inmiddels meer dan 1.500 aangiftes binnengekomen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Met het oog op Oudejaarsnacht in Keulen: Britse regering dient “gedragscursussen” voor “vluchtelingen” in te voeren

 1. Cathja zegt:

  Stop maar met het plannen maken voor cursussen ‘goed gedrag’. Vooral Arabische/Afrikaanse ‘vluchtelingen’ zullen nooit en te nimmer in door het westen gehanteerde kaders passen. Denken die Britten nu werkelijk dat je de ingeslepen gewoontes en gebruiken van mannen uit een totaal andere cultuur dan de onze kunt veranderen?
  Ook Groot-Brittannië zal het ‘vluchtelingen’-aantal eens goed moeten bekijken, en uitzetten wie geen bescherming nodig heeft. Ik heb sterk het vermoeden dat wanneer deze zuivering plaatsvindt, er minder mishandelingen en verkrachtingen zullen voorkomen.

  Maar vertel die Britten dat maar eens.

  Like

 2. Hendrik zegt:

  Je moet ze gewoon al niet eens toelaten, maar dat is aan dovemanoren binnen de EU en ook de UK.

  Like

 3. Eduard Hendrich zegt:

  Hadden moeten bedenken voordat de vluchtelingen naar Europa kwamen
  Als je leest wat er in de koran staat over vrouwen en kinderen dan weet je ook wat Europa kan verwachten en inmiddels aan het ervaren is kijk maar wat in Duitsland Zweden Finland Denemarken Engeland gebeurt
  De meeste voormalige oost blok landen zijn slimmer die zagen de bui al hangen en houden de grens gesloten voor moslims
  Maar als je goed leest houdt het niet op bij mishandeling en verkrachtingen ook Joden en Christenen worden de uitgeroeid
  Kijk maar wat vorige week in Frankrijk gebeurt is
  Als je leest wat hamas de kleine kinderen leert dan komt er een hele generatie killers aan deze zullen ook Europa bereiken en alles wat niet moslim is vermoorden
  STOP DE ISLAMISERING IN EUROPA NU

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  De sexuele voorlichting die ik zou willen voorstellen aan verkrachtende asieleisers is onmiddelijke castratie, gevolgd door onmiddelijke uitzetting. Mag ook ingevoerd worden voor autochtone pedofielen. Behalve dan dat uitzetten, helaas…

  Like

 5. Hier geloofd niemand toch in. gedragscursussen ha ha. En nee is nee, dan zitten die viezerikken toch nog aan je. Gewoon een flinke dosis pepperspray, kunnen ze nog heter worden.

  Like

 6. Alleen hebben die 1500 aangiftes slechts tot 4 aanhoudingen geleid…..

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Niet toelaten, niet in Engeland, en ook niet in Europa. Dat is de oplossing. Maar dat gaat het niet worden, want de verraders der EUSSR, Bilderberg, de NWO, de geldplutocratie van Soros, Goldman-Sachs en Rothschild, en de Illuminati, gaan door met hun duivelse plannen, de vernietiging en uitmoording van de oorspronkelijke Europese/Nederlandse bevolking!

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, DUIVELSE PLANNEN, dát zijn het, beste Tom! Maar wie meent het recht van ontelbare onschuldige mensen te mogen vernietigen, verdient de allerzwaarste straf die maar denkbaar is! En dát ze die ooit zullen krijgen staat voor mij vast.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s