Paus Franciscus de Nul is een ramp voor het Westen

Screenshot_50

(Door: Marcus Graven – Vertaling: “delamontagne”)

Franciscus krijgt aanvallen van seniele dementie als hij met Alitalia hoog in de lucht is. Een geval van luchtziekte?

“Ik houd er niet van om van islamitisch geweld te spreken, want als ik de kranten doorblader zie ik elke dag geweld. Ook in Italië: hier vermoordt er een zijn verloofde, terwijl ergens anders iemand zijn schoonmoeder vermoordt en weer een ander . . . En dat zijn toch ook gedoopte Katholieken, nietwaar? Het zijn gewelddadige Katholieken. Als ik het heb over islamitisch geweld moet ik het ook hebben over Katholiek geweld. Nee, nee, niet alle moslims zijn gewelddadig, noch zijn alle Katholieken dit. Er is geweld in alle religies . . . Maar één ding is zeker: ik denk dat er bijna altijd in elk geloof een klein groepje fundamentalisten zal zijn. Die hebben wij ook.

Maar men kan niet zeggen, en dit is niet eerlijk en niet juist, dat de islam terroristisch zou zijn. Het terrorisme is overal. Denk aan het tribale terrorisme in de Afrikaanse landen.”

Laat maar zitten, die Franciscus met zijn absurde vergelijkingen. Hij, het oude idool van de katholieken die uit gewoonte “bewierookt” wordt en voor wie de jongeren van de JMJ [Jesus, Maria, Joseph] zwijmelen en blaten als een stel verliefde schapen.

Om een organisatie van terroristische moslims en de individuele daden die soms ook door Katholieken worden bedreven op dezelfde lijn te plaatsen, is toch wel de climax van het hedendaags relativisme. De grootschalige executies, de islamitische moorden, de vervolgingen van Katholieken en Jezidi´s worden op hetzelfde niveau geplaatst als geweld dat wordt gepleegd door verdriet of wraak of in een vlaag van woede.

Paus Franciscus wil de uitvoerder zijn van een verbond tussen alle religies, vandaar zijn weigering om het islamitisch  geweld te veroordelen. Deze “alliantie” heeft ten doel om een ieder die zich als Godslasteraar, atheïst of zij die elke godsdienst afwijzen met hun hele stoet van redeloze volgelingen te willen isoleren.

De Kerk heeft nooit de verstoring  tussen de geestelijke macht en de wereldlijke macht willen aanvaarden, die er voor verantwoordelijk voor was dat de “Grandeur” van haar Kerk verdween. Ze probeert die weer te herstellen. Paus Franciscus de Nul is niet alleen. Hollande, Valls  en Cazaneuve reiken hem de hand.

Belastingen om moskeeën en imams te kunnen financieren, systematische veroordeling van hen die de islam bekritiseren of de bescherming van “religieuze” gebouwen van de moslims. De Franse en andere “EU”-regeringen pretenderen niet te begrijpen wat ISLAM  is. Een zgn. religie die geen enkele andere duldt, die vindt dat zij zelfs superieur is aan alle andere vormen van macht en die bezig is een groot planetair conflict te veroorzaken. Zij hopen nog steeds dat wij niet begrijpen dat moslims barbaren zijn, want zoals de naam van hun zgn. godsdienst al aanduidt [islam = onderwerping], zijn zij onderworpen aan een absolute macht, zij hebben alle vrijheid van “rede” verloren.

Het gaat niet om “weerstand” waaraan de politici appelleren (een term die op zich al negatief is, want zij betekent dat we al verslagen zijn ….), maar de erkenning dat de islam in het Westen de overwinning al heeft behaald. Door hun woorden en daden liegen zowel de Paus als de Europese regeringen om te proberen degenen die zich teweerstellen [tegen de islam] de lust tot vechten tegen de islam te ontnemen. Zij verzekeren zich hierdoor van de rust en vrede van hen die al sinds heel lang berusten in de ontstane situatie.

De enige vergelijking die men zou moeten maken: hoeveel aanslagen gepleegd door christenen de afgelopen jaren en hoeveel door moslims ? Het antwoord is een maat voor de rampspoed die het Westen te wachten staat.

Bron:
http://ripostelaique.com
Door: Marcus Graven

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, betutteling, Christendom, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, Paus Franciscus, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Paus Franciscus de Nul is een ramp voor het Westen

 1. De paus scoort hoog in zijn achterlijke beweringen over de islam. Hij wil mogelijk er niet aan herinnerd worden dat de katholieke kerk in de tijd van de inquisitie er ook op flink op los gemarteld en gemoord heeft.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Marian,
   het grote verschil tussen katholicisme en islam is juist dat het katholicisme de verlichting heeft doorgemaakt en er gelouterd uit is gekomen. Volgens de islam ís de verlichting geen grote stap voorwaarts geweest, maar juist achteruit.

   De (rethorische) vraag die we nu kunnen stellen is hoeveel van het door de paus genoemde geweld in georganiseerd verband wordt bedreven, of door een alleenstaand individu. De door moslim begane geweldsdaden worden allemaal in georganiseerd, want in islam, verband begaan. Ook al is het een “lone wolf” dan begaat hij zijn daden toch door inspiratie van de islam.

   De paus vergelijkt appels met peren. De vraag werpt zich op of de paus deel uitmaakt van het islamiseringscomplot en hoe het komt dat de islam hem ook in z’n klauwen heeft gekregen. Wat voor bedreiging of chantage hebben ze hiervoor gebruikt? Want dat een ontwikkeld, minstens gemiddeld intelligent, mens uit zichzelf tot dergelijke onzin komt lijkt me uitgesloten. Tenzij hij aan een vergevorderde vorm van hersenverweking of dementie lijdt.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 2. Angie1968 zegt:

  “Een klein clubje..”? Are u kidding me? Die hele Islam is een grote poel des verderfs! Geweldsverheerlijkend, extreem intolerant, barbaars, onderdrukkend, sadistisch, achterlijk etc..Hoe kun je zo OLIEDOM zijn on deze doodscultus gelijk te stellen aan andere geloven, in het bijzonder het Christendom met z’n verheven humanistische principes? Deze Paus is een wolf in schaapskleren, net zo verdaasd als de rest van onze moslimknuffelende leiders. En hij moet zo snel mogelijk weg. Totaal ongeschikt om het Christendom te vertegenwoordigen.

  Like

  • Jean zegt:

   Angie, daarom dat er steeds gesproken wordt over het kristenDOM.
   De taak van die van club in Rome, “Hou jij ze dom dan hou ik ze arm” is nog steeds van toepassing tussen religie en politiek.

   Like

 3. Eric zegt:

  De paus zou beter een voorbeeld geven aan de vele christelijke heersers uit het verleden die Europa van de gesel van de Islam bevrijd hebben: te beginnen bij Karel Martel, verder Pelagius, Afonso Henriques, Ferdinand en Isabel, Keizer Ferdinand I, Jan III Sobieski en anderen. Indien deze christenen hun werk niet hadden gedaan was er heden van geen christendom sprake meer geweest en overheerste de Islam de wereld. Misschien kan Franciscus daar even aan denken!

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Mee eens, @ Eric. Ik weet zeker dat deze paus op de hoogte is van alle historische feiten, maar hij werkt mee aan de totstandkoming van de NWO, en daarom komen er van die absurde uitspraken uit zijn mond. Als ik RK zou zijn, dan zegde ik vandaag mijn lidmaatschap van deze kerk op. Deze ‘paus’ is een enorm groot gevaar voor de wereldvrede, voor de Joden en de christenen. De moslims hebben niets te vrezen. Hen wordt niets in de weg gelegd.
   Laat ik die paus nooit meer iets horen zeggen over ‘te betreuren slachtoffers’, als IS of andere moordenaars met een islam-achtergrond weer eens een bloedbad hebben aangericht, want hij liegt dat hij barst. Deze paus werkt achter de schermen volledig mee aan de totstandkoming van één wereldreligie, genaamd ISLAM!

   Like

  • Thom zegt:

   Ja ze deden hun werk goed destijds. De katholieke koning Vlad III bijgenaamd Vlad de Spietser bracht het katholieke geloof tot uiting zoals het hoort. Keert Uw andere wang toe was aan Vlad niet besteed. Toen Turkse diplomaten kwamen onderhandelen vroeg hij hun hun tulband af te zetten. Toen ze dat weigerden liet hij de tulbanden met spijkers op hun hoofd vast spijkeren, waarna de diplomaten hun reis naar Allah in de moslimhemelbegonnen. Hij ging in Istanbul onderhandelen om 500 jongens te leveren voor het Turkse Janitsarenleger. Na dit vredesakkoord liet Vlad het Turkse leger in een hinderlaag lopen en spietste het hele leger. Spietsen is een stok door de anus steken en die komt er bij de keel weer uit. Een reïncarnatie van Vlad zou de EU moeten leiden.

   Like

 4. fleckie zegt:

  De paus IS en BLIJFT een Jezuïet,:MET .. in zijn VAKKENNIS…PSYCHOLOGIE. [dus zeker GEEN ‘luchtziekte”!!]

  Geliked door 2 people

 5. Bob Fleumer zegt:

  De islam maakt meer kapot dan je lief is, de leegheid in veel van de moslim hoofden laat geen filosofische beschouwing over het leven toe. Als je in deze tijd alleen kan handelen volgens voorschriften van 1400 jaar oud uit een woestijn beschaving ben je diep te beklagen, zo ook de westerse leiders die te laf zijn om de werkelijkheid onder ogen te zien en diep in te grijpen in wat ons allen tot in onze vezels bedreigt, de islam. Die moet als terroristische organisatie verboden worden in elk geval in onze seculiere landen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lee zegt:

  Die man is totaal gestoord om huiselijk geweld te vergelijken met islamitisch terrorisme. Hoe kun je het vermoorden of mishandelen van bv. je echtgenoot nou vergelijken met het vermoorden van tientallen of honderden onschuldige mensen waaronder kinderen? Hoe heeft deze ‘man’ ooit paus kunnen worden? Deze man kun je niet eens een volwaardig mens noemen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Lee,

   deze paus is op een vreemde manier paus geworden! Ik vond destijds de paus-wisseling heel raar en op deze manier was dit nooit eerder in de geschiedenis voorgekomen! Werd de vorige paus bedreigd soms? Wij zullen het niet weten. Maar Ratzinger was een paus van een heel ander kaliber dan dat heerschap wat er nu zit. Een paus treedt pas af als hij sterft. Niet eerder.

   Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  Het feit dat deze Paus niet aanwezig was bij de dienst van de door islamieten vermoordde priester in Frankrijk afgelopen week, vind ik veelzeggend.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @N.E.Derlander: 10.53. uur. Precies. Dat laat zien, waar deze joker voor staat. Hij verraad het gehele christendom, om de islam te pleasen.

   Like

 8. Jean zegt:

  Die Argentijn is een levensgevaarlijk personage voor onze westerse cultuur én beschaving, hij zit liever met barbaren aan tafel vandaar dat alle kerken leeglopen.
  Hopelijk is dat de laatste idioot in Rome want we hebben er al wat circusapen gehad, man man man, hoe hebben we het zoveel jaren volgehouden met dergelijke waanzinnigen!!!!!

  Like

 9. Anna zegt:

  Ach wat zeuren we, hij komt er wel achter; ROME EN DE PAUS STAAN HOOG OP HET VERLANGLIJSTJE VAN DE ISLAM TERREUR.

  Like

 10. Franco zegt:

  Heel gevaarlijke man, die Bergoglio (kijk eens naar de uitdrukking in zijn ogen). Heult met de Islam als geen ander. Is een elite figuur van de Jezuiten!! Jezuit van extreem linkse snit! In Italie gaan de ogen bij velen open! Helaas kunnen jullie niet lezen wat veel reaguurders over hem zeggen in b.v. Il Giornale, Corriere della Sera of La Repubblica! Dat liegt er niet om. Daarom noemen we hem niet Paus Franciscus, maar Bergoglio (zijn achternaam). Helaas is zijn voorganger, de Duitse Paus, gewoon op een zijspoor gezet!

  Like

 11. Als de paus in zijn vakkennis psychologie heeft, dan heeft hij vast verkeerd gekozen en heeft psycho-pathologie in zijn vakkennis opgenomen.

  Like

 12. oud-marinier zegt:

  Wat de “vergelijkingen” betreft heeft die seniele LUL gelijk . ECHTER met de LEER cq DOCTRINE van de betreffende religies NIET . DAAR zit ‘em namelijk het GROTE verschil. Geen enkele religie LEERT om te haten , te moorden , verkrachten , beroven , martelen , slavernij , onderdrukking van anders gelovigen / denkenden , etc etc ….BEHALVE de ISLAM. En dus mag men WELDEGELIJK spreken over Islamitisch geweld cq terrorisme .

  Like

 13. willz zegt:

  Toevallig net deze reactie van David Wood zitten kijken, een expert op het gebied van islam en koran. zie: https://youtu.be/2AhdEy13la8
  ‘k Geniet altijd van z’n korte commentaren.

  Like

 14. Jan zegt:

  In the most recent issue of Dabiq, the propaganda magazine of the Islamic State, ISIS criticizes Pope Francis for his naïveté in clinging to the conviction that Muslims want peace and that acts of Islamic terror are economically motivated. “This is a divinely-warranted war between the Muslim nation and the nations of disbelief,” the authors state in an article titled “By the Sword.”

  The Islamic State directly attacks Francis for claiming that “authentic Islam and the proper reading of the Quran are opposed to every form of violence,” saying that by doing this, “Francis continues to hide behind a deceptive veil of ‘good will,’ covering his actual intentions of pacifying the Muslim nation.”

  http://www.breitbart.com/national-security/2016/08/02/islamic-state-answers-pope-francis-religious-war/

  Like

 15. Age zegt:

  Goede analyse:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s