Schandaal: Kinderen zelf schuld wanneer “vluchteling” hen onzedelijk betast

Screenshot_68

Overdekt zwembad in Offenburg.

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Een moeder geloofde haar ogen niet toen ze in de brief van het Openbaar Ministerie Offenburg moest lezen dat de zaak tegen een 30-jarige Afghaanse “vluchteling” wegens de verdenking van seksueel misbruik van zes kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar in het overdekte zwembad in Offenburg werd geseponeerd. De moeder van twee gedupeerde kinderen is zowel aangegrepen als teleurgesteld wegens de motivering van het Openbaar Ministerie: daarin wordt inhoudelijk gezegd dat de kinderen door gekheid te maken de man ertoe zouden hebben aangezet hen te betasten.

politikstube

De moeder: dat was absoluut niet het geval. Haar dochters zouden geschokt geweest zijn nadat ze de brief van het Openbaar Ministerie gelezen hadden: “Mama, het lijkt nu net alsof wij de schuldigen waren.”

Voor de slachtoffers en hun familieleden een klap in het gezicht, blijkbaar moet ook dit voorval van ongewenste seksuele intimiteiten bij minderjarigen gebagatelliseerd worden. Deze “vluchteling” kan de beslissing van het openbaar Ministerie beschouwen als een aansporing respectievelijk vrijbrief om zoiets nogmaals te doen. Wat is er toch met de Duitse Openbare Ministeries aan de hand, die een fataal signaal afgeven aan plegers van ongewenste seksuele intimiteiten? Wie betast de bovenbenen van kinderen tijdens het spelen, knijpt hen in hun billen of trekt de bikini van een meisje zo ver naar beneden dat haar borsten te zien zijn? En wie probeert een 11-jarige tijdens het spelen in haar kruis te grijpen? Geen normaal mens, maar een mens die iets anders in de zin heeft.

Meer informatie op www.bo.de

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Schandaal: Kinderen zelf schuld wanneer “vluchteling” hen onzedelijk betast

 1. Geronimo zegt:

  Wat er aan de hand is met de rechtspraak in Duitsland? Hetzelfde als elders zeker, politiek benoemde rechters van dan nog in hoofdzaak linkse signatuur. Meer moet daar niet achter gezocht. Het plaatje is meteen duidelijk. Wat Adolfine Merkel wil, dat beslist de rechter. Vluchtelingen boven. En dan vinden de meeste Duitsers blijkbaar nog altijd dat hun Führer geen schuld treft in de huidige golf van terrorisme binnen Europa, tenminste als je de kranten mag geloven, en dat is weeral een andere zaak, maar toch eentje van hetzelfde kaliber als dat van de Duitse rechters. En niet alleen in Duitsland. Het lijkt allemaal op een gestuurde poging tot zelfmoord vanwege het Avondland. Vraag alleen is, wie zijn juist de stuurlui?

  Geliked door 5 people

  • Angie1968 zegt:

   Dat was ook al een tijdje mijn insteek, Geronimo. Dit schier eindeloos in bescherming nemen van het moslimtuig, begint verdacht veel te lijken op het bewust aansturen op destabilisering van een maatschappij. En mijn vermoeden is dat dit ten gunste vd globalisten wordt gedaan, om martial law te kunnen introduceren en uiteindelijk op wereldheerschappij uit te komen. Dit is klassieke agitprop, die vooraf gaat aan een dictatuur. Je ziet het ook in de USA met die Black Lives Matter terreurgroep.

   Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Men zoeke op ‘JEZUIETEN,:NIEUWE WERELDORDE”. …..In de ‘volksmond’, worden JEZUIETEN de SS van het Vaticaan genoemd?[zij zijn de..hoogst-intelligentsia v.d.r.k.kerk, MET o.a. In hun ‘vakkennis’ …PSYCHOLOGIE!. …bovendien heeft de staat ‘VATICAANSTAD’, door zijn beleggingen alom, en [nog] grote achterban, een zeer grote ‘vinger in de pap’ op het …wereldtoneel. ………[even een Duits gezegde;’Willst DU nicht mein Bruder sein, so schlage ich dir den Schadel ein’……………….De BEVRIJDINGSTHEOLOGEN :LEONARDO BOFF, ERNESTO CARDENAL, en FERNANDO CARDENAL, werden immers belemmerd in hun verzet tegen de uitbuiting en onderdrukking v.d.katholieke volkeren in Zd.America,,…[waar o.a. OOK …OPUS DEI…goed vertegenwoordigd is]…..o.a……..pag.143 van boek KAROL WOJTYLA paus en politicus, van Ad.Krims, uitg. ONZE TIJD/ In de Knipscheer, isbn 90 62651984.:’ERNESTO CARDENAL:”ik geloof dat het de hoogste tijd is dat Johannes Paulus ll iets doet voor de katholieke volkeren van Latijns-Amerika, die het slachtoffer zijn van ..militaire regimes. Ik dring er bij het hoofd v.d.katholieke kerk op aan dat hij wijzigingen aanbrengt in de houding v.h.vaticaan tegenover de militaire dictaturen.Al een aantal weken ligt er bij de pus een rapport v.d.Interamerikaanse commissie voor de mensenrechten over de toestand in Nicaragua. …TERWIJL Nicaragua gekruisigd wordt, doet de rest van de wereld niets.Hoe kan men de..onverschilligheid van het Vaticaan in het geval van Nicaragua verklaren?. …Op het moment dat de stad Leon werd verwoest, bevond de apostolische nuntius, Gabriel Montalbo, zich op een feest, zelfs de Amerikaanse ambassadeur in Managua had afgezegd…Het is noodzakelijk dat de paus de militaire dictaturen en hun doctrine v.d.nationale veiligheid veroordeelt, waarvan zij zelf beweren dat het een…christelijke doctrine is………..Maar ook dit appel werd ..niet..gehoord en bleef ONBEANTWOORD..[dit zei de toenmalige minister, van cultuur, ERNESTO CARDENAL, die toen nog in ballingschap in Costa Rica woonde in febr.1979 op een persconferentie tijdens de conferentie van PUEBLA.’.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
   ……….Fleckie…; …..de naam.".MILITAIRE DICTATUREN "..komt nogal al veel voor, in Latijsn-Amerikaanse staten. …..[de MET HULP 'weggekomen' nazi's waren toch van oorsprong van ….MILIAIRISTSCHE ,.SIGNATUUR]

   Geliked door 1 persoon

 2. Feniks zegt:

  Conclusie?
  Dus als ik i.p.v. een burka of god mag weten hoe die hobbezakken heten, een rok en mouwloos shirt o.i.d. draag dan zet ik aan tot???
  Het is duidelijk dat politici niet de vertegenwoordigers maar de vijanden van de bevoking zijn.
  ik weet het is een open deur….😨

  Geliked door 2 people

 3. Pieter zegt:

  Zweden ligt nu naast Nederland.

  Like

 4. Thom zegt:

  Dat is in Nederland ook zo. Ik deed aangifte wegens valsheid in geschrifte tegen een wethouder omdat er in een rapport onware informatie stond. Dat rapport was gebruikt om een bestemmingsplan bij de afdeling bestuursrecht van de Raad van State te winnen. Er werd geen vervolging ingesteld volgens de rechter omdat later degene die het bestemmingsplan uiteindelijk zou uitvoeren zich op het laatste ogenblik na het gewonnen bestemmingsplan teruggetrokken had wegens contractbreuk van een projectontwikkelaar. Het is een uitspraak in de trant van: Iemand slaat je de hersens in en de rechter vervolgt niet, omdat op het ogenblik van zijn uitspraak het slachtoffer weer genezen is.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Schandaal: Kinderen zelf schuld wanneer “vluchteling” hen onzedelijk betast - Ik zeg NEE tegen EU

 6. joopklepzeiker zegt:

  En ik heb net op dit blog gelezen dat we een inhoudelijke discussie moeten aangaan , ja echt waar hoor .

  Like

  • Ja, dat heb ik ook gelezen: Dat was één van de stellingen in Henk V. ’s artikel.
   Maar dat ís toch ook zo! Alleen geen VRIJBLIJVENDE discussie:
   Gewoon die linkse lamstralen met hun smoel op de feiten drukken en ze dwíngen, daarop te reageren: Het moet eens úit zijn met het ontlopen van de realiteit!

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    citaat :Gewoon die linkse lamstralen met hun smoel op de feiten drukken en ze dwingen, daarop te reageren: Het moet eens uit zijn met het ontlopen van de realiteit!

    Je bedoelt at gun point ? want anders zie ik echt geen mogelijkheid om dat te verwezenlijken .

    Dus wederom weer nutteloos gebrul, wel heel begrijpelijk als zijnde emotie, maar helpen doet het echt niet hoor.

    Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 8. ildiko zegt:

  de grote schoonmaak in Europa is ook een noodzaak geworden.

  Like

 9. Lee zegt:

  En dan vinden ze het vreemd dat mensen het recht in eigen hand nemen? Als het mijn dochter was geweest kwam hij er echt niet zo makkelijk vanaf. Sowieso zijn de straffen om te huilen zo laag, maar dat terzijde.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  De rechtspraak is door en door verrot, om weer recht te krijgen(en te spreken) zullen er burgertribunalen op gericht moeten worden.

  Geliked door 1 persoon

 11. Ron zegt:

  Het is weer overduidelijk dat de overheid hier fors in de fout gaat en stiekem de sharia al aan het toepassen is.
  De autochtone bevolking zal ervoor moeten zorgen dat daar een grote zuiveringsactie plaats gaat vinden waarbij alle verborgen sharia elementen verwijderd worden.
  Nu is het ook nog interessant om te weten wat in vergelijkbare zaken de rechters zelf beslissen om te zien of daar de sharia ook al is doorgedrongen.
  In het laatste geval zou er namelijk ook nog een zuiveringsactie in de rechterlijke macht nodig zijn.

  Like

 12. En (gelukkig niet alle politici) blijven maar in de hol van debelientje Merkel kruipen. Ik vind dat als er zo geregeerd wordt dat wij best ons recht in eigen hand mogen nemen. We mogen blij zij met onze oosten buren, die hier wel tegen ingaan. Ons wordt gewoon het zwijgen opgelegd lekker democratisch. Er moet helaas in Nederland meer gebeuren. Jammer van ons mooie land.

  Like

 13. Marly zegt:

  Waarschijnlijk in opdracht van frau Merkel en co Zoals de politie en de media hun opdrachten gekregen hebben..Maar wat ik niet begrijp is dat er zoveel mensen niet akkoord zijn met zoveel dingen in hun land (en natuurlijk ook andere landen) ,waarom blijven ze dan gewoon hun frustratie s in krant en op computer weer geven ,en gaat men niet massaal de straat op.Is heel vreemd zeker als hun kinderen geraakt worden.Zo geraakt dit alles helemaal niet opgelost ,neen wordt het gewoon hoe langer hoe erger ,tot het niet meer leefbaar is.Op een gegeven moment kan men deze elite niet meer stoppen !!!!!!En gaan wij allemaal 100 jaar terug in de tijd

  Like

 14. ildiko zegt:

  wat Erdogan in Turkije mag, mogen wij ook hier in Europa, dus weg met alle linkse parasieten.

  Like

 15. Dat betekent dat rechters ook vieze gore pedofielen zijn en dan links Nog erger dan fascisme is

  Like

 16. w de wit zegt:

  Je zou ze een kogel geven moet wat te wensen over blijven dan ben ik maar racist gaat tegenwoordig vanzelf in Nederland met onze rechtspraak ik schaam me dat ik een Nederlander ben.

  Geliked door 1 persoon

 17. Claudia M. zegt:

  Het is goed dat ik dit nu weet, zodra er een allochtoon in de buurt komt, gaan de kinderen naar binnen. Je weet maar nooit welk een aanstootgevend gedrag ze kunnen vertonen! Om dat te voorkomen, moeten ze maar verder binnen spelen net zolang tot het sujet weer vertrokken is!

  Vanzelfsprekend moet ik dit natuurlijk ook de kinderen wel uitleggen… Uitleggen, dat onze regering i.s.m. een of andere ondemocratische Brusselse club van mening is dat wij ongebreideld mensen, meest mannen, uit verre landen moeten toelaten tot de onze. Dat deze mensen er heel andere normen en waarden op na houden en van mening zijn dat kleine meisjes en vrouwen tot algemeen bezit behoort en ze zodoende compleet ongevraagd aan je zitten. Tja, dat is geen haat zaaien, dat is je kinderen beschermen. Sorry, jongens en meisjes jullie zijn uitgezwommen!

  Like

 18. Joannes den Hollander zegt:

  De volgende fase gaan we ook krijgen, is slechts een kwestie van tijd. Vluchtelingen of andere sub humanen met gespiraliseerd haar zijn het zelf schuld als hun schedels met honkbalknuppels ingeslagen worden. Hadden ze maar niet naar Europa moeten komen.

  Like

 19. Pingback: Schandaal: Kinderen zelf schuld wanneer “vluchteling” hen onzedelijk betast – Fenixx.org

 20. peerke zegt:

  Degene die zulke reacties geeft moesten ze zijn hele familie het zelfde aan doen kijken hoe zo`n hufter dan reageert .!!!!

  Like

 21. fransdewit zegt:

  Als je waarheid aan het licht breng, wordt gesteld waar je je eigen mee bemoeid; dat je geen belanghebbende ben en dus met de zaak niets te maken heb. Zo heeft een kennis van mij ook aangifte proberen te doen van auto inbraak op heterdaad. Achter het bureau werd gevraagd of zijn auto er ook bij stond. Hij zei dus nee, hij was op de fiets blaadjes aan het rondbrengen. Toen werd gezegd “waar bemoeit je je eigen dan mee?”

  Like

 22. rudi zegt:

  Typisch….linkse rechter en van het vrouwelijke type?

  Like

 23. Sylvia zegt:

  Openbaar ministerie zijn zelf pedofielen!!!

  Like

 24. rob zegt:

  Het wordt tijd dat iedereen de harken, tuingereedshap en keukengereedschap,de auto en waterpistolen gevuld met amoniak of toiletreiniger met zuur erin gaat inzetten tegen dit gedoe. Parker pennen doen her ook goed.

  Sterkte iedereen.

  Like

 25. Michael zegt:

  Rechter en vluchteling samen ophangen!!!

  Like

 26. Heniusz zegt:

  Ware het mijn dochter geweest, had de “man” absoluut zeker na dien onzijdig geweest.

  Like

 27. Dennis Eijs zegt:

  En ik moet de rechterlijke macht nog echt serieus nemen? Ik dacht het niet.

  Like

 28. Naamloos zegt:

  Ja zo gaat het nu eerst de vreemdelingen dan eigen volk MESCHIEN , die vreemdelingen krijgen de luxe voorkeursbehandeling zowel burgerlijk als wettelijk en financiël en belasting voordelen en ook brengen zij hun eigen wetten mee waar wij niet tegenop kunnen , dat hebben wij allemaal te danken aan die goeie polletiekers ??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s