VIDEO Parijs: Moslims steken bus in brand met Molotovcocktails, onderwijl “Allahu Akbar!” schreeuwend

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Een bende moslimmigranten in Parijs lokte een bus in de val en stak deze met Molotovcocktails in brand. Het misdrijf vond om ongeveer 00.01 uur plaats in de nacht van woensdag naar donderdag de 28e juli in de Parijse voorstad Saint-Denis. De gemaskerde mannen hadden de weg geblokkeerd, bedreigden de buschauffeur, gooiden de ramen in met Molotovcocktails en staken de bus in brand. De passagiers konden ontsnappen voordat een van de mannen “Allahu Akbar!” schreeuwde en een Molotovcocktail op de bestuurdersplaats gooide, die een luide explosie veroorzaakte. De bus brandde volledig uit.

Geen enkele krant of tv-zender bericht hier over. Zelfs bijna een week na het incident is er, behalve in een lokale Franse krant, geen enkel artikel over gepubliceerd. Dit is het enige artikel: www.leparisien.fr

Burgemeester Didier Paillard vroeg om een “gespecialiseerde veldbrigade” te laten patrouilleren in gebieden die vooral geteisterd worden door criminaliteit om de burgers te beschermen tegen de steeds gevaarlijker wordende daden van vandalisme.

Bron:
https://www.youtube.com/watch?v=7Den80ckxcI

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Parijs: Moslims steken bus in brand met Molotovcocktails, onderwijl “Allahu Akbar!” schreeuwend

 1. Pingback: VIDEO Parijs: Moslims steken bus in brand met Molotovcocktails, onderwijl “Allahu Akbar!” schreeuwend - Ik zeg NEE tegen EU

 2. Joop Sigaar zegt:

  Niks geen veldwachtersbrigade .
  Doodseskaders, dat is wat er nodig is !!
  Ook in NL .

  Like

 3. Cathja zegt:

  Misselijk makend, dit zwijgen over misdrijven waarmee iedere burger te maken kan krijgen. Waarom mag de bevolking niet weten met wat voor grafvolk ze zijn opgezadeld? Is het niet de hoogste tijd om het leger in te zetten om die inboorlingen het land uit te trappen?
  Wie zich zó gedraagt verdient alleen deportatie!

  Like

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 5. Misschien weet Poetin hier wel raad mee, enkeltje Siberië. Mogelijk kunnen zij met hem een deal sluiten, wie weet.

  Like

 6. Karel J.H. zegt:

  Het vreemdelingenlegioen erop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s