Arabische professor: “Asielzoekers” komen vanwege blonde vrouwen naar Duitsland

Screenshot_12

De Duits-Syrische islamwetenschapper professor Bassam Tibi.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duits-Syrische islamwetenschapper Prof. Bassam Tibi verklaart in een interview waarom de honderdduizenden Arabische “asielzoekers” uitgerekend naar Duitsland komen. Behalve economische redenen speelt vooral de wens naar een blonde vrouw een grote rol.

Tegenover de “Basler Zeitung” zei hij dat Arabische mannen vaak met hoge verwachtingen naar Duitsland zouden komen. Ze zouden al in hun landen van herkomst zien dat er in Duitsland “mooie woningen, blonde vrouwen en de welvaartsstaat” zijn.

“Een man die in Caïro wil trouwen, moet aan de vader van het meisje bewijzen dat hij een tweekamerwoning heeft”, verklaarde Bassam Tibi. Hier in Göttingen zou hij echter 16-jarige Arabieren kennen, die voor zichzelf een tweekamerwoning op kosten van de Duitse belastingbetaler hebben.

Ook Ibrahim Adam is op de hoogte van de beweegredenen die ervoor zorgen dat veel van zijn landgenoten naar Duitsland komen. Hij is voorzitter van de vereniging “Colonia Egyptische Club”, die zich inspant voor de integratie van Egyptenaren in Duitsland. “Veel Egyptenaren denken namelijk nog steeds dat blonde vrouwen er alleen maar op zouden wachten om met een Egyptenaar te trouwen”, zei hij tegen de “Kölner Rundschau”.

De oorspronkelijk uit Turkije afkomstige arts en psychiater Dr. med. Meryam Schouler-Ocak (kleine foto), die werkt bij de Berlijnse Charité, ziet eveneens grote problemen afkomen op Duitsland. In een gesprek met de “Deutschlandfunk” zegt ze:

Screenshot_13“Ik denk dat we misschien ook kort zouden moeten ingaan op de jonge mannen, omdat dit immers jonge mannen zijn die er niet aan gewend zijn zoveel huid van vrouwen te zien, ook nog blonde vrouwen met blauwe ogen, dus vrouwen die ook een ideaal quasi in hun regio´s van herkomst, in hun voorstellingen van schoonheid, een lustobject zijn. En plotseling zijn er zoveel hier en plotseling weet men helemaal niet waar de grenzen liggen.”

Op één na meest gezocht op Google: “Duitse vrouwen en seks”

Bovendien geeft het te denken dat afwijzingen door Duitse vrouwen snel tot frustratie bij de “asielzoekers” zouden kunnen leiden. Verkrachtingen en andere seksuele overvallen zouden daarvan het gevolg zijn. “En als men dan iets anders krijgt, niet eenmaal, maar meermaals, dan verandert men mogelijkerwijs ook zijn seksuele gedrag in negatieve zin, voor de vrouwen hier”, aldus de psychiater.

Als je bij Google in het Arabisch “Duitse vrouwen” intypt, is het op één na meest gezochte zoekbegrip “Duitse vrouwen en seks”. In een steekproef konden we binnen drie minuten tientallen Arabische en Pakistaanse internetsites vinden waarop Duitse vrouwen over het algemeen als blondines met blauwe ogen worden voorgesteld. Deze sites werden vaak duizenden malen op Facebook gedeeld.

Ook Zweden is een populaire bestemming voor Arabische “asielzoekers”. Het sociaaldemocratische dagblad “Östersunds Posten” bericht hoe de mensensmokkelaars op hun internetsites doelbewust reclame maken voor Noord-Europese landen. Daarop worden de mannen geïnformeerd dat ze ondergebracht zullen worden in een hotel, totdat ze gratis een woning van de staat krijgen. Daarna zouden ze achterover kunnen leunen en genieten van een door de belasting gefinancierd luxe leventje. Net zoals op de sites over Duitsland belooft men de Arabieren blonde vriendinnen als het hen lukt naar Noord-Europa te komen.

“In de trein zitten jonge Syrische mannen, die gelokt worden met een oeroude truc – geld en vrouwen. Foto´s van mooie blondines gaan in het rond en men vertelt elkaar dat Zweedse vrouwen demonstreren, omdat ze mannen willen”, schrijft de krant.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabieren, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Scandinavië, Seks, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Arabische professor: “Asielzoekers” komen vanwege blonde vrouwen naar Duitsland

 1. Angie1968 zegt:

  En uiteraard zit hier kwade opzet achter om zoveel alleenstaande jonge geile mannen Europa te laten binnenstromen, met hun hoofd volgepompt met absurde ideeen en verwachtingen over Europese vrouwen. Wie er allemaal achter zitten, daar kunnen we naar raden. Maar het doel was wel geweld en chaos creeeren. Overigens worden deze psychologen stelselmatig genegeerd en geband op de sociale media. Geeft te denken..

  Like

 2. Nou, je hoeft bepaald geen wetenschapper te zijn, zoals déze brave man, om dat allemaal allang door te hebben!

  Like

 3. Monique zegt:

  Ik ben blond en heb blauwe ogen, zieke lui, ik moet er niet aan denken, geen haar op mijn hoofd!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Dat is dan duidelijk. Ze worden in de landen van herkomst belazerd tot en met, en eenmaal hier ervaren ze de keiharde werkelijkheid.
  Niks luieren op kosten van de staat, een eigen woning, een mooie blonde vrouw en een berg geld! Valt dát even tegen?!
  Voor mij is het wel duidelijk dat de mannen waarover het hier gaat geen van allen iets met een oorlog te maken hebben, dus ook niet zielig zijn.
  Genoeg redenen om ze terug te sturen naar hun landen van herkomst. Leven op kosten van anderen kunnen wij hier ook niet. Werken voor je boterham. Dat is hier de norm, behalve dan voor al diegenen die buiten hun schuld aangewezen zijn op onze solidariteit.

  Wat een opluchting zal het zijn als er honderdduizenden van deze gelukszoekers ‘geruimd’ gaan worden! Wordt ons leven misschien ook weer ietsje aangenamer.

  Like

  • Equal zegt:

   “Niks luieren op kosten van de staat, een eigen woning, berg geld…”..pardon?? Dat krijgen ze wél en nog wel ten koste van de autochtone bevolking, die steeds verder verarmt door het pluimen onder het mom van ‘besparingen’! Of krijgen bij jou de vluchtelingen geen gratis woning, gratis medische verzorging, gratis voedsel etc….? Terwijl de autochtone bejaarden zelfs hun rusthuis niet meer kunnen betalen en de basisbehoeften van de autochtone bevolking onbetaalbaar geworden (gemáákt zijn want dit is georkestreerd!) zijn en ze zelfs moeten werken tot 67 jaar, in de hoop dat ze doodvallen zodat de misdadige roofstaat geen pensioen hoeft uit te betalen!
   Intussen betalen ze royaal aan élke mohammedaan (turken en marrokkanen op kop) in het buitenland die ooit éne dag in ziek belgenland werkte, een volledig pensioen waarvoor de belg 45 jáár moet werken…aan élke weduwe van polygamisten, ook in het buitenland en zelfs na overlijden, blijft de criminele staat belastinggeld van haar autochtone burgers verspillen (polygamie is verboden in belziek, toch voor autochtonen! Voor vreemd crapuul passen ze die wet aan in 1992 om al de weduwen van polygamisten een maximum pensioen te geven)
   Van discriminatie gesproken, nietwaar?
   Tegelijk likt de criminele politiek de hielen van dat islam crapuul: er wordt op die manier jizyia (ongelovigen belasting om met mohammedanen te ‘mogen’ leven!) betaald van ongelovigen aan mohammedanen om hun superioriteit te erkennen!
   De verholen genocide op heel de europese bevolking is volop bezig: onderhuids en geraffineerd….de vluchtelingen/terroristen/mohammedanen worden enkel gebruikt voor dat doel en met hun -70 IQ beseffen ze het niet eens.
   Dit is een oorlog van de politiek tegen haar eigen bevolking maar de machtsstrijd zal gaan tussen de machthebbers (politiek) en het veroveringsgif (islam) dat ze zelf hebben binnengehaald als werktuig om de autochtone bevolking onder volledige machtscontrole te krijgen. Het zal in hun eigen gezicht ontploffen en blijkbaar begrijpen die “universitairen” dat zelfs niet….de zielepoten.
   Het verleden bewijst dat de greep naar de politieke macht zal plaatshebben zogauw de wraakzuchtige islam-aanhangers in de meerderheid zijn en dat is vooralsnog niet het geval. Daarvoor willen de eu-monsters zelfs moslims uit afrika wil halen om de genocide op de europeanen te plegen, om snel aan die meerderheid terroristen te geraken….hebben ze hun vluchtroutes al voorbereid? merkel alvast wél: in paraguay…

   Like

 5. fleckie zegt:

  Het ‘Germaanse ‘ ras staat bekend om de struise mensen, en de zuivere hygiene, [Amerikaanse bevrijders- soldaten , hadden beschrijvingen betr. o.a.Nederlandse vrouwen,, in vergelijking met andere bevrijde landen, en waren nogal …’trouwlustig’.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Zou het een bekende of vriendje van Badrrr HARI ZIJN . ? ?
  Een Marokkaanse boxer van 22 jaar, Hassan Saada, is vandaag gearresteerd omdat hij 2 vrouwen in het Olypisch Dorp in Rio “lastig viel”= agressie.
  De 2 vrouwen waren werkneemster aldaar, dus dacht zo,n moslim, MOET KUNNEN.
  Hij nodigde hen op z,n kamer uit om “wat-inlichtingen”te verkrijgen.
  Eenmaal op z,n kamer begon hij hen ongevraagd te betasten, borsten, dijen etc,e.
  In 2012 kampioen in Maroc, dus dan denk je je wel iets te kunnen veroorloven.
  http://m.20min.ch/ro/news/faits_divers/story/26833448

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Bokser kun je ook worden met een IQ van <70 en zo ziet die debiel er ook uit.
   Of hij heeft al zoveel timmerklappen op zijn gigantische duffe kop gehad dat hij aan acute hersenbeschadiging lijdt en dat naast een IQ van 70 geeft de nodige problemen. In ieder geval zal hij nooit een schaker worden, want dan moet je min. 10 zetten vooruit kunnen denken. Nu het liefst die kakkerlak 4 weken opbergen, zal hij nooit meer op de Olympische spelen boksen!!!

   Like

 7. Pieter zegt:

  Wat doet het er allemaal toe. Het systeem dat ze toelaat is dood en doodziek.

  Geliked door 1 persoon

  • Equal zegt:

   Inderdaad!! Ons eigen systeem, onze eigen politici (zowel de autochtone landverraders als de geïnfiltreerde, zelfverklaarde geïntegreerde politici) laten toe dat achterlijke inteelt ons massaal overspoelt. Blijkbaar zijn ze onwetend dat, eenmaal mohammedanen in meerderheid zijn, het behoud van hun politieke macht in gevaar komt en zijzelf als eerste doelwit hun kop zal rollen bij machtsovername want dat is het doel van die giftige veroveringsideologie. Politici graven hun eigen graf en sleuren heel de europese bevolking mee. Genocide wordt gepleegd door eigen politici. Je kunt je afvragen wie de randdebielen zijn?

   Like

 8. danny zegt:

  Laten we het blanke ras a.u.b. zuiver houden en niet vervuilen met arabisch en negroide bloed.
  Daar gaat onze beschaving maar kapot van.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Dat vieze mohammedaanse tuig begrijpt niet dat er straks niet één van nature blonde en roodharige vrouw meer zal bestaan, vanwege het verplicht fokken met die inteelt-geitenneukers.
  Dat is toch hét grote plan van de ‘elite’, één donker ras fokken, dat gemakkelijk onder de duim te houden is?
  En dan hebben alle vrouwen zwart haar. Gezellig…

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dit gaan we zeker niet toelaten Tistochwat. We laten hooguit een aantal labiele autochtone low classers bevuilen om vervolgens met de Arabier naar zijn Heimat te vertrekken. Het Germaanse bloed zullen we verdedigen en in ere houden.

   Like

 10. Jan zegt:

  Marokkaanse geitenneuker probeert in Brazilië twee dienstmeisjes te verkrachten

  Moroccan boxer, 22, is arrested after ‘attempting to rape two chambermaids in the OLYMPIC VILLAGE’ in Brazil

  A Moroccan boxer has been arrested on suspicion of attempting to rape two chambermaids in the Olympic Village in Brazil.

  Hassan Saada was detained by police this morning over claims he attempted to sexually assault the two women in the athletes’ accommodation at Barra de Tijuca.
  The 22-year-old athlete will miss out of competing in the games following allegations that he sexually assaulting two Brazilian domestic maids at the Olympic Village.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3725478/Moroccan-boxer-22-arrested-suspicion-raping-two-chambermaids-Olympic-Village-Brazil.html

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ik ben van nature echt licht blond, heb ze altijd achter mij aan zitten :-{
  Ik walg van ze. psst, psst, psst, dat hoor je de hele tijd. Donder toch op!!! Alsof ik daarop zou reageren, wat ook gebeurt, expres tegen je aanlopen, ik haat dat naïeve volk. Ja, ja, verrijking, nou nee, verarming!

  Like

  • repelsteeltje zegt:

   en altijd vanuit die autootjes naar je loeren ga je een andere weg in dan kom je ze weer tegen en maar loeren ook ik negeer ze moet er niks van hebben maar wel altijd last van die islamkerels zijn altijd islamkerels laat op de avond die rondrijden in hun autootjes op zoek naar seks bah bah bah!!!

   Like

 12. Avidia zegt:

  Ik ben van nature echt licht blond, heb ze altijd achter mij aan zitten :-{
  Ik walg van ze: psst, psst, psst, dat hoor je de hele tijd. Donder toch op!!! Alsof ik daarop zou reageren, wat ook gebeurt, expres tegen je aanlopen, ik haat dat naïeve volk. Ja, ja, verrijking, nou nee, verarming!

  Like

 13. Zolang je nog vrouwen en meisjes hebt, die van het avontuur en van spanning houden en op knappe donkere mannen vallen. En later in de ellende zitten, opgesloten in zo kut land met hun kinderen. Mag een ander met gevaar voor eigen leven ze daar proberen te laten vluchten. Waarom wordt er op dit gebied nou nooit eens een goede voorlichting gegeven ?, of zijn we dan weer racistisch bezig. Wat moet je in dit land toch altijd goed op je tellen passen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s