Consequent boerkaverbod: In Zwitserland werd voor het eerst een vrouw uit Koeweit wegens gezichtsverhulling beboet

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

In de strijd tegen de alledaagse islamisering van onze leefwereld zijn de buurlanden veel consequenter. In het Zwitserse kanton Ticino bijvoorbeeld is sinds 1 juli een verbod van kracht om je gezicht in de openbare ruimte te verhullen. Afgelopen weekend werd de “anti-boerka-wet” voor het eerst consequent toegepast: een vrouw uit Koeweit moest 100 Zwitserse Frank (ruim € 92,-) betalen voor het dragen van een boerka.

Duits - Zuerst

De vrouw uit Koeweit stond voor een restaurant in de stad Chiasso. Het restaurant is slechts enkele honderden meters verwijderd van de grens met Italië. Politieagenten legden aan de vrouw uit dat het dragen van een boerka wettelijk verboden zou zijn en dat ze daarom 100 Zwitserse Frank boete moest betalen. Nadat ze de boete had betaald, deed ze haar sluier af.

Volgens de chef van de politie in Ticiono, Norman Gobbi, was dit de eerste keer dat hiervoor een boete werd gegeven. Gobbi was tevreden met de huidige ervaringen en wordt door de media geciteerd met de woorden: “De Arabische toeristen zijn intelligenter dan vele tegenstanders van het boerkaverbod.” Ook de wethouder van Lugano, Michele Bertini, verklaarde: “Als je goed aan de Arabische toeristen uitlegt dat dit door het parlement werd besloten, wordt het verhullingsverbod goed opgevolgd.”

Over de “anti-boerka-wet” werd in het kanton Ticino in 2013 d.m.v. een referendum beslist. Als een vrouw voor het eerst met een boerka wordt gesnapt, moet zij een boete van omgerekend € 92,- tot € 924,- betalen. In geval van herhaling dreigt een boete van een bedrag tot € 9.240,- Zowel de boerka als de eveneens onder Arabische toeristen meer gangbare niqaab zijn verboden. Sinds midden 2014 bestaat er ook in Frankrijk een boerkaverbod. In Oostenrijk en Duitsland vinden de regeringen het tot nu toe niet noodzakelijk om handelend op te treden.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims, Zwitserland. Bookmark de permalink .

20 reacties op Consequent boerkaverbod: In Zwitserland werd voor het eerst een vrouw uit Koeweit wegens gezichtsverhulling beboet

 1. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Man vast voor besnijdenissen op azc Katwijk
  1 uur geleden

  KATWIJK – Een 59-jarige man uit Almere is donderdag aangehouden omdat hij op onzorgvuldige wijze en zonder licentie besnijdenissen zou hebben uitgevoerd bij jonge jongens in het asielzoekerscentrum in Katwijk.

  Dat heeft het Openbaar Ministerie in Den Haag vrijdag gemeld.

  De man zou op zondag 24 juli zes jongetjes hebben besneden. In zeker één geval liep het kind zodanige complicaties op dat hij naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

  Politie en OM onderzoeken de wijze van besnijden en ook in hoeverre de Almeerder bevoegd was om dergelijke ingrepen uit te voeren.

  Ook hoe de man de besnijdenissen binnen de muren van het azc heeft kunnen uitvoeren moet nog worden uitgezocht. Volgens het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) zijn er wel begeleiders in het Katwijkse azc, maar kunnen die niet alles zien en horen. ,,Er wonen ruim duizend mensen in het azc in Katwijk. Het is geen gevangenis, dus de mensen zijn vrij om te gaan waar ze willen. Wat op een kamer gebeurt is privé”, zegt een woordvoerster. Volgens haar heeft personeel van het gezondheidscentrum op het azc de autoriteiten ingelicht.

  Like

 2. fleckie zegt:

  Wel eigenaardig dat die vrouw daar alleen? stond, meestal zijn ZE TOCH ‘onder MANNELIJKE begeleiding?

  Like

 3. Tja de Zwitserse bestuurlijke elite beschikt over iets meer realiteitszin en over het Zwitserleven-gevoel dan bijv. de Nederlandse overheid. Enfin hoelang zal het duren voor dat de sharia ingevoerd wordt in de Europese lidstaten, met als laatste natuurlijk Zwitserland…

  Like

 4. Cathja zegt:

  Grote klasse! Een goed voorbeeld voor alle EU-lidstaten. De veiligheid moet de hoogste prioriteit krijgen. Helaas wordt het beboeten van boerkadraagsters in onze buurlanden en bij ons nog steeds niet toegepast. Waarom dit slappe gedrag? Wij maken hier toch de dienst uit en niet de vreemdelingen?

  Like

 5. VarAway zegt:

  Zoals altijd, VERSTANDIGE mensen, daar in Zwitserland.👍🇨🇭

  Like

 6. Anneke zegt:

  Dit verheugt mij !!!

  Like

 7. In Nederland verboden. Moeten ze toch is beter uit hun ogen kijken b.v Amsterdam nieuw west Geuzenveld. Wat die besnijdenissen betreft, dat mag alleen door deskundige (arts) gedaan worden. Vanwege complicaties of verminking.

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Ga er maar niet al te hard om juichen.
  Die Zwitsers zijn meesters in het financieel uitkloppen van toeristen.
  Zij hebben de prijzen voor de horeca in hun land zover opgeschroefd dat alleen de meer kapitaalkrachtigen daarheen gaan. En die worden dan ook vakkundig van hun centen afgeholpen.
  Dit lijkt mij meer een onderdeel van deze traditie dan een zich principieel keren tegen de islam.
  En zo’n Kuwaiti lacht om een boete van 100 Franken.
  Ga er maar van uit dat hun hotelkamer per nacht alleen al een veelvoud van dit bedrag kost en dat zij in het casino per uur wel 100 keer zoveel verspelen. Want gokken doen die mossels wel.
  En zuipen als een tierelier, want ze zijn toch niet thuis.
  10 Frank per kabouterportie goedkope whisky.
  Want het verschil proeven ze toch niet.

  ”Bittaschoen, Danka seehr u’ Griess Gatt mai Heer un Gnaedige Fraw..”
  Buigen als knipmessen en intussen flink incasseren.
  ”Wi hoaba wier `na guta Kunschaft mi diesa Arabah, ma Zueckerli.”, hoor je Alois van Gasthof Post dan tegen zijn Maria zeggen. Geen inhaliger en hypocrieter volk dan de Zwitsers.

  Like

 9. hslot4 zegt:

  Serieus als ik agent was zou ik minstens 3/4 pennen in de week verslijten en voor de moskee parkeren.

  Like

 10. C.A.Barstow zegt:

  Een zeer verheugend bericht, en zo moet die verachtelijke ideologie die islam heet steeds verder aan banden gelegd worden om ten laatste wereldwijd uitgebannen te worden.

  Like

 11. Pieter zegt:

  Alle asiel ophalende moslims timen het goed. Zorgen dat ze kindertjes krijgen in asielcentra in de wetenschap dat zij dan al bijna niet meer worden afgewezen en uitgezet.

  Like

  • fleckie zegt:

   Wat dat betreft, zijn ze geslepen[uiterst geraffineerd] genoeg], en als dan ook nog een imam ‘voorlichting’ komt geven, over de belastingstelsels, etc/ hier in NL, [‘zijn ze binnen’].

   Like

 12. Soe zegt:

  Dit is voor hun toch een lachertje je denkt toch niet dat t geld afkomstig is van hun zelf denk na!!

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Is het niet het credo van de regeringen dat de ‘vluchtelingen’ terug zullen gaan als de ‘oorlog(en)’ voorbij zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s