Frankrijk´s merkwaardige strijd tegen terrorisme: Moskeesluitingen officieel wegens vrouwenrechten?

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

In Frankrijk werden sinds 2015 al meer dan 20 moskeeën gesloten. Zoals de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Bernard Cazeneuve, verklaarde tegenover de radiozender “Europe 1”, zou deze maatregel genomen zijn op grond van extremistische propaganda in de desbetreffende gebedshuizen. Toch lijkt het multiculturele land de strijd tegen de terreur niet de baas te worden.

ongecensureerd.at

Oorlog tegen ISIS alleen maar “binnen het kader van de wet”

In het kader van de ongebreidelde immigratie in de afgelopen maanden kwamen er ontelbare sympathisanten van de islamitische terreurmilitie ISIS naar Midden-Europa. Maar niet alleen sympathisanten, ook uitvoerende krachten vonden hun weg naar Oostenrijk, Duitsland en dus ook Frankrijk. Na talrijke aanslagen met ettelijke dodelijke slachtoffers laat de Franse regering nu langzamerhand diverse moskeeën sluiten, zoals de Russische nieuwssite “SputnikNews” bericht. “Ze respecteren onze principes van de gelijkstelling van mannen en vrouwen niet”, week de verantwoordelijke minister van binnenlandse Zaken, Cazeneuve, de doelgerichte vragen echter uit.

Vijanden houden zich echter niet aan wetten

Op 29 juli van dit jaar kondigde de Franse minister-president, Manuel Valls, al een financieringsverbod uit het buitenland voor islamitische gebedshuizen af. President François Hollande verklaarde daarvoor een oorlog tegen ISIS te voeren binnen het kader van de wet. Alleen al in juli vonden er twee vreselijke terreuraanslagen in Nice en Normandië plaats, waarvoor ISIS de verantwoordelijkheid opeiste. De daders hielden zich daarbij absoluut niet aan het kader van de wet.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Frankrijk´s merkwaardige strijd tegen terrorisme: Moskeesluitingen officieel wegens vrouwenrechten?

 1. Thom zegt:

  Het is niks met die linkse Hollande en het wordt nooit niks met dat prutfiguur. De ontkenner leverde kritiek op Trump, omdat die de vader van de gesneuvelde moslimsoldaat Khan met een Amerikaans paspoort zogenaamd beledigd had doordat Trump deze aandachttrekker geen excuses had aangeboden. Dat was volgens Hollande een belediging van de islam. Khan sr. viel Trump echter aan omdat Khan een website runde (nu verwijderd) waarin hij buitenlandse moslims wierf om ze aan een Amerikaanse verblijfsvergunning te helpen. Follow the Money en je weet waarom het gaat zoals het gaat. Het is een grof schandaal dat Clinton de viezerik Khan ingezet heeft als zogenaamde opofferende vader voor Amerika, terwijl hij gewoon een zakkenvuller is die het land vervuilt met islamitische Amerika-haters.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Met deze laffe, verdaasde policor-besmeurde idioten als politiek leiders (I.e. Valls/Caseneuve/Merkel etc..) gaat ’t hem niet worden. Hun daden zijn zo zwak, zo weinig effectief, en ze hebben zo weinig inzicht in het dodelijk gevaar van Islam voor een maatschappij (als ze het al iets kan schelen), dat ze ons aan de duivel zullen overleveren. Bovendien bespeur ik steeds duidelijker bij dit soort lieden een ziekelijke afkeer van de eigen cultuur, en een bijna misselijkmakende omarming van een barbaarse, sadistische en diep-achterlijke cultuur als Islam. En dan ook nog aan ons dezelfde verplichte adoratie opleggen! Door middel van censuur (‘hatespeech’), het sociaal uitsluiten van anderdenkenden (ontslag, vervolging, blokkade sociale media) worden we door de neo-fascisten van de Linkse Kerk gedwongen ons eigen graf te graven. Ik vrees dat we deze smerige volksverraders alleen met geweld uit hun machtsposities zullen kunnen verdrijven. Maar ik denk dat er niets anders opzit. Want zelfinzicht hebben deze lieden niet.

  Like

 3. Anna zegt:

  Vals heeft totaal niets van de islam begrepen. Dit is blussen met springstof….

  Like

 4. G Vis zegt:

  “Ze respecteren onze principes van de gelijkstelling van mannen en vrouwen niet”,

  Honderd+ doden door terreur, en dit is het enige argument dat ze kunnen bedenken ? Stelletje idioten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s