Gevangenis in Keulen: Geld voor gevangenen uit de Maghreb als ze deelnemen aan een integratiecursus

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals de “Kölner Stadtanzeiger” bericht, heeft de gevangenis in Köln-Ossendorf te maken met enorme problemen met – verrassing! – Noord-Afrikaanse daders. Het respectloze gedrag gaat zelfs zo ver dat andere groepen gevangenen de Noord-Afrikanen “aanmoedigen” te stoppen met hun toneelspel (hoe precies willen we liever niet vermelden, daarvan zouden goedmenschen waarschijnlijk schrikken). De rood-groene regering van de deelstaat Nordrhein-Westfalen weet inmiddels niets anders te bedenken dan interculturele trainings- en taalcursussen aan de opstandige gevangenen aan te bieden. Omdat hier echter weinig respons op komt, wordt geprobeerd de gasten van de bondskanselier met geld te lokken deel te nemen aan de cursussen. Lees hieronder het complete artikel uit de rubriek “asielwaanzin”:

Köln-Ossendorf: Noord-Afrikaanse gevangenen zorgen voor trammelant in gevangenis

 (Door: Christian Parth – Vertaling: E.J. Bron)

Mohammed (naam veranderd)  zit nog maar net twee dagen in een cel in de gevangenis Köln-Ossendorf als hij naar een plastic mes grijpt en zijn bovenarm opensnijdt. Cipiers komen toegesneld om hem vast te houden, een arts stelpt de zware bloeding. Daarna brengen ze de jonge Marokkaan naar de “speciaal beveiligde gevangenenruimte”, een kale cel met een matras, zachte muren en twee camera´s. hier moet hij afkoelen. De aanleiding voor de zelfmoordpoging: Mohammed maakte gebruik van de intercom en eiste tabak. De cipiers maakten hem duidelijk dat hij daarvoor een verzoek had moeten indienen. Een uur later sloegen bij hem de stoppen door en verwondde hij zichzelf met het plastic bestek.

In de gevangenis in Keulen komt het twee tot driemaal per week tot zelfmoordpogingen en zelfverwondingen door gevangenen uit de Maghreb-landen, bericht de plaatsvervangende gevangenisdirecteur Wolfgang Schriever. “We begrijpen vaak helemaal niet dat de gevangenen wegens absolute kleinigheden hun polsaderen doorsnijden. Echt zelfmoord plegen willen ze niet. Ze denken dat ze daarmee hun eisen kunnen doordrukken.” De ene keer zijn het sigaretten, een andere keer een tv of de wens verplaatst te worden van een individuele naar een gemeenschappelijke cel. “We laten ons niet chanteren”, zegt Schriever, “niemand krijgt daardoor sneller zijn zin.”

Vrouwelijk personeel voor “hoer” uitgescholden

Na de gebeurtenissen in Oudejaarsnacht in Keulen is het aantal gevangenen uit Marokko, Tunesië en Algerije duidelijk toegenomen. Op dit moment zitten er 830 gevangenen uit de Maghreb in gevangenissen in Nordrhein-Westfalen. Dat is een toename met 140% in de afgelopen drie jaar. Minstens 12 van de 36 gevangenissen in Nordrhein-Westfalen zitten te vol, het personeel werkt op het toppunt van zijn krachten. “Voor onze medewerkers is dat een grote belasting. De tijd, die we vooral aan deze gevangenen moeten besteden, is gigantisch”, zegt Schriever.

In de gevangenis in Keulen zijn 68 van de 700 gevangenen afkomstig uit de Maghreb, bijna 10%. En ze houden het personeel aan het werk. De vier speciaal beveiligde gevangenisruimtes zijn sindsdien bijna altijd bezet. Tot vier medewerkers zijn er nodig om de om zich heen slaande mannen onder controle te houden. Velen van hen verzetten zich zó heftig dat ze de medewerkers verwonden. Vrouwelijk personeel zou bespuugd en voor “hoer” uitgescholden worden, zegt Schriever. “Veel van deze gevangenen hebben absoluut geen respect voor vrouwen. Wij zeggen dan tegen ze: je hebt het verkeerde land uitgekozen.”

Onlangs nog liet minister van Binnenlandse Zaken van Nordrhein-Westfalen, Thomas Kutschaty, zich informeren over de situatie in de gevangenissen. Daarna trad hij in het openbaar en werd duidelijk: Het gedrag van de Noord-Afrikaanse gevangenen zou vaak uitdagend en beledigend zijn. “Deze ontwikkeling is nieuw in het gevangeniswezen.” Een pakket maatregelen moet de situatie verbeteren. Er zullen 79 extra mensen worden aangesteld, van wie 26 leraren. Er moeten meer tolken en taalcursussen komen. Integratiegevolmachtigden moeten helpen om conflicten tussen gevangenen en medewerkers de baas te worden. Gevangenismedewerkers moeten met tablets worden uitgerust om aanwijzingen onmiddellijk te kunnen vertalen. Budget: € 7,2 miljoen jaarlijks.

Bron:
www.ksta.de
Door: Christian Parth

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Gevangenis in Keulen: Geld voor gevangenen uit de Maghreb als ze deelnemen aan een integratiecursus

 1. joopklepzeiker zegt:

  Je kan echt helemaal niets beginnen met iemand die een IQ van 74 heeft en pootjes !

  Onze samenleving is ingericht op een goed functionerende neo cortex en niet op lizard hersens .

  Like

  • Forrest Gump had een IQ van 74 en redde het desondanks overal…..
   Maar ja, hij rende, geloof ik, ook de hele wereld rond en eindigde met zó ’n baard: Film blijft film en realiteit blijft realiteit…..
   (Laat maar: Ik ben gewoon in een nihilistische stemming. Dat “IQ van 74” deed het hem, geloof ik.)

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Je voelde je toch ook niet persoonlijk aangesproken ?

    Like

   • Nee…..Maakt mijn reactie die indruk, dan?
    (Proest!) je hebt ze weer eens aardig voor je kiezen gehad, Joop, dat las ik al, ja.
    Maar wees gerust: Mij kan het deze keer niets schelen.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler
    Gehad ? , Gegeven !

    zo zie je maar dat de waarheid vaak een kwestie van perspectief is !

    Haha , nee hoor jouw hersens zijn nog flexibibel !
    Heb ik toch op een foto gezien dat je een rooie bent .

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Je zou ze op een plankje kunnen spijkeren, kan je ze in den ochtend buiten zetten en in den avond binnen halen .

   Like

 2. Cathja zegt:

  De waanzin bij onze oosterburen kent blijkbaar geen grenzen! En deze waanzin mag gerust wat kosten, gezien het budget van 7,2 miljoen euro jaarlijks!
  Wat beweegt ons buurland om zich zó uit te sloven voor dat grafvolk wat geen enkel recht heeft op bescherming? Door deze manier van handelen zullen de conflicten alleen maar toenemen, en volledig uit de hand lopen. Dat gebeurt al dagelijks, maar de intensiteit ervan zal ook toenemen.

  Wanneer komen die Duitsers eens tot bezinning?

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Ook marrokaanse verrijking aan de olympische spelen !

  De eerste kutmarrokaan zit al vast !

  A Moroccan boxer has been arrested by Brazilian police over allegations of sexually assaulting two female cleaners in the Rio de Janeiro Olympic village.
  Hassan Saada, 22, was held on suspicion of committing the assaults on Wednesday, a police statement said.
  The boxer, who fights in the light-heavyweight category, was due to take part in his first bout on Saturday.
  A Brazilian judge has ordered he be detained for 15 days, pending an investigation, media reports said.
  His detention could mean Saada is unable to take part in the Games.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Consequent nee blijven zeggen tegen die Noord Afrikanen. Geef ze vervolgens wel genoeg plastic mesjes en kijk er verder niet meer naar om.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Dit kan op korte termijn alleen maar in een burgeroorlog eindigen !
  De kruik gaat net zolang te water, totdat zij breekt !

  Like

 6. Eduard uit Breda zegt:

  Weet een goed idee huur ruimte in gevangenissen in Marokko goedkoop en zeer effectief tevens dichter bij thuislanden en na uitzitten straffen nooit meer binnen laten probleem snel opgelost

  Geliked door 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  Hieraan heeft Frau Merkel en consorten …OOK…indirect schuld aan ::zou ze nog niet gaan beweren ‘Aber das haben wir nicht geahnt’ ?!

  Like

 8. delamontagne zegt:

  De “mes-killer” uit Londen: Kijk dit is nu wat onze media een NOOR noemen.

  De kranten waren er als de “kippen” bij om triomfantelijk te kunnen vermelden dat de “gestoorde” mes-moordenaar in Londen een NOOR was.
  Maar iedereen wachtte gespannen en ongeduldig af om de foto van die z.g.n NOOR te zien.
  Je kunt het zien als een symbolische gebeurtenis wat er voor onze ogen afspeelt; DE GROTE VERVANGING VAN DE EUROPESE BEVOLKING.
  Een jonge, zg.n immigrant die gebruik mag maken van z,n verkregen Europese paspoort en in ALLE VRIJHEID even een europese van gevorderde leeftijd vermoordt.
  De vermoordde vrouw en haar moordenaar die “even” in zijn onevenwichtigheid haar het leven benam.
  …..Le tueur au couteau de Londres, Zakaria Bulhan, avait 19 ans et était d’origine somalienne: il a tué Darlene, 64 ans…

  Like

 9. ildiko zegt:

  als het volk op de barricade durft en vrouw Merkel met haar hele troep wegjagen dat is het enige wat in ogen van deze nullen respect afdwingt.

  Like

 10. ildiko zegt:

  als het volk op de barricade durft en vrouw Merkel met haar hele troep wegjagen dat is het enige wat in de ogen van deze nullen respect afdwingt.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Gewoon in een vliegtuig en onder bewaking terug naar hun landen en dit blijven herhalen totdat de laatste terug is. Geen miljoenen pompen in een bodemloze put. Gewoon geen shit dulden en de grenzen dicht. Maar ja, in Duitsland zit nog steeds een mevrouwtje theelepel dat denkt alles te kunnen bepalen en iedereen alles te laten ‘schaffen’. Zolang die vrouw niet van haar troon verdwenen is, zal er nooit een einde komen aan deze waanzin.

  Like

 12. Pieter zegt:

  Dus de achterliggende gedachte om Maghrebianen te integreren is hen een verblijfsvergunning te geven ondanks het feit dat ze in de bajes zitten en ondanks dat ze geen recht hebben op
  asiel ?
  Ik kan niet anders dan dit concluderen.

  Like

 13. Wat moeten we met zo’ n stelletje geesteszieken. Lekker terug droppen in hun eigen land. Geld is niet aan hun besteed.

  Like

 14. Thom zegt:

  De directie zegt zich niet te laten chanteren. Ze doen niks anders dan zich laten chanteren. Ratst er één zijn ader of slagader open, dan een tijd in zijn sop laten gaarkoken. Als ze hem dan in de kist naar buiten dragen is de rest voortaan rustig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s