Groene voorzitter van “Vluchtelingenraad” in Mecklenburg-Vorpommern: Politie met nazi´s vergeleken

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern heeft Ulrike Seemann-Katz, een politica van de Groenen en voorzitter van de “Vluchtelingenraad” in de Noord-Duitse deelstaat. Voor woede bij de politie gezorgd. Ze schreef op haar Facebook-pagina dat de uitzettingspraktijk in Duitsland haar zou doen herinneren aan gebeurtenissen uit het Derde Rijk.

Duits - Zuerst

“Deze nachtelijke uitzettingen herinneren me aan verhalen van mijn moeder, hoe de SS haar uit haar woning wilde verdrijven en hoe later de Gestapo mijn opa heeft gehaald”, aldus Seemann-Katz. Daarop eiste Christian Schumacher, de chef van de politievakbond in de deelstaat, een verontschuldiging en had duidelijke kritiek op het commentaar. Hij zou het “verwerpelijk vinden wanneer men zoals mevrouw Seemann-Katz op Facebook onderhuids de politie in de buurt plaatst van nazi-misdadigers en verdenkt van Gestapo-methodes.”

De politie kreeg ook ondersteuning van de belangrijkste parlementskandidaat van de AfD, Leif Erik Holm. Tegenover vertegenwoordigers van de media zei hij: “Ik wil mevrouw Seemann-Katz er graag op wijzen dat diegenen over wie beslist werd dat zij uitgezet moeten worden, zich steeds opnieuw onttrekken aan de aangekondigde repatriëring. Alleen daarom zijn nachtelijke uitzettingen noodzakelijk. En dat is juist. De rechtsstaat mag niet met zich laten sollen.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse joden, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Groene voorzitter van “Vluchtelingenraad” in Mecklenburg-Vorpommern: Politie met nazi´s vergeleken

 1. C.A.Barstow zegt:

  Weer zo’n hersenloze linkse kneus, landverraders bij uitstek.
  Er komt een tijd dat het linkse gespuis dat wat zij voor smeerlapperij de wereld in geholpen hebben terug zullen moeten nemen en moeten erkennen dat zij ongelijk hebben gehad.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Die Groenen zijn de allerergste Gutmenschen. Walgelijk regressief, volksverachtend kutvolk, met een bijna dweperige, onderdanige houding naar die kutmoslims. Ik stel voor dat we dat policor linksvolk meesturen met de islamieten. Kijken hoe ze het bevalt om als dhimmi in totale barbarij te moeten leven. En vooral die wijven zullen behoorlijk slikken als ze als minderwaardige broedkip in zwarte tent hun leven moeten leiden, zonder rechten, zonder vrijheid.

  Like

 3. fleckie zegt:

  Tja, die mevrouw vergelijkt het een met het ander, : echter, haar familieleden werden naar vernietigingskampen[bei Nacht und Nebel] gesleept, maar asielzoekers worden NIET naar zo’n kamp gebracht, maar terugweg huiswaarts,landen van herkomst dus,[een heel groot verschil].

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Ik moet nu toch even glimlachen , maar niet van vreugde , het gelijk schenkt mij geen vreugde integendeel mijn ongelijk zou mij dolblij maken .

  Begrijpt u wel ?

  Like

 5. Er zou bij haar eerder bellen moeten gaan rinkelen. Waarmee zij eigenlijk bezig is, haar eigen volk te verraden.

  Like

 6. Bernardus zegt:

  Deze linkse vrouwen zouden geen aandacht moeten krijgen en tegen zichzelf in bescherming moeten worden genomen. Voor de Duitsers zelf zou het zelfs beter zijn als ze een beetje meer derde rijk zouden zijn. Maar ze gooien liever hun eigen volk te grabbel dan het te verdedigen.

  Like

 7. janchik zegt:

  Zo spreken alle erfgenamen van de Rote Armee Fraktion. Hebben een aangeboren minderwaardigheidscomplex, kijk maar naar Klavertje drie, Femke, Rosenmöller. Doen dagelijks een Duyvendakje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s