Immigratiegolf: De staat faalt

Screenshot_9

Het Oostenrijkse parlementsgebouw in Wenen.

(Door: Nicole di Bernardo – Vertaling: E.J. Bron)

Een oud gezegde luidt: Het doel van de staat is het geluk van zijn burgers!

Dan dringt zich bij de dagelijkse krantenkoppen over verkrachtingen, overvallen en lichamelijke aanvallen – tot moord en doodslag aan toe – natuurlijk de vraag op: heeft de staat gefaald? Heeft de staat zijn beschermingsplicht tegenover de burgers geschonden? Is een belangrijk bestanddeel van het geluk niet de persoonlijke veiligheid?

Blick

De angst van de burgers neemt toe

Als vrouw heb je een onbehaaglijk gevoel als je ´s nachts bij de bushalte helemaal alleen op de bus staat te wachten. Als moeder ben je bang dat je dochter overvallen of aangerand zou kunnen worden als ze uitgaat. Inmiddels moeten ouders al bang zijn als hun kind alleen naar het zwembad gaat . . .

Maar waar ligt de oorzaak voor onze angst? Is deze werkelijk alleen maar een resultaat “rechtse ophitsing op sociale netwerken”, zoals de mainstream media beweren?

Nee! Het waren de regerenden die er door werkeloos toekijken en jarenlang mooipraten van de ongecontroleerde massa-immigratie voor hebben gezorgd dat we niet meer veilig zijn in ons vaderland. Daarom is het dringend noodzakelijk dat de politiek verantwoordelijken eindelijk tot actie overgaan: Het gaat om onze veiligheid en onze toekomst. De staat heeft het “burgergeluk” lang genoeg verwaarloosd – nu moet hij eindelijk weer zijn verplichtingen nakomen!

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Nicole di Bernardo

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, gezond realisme, Immigratie, Oostenrijk, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Immigratiegolf: De staat faalt

 1. Anneke zegt:

  De Europese staten falen al decennia. Fanatieke roversbenden zijn het geworden, in dienst van het mondiale politieke-drama bedrijf, NWO genaamd. Gelukkig, dit bedrijf KEELT zichzelf, het afstervingsproces is inmiddels actief. Jammer, héél erg jammer dat de gewone burger overal ‘in wordt meegezogen’. Op naar het verzwelgende moeras…

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Deze chaos wordt bewust gecreeerd door de NWO, Bilderberg etc… Werelddominantie is het uiteindelijke doel. En door de natiestaten te ondermijnen, kun je makkelijker een werelddictatuur implementeren. Islam is het gereedschap dat ze gebruiken om ons te verzwakken.

  Like

 3. Eduard Hendrich coördinator voor NB voor mijn lieve Pim Fortuyn zegt:

  In de jaren negentig waarschuwt Pim Fortuyn reeds voor de islamisering van de Nederlandse cultuur
  Lees zijn boek
  STOP de islamisering van de Nederlandse cultuur
  Dat is ook de reden dat ik Pim Fortuyn heb geholpen met het organiseren van een provinciale partij en plaatselijke afdelingen en de tweede kamer verkiezingen
  Alles ging in een sneltrein vaart nadat Pim ’s avonds uit leefbaar Nederland werd gezet
  Wat een prachtige tijd veel lessen volgen door Pim zelf gegeven in de kubus in Rotterdam
  Helaas door zo’n gek als Volkert v.d. Graaf. aangestuurd door links Nederland werd Pim vermoord
  Dat was het einde van Lijst Pim Fortuyn
  Daarna was LPF een stuurloos schip geworden dan een door Matt Herben de grootste onbenul binnen de partij en daarna door mening andere haantjes boer en vele interne onenigheid steeds verder berg afwaarts
  Ik denk nog dagelijks terug aan die mooie tijd met Pim
  Maar zo iemand vind je slechts één keer in de 100 jaar

  Like

 4. Marc zegt:

  De staat faalt niet. De staat is schuldig!

  Overigens maak ik bezwaar tegen de volgende zin: “Als moeder ben je bang dat je dochter overvallen of aangerand zou kunnen worden als ze uitgaat.”
  Reden: er zijn gezinnen waarin mams lief, met policolor bril op, dochter lief met blijdschap de ‘vrije’ wereld instuurt, terwijl pa met angst in het hart zich afvraagt of hij zijn dochter nog ongeschonden terug zal zien. Waarom worden vaders met realiteitszin uitgerangeerd?

  Like

 5. Avidia zegt:

  Eduard Hendrich, je kunt nooit meer krijgen wat je had, maar we hebben nu meneer Wilders, ook niet verkeerd, hem wacht hetzelfde lot als de bewaking ook maar EEN keer faalt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s