SATIRE!: Niet zonder mijn kuisheidsgordel

Screenshot_16

(Door: Jürgen Fritz – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat het de afgelopen maanden steeds vaker tot overvallen is gekomen, adviseert de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, alle vrouwen om met onmiddellijke ingang een afsluitbare kuisheidsgordel te dragen zodra ze het huis verlaten. Van deze maatregel verwacht de Duitse regering eveneens een opleving van de economie. Maar ook Saoedi-Arabië en Turkije, waarmee al desbetreffende deals werden gesloten, zouden hiervan kunnen profiteren.

Zoals het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken vandaag bekend liet maken, dienen vrouwen op grond van de veelvuldige overvallen in de afgelopen maanden – zelfs 79-jarigen zouden inmiddels niet meer veilig zijn – met onmiddellijke ingang het huis alleen nog maar te verlaten met een afsluitbare kuisheidsgordel.

Als antwoord op de beschuldiging dat de Duitse regering zich niet zou bezighouden met de veiligheid van de eigen bevolking, deze zelfs volledig in de steek zou laten, vooral haar vrouwelijke deel zou uitleveren, wil het kabinet de aanschaf belastingtechnisch zwaar subsidiëren. Politieke waarnemers en economische deskundigen denken weliswaar dat het bij deze subsidie minder zou gaan om het zorgen voor de eigen bevolking, maar veelmeer een economisch motief zou zijn, maar dat betwisten De Maizière, Merkel, Seehofer en Gabriel ten zeerste. Door de tussen de CDU, CSU en de SPD unaniem besloten maatregel zou men veelmeer de eendracht en handelingsbekwaamheid van de regering op indrukwekkende wijze demonstreren. Het verwijt dat de eigen bevolking de coalitie, afgezien van de periode voor de verkiezingen, allang helemaal niets meer interesseert en dat men heel andere belangen zou nastreven, zou daarmee duidelijk weerlegd zijn. Bovendien, gaf Gabriel toe, zou men hopen te kunnen zorgen voor een extra economische opleving, waardoor de Brexit-verliezen volledig gecompenseerd zouden worden.

Omdat de productie in Duitsland in het begin de behoefte nog niet volledig kan dekken, moeten er eerst kuisheidsgordels vanuit Turkije en Saoedi-Arabië, waar ze al lang een verkoop-hit zijn, geïmporteerd worden. Desbetreffende handelsovereenkomsten werden al gesloten.

Daarvoor werden aan beide landen vergaande beloftes gedaan om in de toekomst (nog) meer invloed op de Duitse binnenlandse aangelegenheden te kunnen nemen. Men zou vooral Saoedi-Arabië beloofd hebben om nog eens tienduizenden moskeeën in Duitsland te mogen bouwen, die alleen door Saoedi-Arabië gecontroleerd worden en door Duitsers, ook veiligheidsautoriteiten (!), niet mogen worden betreden. In de nieuw gebouwde, door de Saoedi´s gefinancierde, moskeeën zou het in ieder geval streng verboden zijn om Duits te spreken, omdat volgens de nieuwste islamwetenschappelijke kennis Allah nooit en te nimmer een cursus Duits of een integratiecursus gevolgd zou hebben, wat hij overigens, en daarover waren de religiegeleerden van alle islamitische rechtsscholen het zonder uitzondering over eens, ook niet nodig zou hebben. Deze taal zou sowieso niet meer lang bestaan, was uit Saoedi-Arabië en andere landen van de islamitische cultuurkring te horen.

Aan Turkije daarentegen zou beloofd zijn dat men in het openbaar weliswaar zou doen dat men de herinvoering van marteling en de doodstraf zeer scherp zou veroordelen, maar dat er niets anders zou gebeuren en Turkije dus geen nadelen zou hoeven vrezen.

De EU-toetredingsonderhandelingen zou men voor de schijn weliswaar korte tijd afbreken, maar slechts voor enkele maanden, totdat iedereen tijdens de volgende crisis, die zeker weldra zou komen, afgeleid zou zijn respectievelijk de beelden en berichten van de afgelopen dagen en weken al vergeten zou zijn.

De aanschafkosten van de kuisheidsgordel zullen, aldus het officiële standpunt van het ministerie van Financiën, tot 50%, uitgesmeerd over een periode van 5 jaar, van de belasting aftrekbaar zijn. Aan mensen met een klein inkomen, huisvrouwen en werkelozen dient – dat heeft de SPD doorgedrukt – tegen een eigen bijdrage van € 10,- een standaardmodel ter beschikking gesteld te worden, dat echter wel iets kan knellen.

De kledingindustrie was zeer blij met deze maatregel, ook zij verwacht een dringend noodzakelijke conjuncturele opleving en is er al mee begonnen speciale bikinibroekjes te ontwerpen die moeiteloos over de kuisheidsgordel gedragen kunnen worden en uitgesproken sexy zouden zijn. Over enkele dagen al zullen ze in de winkels verkrijgbaar zijn. De zomer en het badseizoen kunnen dus eindelijk komen en de onbezorgdheid zal weer terugkeren naar Duitsland.

Bron:
http://juwelen-magazin.com
Auteur: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Satire. Bookmark de permalink .

14 reacties op SATIRE!: Niet zonder mijn kuisheidsgordel

 1. renato zegt:

  Mijn God…….. Hellup….!!!!!!!!!

  Like

 2. Harry zegt:

  Zie dat ze die dingen tegenwoordig van roestvrij staal maken .
  In “mijn tijd” werden ze van smeedijzer gemaakt , maar vanwege lekverschijnselen roestten die dingen als een gek .
  Soms was het hele kruis er uit geroest en kon je als smid die narigheid weer helemaal opknappen .
  Vrouwen waren ook sluw , als ze er lucht van hadden dat hun man langdurig naar het buitenland ging , vraten ze zich moddervet . De kuisheidsgordel werd op maat gefixeerd .
  Zodra de baas van huis was gingen ze drastisch afvallen en viel dat ding zó van hun kont , zodat ze weer naar hartelust konden

  Like

  • Oh, lieve help: Het woord ‘kuisheidsgordel’ werkt op Harry’s verbeelding!
   Nou, Harry, de werkelijkheid was wel wat eenvoudiger, hoor, prikkelender óók:
   Zodra de kasteelheer van huis was, gaf de burchtvrouwe de smid een goedgevulde beurs…….en werd die gordel er weer afgehaald. Óf hij mocht er als beloning zelf overheen.
   Die kasteeldames waren vroeger assertiever, dan je misschien denkt!

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Tja Theresa , je weet niet álles van me , maar ik heb vroeger zo’n zeven jaar een smederij gehad , vandaar mijn affectie met dergelijke attributen .
    En de grootste vijand van de beroepsgroep is roest veroorzaakt door zouten en zuren .
    Roest is een rottig proces dat haast niet te stoppen is , zeker in dunne metalen .
    Niks verbeelding , dus . Ervaring !

    Overigens een prachtig vak !

    Like

  • fleckie zegt:

   En ik dacht nog wel dat ze zo ‘ingetogen’ waren1

   Like

 3. carthago zegt:

  Nu snap ik ook waarom Mergel kinderloos is. Tevens is de coup van erdogan te verklaren, geen duitse geit, geen rechtstaat meer.

  Like

 4. Hier moet je toch niet aandenken, in deze tijd. Als de moslims slim zijn nemen houden ze een betonschaar bij de hand.

  Like

 5. Sjoe! zegt:

  Gaat dit hulpen? Wat van een gedrongen pijpbeurt? Men moet ook een soort Dart-Vader-masker met scherpe tanden dragen. (En een paar staalhandschoenen.)

  Like

 6. Diaz Vivar zegt:

  wat een grap ….. voor 24,99euro koop je een metaalschaar … denken ze nu echt dat moslims dat niet weten !!!!

  https://www.brico.be/nl/gereedschap-installatie/handgereedschap/scharen/scharen/far-tools-metaalschaar/5335899

  Like

 7. Helaas, ik lees bijna alleen maar “grapjes” erover.
  Dat dit “te gek voor woorden is” en dat die Duitse Minister daarvoor gewoon “ontslagen moet worden wegens discriminatie en landverraad ( niet de oorzaak bestrijden maar de miljoenen potentiele eigen volk slachtoffers van ( NB nog steeds KORAN GELEGALISEERDE !) Islamitische verkrachters dicteren wat ze ertegen moeten doen! ( Ergo, hij wil de IS landen vragen om de levering van deze “belachelijke vrouwonvriendelijke harnassen”, waarover de Duitse Staat per stuk BTW int!
  Wie is er nu “gek”?
  Schop de Islam Europa uit!
  Waar blijven alle westerse vrouwen om dit (uit puur lijfsbehoud!) kracht bij te zetten?
  De westerse man laat (ook) blijken, de Islam wel te zien zitten.
  Lekker legaal drie vrouwen erbij,
  Ze mogen mishandelen als ze tegen je in gaan en …
  ze legaal verkrachten als ze eens niet willen! (Ook alle vrouwen die niet tot je harem behoren!)
  En dat mag al vanaf hun 9de jaar! ( “groene blaadjes” Heren! )

  Ik weet niet meer wat ik moet geloven.
  Wel … dat dit voor ons allen als westerse mensen een gruwelijk verkeerde kant opgaat!

  Like

 8. hslot4 zegt:

  Geen satire en voorheen lachten mensen hier om maar nu denk ik toch echt dat er markt voor is anti rape devices .
  http://www.oddee.com/item_98705.aspx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s