Alarm op de Brennerpas: Over de Middellandse Zee komen tienduizenden zwarte Afrikanen

Screenshot_28

(Vertaling: E.J. Bron)

Het zou weldra wel weer eens spannend kunnen worden aan het Europese “vluchtelingen”front. Want: komend vanuit Libië zijn er op dit moment opnieuw duizenden migranten via de Middellandse Zee naar Italië onderweg. Zoals de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR nadrukkelijk meedeelt, gaat het bij de nieuwkomers niet om oorlogsvluchtelingen uit Syrië, maar uitsluitend om Afrikanen.

Duits - Zuerst

Volgens informatie van de VN werden er vorige week en deze week al 10.000 migranten gemeld. De NAVO en Frontex zouden aan handen en voeten gebonden zijn en moeten zich beperken tot het melden van de boten en het redden van drenkelingen. Voor het stoppen en terugbrengen van boten van mensensmokkelaars bestaat nog altijd geen politieke toestemming.

Het gros van de migranten bestaat op dit moment uit Nigerianen, gevolgd door mensen uit Gambia en Senegal. Maar ook Mali, Guinea, Ivoorkust en Marokko zijn vertegenwoordigd.

Bij de Oostenrijkse autoriteiten heerst op dit moment de staat van alarm. Want op het ministerie van binnenlandse Zaken in Wenen gaat men er van uit dat de Italiaanse regering de “vluchtelingen” door wenkt naar Noord-Italië. Daarom worden op de Brennerpas al de nodige voorbereidingen getroffen. Minister van Defensie Hans Peter Doskozil en de generale staf zijn van plan om legereenheden in te zetten. Men neemt aan dat de op dit moment rollende golf over ongeveer een week op de Brennerpas zal aankomen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, Libië, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Alarm op de Brennerpas: Over de Middellandse Zee komen tienduizenden zwarte Afrikanen

 1. Claudia M. zegt:

  Dan wordt het nu tijd dat die “politieke toestemming” er heel gauw gaat komen! Dit kan gewoon echt niet! Wij kunnen niet half Afrika opnemen!

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  De meeste oorspronkelijke Europeanen hebben die onblanken inmiddels al volledig gedehumaniseerd. Het is gewoon wachten tot de bom barst. En dat kan niet lang meer duren, de maat is echt vol.

  Like

 3. Al dondert de hele wereld in elkaar Rutten zit in Rio op zijn gat met pot pils sorry de koning.
  Het is toch niet te geloven dat wij langzamerhand de hele zandbak uit Afrika hier krijgen. En nog steeds is er geen politieke toestemming om ze terug te mogen brengen. Slaap zacht Eurabia.

  Like

 4. Jean zegt:

  Europa MOET kapot en daar doet die zuipschuit uit Luxemburg in die EU misdaadorganisatie alles voor zelfs in zijn blote kont rondlopen als hij daardoor kan blijven vangen en zuipen.

  Like

 5. Marc zegt:

  Hoofdzakelijk Nigerianen… dus net zoals isis zich verstopt onder Syriërs, zullen we Boko Haram onder hen aantreffen. Daar gaan we weer met het leegroven van dorpen, nu niet in het noorden van dat land, maar gewoon ergens in Duitsland of Nederland.

  Wat zullen Koenders en Samsom zeggen? Vast en zeker dat het er honderdduizenden te weinig zijn.

  Like

 6. Pieter zegt:

  Kan Henk Wijngaard niet even over de Brennerpas rijden met de vlam in de pijp en zijn dertig tonnen diesel. Liefst met een gangetje van 80km per uur.

  Like

 7. Nico Kleijn zegt:

  Laten we het Henk vragen!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  De foto boven dit artikel:

  Kijk toch eens wat een van gezondheid blakende, jonge, zwarte koppen! En die luiaards moeten WIJ tot aan hun kist aan de vreet en de rest houden! Heel Afrika moet hierheen gehaald worden, eerder rust de ‘elite’ niet. Ach, zelf hebben ze er tóch geen last van. Ze leveren geen cent in van hun meer dan riante inkomens en als er stront aan de knikker komt, zijn ze in een mum van tijd op weg naar veiliger oorden.

  Ik citeer de wijze woorden van Geert Wilders:

  “DAT KUNNEN WIJ NIET BETALEN!”

  Like

 9. Witte raaf zegt:

  Word het niets eens tijd dan Den Haag terug komt van reces om dit allemaal eens serieus aan te pakken!!

  Damn waar is Clint Eastwood als je hem nodig hebt!!

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Witte Raaf, u zei het volgende: ” Damn waar is Clint Eastwood als je hem nodig hebt!!”
   Wij zijn allemaal Clint Eastwoods, Charles Bronsons of Rambo’s. Wij komen echter nog niet in actie. Dat gebeurt pas als het politieke klimaat zich 180 graden draait. En dat zal niet meer zo heel lang duren.

   Like

 10. Antivenin zegt:

  Er gaat hier gebeuren wat Gaddaffi ooit voorspeld heeft: “We gaan jullie alles afpakken…’

  Allemaal gezonde jonge mannen, klaar om te vechten. Reken maar dat de moskeeën langzaam maar zeker worden volgepropt met wapens. Tot ze met genoeg zijn en het onze beurt is om uitgeroeid te worden, net als de “ongelovigen’ in de rest van de islamitische wereld.

  En de landverraders en volksverlakkers in Den Haag en Brussel zullen niet weten hoe snel ze een veilig heenkomen moeten zoeken…

  Like

 11. C.A.Barstow zegt:

  Willen wij het allemaal anders?
  aan wie geeft u volgend jaar dan uw stem?
  Zorg ervoor dat Nederland weer Nederland wordt.

  STEM GEERT WILDERS.

  Like

  • Bas zegt:

   ”De ketting breekt bij de zwakste schakel!” Aan wie geven wij die stem. Die (pro-islamitische) partij DENK staat alvast te juichen met al nieuwe landgenoten. Onze democratie komt hierdoor (denkbeeldig) in het slechtste geval in rap tempo op zijn kop te staan. Het worden democratisch barre tijden.

   Like

 12. Bas zegt:

  Allemachtig 10.000 man om te trakteren. Misschien kunnen ze rechtstreeks door het landhuis van Merkel, als voorschot op haar verjaardag op 17 juli 2017. Kunnen ze daar voorlopig gezellig kamperen bovendien haar favoriete gebraden varkenslapjes proeven met jus en spruitjes, Want ook na 2017 zullen nog wel even te gast willen blijven.

  Like

 13. Ron zegt:

  Dus Boko-Haram komt nu ook in grote getale binnenwandelen.
  Aangezien de overheid ons oorspronkelijke bewoners niet beschermt en zelfs aanmoedigt dat wij als oorspronkelijke bewoners verdreven of vernietigd zullen worden, zullen we onszelf moeten beschermen.
  Wie niet aan wapens kan komen kan altijd nog proberen een set goede vleesmessen en vleesvorken te kopen, niet-elektrisch houtgereedschap te kopen en vooral te zorgen dat er ergens een emmer klaarstaat waarin slootdrap, modder met veel organische resten en mest zich bevindt. Hoe viezer hoe beter.
  Voordat een scherp wapen gebruikt wordt voor verdediging, dit eerst in die emmer drap dopen zodat zo’n voorwerp goed besmet raakt met allerlei virussen, bacteriën, amoeben en andere microben.
  Degene die door zo’n mes geprikt wordt zal zonder medische verzorging het niet langer dan twee dagen uithouden voordat hij een infectieziekte krijgt.
  De vijand ziek maken, dat zullen we moeten doen.

  Ik verwacht niet dat wie Boko-Haram op bezoek krijgt het na kan vertellen, maar lang zullen ze er niet van kunnen genieten. Ze zullen allemaal doodziek worden als ze een keer geprikt worden.

  Like

 14. Pingback: Alarm op de Brennerpas: Over de Middellandse Zee komen tienduizenden zwarte Afrikanen - Ik zeg NEE tegen EU

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  De Oostenrijkse regering zal legereenheden inzetten.

  Beste kans dat hier dan eindelijk geschoten zal worden…!!!!

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Laten we dat hopen Paul. Dat zal een domino effect teweeg brengen en dan breekt de pleuris echt uit. Alle opgekropte woede en frustratie komt dan bij de Europeanen in een keer los. Ja, weerstand zal er zeker zijn. Maar helaas voor hen, wij zijn fors in de meerderheid.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s