België: Minister Koen Geens (CD&V) buigt diep voor Marokkaanse imam

Screenshot_29

(Door: “rechtsactueel”)

Uit een beeld dat werd uitgezonden door het internationale tv-kanaal voor Marokkanen, MRE24TV, blijkt dat de Belgische minister van Justitie Koen Geens op 27 juni jl. een imam wel op een héél bijzondere manier begroet heeft.

In plaats van de man gewoon hoffelijk een hand te geven, zoals dat bij een officiële ontmoeting gebruikelijk is, heeft de Belgische minister van Justitie Koen Geens een diepe buiging gemaakt.  Een duidelijk symbool van dhimmitude of onderwerping, dat door de aanwezige moslims meteen op waarde geschat is; zie de brede lach van de jongere Marokkaan op de foto…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", België, christendemocraten, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Marokkanen, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op België: Minister Koen Geens (CD&V) buigt diep voor Marokkaanse imam

 1. Jean zegt:

  Dat barbaars tuig lacht zich te barsten, zo een idioten zoals die Geens hebben ze nog nergens tegen gekomen daarom dat ze zo graag naar België komen want dan voelen ze zich superieur.

  Liked by 2 people

  • delamontagne zegt:

   KORT GEZEGD:”In wezen is die minister een regelrechte volksverrader.
   Het is de moskee waar o.a. de aanslag-plegers kwamen [ om z,n haat-preken aan-te-horen ? ? ]
   Die minister ontslaan en die linkse haatbroeder een trap onder z,n culo, regelrecht terug naar Maroc.
   Hij is o.a voorstander van kindhuwelijken vanaf 9 jaar [ naar ,t voorbeeld van de ONMENSELIJKE mens Mo ]…………..

   Liked by 2 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Bij zijn proces, Neurenberg 2 mag hij voor de laatste maal buigen. Maar niet alleen hij, want het volk is het inmiddels meer dan goed zat.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Je bedoelt waarschijnlijk… als hij zijn hoofd moet buigen onder de guillotine…!

   Liked by 2 people

   • Joannes den Hollander zegt:

    Ja, dat bedoel ik Paul. En dan het liefst met die guillotines die sinds het einde van de oorlog in vochtige kelders liggen opgeslagen. Flink vol roest en lekker bot dus. Waar je die gasten de eerste drie pogingen alleen maar hoort gillen van de pijn en bij poging vijf het hoofd pas los komt van de romp. Ik denk in beelden en heb er nu al de grootste lol aan. Niet dat ik een sadist ben, maar sommige mensen moet ik gewoon niet. En die moeten dan gewoon dood.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Bij de Guillotine leg je je hoofd neer op ,t “dwarsbalkje”. Dus niks buigen.
    Overigens is het personeel best behulpzaam……………

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    Nou ja. Laten we daar nu niet over twisten.
    Uw dwarsbalkje mag.
    Zolang als de bedoeling maar is en blijft dat heer Geens zijn hoofd van zijn romp wordt gescheiden en dat mag, als dat dan per se moet, best van mij via uw dwarsbalkje.

    Overigens denk ik toch zeker te weten dat de heer Geens zijn hoofd zal moeten buigen tijdens de ceremonie waarbij hij zijn hoofd definitief zal verliezen.
    Maar, nogmaals uw dwarsbalkje mag blijven.
    Ik wil niet vervelend doen. Zou u genoegen willen nemen met een lichte buiging?
    Laten we zeggen ’n graad of 10 dan…? Graag uw respons.

    Like

 3. Ik hoop dat hij gelijk een hernia schiet die inoperabel is, wat een lulhannes. Je ziet die Marukkers denken, zo zien wij het graag. Wat een vernedering, die moeten ze meteen eruit flikkeren.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Een gekozen volksvertegenwoordiger die buigt voor religieus manneke EN DAN OOK NOG EENS
  minister van Justitie is.

  Daar is maar een antwoord op !

  Weg met die vent en wel HEEL snel .

  KAN EN MAG niet getolereerd worden dat onderdanig maken .

  Like

 5. Geronimo zegt:

  Tja, wat wil je. De ‘mossel’ Geens is niet voor niets lid van de Belgische ‘tsjevenpartij’, anders nog CD&V genoemd. Vals en onbetrouwbaar in elk opzicht.

  Deze ooit ‘christelijke’ volkspartij, de vroegere CVP, staat al van oudsher in de Belgische politiek gekend om haar volledige ruggengraatloosheid, zeg maar Vlaamse weekdieren in het kwadraat. De voorzitter van dit slappe zootje, Wouter Beke, tevens burgemeester van Leopoldsburg als ik me niet vergis, is overigens een hevig voorstander van Adolfine’s ‘Wir schaffen das’, waarmee alles gezegd is, denk ik.

  Het is al meermalen gezegd, niet de moslims zijn onze ergste vijanden, maar wel de verraders binnen eigen volk. Zoals o.m. deze Geens daar een exponent van is. Zij zijn de raddraaiers die het pad effenen voor de oprukkende islamisering. Hoe kan je eerbied van die kerels verlangen voor onze westerse maatschappij met sukkels als Geens, die zich gedraagt als de eerste de beste onderhorige. De enige vraag die zich hierbij stelt: doen hij het bewust of is het onbewust, uit niet beter weten? In beide gevallen is het even erg. Aan de galg dan ook met dergelijke wansmakelijke sujetten.

  Die mohammedanen moeten zich werkelijk een bult lachen om zoveel niet verwachte onderdanigheid, vanwege een Belgische minister dan nog. De duivel hebbe zijn ziel, wat mij betreft. Dat zal wel geen racistische praat zijn, want Geens is een blanke.

  Liked by 2 people

 6. Marc zegt:

  Extreem slecht nieuws, dit bericht. Niet alleen voor een zelfbewust westers elan, maar in het bijzonder voor België. De enige resultaten kunnen zijn een diep voortschrijdende islamisering van dit land, dan wel meer heftige aanslagen.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Volgens mij zegt de imam: He Goens, kijk eens, vogelpoep op je schoen.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Deze duidelijke onderdanigheid aan de islam vind ik in één woord WALGELIJK! Ga voorál zo door, dan is het voor de islam straks een fluitje van een cent om heel Europa zonder al teveel tegenstand in bezit te nemen!

  Liked by 1 persoon

  • Marc zegt:

   @Cathja. Het blijft nog steeds traag gaan, maar er is sprake van een zekere versnelling. Als ik op de peilingen voor de PVV afga, dan is de toename van het aantal zetels in de peilingen over het laatste jaar structureel. Hoewel het nu stabiel blijft, ga ik ervan uit dat de situatie in Duitsland en Frankrijk, op dit moment en over het komende jaar, een verdere toename van het aantal PVV-stemmers zal laten zien.

   Liked by 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Christenen ???????? Walgelijke volkverlakkers, meer niet. Er zijn maar bitter weinig echte christenen !

  Like

 10. Tjonge, jonge, ik wíst natuurlijk intussen, dat de Vlamingen nog wat meer waarde hechten aan tact en goede omgangsvormen dan de Nederlanders, maar dít slaat werkelijk door, wat zeg ik? Dit slaat door naar puur LANDVERRAAD!
  Laat U dit op U zitten, Vlaanderen? Eis het aftreden van die vent!

  Like

 11. tinekevanschagen zegt:

  dank je wel vriendin,je gaat het allemaal weer horenX

  ________________________________

  Like

 12. Marc zegt:

  Geens is een Obama!

  Sec 0.20 en 1.22

  Like

 13. Bas zegt:

  Misschien dacht Koen Geens dat hij bij de Japanse Keizer op bezoek was. Maar dan nog !

  Like

 14. volksrechter zegt:

  De inquisitie van weleer willen ze terug inbrengen alleen heeft de kerk geen invloed meer maar de islam zal dat wel even in orde brengen voor die schijnheilige katholieken, die principieel dienen opgeknoopt te worden wegens hoogverraad en collaboratie met de islam !!!!

  Like

 15. danny zegt:

  Goens gij smerige verrader!!

  Liked by 1 persoon

 16. mahoog zegt:

  Zunne manneke koen….gij zeit nòg eene grotere poeperd dan oewe colega rutte in nederiglaand.

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Zijn kale nekje bevindt zich nu precies in de juiste houding om bewerkt te kunnen worden door het kapmes van een mohammedaanse koppensneller.

  Schurftige, verraderlijke, kruiperige slijmjurk, die vent!

  Like

 18. Robby E. zegt:

  Wat is dat toch met die omhooggeplaatste zwakzinnigen?

  Like

 19. Erik zegt:

  Gatverdamme wat een smerige onderwerping aan een zieke moor, een grote verader. Hij is-lammetje van dit imammetje. Minister van justitie Geens dit komt U nog duur te staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s