Berlijn: Topkandidaat van de AfD, Georg Pazderski, eist opnamestop voor “vluchtelingen”

Screenshot_48

(Vertaling: E.J. Bron)

In Berlijn heeft men 9.000 afgewezen “asielzoekers”, van wie nog maar 1.000 werden uitgezet. Er moet consequenter uitgezet worden, eist Pazderski. Eigenlijk zou men nu een opnamestop nodig hebben om te kijken wie zich überhaupt in de deelstaat bevindt.

Contra magazine

De AfD in Berlijn heeft een opnamestop voor “vluchtelingen” geëist. Bovendien zouden afgewezen “asielzoekers” consequenter uitgezet moeten worden, zei de topkandidaat van de AfD voor de deelstaatverkiezingen in Berlijn, Georg Pazderski (foto), zaterdag voor “rbb-Inforadio”. “Op dit moment zouden we eigenlijk een opnamestop moeten opleggen om te zien wie er eigenlijk al bij ons zijn. En we moeten ook consequent uitzetten.”

Berlijn heeft 9.000 afgewezen “asielzoekers”. Van hen heeft men dit jaar nog maar 1.000 uitgezet, niet meer. Dus 8.000 “asielzoekers”, die al afgewezen zijn, houden zich op in Berlijn en worden niet uitgezet.

En dan vraag ik me af: “Wat doet de Senaat eigenlijk, wat doet de deelstaat Berlijn om deze situatie te verbeteren? Consequente uitzettingen zouden ook daarom nodig zijn om voor andere “vluchtelingen” snellere asielprocedures mogelijk te maken, aldus Pazderski.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, Appeasement, Berlijn, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Berlijn: Topkandidaat van de AfD, Georg Pazderski, eist opnamestop voor “vluchtelingen”

 1. VarAway zegt:

  Ik zou GRAAG de cijfers voor Nederland weten……
  Wedden dat alleen al in AMS er meer dan 9000 zitten?

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/08/asielzoekers-doorbreken-politiekordon-en-belanden-in-frankrijk-336297/

  Asielzoekers doorbreken politiekordon en belanden in Frankrijk

  Ongeveer driehonderd asielzoekers zijn vrijdag door een politiekordon gebroken bij de Italiaanse grensplaats Ventimiglia. De migranten zijn erin geslaagd de Italiaans-Franse grens over te steken en in de Franse plaats Menton aan te komen.

  Aanwezige politie zou volledig verrast zijn door de asielzoekers. Het kwam tot een gevecht tussen politie en migranten, waarbij een asielzoeker gewond raakte.

  Like

 3. joga zegt:

  Wanneer we dit cijfer “9000” extrapoleren over heel Duitsland dan zijn het daar inmiddels miljoenen asieleisers. Allemaal tuig dat niet werkt, profiteert van uitkeringen en bezig is om de grootste economie van Europa in de kortst mogelijke tijd volledig uit de rails te laten lopen met alle gevolgen van dien voor Nederland en de andere economieën, die nog een NETTO bijdrage leveren. Duitsland: de open inrichting van Europa met ene Rutte hier in Nederland als een van de grootste fans. Hem is een “baantje” beloofd als EU-commissaris tegen een gigantisch salaris. Alleen dat doet ie het voor.

  Like

 4. Ze hebben ze netjes weer in Italië afgeleverd. Laat er eens een stop komen, nou eens niet zeggen, MAAR DOEN !!! En de rest die afgewezen is, NOU EENS ERUIT TREMMEN !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s