Dublin-verordening: Denemarken en Zweden zetten “vluchtelingen” uit naar Duitsland

Screenshot_50

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De vluchtelingenindustrie zal vast en zeker enorm blij zijn met de melding en haar geluk nauwelijks op kunnen, want Duitsland krijgt nog meer mensen cadeau en wel uit Zweden en Denemarken. De twee Scandinavische landen houden zich aan de Dublin-verordening en zetten “vluchtelingen” uit.

politikstube

[…] Alleen al in het eerste halfjaar van 2016 heeft Zweden meer dan 2.200 “vluchtelingen” naar Duitsland uitgezet, die hier een asielaanvraag hadden ingediend voordat ze op weg gingen naar Zweden. Dat deelde het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BAMF) op vragen van onze krant mee. Volgens de informatie stuurde ook Denemarken dit jaar al bijna 400 personen terug en beroept zich daarbij op de uitvoering van de zogenaamde Dublin-verordening. Die zegt dat vluchtelingen daar asiel moeten aanvragen waar zij het eerst voet op Europese bodem gezet hebben. Zo moeten “asielzoekers” er vanaf worden gehouden om voor zichzelf een Europees land uit te zoeken met de gunstigste voorwaarden.

Theoretisch zou Berlijn dus iedereen die in de herfst via de Balkan-route is gekomen, kunnen terugsturen. Maar men houdt zich enorm in bij de uitzetting van zogenaamde Dublin-gevallen. Zo werden er volgens het BAMF slechts 23 burgers naar Denemarken teruggestuurd, die daar asiel hadden aangevraagd en daarna toch liever in Duitsland ondergebracht wilden worden. Tot inclusief mei moest Duitsland in 2016 tot nu toe 5.500 migranten uit andere EU-landen terugnemen, terwijl er slechts 1.700 vanuit Duitsland naar andere EU-landen werden uitgezet.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Denemarken, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dublin-verordening: Denemarken en Zweden zetten “vluchtelingen” uit naar Duitsland

 1. Marc zegt:

  En als Duitsland ze niet meer opnemen kan ‘vluchten’ ze naar Nederland.

  Vier dagen terug zag ik zo’n ‘vluchteling’ midden op de dag op straat in een winkelcentrum slapen.

  Like

 2. Mooi zo naar moeti Merkel, die omarmd ze wel met haar oorlogstrauma. Zweden en Denemarken denken ook, opgerot staat netjes. Ik neem aan dat wij ook nog wel best wat in de aanbieding hebben voor moeti, 3 halen 1 beta, ach nee die mag je er ook gratis bij hebben..

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Waarom worden geen gigantische interneringskampen (concentratiekampen mag ook!) in het Noordpool gebied gebouwd? Daar zouden ze zich prima voelen en ze zouden ook niemand lastig vallen. Als het goed wordt beveiligd met prikkeldraadhekken en wachttorens, kunnen ze daar rustig blijven totdat ze naar huis gaan.

  Like

 4. Hans zegt:

  Die mondhoeken van merkel hangen tot op haar dikke linkse landverradende enkels.
  “Wat je bent, komt op je gezicht te staan”
  Zei mijn moeder altijd.
  “Bad medicine”, zeggen de Indianen dan weer.

  Liked by 1 persoon

 5. hendrikush zegt:

  En de Zweedse ministeres van buitenlandse zaken blijft wel voorstander van toetreding van Turkeye tot de EU???

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Alstublieft. Opklikbare Update van het Cartografisch Instituut van GeenStijl, versie 2016 Europa Q1. Want de ontwikkelingen gaan nu zo snel dat het bijkans niet meer bij te houden is. Diederik Samsom (PvdA) nodigt doodleuk 150.000 extra ontheemdiërs/stemmers uit. ChristenUnie wil gemeenten verplichten asieleisers op te nemen. WODC, SCPB en WRR waarschuwen dat instromiërs toch echt bijna allemaal losers zijn. Denemarken gooit de grens dicht, Polen geeft de EU de vinger en in Brussel is vandaag CRISISBERAAD over Schengen. Engeland geeft een illegale Soedanees een visum omdat-ie illegaal door de EuroTunnel is gewandeld. (Meneer heeft inmiddels z’n familie in het thuisdorp Oemkwoeloe gebeld, en ze -alle 56- zijn ook onderweg.) In Saudi en Iran onthoofden ze elkaar nu met hoogwerkers. Islamitische Staat Turkije gaat gestapo op de Koerden. Duitsche steden worden overlopen door apegeile Noord-Afrikaanse kruizengraaiers, en Poetin lacht zich helemaal ziek. Wat een complete puinbak. Maar gelukkig is er dankzij GroenLinks een eindoplossing voor plastic tasjes, dus er is hoop. Volhouden, mensheid!

  Liked by 1 persoon

 7. leefbarbaar zegt:

  En zo gaat het Merkelkwartetten beginnen:

  mag ik van je de apotheker uit Aleppo?
  en mag ik de imam zonder strafblad uit Cassablanca?
  heb je ook de geitenneuqer uit Ankara?
  Mooi, kwartet!

  Waarmee ik maar wil zeggen dat de menselijke maat volkomen verloren is gegaan door de waanzin om iedere halve zool hierheen te laten komen als ‘vluchteling’. Er klopt geen pest van, het zijn er te veel, ze hebben hier geen toekomst, wij dus ook niet meer, dat gaat dus fout, verschrikkelijk fout.

  Like

 8. mahoog zegt:

  Sucses er mee….hou ze wèl aan jullie kant van de grote plas.Mart Brasil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s