Islamitisch extremisme en Turks nationalisme – wij hebben dat niet nodig!

Screenshot_49

(Door: Marc Toller – Vertaling: E.J. Bron)

Een blik op de gebeurtenissen gedurende het afgelopen anderhalf jaar in Europa laat zien dat we een enorm probleem hebben. Geradicaliseerde moslims zorgen kriskras door het continent voor problemen. Daar mogen alle andere mensen de gevolgen van dragen.

Contra magazine

Parijs, 7 januari 2015: Het Franse satirische tijdschrift “Charlie Hebdo” werd doelwit van een terreuraanval. Daarbij stierven twaalf mensen.

Parijs, 13 november 2015: Tijdens een voetbalwedstrijd tussen Frankrijk en Duitsland vindt er in de Franse hoofdstad een serie aanslagen plaats, waarbij in totaal 130 mensen om het leven komen en 352 gewond raken.

Brussel, 22 maart 2016: Bij twee bomaanslagen op het vliegveld van Brussel en een metrostation in Brussel sterven in totaal 35 mensen, meer dan 300 raken gewond.

Magnanville (Parijse voorstad), 13 juni 2016: De radicale islamiet Larossi Abballa steekt een politie-echtpaar neer en neemt de 3-jarige zoon van het echtpaar in gijzeling. Als speciale eenheden het huis bestormen, wordt Abballa gedood, het kind wordt ongedeerd bevrijd.

Nice, 14 juli 2016: Na een vuurwerk ter gelegenheid van de Franse nationale feestdag raast e rin de Zuid-Franse stad Nice een vrachtwagen in de mensenmenigte – de chauffeur, Mohamed Lagouaiej Bouhlel, heeft bovendien met vuurwapens in de menigte gevuurd. Er komen meer dan 80 mensen om het leven.

Würzburg, 18 juli 2016: In een regionale trein in de buurt van Würzburg gaat de 17-jarige “asielzoeker” Riaz Khan Ahmadzai, met een bijl en een mes op mensen los en verwondt vier van hen zwaar. Op de vlucht verwondt hij nog een vrouw.

Ansbach, 24 juli 2016: Duitsland wordt geteisterd door de eerste radicaalislamitische zelfmoordaanslag. De 27-jarige Syrische “asielzoeker” Mohammad Daleel blaast zichzelf in het Frankische Ansbach op en verwondt daarbij 15 mensen deels zwaar.

Saint-Etienne-de-Rouvray, 27 juli 2016: Tijdens een kerkdienst bestormen twee mannen een katholieke kerk in Saint-Etienne-du-Rouvray in het noorden van Frankrijk. Ze vermoorden een 86-jarige priester door hem te onthoofden en verwonden iemand anders zwaar.

Voor alle aanslagen geldt dat de “Islamitische Staat” in de brieven waarin de verantwoordelijkheid voor de aanslag wordt opgeëist geen insider-kennis bekendgemaakt heeft. Het is dus onduidelijk of de aanslagen daadwerkelijk in overleg met de leiding van de “Islamitische Staat” werden afgestemd. Dat is de officiële informatie op de homepage van de “Deelstaatcentrale voor politieke vorming Baden-Württemberg”.

Wat daarop niet is te vinden, zijn daden zoals die van München. Deze worden dan als “amokdaad” gekwalificeerd. Daarbij komen dan nog wonderbaarlijke verhalen dat de dader (van Iraanse komaf)  een neonazi was. Een Duitse Iraniër die buitenlanders haatte en zichzelf als Ariër beschouwde. De mainstream media hebben zelfs ook nog verbreid dat hij een aanhanger van de AfD was.

Deze verslaggeving is nauwelijks nog te overtreffen. Het is helaas treurig, maar deze media hebben ook daarom de onderscheiding “Lügenpresse” gekregen, mijns inziens terecht. Deze verslaggeving en politiek bevat exact hetzelfde schema als bij de werkloosheidscijfers. Men schuift de problemen gewoon in een andere statistiek en kan zich zodoende op de borst kloppen dat de situatie in dit land stabiel en veilig is.

We moeten ons ervan bewust zijn dat iedere “gelovige moslim” zijn rechtvaardiging om ons te terroriseren uit de koran krijgt. Daarin staan heel veel verzen die – als men een partij zou oprichten en deze verzen als beginselprogramma zou opstellen – onmiddellijk tot een bewaking door de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst zou leiden – en terecht. En heel waarschijnlijk zou deze partij ook verboden worden. Zoiets heeft niets te zoeken in ons land. Als je het geheel echter anders verpakt, je neemt dus een boek, je illustreert het boek mooi en stopt het gewoon in een heel nieuwe categorie – en wel in die van de religie – dan heeft deze ideologie (want dat is het: een ideologie) een heel nieuw recht van bestaan onder de dekmantel van de godsdienstvrijheid, vooral in links-groene kringen. Als je hiervan iets zegt, dan komt of de goede oude nazi-knuppel tevoorschijn of wordt men intolerant genoemd en door de Duitse media opgejaagd en beledigd.

Een van de vele verzen in de koran is zeer bekend, en wel het zogenaamde “zwaardvers”. De Duitse Wikipedia zegt hierover: “Het zwaardvers noemt men in het klassieke islamitisch recht en in de klassieke koran-exegese een deel van het koran-vers van soera 9:5, dat als juridische motivering voor de jihad werd gebruikt.” Ik citeer nu het “zwaardvers”, zodat u kunt lezen wat dit überhaupt betekent en wat deze denkwijze kan aanrichten, en op dit moment zelfs aanricht:

“Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.”

De “asielzoekers/immigranten” komen naar Duitsland. Ze gebruiken al hun spaargeld, ze lenen geld of hun familie verkoopt hun bezittingen om het daarna aan de “asielzoekers/immigranten” te geven om er de overtocht naar Europa (o.a. vanzelfsprekend ook naar Duitsland) mee te kunnen betalen. In hun vaderland vertelt men hen dat als ze in Duitsland aankomen men hen huizen en auto´s geeft. Kortom, men belooft hen rijkdom. Als ze hier dan zijn, stellen ze echter al snel vast dat het hier niet zo toegaat als men hen thuis verteld heeft. Dan zijn de asielzoekerscentra overvol, ze moeten wellicht meerdere dagen op straat slapen totdat er een plaats vrij komt, ze hebben geen plek om zicht terug te trekken en nog veel meer – en dat frustreert uiteraard veel “asielzoekers”, vooral wanneer dit meerdere weken of maanden duurt. Daarom worden velen crimineel en niet weinig van hen beginnen te radicaliseren, wat uiteraard geen rechtvaardiging is.

Voor een “gelovige” moslim zijn wij hier in het land “ongelovigen” en ongelovigen zijn minderwaardig, in ieder geval volgens de koran. Hierin staan nog veel meer namen voor ons niet-moslims, maar die wil ik u hier besparen. Het doel is om het probleem bij de naam te noemen. Dat moet je gewoon doen, dat is belangrijk. Want de islam is niet verenigbaar met onze fundamentele waarden. Daarbij komt nog dat veel immigranten niet alleen gelovige moslims zijn, maar ze hebben in hun thuisland problemen onder elkaar. Er bestaan bijvoorbeeld stamconflicten of etnische conflicten, zoals bijvoorbeeld tussen Turken en Koerden.

Merkel zou daarover simpelweg zeggen “Wir schaffen das!” Zoals op 28-06-2016 tijdens een persconferentie. Waarschijnlijk bedoelt ze onbewust meer: “We creëren problemen!” Hoe dit uiteindelijk bedoeld wordt, zullen we vermoedelijk nooit achter komen, haar psychiater vast en zeker wel. Maar terug naar de pure feiten!

Als we thuis zijn, doen we onze deuren op slot. Meestal schuiven we er nog een grendel voor! Waarom doen we dat? Iedereen met gezond mensenverstand zou zijn huisdeuren niet openlaten. Als je Porsche rijdt, dan laat je hem niet met de sleutel erin en open in Berlin-Neukölln staan. Behalve wanneer men bij de gevestigde partijen is, dan vindt men het niet noodzakelijk om onze grenzen te bewaken. En daarom komen hier ongehinderd ISIS-strijders binnen – en ook in Frankrijk.

We importeren hier niet alleen verschillende culturen naar Duitsland, maar ook hun problemen. Een klein voorbeeld is de actuele situatie in Turkije en de problemen met de daar wonende Koerden. Mocht het visumakkoord worden ingevoerd, dan zal het hier in Duitsland tot opstanden komen. Vast en zeker net zo incidenteel in grote steden zoals bij de putsch-poging, nadat president Erdoğan in zijn eigen land een zuiveringsgolf heeft uitgeroepen. Ook hier in het land kwam het tot incidenten tussen de politie en Erdoğan-aanhangers. In Keulen werden afgelopen zondag tot 30.000 Erdoğan-aanhangers verwacht. Onder hen vast en zeker ook niet weinig Grijze Wolven.

Voor diegenen die niet weten wat de Grijze Wolven zijn, heb ik hier nog even informatie samengevat voor een kort overzicht. De Grijze Wolven zijn een door de binnenlandse veiligheidsdienst bewaakte, rechts-radicale organisatie (ik zeg met opzet rechts-radicale organisatie, omdat men in het nieuws dit woord voor deze groepering zo goed als nooit hoort). Deze benaming is net zo zeldzaam als de neutrale verslaggeving die men daar te horen en te lezen krijgt. De organisatie wil het Groot Ottomaanse rijk terug  en vereert Hitler. En wat heel belangrijk is: deze aanhangers verbindt allemaal één ding – ze zijn allemaal helemaal weg van Erdoğan.

Er zijn geen 30.000 aanhangers gekomen, maar 40.000, bericht de “Kölner Stadtanzeiger”. Het persbureau dpa spreekt daarentegen van ongeveer 20.000 deelnemers. Er vonden incidenten plaats, maar het enige waarover men zich kennelijk zorgen maakte, was dat Pro-NRW gevaarlijk zou kunnen zijn – daarom werd deze demonstratie ontbonden. De demonstratie van de pro-Erdoğan aanhangers mocht echter gewoon doorgaan. Om 16.35 uur scandeerden de demonstranten de herinvoering van de doodstraf in Turkije. De deelnemers riepen heel luid en duidelijk: “Wij willen de doodstraf!” Dat werd bericht door de “Kölner Stadtanzeiger”. Het persbureau dpa heeft dat waarschijnlijk met opzet uit zijn informatie weggelaten, omdat dit immers de multiculti-industrie in een kwaad licht zou kunnen plaatsen.

Deze conflicten zijn absoluut niet “verrijkend”, zoals dit door de gevestigde partijen en de mainstream media constant aan ons verkocht wordt. Het geheel verloopt net zoals bij een vertegenwoordiger van goedkope stofzuigers, die aanbelt en u de grootste troep wil aansmeren. De accessoires zijn gratis, waarmee je bij een stofzuiger vast en zeker blij bent, maar bij de Erdoğan-aanhangers zeer zeker niet. Garantie en ruilen uitgesloten.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marc Toller

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Islamitisch extremisme en Turks nationalisme – wij hebben dat niet nodig!

 1. Thom zegt:

  Een beetje een onnozele conclusie trekt de schrijver door het volgende te beweren:”

  Tekst:
  Als ze hier dan zijn, stellen ze echter al snel vast dat het hier niet zo toegaat als men hen thuis verteld heeft. Dan zijn de asielzoekerscentra overvol, ze moeten wellicht meerdere dagen op straat slapen totdat er een plaats vrij komt, ze hebben geen plek om zicht terug te trekken en nog veel meer – en dat frustreert uiteraard veel “asielzoekers”, vooral wanneer dit meerdere weken of maanden duurt. Daarom worden velen crimineel en niet weinig van hen beginnen te radicaliseren, wat uiteraard geen rechtvaardiging is.”
  Einde tekst.

  Hier slaat de schrijver de plank mis. De kolonisten die hier komen worden hier niet crimineel, dat waren ze al. Ze hoeven helemaal niet te radicaliseren. elke moslim weet dat Allah 72 maagden voor hem klaar heeft staan als hij ongelovigen opruimt.

  Like

  • Pieter zegt:

   Inderdaad. Of ze crimineel waren of niet zou ik niet weten. Maar de conclusie of ze crimineel worden of radicaliseren omdat zij ‘gefrustreerd’ raken, raakt kant noch wal.

   Like

 2. Feniks zegt:

  Welcome in the new world order.
  wie zijn degenen die ervan profiteren?
  black nobility?
  koningen?
  rotschilds?
  rockefellers and so on ?
  paus?
  obama?
  merkel?
  juncker?
  imf?
  En vooral Niet te vergeten ! VN?
  opgericht door?
  en vele andere zogenaamde vertegenwoordigers van.., vrede en verdraagzaamheid?
  tot nu toe is alles nog steeds na te zoeken op internet.
  who benefits?
  mijn hemel, wat zijn wij, als wereldbevolking diep en diep bedrogen.
  eduacate yourself.

  Like

  • hendrikush zegt:

   De VN zijn al veroverd door de mohammedanen. De grootste en sterkste groep landen in de VN wordt gevormd door de OIC, Organisatie van Islamitische Coöperatie (waar ook onze vroegere kolonie Suriname deel van uitmaakt). Hillary Clinton heeft er via de Cairo-verklaring voor gezorgd dat mensenrechten voor moslims alleen gelden onder voorbehoud van de sharia. De voorzitter van de mensenrechtencommissie in de VN is een Saoudiër!
   De Verenigde Naties kun je niet meer serieus nemen, het zijn gespleten naties geworden waar de kanker van de islam in voortwoekert.

   Opereren, bestralen, chemo?

   Like

 3. joga zegt:

  Wanneer komt dat idiote Duitse volk eindelijk eens bij zinnen en schopt die landverrader Merkel en haar trawanten eens de gevangenis in vanwege landverraad, etc. etc.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Gaat zeker komen maar wij zijn ’n beetje ongeduldig.
   Dat is normaal… want we worden langzamerhand bang en banger…
   En meten vanuit die situatie de tijdsduur die de Duitsers nodig hebben om uiteindelijk komaf te maken met Merkel en haar invloed.
   We krijgen daardoor een vertekend beeld van de gang van zaken.

   Wees gerust. In Duitsland zal zeker de pleuris uitbreken.
   Of we daar blij mee mogen zijn…?
   Nee zeker niet, want dit zal zijn weerslag hebben op de situatie in alle andere landen van de EU.
   Er is helaas geen andere weg dan die van bloed, moord, doodslag kortom totale vernietiging op grote schaal…

   Like

 4. Dat dat gore zootje voor hen in zo’n ongelovig land willen leven en ons uitbuiten. Daar moet je dan toch te trots voor zijn ?

  Like

 5. Pingback: Islamitisch extremisme en Turks nationalisme – wij hebben dat niet nodig! - Ik zeg NEE tegen EU

 6. Drs.P. zegt:

  Hun nepproleet allah heeft hen dit land (Duitsland/NL/) zomaar gegeven, daar moet je gebruik van maken!! Trouwens, parasieten hebben geen enkel eergevoel want hun dna is geparasiteerd tot het misbruiken van alles wat in het westen wordt aangeboden. Men vindt ons nuttige idioten!!
  Dus enige oplossing is net als in Oost Europa, helemaal geen gratizzzzzz geld meer, niks halal vreten wat stervens duur is, niets te eisen, dan pleuren ze vanzelf weer op naar hun afgrijselijke kudt landen!!!
  In Tsjechie moet men eerst 10 jaar gewerkt hebben voordat men ook maar enig recht heeft op wat voor vorm van uitkering dan ook!! In Duitsland & NL smijten we het door hardwerkende burgers afgeperste geld over de balk voor al die “zielige” parasieten!
  PvdA / VVD / Demonen666 zijn momenteel de ergste kanker van die dit land ooit gekend heeft.
  Wat nu zielige verhalen over geradicaliseerde debiele ratten omdat het hier tegen valt, geen duur huis, geen blonde vrouw, geen BMW?? Ze horen hier niet en daar gaat het om, dus grenzen dicht en afvoeren die crimi hap.

  Like

 7. Anna zegt:

  Wat zeurt Hollande en Merkel en al die anderen nu toch over TERREUR het is een daad van GODSDIENSTVRIJHEID om alle ongelovigen of te bekeren tot de islam, of om ze te doden……

  Was getekend; MOHAMMED.

  Like

 8. Als wij de ZOON (YESHUA ,HAMASIACH ) ontkennen of er andere goden voor in de plaats laten komen ,krijgen wij deze problemen!!!Ten diepste zijn alle mensen of organisatie ’s (inclusief Juda)die DE GOD van Israël ontkennen verraders van mensen,de weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens ,maar het eindpunt blijft de hel!Shalom van Léon van Duren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s