Joegoslavië-tribunaal spreekt Milošević vrij van oorlogsmisdaden

Screenshot_43

Het International Criminal Tribunal for the Former Yugoslavia (ICTY), in de omgang wel Joegoslavië-tribunaal genoemd, heeft vastgesteld dat de voormalige Servische president Slobodan Milošević niet verantwoordelijk was voor oorlogsmisdaden die werden gepleegd tijdens de Bosnische oorlog van 1992 tot ’95.

De kamer die de Bosnisch-Servische president Radovan Karadzić wegens oorlogsmisdaden tot 40 jaar gevangenisstraf veroordeelde, concludeerde unaniem dat Slobodan Milošević geen onderdeel was van een ‘gezamenlijke misdadige onderneming‘ die het tijdens de Bosnische oorlog op moslims en Kroaten gemunt had.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Europa, EUSSR, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Justitie, NAVO, Rotzakken, Servië, Socialisten, VS, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Joegoslavië-tribunaal spreekt Milošević vrij van oorlogsmisdaden

 1. en nu al diegenen die hem de dood ingejaagd hebben, voor het zelfde tribunaal halen……………

  Liked by 2 people

 2. Harry zegt:

  En nu maar Joris Voorhoeve voor de rechtbank slepen , die een fors aantal Nederlanders met een vaag mandaat en zwaar onvoldoende bewapening liet vertrekken .
  Het incapabele zachtgekookte ei !

  Het Westen is zo gek dat ze de vijand van onze grootste vijand , de islam , opsluiten !
  En dan terwijl ie in de gevangenis zit , nog met chemische middelen vermoorden ook .
  Terwijl we een goede bondgenoot hadden kunnen hebben .
  Laf ! Smerig ! Stom !

  We doen hier dus hetzelfde waar Putin van beschuldigd wordt , mensen vergiftigen die ons niet-welgevallig zijn .

  Benieuwd wie dít op z’n geweten heeft !

  Liked by 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Ik mag aannemen dat Wim Kok nu vervolgd wordt wegens oorlogsmisdaden en openlijke vrijheidsberoving met dood tot gevolg.

  Like

 4. Jan zegt:

  Dus Mladic komt nu vrij?

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  In alles zit een scheur en zo komt het licht naar binnen .

  Like

 6. Marc zegt:

  Dat is wel heel opmerkelijk nieuws. Mag eigenlijk wel in KAPITALEN geschreven worden: een man die de hele jaren 1990 door als de nieuwe Hitler te boek stond wordt van alle blaam gezuiverd. Door de rechter nog wel!

  Ben benieuwd of de internationale gemeenschap nu ook bereid is de Kosovo-oorlog in het juist licht te zien. Maar ik vrees dat zoveel eerlijkheid een Europees politicus niet gegeven is. Misschien diezelfde rechter?

  Like

 7. Duchesne zegt:

  No justice, no peace.

  Like

 8. Anna zegt:

  Is dat soms met ” de kennis van nu” dat hij vrijgesproken wordt……

  Like

 9. Eric zegt:

  Vraag: Waarom lezen we dit bericht niet in de ‘mainstream’ media?
  Antwoord: Het zou Killary Clinton haar kop kunnen kosten. Vandaar.

  Like

 10. Bas zegt:

  Het zal waarschijnlijk een dilemma zijn, maar misschien komt voormalig minister Joris Voorhoeve ooit nog n’s opdraven in een postuum heropend Milosevic proces. Dit keer als getuige à décharge om de verwijten aan het adres van Milosevic weg te nemen, Het voortschrijdend inzicht. laat steeds meer scheuren zien die het tegendeel aangeven. Alles wijst in de richting dat de EU consorten als een misdadige onderneming moet worden aangemerkt.

  Like

 11. De Serven zijn een echt strijdvolk, als je dat vergelijkt met die eeuwig jankende Bosnische moslims. De Serven wilde het land ook bij elkaar houden. Ik ben blij voor Slobodan als hij vrij komt.

  Like

 12. Nou, dan zullen de fotorolletjes ook wel boven water komen ( drieven )…………….heb ergens gelezen dat er een verboden boek was dat ging over de verdwenen/verboden fotorolletjes……………

  Like

 13. @Harry zo Harry ook op patrouille geweest met maar een clip munitie in Serbia ?
  Tja 30 _ 32 stuks munitie doe je niet echt veel mee he ? behalve je handjes in de lucht steken en roepen niet schieten.
  Dat hele dutchbat was een farce een opoffering van soldaten voor het grotere goed .
  Wat was dat grotere goed komt ie ……….. de stichting van een moslim enclave in Servie en dat is gelukt er woont geen fucking Christen meer zero.
  En ja je hebt het recht om je misbruikt te voelen regering bedankt !.
  USA Duitsland en Nederland ook nog bedankt om onze soldaten bloot te stellen aan DU depleted uranium munitie die bij het afvuren delen uranium loslaten die men inademt .
  De resultaten kennen we allemaal wel 😥

  Like

 14. Jackie2015 zegt:

  Na een grondig onderzoek is er in 2003 al een boek uitgekomen geschreven door Robin de Ruiter: “De Vermoorde Onschuld”. Uitgeverij Mayra Publications
  Dit boek beschrijft dat het Joegoslavie Tribunaal in Den Haag met Carla Del Ponte aan het hoofd een grote samenzwering en een opeenstapeling van niets dan leugens was. Milosevic kon namelijk de bewijs last met twee betrouwbare getuigen zijn onschuld bewijzen. .Helaas kreeg hij daar de kans niet toe.
  De global elite wilde de beslissende en strategische aanvoerlijnen in de Balkan van gas en olie in handen krijgen. Slobodan Milosevic stond in de weg. Wie de wereld wil regeren moet controle over olie hebben. Al de olie waar dan ook. De macht achter de NATO zijn de illuminati.
  Een zoveelste bewijs dat men beter het alternatieve nieuws kan volgen en niet de Mainstream Media zoals bijvoorbeeld de linkse NOS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s