Man met machete steekt agente in gezicht

Screenshot_47

CHARLEROI – UPDATE 18.00 uur. Een man met een machete, een groot kapmes, heeft zaterdagmiddag twee vrouwelijke agenten verwond in de Belgische stad Charleroi. Hij riep volgens de lokale politie „Allahu Akbar” tijdens zijn daad. De man is door de politie doodgeschoten.

De aanval vond plaats voor het politiebureau aan de Boulevard Pierre Mayence in de Waalse stad. Een agente liep diepe snijwonden op in haar gezicht, meldden Belgische media. Haar collega kwam er met lichte verwondingen vanaf.

Lees verder>>>
(h/t “Sjaak”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, België, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Man met machete steekt agente in gezicht

 1. joopklepzeiker zegt:

  Volgende keer sneller schieten !

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  En weer het nietszeggende standaardgelul van “medeleven” van onze politici. En vervolgens wordt er weer geen ene flikker ondernomen om dit geweld te stoppen. Namelijk al die asieleisers eruit sodemieteren!

  Liked by 3 people

  • Jean zegt:

   Angie het zijn geen asielzoekers maar ordinaire terroristen.
   Heel die islamitische barbaarse smeerlapperij moet verboden en verbannen worden en de barbaren die dat weigeren binnen de 24u het land uit flikkeren, alle toegevingen terugdraaien en die mosselketen slopen zodat we nergens nog geconfronteerd worden met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij want ik kom aan ’t kotsen van die alla en mohamed troep.

   Liked by 1 persoon

 3. volksrechter zegt:

  De man was zeker psychisch gestoord ? Hespendrol Jambon spreekt toch van doorgeslagen stoppen…..kunnen ze niet duidelijk zeggen dat het weer een moslim was die nog riep allah is kaka of is het akbar ?

  Like

 4. Pieter zegt:

  Ik ben vanmiddag bespuugd door een ziek van haat zijnde Marokkaan. Laat ik het verhaal hier maar bij laten.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Leeft dat stuk vuilnis nog ?

   Like

  • Jan zegt:

   Een paar jaar terug schold een mocro mij uit terwijl hij dacht dat hij veilig was aan de andere kant van de weg (met vrij veel verkeer). Toen hij zag dat ik op hem afkwam maakte hij dat hij weg kwam, maar hij had er even niet bij stil gestaan dat een racefiets sneller is dan een stadsfiets. Het ventje van een jaar of zestien tegen een geparkeerde auto klem gereden (zal wel beschadigd zijn geraakt). Begon te janken en pieste in zijn broek.
   Tyfusvolk is het

   Liked by 1 persoon

 5. Eric zegt:

  In Belgie heerst momenteel een psychose over een ‘racistisch’ incident. Ook gematigd rechts is geshockeerd door het racisme van de Vlamingen. De pers heeft dit ‘racisme’ aan het licht gebracht en staat bol van de verontwaardiging. Iemand heeft namelijk iemand beledigd. Ondertussen worden overal in Europa mensen afgeslacht, verkracht, opgeblazen, neergestoken, beschoten en gemolesteerd, maar in België is er geen haan die daarover kraait. België, het land van de wegkijkers!

  Like

 6. Jade zegt:

  De man is door de politie doodgeschoten.
  Hulde, doe mij maar een standbeeld van deze agent.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Waarom wordt bij dergelijke islam-aanvallen altijd gesproken van “steken”.
  Allaha-Hakbarren HAKKEN nl.
  Zo,n Machete wordt o.a. door de Cubanen gebruikt om suiker-riet te kappen.

  maar door aanhangers van ,t geloof van de wrede en liefde dus om te hakken.
  Alhoewel……………het motie f zal wel weer ONBEKEND zijn.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Daar heb je een goed punt. Ik snap dat namelijk ook niet goed. Machetes zijn speciaal gemaakt om je een weg door het oerwoud te hakken. Bovendien zijn ze ook te breed aan het uiteinde om er gemakkelijk mee te kunnen steken, en ook de kromming zorgt ervoor dat het allesbehalve een handig steekwapen is.

   Like

 8. Het moest vanaf nu verboden worden, na elke aanslag, vergezeld gaande van de kreet “Allahu’Akbar” nog met “verward persoon” of iets dergelijks aan te komen: We hebben inmiddels té goed door, hoe het zit!

  Liked by 2 people

 9. Luchtpint zegt:

  Charleroi = Dante’s Inferno

  Het is zo’n beetje hetzelfde als de menselijke reet: een plaats waar de zon bijna niet kan doordringen en waar de lucht naar stront ruikt..

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Een invasie van verwarde mannen, die niets met de islam te maken hebben, maar allemaal moslim zijn? Hoeveel op zichzelf staande gevallen zijn er nodig totdat iedereen in gaat zien dat meneer Wilders gelijk heeft?
  Het zijn geen incidentjes het is het resultaat van miljoenen moslims importeren die ons haten en met de paplepel zijn volgegooid met haat en achterstand.
  We moeten dus niet de verwarde mannen bestrijden, maar dat wat ze allemaal gemeen hebben: de islam. De-islamisatie.

  Liked by 1 persoon

 11. joopklepzeiker zegt:

  Like

 12. Eric zegt:

  De uitleg in de slinkse pers in Vlaanderen is dat de man in Charleroi aan ‘psychiatrisch copycatgedrag’ leed. Juist. Islam = 1400 jaar psychotisch copycatgedrag. Een paranoïde neuroticus én psychoticus met schizofrene trekken wordt al bijna anderhalf millenium nagebootst: hoofden afhakken, kinderen neuken, roven en plunderen, vrouwen verkrachten, joden en kritikasters uitroeien etc. Dàt is wat zijn naäpers goed kunnen. Het zal dus NOOIT ophouden.

  Like

 13. Frans Brassens zegt:

  Het is misschien erg om te zeggen, maar dat doodschieten gaat me steeds beter bevallen….

  Like

 14. GT zegt:

  Je zult je zelf moeten bewapenen, deze aanslagen soft targets zullen door gaan wat de hufters in Europa ook zeggen ze kunnen mijn rug op denk je nu werkelijk dat ik zo, n aanval met zo,n mes uit de weg gaat of de tegen aanval indien mogelijk, of je laat het leven je hebt twee kansen, mensen denk goed na wat ik hier zeg dit is niet meer terug te draaien, kijk nu eens en paar jaar terug en kijk nu eens wat een rotzooi in Europa plaats vindt wat heeft die Merkel en haar Elite er een zooitje van gemaakt en zijn daar verantwoordelijk voor Merkel pas op …..want vroeg of laat vrees ik het ergste voor jou dit kan niet uit blijven.Hierbij moet ik wel vertellen dat ik getraind ben in mes aanvallen deze te verdedigen wil niet zeggen dat mij niets kan overkomen maar zal zeker mijn best doen ook als een ander in gevaar is!

  Like

 15. Thom zegt:

  Ze zouden elke dag op politie en nog beter politici in moeten hakken. Zo gauw die lui zelf het slachtoffer worden zijn ze de islam snel beu en kunnen er spijkers met koppen worden geslagen.

  Like

 16. Anna zegt:

  Prima oplossing zo…… In Israel gebeurt dit vrijwel dagelijks….. Een makkelijk te copieren methode….. Ook hier geldt ” eerst de Jood en dan de Griek”……..

  Like

 17. Ik dacht dat een machete een half rond mes was met een handvat, ligt bij ons onder het bed. Ooit eens op een rommelmarkt gekocht. Lijkt mij moeilijk om mee te steken, sluit wel goed om de hals.
  Vind het een eng ding.

  Like

 18. Charles Martel zegt:

  Hij riep wel iets in een vreemde taal, maar “Zijn ……motieven zijn nog onduidelijk”, aldus de beste taqiyya-krant van vlaanderen. Journalistieke zwijnerij is dat.

  Like

 19. Johan zegt:

  Hopelijk wordt het lijk van de dader in varkensvet gemarineerd. Dat is namelijk de enige remedie, waar deze ‘verwarde’ mensen nog op reageren. Als ze namelijk weten dat ze na hun dood tot varkensrollade worden omgetoverd, zullen ze het wel nalaten, dergelijke slachtingen aan te richten.

  Like

 20. Bas zegt:

  Een verwrongen geest ! Echt bizar!

  Like

 21. Eric zegt:

  In sommige kranten, zoals Het Laatste NIeuws, wordt gemeld dat de derde agent, die de aanvaller neerschoot, ook een vrouw was (‘agente’ staat er). In de meer politiek-correcte kranten (DM, Knack) gaat het om een ‘agent’, dus mannelijk. Wil de politiek-correcte pers de moslims verzekeren dat hun jihadi-broeder toch naar het paradijs gaat?

  Like

 22. Harry zegt:

  Eén geluk hebben we , zelfs de Belgische minister-president ( die met die kop als een weggooi-fles ) benoemt deze daad als terrorisme .
  Het zal wellicht helpen dat ie zelf ook bedreigd wordt door het islamtuig .
  Hopelijk werkt dat een beetje om iets minder politiek-correct te worden .

  Mochten ze hem nou tóch een keer te pakken nemen , dan troosten we ons achteraf met de gedachte : ach , het was nou echt geen reclame voor het blanke ras .
  Of in plat Nederlands : niks aan verbeurd .

  Like

 23. Jan zegt:

  Snackbarschreeuwer in Parijs

  Ik had hem direct geliquideerd maar dat mag van linksmensen niet, meende ik. Geen idee waarom.

  Like

 24. Jan zegt:

  en in Londonistan is ook stront aan de knikker

  Video shows gang of young men attack two police officers in London

  http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/met-police-fight-arrest-youtube-shadwell-tower-hamlets-a7177181.html

  Man, man wat ibestaat de Londense politie toch uit een stel debielen. DRAAG EENS EEN PISTOOL, stelletje eikels en SCHIET.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s