VIDEO: Waarom Lauren Southern van “The Rebel media” beveiliging nodig had om door Molenbeek te wandelen . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Waarom Lauren Southern van “The Rebel media” beveiliging nodig had om door Molenbeek te wandelen . . .

 1. Marc zegt:

  Om maar even met Cliteur te spreken: dit is toch wel een oorlog waard!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ik begin toch te geloven de Franse schrijver Zemmour heeft gelijk:
  We ( frankrijk ) moeten niet Raqqa bombarderen, we moeten Molenbeek bombarderen……….

  Geliked door 1 persoon

 3. joopklepzeiker zegt:

  Schoonvegen zodat de straten weer vrij zijn.

  Niet meer en NIETS minder , dat is de PLICHT van een overheid !

  Geliked door 1 persoon

 4. Feniks zegt:

  Volkomen duidelijk dat die moslims zich niet wensen aan te passen aan het westen waar ze wonen,
  wat doen dit soort moslims hier dan?

  Like

 5. Avidia zegt:

  Feniks zegt:
  6 augustus 2016 om 23:28

  Gratis eten en drinken, een ingericht huis en een uitkering krijgen.

  Like

 6. hendrikush zegt:

  Als een boer ontdekt dat er een besmettelijke ziekte in zijn veestapel heerst weet hij dat er maar één oplossing is. Wanneer beginnen we met het preventief ruimen van mohammedanen?

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Als je toch die smoelen ziet van dat stel dat de reporter tegen wil houden.
  Dan ga je toch op z,n minst gezegd ze niet sympathiek vinden.
  Dan ga je misschien “generaliseren” en daarna discrimineren en de meesten van zulke types uit de weg gaan.
  Morgen in 2 etappes naar NL en onderweg in zo,n “auto-route-hotel”.
  Stuur dan m,n vrouw eerst even naar binnen om te kijken wat voor personeel er is…………….!
  Discriminerend ?, zal wel. Maar zoals ze hier zeggen:”je kunt beter zelf discrimineren, dan ZELF gediscrimineerd worden.”

  Like

 8. ildiko zegt:

  Arme arme Europa, onze voorouders draaien zich in hun graf. Einde civilisatie einde vrijheid.

  Like

 9. ildiko zegt:

  RESPECT ?????-e??????? is dit LEEFBAAR ?????? waar zijn onze slimme politici????OP VAKANTIE VER WEG VAN EUROPA

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Ja, moslims willen niet op de foto, willen niet gefilmd worden. Je zou denken dat ze niet herkend willen worden, vanwege het liegen over identiteit en vanwege eerder gepleegde misdaden, maar volgens mij zit er ook een soort bijgeloof achter. Het lijkt wel alsof ze bang zijn dat je macht over hen krijgt, wanneer je hun afbeelding bezit. Krankzinnig? Dat kan, men moet ons barbaren niet te serieus nemen, maar hun woede om een camera is nauwelijks verklaarbaar en vaak gaan ze ons filmen om ons te straffen met hun telefoontjes. Alsof dat iemand kan boeien.
  Molenbeek bombarderen is geen optie. Gewoon alle moslims terug sturen naar hun zanderige Heimat. Dat is veel beter. Daarna is de woningnood opgelost, de straat veiliger geworden, de zorg goedkoper geworden en kunnen de belastingen fors naar beneden. Het enige wat je daarbij nodig hebt is een hek, voorheen aangeduid als “grens”. Het kan.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Leefbarbaar.
   U vindt het bombarderen van Molenbeek geen optie.
   U vindt het terugsturen van alle moslims naar hun zanderige heimat wèl ’n optie.

   U legt echter een verbinding tussen beide oplossingen en kiest vanuit de kern van het probleem voor een van beide opties.
   Een verbinding die ’n waardeoordeel mogelijk moet maken is echter niet mogelijk omdat beide opties denkbeeldig zijn.
   Vandaaruit is het dus onmogelijk om een van beide opties als niet bestaand te klasseren.

   Zo, kom daar maar eens tussen…

   Like

 11. JAN zegt:

  I do not think that Lauren Southern is intelligent. Why is she going around asking muslims if they were muslims ? Sharia is an important part of Islam. No honest muslim is expected to be against the implementation of Sharia anywhere in the world if there is a possibility to do so.

  The West doesn’t realise what it has brought upon itself . Islam is not like Christianity which the West easily destroyed by using the jihadist weapon of secularism and laicité . Today French Christians are called ” the Christian COMMUNITY ” by their own government and media ( if you have followed the news of the French priest murdered by muslims ).

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Jan,
   Ik denk dat Lauren Southern best wel ’n intelligente vrouw is, maar sommige mensen snappen niet dat een programma nu eenmaal “gemaakt” moet worden.
   De mensen die dit bedenken en /of er aan meewerken doen dat nu eenmaal ook niet voor de kat zu kut.

   Poen is best belangrijk.
   Weet je wel.

   Like

 12. Tistochwat zegt:

  Waar zijn alle blanken gebleven die in Molenbeek thuishoren?

  Like

 13. fleckie zegt:

  Ui Algemeen Dagblad 27.1.1990! …De onthutsende zienswijze van opus-SS-er Jan Vinck …………
  Belgische ‘GEUZEN’ kinnen het niet laten. Door…CAREL BRENDEL en THEO GERRITSE………….
  HERENTALs–Het ongevraagd toegestuurde drukwek…wekte eerst ongeloof. Enige tijd geleden lag plotseling ter recensie op de redactie van deze krant het eerste deel van een “op documenten, afkomstig uit officiele binnen-en buitenlandse archieven’ gebaseerde vierdelige serie, bedoeld om een ‘leemte op te vullen’ gezien het gebrek aan ‘gedegen militaire geschiedschrijving’………………..
  ‘Nederlandse vrijwiligers in Europese krijgsdienst 1940-1945’ is de titel van deze op de Nederlandse markt gerichte serie, waarvan de Belgische ‘Uitgeverij Etnika’ inmiddels drie delen heeft uitgebracht. De belangstelling in de noordelijke Nederlanders is groot, aldus de scheppers van de serie. Ondanks het wegvallen v.d.Ned. Distributeur, zijn er langs het informele circuit ‘meer dan duizend exemplaren ..in..uw land..verkocht’. Hier vierde deel, over de 5e SS-Pantser DIVISIE WIKING, is bijna klaar. …..Bescheidenheid kennen de uitgever ..en..de..auteurs..Jan Vincx..en Victor..Scotanius niet. De steeds luxer uitgevoerde en lijvig geïllustreerde banden betitelen zij als “een opzienbarend..vierdelig..standaardwerk “, waarin eindelijk ‘het fenomeen v.d.tienduizenden Nederlandse soldaten en semi-militairen’ die steden tegen ‘Stalins bolsjewisme’ wordt belicht en wel ‘tot in details’. ……………DUIDELIJKHEID…………….Uit welke hoek de historische wind waait, wordt direct op de eerste bladzijde van het eerste oek duidelijk. “GEBONDEN AAN. EIGEN. VISIE. DER. DINGEN, ZIJN OVER. W.O.ll, MET ZIJN VERSCHRIKKINGEN EN EXCESSEN, HELAAS. OOK. BEELDE. GECREEERD,DIE. MET. DE. WERKELIJKHEID..NIET. STROKEN. OF. TENMINSTE. OM. NADERE. UITLEG. VRAGEN. ER. MOET. VAN. WORDEN. UITGEGAAN. , DAT. DE. ONDERHAVIGE. IDEALISTEN-VRIJWILLIGERS, ..MET. GROTE. VADERLANDSLIEFDE. EN. MET. OPRECHTE. BEDOELINGEN, VOOR. JAREN. OF. VOOR. ALTIJD. HUN. GEBORGEN. HUIS. EN. HAARD..VERLIETEN”. …..Uizonderingen …daargelaten, traden zij naar hun politieke en religieuze overtuiging aan als soldaat om hun naasten, hun VOLK, hun Vaderland, ja, hun wordende …..NIEUWE >>EUROPA , zoals zij dat zagen, gestalte te geven en van de ondergang te redden”.
  …Citaten over oorlogsmisdadigers, jodenvervolging, represailles tegen de..Russische bevolking of wandaden in eigen land komen niet voor in het ‘gedetailleerde ..standaardwek’. Wat niet verwonderlijk is voor wie de achtergronden van uitgeverij Etnika en het ..zwart-bruine verleden v.d. Auteurs nagaat. ………..Voorzitter-afgevaardigde-beheerder..van..Etnika, een ‘vereniging zonder winstoogmerk’, is Jan VINCX, auteur van..’Vlaanderen in uniform, 1940-1945′, een soortgelijke serie [een nuchtere kijk op de feiten] gericht op de Vlaamse kameraden. ………..Vincx begon zijn foute carriere als wachtmeester bij de Vlaamse Wacht, in 1941 opgericht om Duitsland te helpen bij het winnen v.d.oorlog en tegelijk ..een..’volkse Weermacht ‘ op te bouwen. Begin 1943 meldde hij zich voor de WAFFEN-SS..en volgde de beruchte..officiersopleiding..in. Het Duitse Bad Tolz. Als ‘Untersturmfuhrer…[luitenant] vertrok hij met de Wiking-divisie naar het oostfront,waar hij voor zijn inzet het –van een hakenkruis voorziene– ereteken van het leger en de Waffen–SS kreeg opgespeld. …….De Oostfronter uit het Belgische Herentals is dagelijks bestuurder ..van..het…SINT..MAARTENSFONDS {SMF}, de belangrijkste vereniging van voormalige ..SS-ers en Oostfrontstrijders, in BELGIE. […MET…een..afdeling ..IN…ARGENTINIE ] Het fonds is uitgever van ‘BERKENKRUIS, maandblad v.d. Oostfrontgemeenschap’. Deze uitgave. Staat..vol..nostalgische nabeschouwing over de heldendaden en de frontkameraadschap van deze landverraders. ………..Verder staan er nationalistische gedichtjes in en oproepen om te bidden:, ” Bid voor de ziel van Pieter Broeck, SS-Schutze.. In de ..SS-Standarte Westland ….Gesneuveld in dienst van de ..KRISTELIJKE BESCHAVING ..in. Den. STRIJD. Tegen. Het goddeloos En. Menschonteerende bolsjewisme”. ………..Veelzeggend zijn de advertenties. Een oproep voor het SMF-joelfeest : “Jeugd..van..Vlaanderen, leg uw hand in onze opdat de band der verbondenheid nooit breekt”. “Uit antikwartaat beschikbaar:’Zo sprak ..Leon. Degrelle, delen l tot en met 9′ en ‘Joseph Goebbels, Hitlers geniale propagandamachine'”. Hotel Brunnerhof, Zell a.d.Pram, Oberosterreich, Verlof in ..Kameradendenkring …………….EXTREEM…………..Een bekende Nederlandse adverteert..onder het motto “Wij zijn niet de laatsten van gisteren, doch de eersten van morgen”. Het gaat om het ..Consortium..De. Levensboom van ene F.S. ROST van TONNINGEN-HEUBEL..te. VELP> ..Terwijl deze ‘zwarte weduwe’ in Nederland nogal verdekt moet opereren, kunnen Belgische oud-SS-ers..tamelijk ongehinderd hun gang gaan en ook hoge posities bekleden in het Vlaamse Blok, dat met leuzen tegen buitenlanders in enkele steden grote aanhang wist te verwerven bij de Kamerverkiezingen. …..In de raad van beheer van Etnika zitten behalve de aanvoerders van het Sint MAARTENSFONDS ook leiders v.d. afgesplitiste afdeling Brabant. Die als ‘Hertog-Jan van Brabant’ een extreme weg heeft ingeslagen zonder dat de banden met de moederland echt verbroken werden. Het huisorgaan van deze club bracht in april nog een speciaal Hitler-nummer met lovende bijdragen over de Fuhrer’, de grootste leider uit de geschiedenis. Der. 20ste. Eeuw”. Ere-voorzitter André van Hecke en voorzitter Fons eggers. Van Hertog-Jan maken ondanks de ‘breuk’ nog steeds deel uit van beheer van ‘Etnika”…………Het brein achter alle uitgaven van Etnika is duidelijk Jan Vincx[70], bierbrouwer in ruste in HERENTALS. “De historische microbe zit me in het bloed”, zegt de oud-Oostfronter in zijn ruime bovenwoning. “Ik heb jarenlang historisch onderzoek gedaan en archieven in heel Europa bezocht.”……Het resultaat is een curieuze cocktail. Uit de meest uiteenlopende bronnen hebben Vincx en zijn helper Scotanius teksten bij elkaar gescharreld en met schaar en lijmpot in een ordeloos verband geplaatst. …Vincx bezocht onder meer het Rijksinstituut voor Oorlogsdocumentatie[RIOD], militaire archieven in Nederland en West-Duitsland..en…het…AMERIKAANSE..documentatiecentrum…in…WEST_BERLIJN. daarnaast putte hij uit collecties van geestverwante groepen en personen. “Vele andere medewerkers hebben…ons..vriendelijk…verzocht…hun…naam..niet..te..vermelden. Dit om opportune reenen, die wij ten volle respecteren.”. …..De boekenlijst bevat enkele serieuze publicaties,zoals van Dr.L.de Jong en zijn medewerker Dr.N. In ’t Veld en van de journalisten Koos Groen en Sytze van de Zee. Deze werken verdrinken echter in een lange lijst van geschriften waarin de Duitse militaire ‘prstaties’ tussen 1939 en 1945 kritiekloos ..worden..verheerlijkt. ………Vincx beroept zich daarbij op auteurs als Felix Steiner, commandant v.d. NEDERLANDSE..OOSTFRONTERS, op de Nederlandse..Neo-NAZI Paul van Tienen, en op de oud-SS-er en tegenwoordige..Reublikaner Franz-Schonhuber..[“Ich war dabei”]. De uittreksels uit militaire telegrammen en rapporten, de lijsten van gevallenen en gedecoreerden zijn verlucht met kiekjes uit de foto-albums v.d.Oostfronters, waarin zij gemoedelijk bijeen zitten in de kazerne of de veldkantine:’brigade Nederland mei 1944–nu werd in het soldatenhuis weer eens uit echte borden gegeten’……………….
  De ontvangst bij Vincx in Herentals tekent het verschil tussen Nederland en Vlaanderen. Terwijl de talrijke Nederlandse collaborateurs 45 jaar na dato hun misstappen nog altij in de anonimiteit houden, hebben hun Vlaamse geestverwanten er weinig problemen mee om voor het voetlicht te treden.Vincx:”Nederland heeft de meeste vrijwilligers..geleverd..en..daarom zwijgt men er nu liever over. In Vlaanderen hebben we als gevolg van de taalstrijd snel een streep achter de oorlog gezet. U kunt zich in Nederland niet voortellen, dat er zelfs Vlaamse SS-ers ..in…het…parlement…hebben gezeten.

  Like

  • fleckie zegt:

   MEDEWERKING………..De schrijver beweer dat hem vanuit Nederland is gevraagd de serie op te zetten. :tot dusver waren er alleen negatieve boeken. Niemand in uw land durfde het aan om een onpartijdig boek uit te brengen. Maar ik kan u zeggen, dat ik uiteindelijk zelfs medewerking heb gehad vanuit het Nederlands verzet. Van wie, dat kan ik u niet zeggen. ……….Over de identiteit van Victor Schotanius- volgens kenners van extreem Vlaanderen een schuilnaam–WI Vincx ook al weinig kwijt.”hij is een Nederlander die in Belgisch Limburg woont. Hij heeft meegewerkt aan de documentatie”. ……….Vincx doet zich voor als een onpartijdig historicus:” Ik heb mij bepaald tot de militaire geschiedenis. Ik onthoud me in mijn boeken van politiek commentaar. De boekhandel in Vlaanderen ziet nu dat mijn boeken objectief zijn. Maar Nederlandse uitgevers durven niet, zijn bang dat ze op hun donder krijgen”. ……….De auteur-uitgever heeft er een opmerkelijke verklaring voor.”De druk van de Joden op de Nederlandse media is erg groot.”. Waar hebben we dat meer gehoord?. ………..Vincx beschouwt zichzelf en zijn medestrijders als ‘geuzen’ voor de EUROESE>>>EENWORDING>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
   HEET HANGIJZER in VIER DELEN! …….NEDERLANDSE VRIJWILLIGERS IN EUROPESE KRIJGSDIENST 1940-1945,..door Jan Vincx en Victor Schotanius…Deel 1:
   …34e Gren. Divisie ‘LANDSTORM Nederland” F 48,– isbn 90 72695-01-1 Luxe uitg. Ca. 400 blz. Foto’s………..Deel 2.:…”VRIJWILLIGERS LEGIOEN NEDERLAND”, F 61,- isbn 90-72695-02-X. 600 blz. Namen gesneuvelden………… Deel3: .4e. BRIG./23e. DIV.”NEDERLAND” F 76,- isbn: 90-72695-03-8. 7– blz. Kaarten dagboeken. ………Deel 4:
   ..5e . PANTSER DIVISIE..”WIKING” met MARI. <ANDLEGER, LUCHTMACHT, NSKK {A.
   En A. Troepen} NAD/RAD. [Arb. Dienst Oostkorps], …RODE KRUIS verplicht. Fl Helpsters, VERBINDINGEN Helpsters, TECHN. NOODHULP…………De delen 1 en 2 DIREKT leverbaar. Deel3 eind 1989………..Deel 4 in voorber.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

  • fleckie zegt:

   Op 21.3.2015 “de EU kijkt weg in de Baltische landen” kan men lezen o.a. De Waffen-SS in het OOSTEN’ <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

 14. fleckie zegt:

  Fleckie: dan nog even dit…het Vaticaan is nooit ‘afkerig’ geweest van’Met slijk der aarde’, uit de ANTIFASCIST 1985-2………..”VON PAPEN, HITLER EN DE PAUS”> ………..’Ik heb..indertijd..eens..een..artikel geschreven..over..het ..in..begin..van..HITLERS macht gesloten concordaat tussen Hitler en de paus………..Het was Von Papen van het. KATHOLIEK CENTRUM in DUITSLAND, die hiervoor had gezorgd. Thans lees ik in VRIJ NEDERLAND dat dit concordaat ook nog een andere betekenis had. Hitler MOEST JAARLIJKS ..een…MILJARD…mark..aan..het..Vaticaan betalen voor de hulp aan zijn regime. Dit bedrag werd tot het einde van de oorlog betaald. ……….Is het dan een wonder dat het Vaticaan voor alle misdaden van het Hitler-regime..volslagen..blind..was?. …..Voor zoveel geld moet je een OOGJE……dichtknijpen. Sch..<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
  …..'40 jaar later , de Antifascist 1985-2. Ons Nederland is vol van herdenkingen en festiviteiten geweest. De pers, radio en televisie hebben al het mogelijke gedaan om het Nederlandse volk hun zienswijze over de oorlog 40-45 op te dringen. …..Prins BERNHARD werd bejubeld als de …vader des vaderlands, ..als generaal van oranje..en..aan.de..Amerikanen..en..Canadezen..werd de eer bewezen die deze mensen inderdaad hebben verdiend. Het waren die legers die samen met de…POLEN…ons land hebben bevrijd. Maar laten we BERNHARD maar ter zijde schuiven. Hij zat in Engeland..en..zijn…schoonmoeder..en ..MONTGOMERY…hadden de handen vol om hem rustig te houden. ………..Mijn gedachten gaan uit naar de jaren ..VOOR…de bevrijding, de jaren na die eerste…tijd…vol…verschrikkelijke..nederlagen, waarin GEHEEL ..EUROPA.. Ten onder ging. Tot er eindelijk een ommekeer kwam. Een ommekeer waarover de ..media..maar..zeer..spaarzaam iets vertellen, maar die ons, die..het..ten..volle..hebben..beleefd,steunden in ons besef dat we niet alleen stonden in ons verzet, maar dat in het..OOSTEN…onze kameraden hun grote ..offersbrachten, OOK voor onze bevrijding. ………..Tweemaal per week kregen we onze portie kanten. 'S Woensdags.."de Nieuwsbron', ..'s Vrijdags..'De Waarheid". Op de dag dat de kranten verschenen zaten de liefhebbers al bij mijn vrouw te wachten om het nieuws als eerste te bezitten.
  Op het confectie-atelier waar ik werkte stond 's morgens een grote groep[om kwart over zeven, we begonnen om half acht] te wachten op het nieuws. Een andere kameraad, Tinus, had 's morgens al de Engelse zender gehoord en vertelde over het verloop van de verschrikkelijke gevechten in de..SOVJET. UNIE….Namen als DNJEPR en DNJEPROPTROWSK , die we eerst niet konden uitspreken, gleden achteloos uit onze mond. En ..TOEN..KWAM…..STALINGRAD……Een ieder die geschiednis schrijft over de tweede wereldoorlog ..en..hij..schrijft alleen over Amerikaanse en Canadese strijd, is..een…volksverlakker..en…een…geschiedvervalser. …JUIST…DAAR…, bij …STALINGRAD, ..lag..de..KIEM…van..onze……BEVRIJDING. …..Alleen de illegale pers en de stiekum beluisterde zenders gaven ons de goede berichten, ..zodat we niet waren aangewezen op het nieuws dat de nazi's verspreidden. ..Die meldden nog steeds de ene na de andere overwinning. …..Alsof het nog gisteren was, weet ik nog dat het Sowjet-leger, na weken van heldhaftige tegenstand, op twee plaatsen door de `duitse linies heen brak en het gehele Duitse leger dat voor STALINGRAD vocht, in de klem kreeg. …..Hitler,,zou,,tot,,de,,laatste..man..door-
  vechten, maar Genaraal ..PAULUS wist beter. De strijd was verloren. Voor het eerst was HITLER in Europa een nederlaag toegebracht..en..op..de..terugtocht..gedwongen, waaruit het behoudens ..het ARDENNEN-OFFENSIEF, niet weer bovenuit kwam. …..Wanner we nu, na..veertig jaar de oorlog overzien, is..er..blijdschap..over..de overwinning bij..STALINGRAD, die ons de moed heeft gegeven door te gaan met de strijd. Wij wisten toen zeker dat het fascisme verslagen zou worden en we op een betere toekomst konden hopen. Deze toekomst zou socialistisch zijn meenden we.. De Waarheid was het grootste illegale blad geworden en na de bevrijding het blad met de grootste oplage. De Eenheids Vak Centrale -EVC- was een zeer machtige vakbond waarbij practisch…alle…arbeiders…waren…aangesloten. ..De..oude..vakbond..had immers aanvaard dat een door de Duitsers gezonden N.S.B.-er de leiding op zich nam. …..De EVC arentegen was in de illegale strijd geboren. Hun brochures werden in de fabrieken en op de ateliers illegaal verspreid. Daardoor was de EVC zo groot en bestond de oude vakbond uit een bestuur met praktiserend geen leden. …..Totdat BEEL..en..DREES kwamen om de boel weer op poten te zetten. Het verbond tussen de S.D.A.P. En de…katholieken. …..Bij het overleg over de opbouw van ons land werd niet de EVC,…maar…de…corrupte..oude… vakbondsvertegenwoordiging. Toegelaten. …De nieuwe vakbond, EVC, met zijn massa-aanhang werd volledig buiten spel gezet, En zo werd direct na de oorlog onze illusie over een eerlijke maatschappij de kop weer ingedrukt…….BERNHARD, of…BENNO, hoe hij ook mag heten, werd tot symbool van het nationale verzet verheven….Vergeten was dat hij zijn schoonmoeder steeds voor de voeten liep, zodat hij door haar terecht gezet moest worden, terwijl het met Montgomery ook niet boterde. ……….Thans…zegt…Bernhard: 'Montgomery mocht me niet'. Gezien de ervaringen kan ik me dat begrijpen. ……….Henk Schuthof.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 15. fleckie zegt:

  Correctie, Geef de Joden de schuld, d.d.31.1.2014, …moet zijn d.d.31.8.2014..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s