“Vluchtelingen” doorbreken Italiaanse politieblokkades

Screenshot_23

Langs de kust: de “vluchtelingen” proberen in het Italiaanse Ventimiglia langs de politie Frankrijk binnen te komen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Aan de Franse Côte d’Azur lukte het “vluchtelingen” om vanuit Italië Frankrijk binnen te komen. De politieagenten aan de grens werden vermoedelijk verrast door de bestorming.

Vrijdag hebben ongeveer 150 “vluchtelingen” de Italiaanse politieblokkades doorbroken en zijn ze Frankrijk binnengedrongen. Ze zouden zich nu in de buurt van de stad Menton onder toezicht van de Franse politie bevinden, zei ´s avonds een vertegenwoordiger van de politie in het Italiaanse Ventimiglia.

Zowel de Italiaanse als de Franse politie zouden zijn verrast door de actie. In Ventimiglia bevindt zich een opvangcentrum voor “vluchtelingen”. Dit jaar kwamen er al meer dan 94.000 “vluchtelingen” met de boot naar Italië. De meeste van hen zijn afkomstig uit landen ten zuiden van de Sahara en willen verder naar Noord-Europa.

Bron:
www.faz.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Frankrijk, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, Multiculti, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Vluchtelingen” doorbreken Italiaanse politieblokkades

 1. C.A.Barstow zegt:

  Ik begrijp nog steeds niet waarom er niet met scherp geschoten wordt, los desnoods een paar waarschuwingsschoten af en daarna gericht, gebeurd dat niet dan zullen die barbaren blijven komen.
  Het moet afgelopen zijn om de goedmens te spelen, radicaal oplossen is wat er overblijft, wie doet de eerste stap?

  Geliked door 2 people

  • volksrechter zegt:

   Wat men moet doen is voor de kusten van de landen waar deze verkrachters en hoogopgeleide maniakken komen patrouilleren met destroyers en voor de boeg schieten van die rubber bootjes en blijven ze volharden de dieperik in schieten !

   Like

 2. En zo gaat het maar door. Ik zou wel eens willen weten wat er zou gebeuren als niemand ze meer tegen zou houden. Want zo als het nu gaat is het alleen maar uitstel van executie.

  Like

 3. dutchess43 zegt:

  Hoe kan de Italiaanse en franse politie nou verrast zijn????
  Ze kennen toch de intenties van de zuidelijke Sahara-zieligerds? Noord Europa, daar is het geld paradijs.
  Dit kun je toch geen “vluchtelingen” meer noemen? Als de politie inslaapt zullen er nog veel meer komen, wanneer komt er nou eens een einde aan? Half zielig Afrika zit al hier.

  Geliked door 2 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  In principe zijn twee militairen met een eenvoudig licht kaliber, semi automatisch karabijntje voldoende om 150 subhumanen in groepsverband onder controle te houden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Angie1968 zegt:

  We moeten echt overwegen er toch gewoon een keer de mitrailleur op te zetten. Dit is een agressieve ongeoorloofde penetratie van onze territoria, en daar mogen wij ons met alle mogelijke middelen tegen weren. Je hoeft ’t maar een paar keer te doen, en dan leert dat minderwaardige drammerig tuig het wel. Beschaafd handelen is zwakte in de ogen van dit schorem, en dus zullen ze door blijven door gaan. Als een klein jengelend kind.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  De bezetting van Europa breekt in alle hevigheid los.
  Hoelang pikken wij deze bezetting door parasieten nog ???

  Geliked door 1 persoon

 7. SeeMore zegt:

  Misschien tijd om de Franse Politie te bewapenen…

  Geliked door 1 persoon

 8. volksrechter zegt:

  Misschien is de tijd rijp om politieke collaborateurs van die vluchtelingen en de “wir shaffen das” despoten af te knallen !

  Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: “Vluchtelingen” doorbreken Italiaanse politieblokkades - Ik zeg NEE tegen EU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s