Zweedse Zweden betalen jongeren om tijd door te brengen met migranten en “vluchtelingen”

Screenshot_40

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

De afschaffing van Europa  door islamitische immigranten naar Europa wordt door de Europese socialisten vorstelijk betaald met geld van de af te schaffen autochtone Europeanen.

In Duitsland vervoeren de linkse staatsmisdadigers duizenden zogenaamde “tegen-demonstranten” uit het hele land naar Pegida-manifestaties met gecharterde bussen en betalen de protestmeute hier ook nog voor – opdat de indruk ontstaat dat hun politiek van de vernietiging van Duitsland door een groot deel van het publiek gesteund zou worden.

Links lokt miljoenen moslims met grote affiches en krantenadvertenties in hun landen (nauwelijks iemand weet dit) naar Europa, vooral naar Alemania – en voorzien de nieuwkomers van een vorstelijk begroetingsgeld dat, vergeleken met het inkomen in de landen van herkomst, vaak overeenkomt met een jaarsalaris.

In Zweden, eveneens geregeerd door een socialistische kliek misdadigers en kort voor de ondergang staande als oorspronkelijk nationale Zweedse staat, betaalt links autochtone Zweedse kinderen om te spelen met islamitische kinderen.

Het zijn Potemkin-dorpen, die de media, eveneens in linkse handen, ons dagelijks presenteren. Niets van hetgeen ze ons in hun talkshows en nieuwsuitzendingen laten zien, komt overeen met de waarheid. De Europeanen leven in een matrix van door de media en de politiek bedachte en kunstmatig gecreëerde informatie, waaraan nauwelijks een ontsnappen mogelijk lijkt te zijn.

Als het geheel niet zo bedreigend zou zijn voor de toekomst van Europa, dan zou je er over kunnen lachen en het belachelijk kunnen maken. Maar wij Europeanen hebben geen tijd meer voor spot en hatelijkheid. Het is zaak om met ALLE middelen het werk van de genocideplegers te stoppen.

(Michael Mannheimer, 06-08-2016)

***

Screenshot_41

Breitbart: De autoriteiten in Zweden betalen jongeren om tijd door te brengen met migranten en “vluchtelingen”

 (Door Liam Deacon – Vertaling: E.J. Bron)

Zweedse autoriteiten zijn ermee begonnen etnische Zweedse jongeren geld te geven om tijd met migranten en “asielzoekers” door te brengen in een wanhopige poging om te laten zien dat integratie en multiculturalisme functioneren.

“Men zegt dat ze ons ook betalen als we dingen doen die leuk zijn en niet moeilijk waren”, zei de deelneemster Magdalena Hautala tegenover de staatszender SVT.

Ongeveer 50 Zweedse jongeren van 14 en 15 jaar krijgen 50 Zweedse Kronen per uur (ongeveer € 7,-) om tijd door te brengen met de hoofdzakelijk islamitische nieuwkomers.

In de eerste week van de poging in het dorpje Svenljunga bijvoorbeeld, een uur rijden verwijderd van Göteborg, wordt gezegd dat de jongeren iets geleerd zouden hebben over democratie, gelijkheid en welvaart.

“Men kan het geheel niet gewoon inschakelen, veelmeer vervullen deze jonge mensen een heel belangrijke taak als ze over hun culturen leren en een beter begrip voor elkaar ontwikkelen”, zegt de projectleider Kristina Sune Fire. “De compensatie is nog steeds een goede aansporing”, voegde ze er aan toe.

Zweden heeft vorig jaar meer dan 190.000 migranten en “vluchtelingen” opgenomen – per hoofd van de bevolking meer dan welk ander Europees land dan ook. De grote meerderheid bestond uit jonge mannen en het werkloosheidspercentage onder de in het buitenland geboren mannen tussen 18 en 24 jaar bedraagt 41%.

De aan het project in Svenljunga deelnemende jonge migranten hebben geen werkvergunning en krijgen in plaats daarvan een sociale uitkering van de regering. De eerste week kreeg iedereen een gratis uitstapje naar het pretpark Liseberg, waar ze gingen kanoën om “in en met de natuur samen te werken” en waar ze een nacht met een groep padvinders in een blokhut doorbrachten.

Aian Houseen uit Somalië is nu drie jaar in Zweden en ze zei dat het uitstapje een groot succes was geweest en dat ze nu vijf Zweedse vrienden zou hebben. “Ik was niet bang. Ik vind het een goede behandeling voor iemand uit een ander land. Iedereen is gelijk”, zei ze.

Magdalena Hautala is het hiermee eens. “Ik had gedacht dat het leggen van contact moeilijker zou zijn, maar ik heb gemerkt dat we allemaal jong zijn, dezelfde interesses hebben en over dezelfde dingen lachen”, zei ze. Ze voegde er aan toe: “Dan begrijp je elkaar gemakkelijker als je uit verschillende culturen komt.”

Bron oorspronkelijk Breitbart-artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Liam Deacon

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

6 reacties op Zweedse Zweden betalen jongeren om tijd door te brengen met migranten en “vluchtelingen”

 1. Thom zegt:

  7 Euro per uur om de aanranders te integreren. Hoe doe je dat? Zeg je dan: Ficken, ficken want waar leren ze dat? Dat zeggen ze in Duitsland als ze op straat een vrouw passeren.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Iedereen is gelijk, weer zo een volkomen kwats opmerking, niemand is gelijk, dat maakt de mens ook zo uniek.

  Gelijkwaardig zou beter zijn, maar ook dat is nonsens en is geheel afhankelijk van plaats en situatie en misschien ook wel tijdperk .

  Alleen vanuit eerlijke open en duidelijke constateringen kunnen we vooruitgang boeken .

  Aian Houseen uit Somalië is naar ALLE waarschijnlijkheid een moslime, en binnen de islam is er GEEN gelijkheid tussen de gelovigen en ongelovigen om het maar even simpel te houden.

  Dit is voer voor het domme volk , die het als manna naar binnen laat zakken .

  Geliked door 1 persoon

 3. Marc zegt:

  “Zweedse Zweden..”

  Dat ga je ervan krijgen als je moslims de nationaliteit van het land van aankomst verleend: niemand beseft nog langer dat de aanduiding van volken met voor hen specifieke namen de natie alleen toebehoort: met het overnemen van de bestuursvorm is de staat identitair tevens in de plaats getreden van het volk, uit wier naam deze staat Jan en alleman rechten en gunsten verleend, tégen de belangen van datzelfde volk in.

  We weten (mogen!) Europese volken dus niet langer meer aanduiden met de naam die hen van oorsprong toebehoort, we moéten vreemdelingen aanduiden en aanspreken met de naam van het volk van wie zij misbruik maken.

  Dus, jongens, wat gaan we met de staat doen?

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Er staat niets onder de laatste foto met die 2 “vermomde” vrouwen.
  Maar ik moet aannemen, het zal wel moeten zijn;”Dit zijn twee nieuwe totaal goed ge-ïntegreerde moslimas, ik bedoel “Zweedsen” ! ?

  Kijkt dit is nu zo,n leuk groepje dat graag wil integreren bij behulp van jonge Zweedsen
  http://i2.wp.com/www.geennieuws.com/wp-content/uploads/2016/07/Rode-kruis.jpg?resize=438%2C234
  Dit is dan de groepsfoto van de vrolijke importvriendjes.
  En, ja, de man met het witte petje is ook een minderjarige ‘jongere’.
  ZWEDEN ?
  gekker dan gek……….!

  Like

 5. Pieter zegt:

  Duidelijk, deze zijn allemaal nog geen achttien. De enige oudere is de Zweedse Gutmensch uiterst rechts.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s