EU en NAVO halen inmiddels wekelijks 10.000 migranten uit Afrika op

Screenshot_67

Al wekenlang halen de Duitsers iedere nacht met vliegtuigen vele duizenden migranten op uit Turkije, Griekenland en Italië (foto genomen op vliegveld Bonn).

(Door: “Xander”)

Bovendien: ‘Iedere nacht landt elke paar minuten een groot vliegtuig vol asielzoekers op vliegveld Bonn’ – Oostenrijkse regering eist dat migranten zonder papieren (77%) worden teruggestuurd – Duitse stadjes geven migranten gratis woningen, zakgeld, satellietschotels en pornokanalen, hopende daarmee explosie criminaliteit te stoppen

Terwijl de autochtone Europese bevolking zoet wordt gehouden met glasharde leugens dat het aantal asielzoekers fors verminderd is, halen de EU en de NAVO wekelijks steeds meer migranten naar onze landen toe. Volgens de VN werden alleen al de afgelopen week 10.000 Afrikaanse gelukszoekers – ook volgens de UNHCR niet één oorlogsvluchteling – door de EU-grens’bewakers’ van Frontex en de NAVO op zee ‘gered’ en naar Europa gehaald. Daarnaast is op sociale media te lezen dat op het vliegveld van Bonn iedere nacht elke paar minuten een groot passagiersvliegtuig vol migranten landt. Oostenrijk eist inmiddels openlijk van bondskanselier Angela Merkel dat de buitengrenzen van de EU eindelijk worden bewaakt. Zo niet, dan stuurt het land nieuwe migranten rechtstreeks door naar Duitsland.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, NAVO, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op EU en NAVO halen inmiddels wekelijks 10.000 migranten uit Afrika op

 1. Pieter zegt:

  Tegen zoveel waanzin valt niet te reageren op forums, er moet een opstand komen.

  Geliked door 2 people

 2. BigLJohn zegt:

  Wat leven we toch in een rare wereld. Daarom ben Ik blij dat ik dit verhelderende artikel van Xander eens mocht lezen. Sla ik de krant open, dan lees ik dat de vluchtelingenstroom bijna tot nul gereduceerd is, terwijl het tegendeel een voldongen feit is. In Nederland worden opvangcentra gesloten, en weer vraag ik mij af; waarom blijft ons land met zijn pro Islam beleid en hoge uitkeringen toch zo lang gespaard van al dat gespuis en net hun die aanslagen. Er is wel een grote mogelijkheid voor een terreuraanslag, maar het lijkt er op dat de Islam zich alleen maar focust op Frankrijk, Duitsland CQ Engeland. Niet dat ik zit te wachten op een terreuraanslag. Vele anderen hebben zich een struisvogel-mentaliteit aangemeten, en willen het doen voorkomen alsof er niets aan de hand is, en dat we ondanks alles gewoon verder moeten leven. Desnoods gaan ze wel met waxinelichtjes zitten klooien na een aanslag en houden stille marsen. Je zult ze nooit horen roepen; En nu is het genoeg ! Maar het Islam probleem, dat blijft. Alles bij elkaar leven we dus in een rare wereld !

  Like

 3. Duitsland zit stikvol met landverraders!

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Er is een groot complot aan de gang in Europa, en alle europese elites spannen samen om de autochtone bevolking te vernietigen en chaos te veroorzaken. Merkel c.s. is niet gek; ze is slecht en globalistisch. En waarschijnlijk zit George Soros hier ook achter.

  Geliked door 2 people

 5. Marc zegt:

  Het moet toch mogelijk zijn hiertegen een referendum te houden?

  Like

 6. Ron zegt:

  Als ik een keertje in de buurt van een drukke luchthaven kom zie ik elke 2 minuten een vliegtuig landen.
  Even rekenen.

  Dat zijn 30 vliegtuigen per uur voor 1 landingsbaan.
  Ieder vliegtuig bevat zo’n 250 personen.
  Laten we zeggen dat de nacht zo’n 8 uur duurt.
  30x250x8 = 60000 personen per landingsbaan per nacht.
  Dat betekent per landingsbaan 1.8 miljoen personen per maand.
  Dus binnen een paar maanden hebben we zo vele miljoenen immigranten binnen.
  Binnen een jaar zijn er 22 miljoen immigranten binnengekomen, dit alleen als in het genoemde tempo 1 landingsbaan gebruikt wordt.

  Volgens andere berekeningen geeft 10% moslims reeds aanslagen en 20% moslims moordpartijen en verbranding van kerken en synagogen, bij 40% moslims massamoorden, jihadmilities en constante terreur. Vanaf 60% moslims genocide, totale onderwerping aan de sharia. Bij 80% is er volledig islamitische staat met continu genocide vanuit de staat.

  Zie hiervoor Antivenin: De islam als veroveringsideologie:
  http://antivenin.blogspot.nl/2008/03/de-islam-als-veroveringsideologie.html?m=1

  Volgens de wikipedia heeft Duitsland in 2014 7.3 allochtonen. Laten we er vanuit gaan dat hier de helft moslim is, dus ruwweg 3.6 miljoen. Afgelopen jaar zijn er zo’n 2 miljoen bijgekomen. Laat ik even aannemen dat dit in het slechtste geval allemaal moslims zijn, dat betekent 5.6 miljoen moslims op dan een bevolking van 83 miljoen, dat is 6.7%.
  Met 3 miljoen moslims erbij zitten we aan 10%, met 13.75 miljoen moslims erbij zitten we aan de 20%, met 46 miljoen erbij zitten we op.40%.
  In het tempo dat er volgens de berekening nu per vliegtuig wordt aangevoerd op 1 landingsbaan zitten we binnen 50 dagen aan de 10%, binnen 7.5 maand op 20% en binnen 2 jaar op 40% moslims.

  Als het inderdaad op dit tempo wordt aangevoerd hebben we dus binnen 2 maanden aanslagen (die hebben we nu al dagelijks) en binnen 7.5 maanden grote moordpartijen.
  En dat allemaal met slechts 1 landingsbaan in gebruik en iedere 2 minuten een vol vliegtuig.

  Bedenk zelf wat er bij 2 landingsbanen vol in gebruik gebeurt.
  Ik vermoed dat die dag X waarover gesproken wordt plaatsvindt bij het bereiken van zo’n 20% moslims.
  Dat betekent dat binnen 2 maanden dag X plaats gaat vinden in Duitsland.
  En die grens is volledig open, dus het geteisem wandelt gewoon de grens over als ze in Duitsland klaar zijn.
  Als de jihadisten in Duitsland een maand nodig hebben om hun werk af te maken hebben we hier nog maar 3 maanden om ons voor te bereiden, tenzij er in Duitsland binnen enkele weken verzetsgroepen actief gaan worden die de regering afzetten of op zijn minst die immigrantenaanvoer blokkeren.

  Aanvoer in kleinere getallen of lagere frequentie geeft meer voorbereidingstijd.
  De exacte getallen weet ik niet, het is een grove schatting, maar binnen enkele maanden hebben we het moment van de poep die de ventillator raakt.

  Like

 7. Bas zegt:

  De EU en de NAVO, twee niet door de bevolking gelegaliseerde ondemocratisch functionerende organisaties met een inmiddels meer dan crimineel oorlogsverleden. Daar komt nog bij dat de kopstukken de veroorzaakte vluchtelingen ellende proberen af te wentelen op de Europese belastingbetaler c.q. de landelijke bevolking. In politiekringen zouden dit soort praktijken van burgers tot de maffia gerekend kunnen worden.

  Like

 8. Pieter zegt:

  Ik vraag mij af of het Duitse volk van deze invoer per vliegtuig op de hoogte is.
  Waarom importeert men geen geschoolde krachten uit het oostblok of andere delen van blank Europa. Waarom de moeilijkste weg kiezen die waarschijnlijk tot de ondergang van heel Europa leidt.
  Vragen en nog eens vragen. Geen tv programma die hier aandacht aan besteed. Wel aan mannen in te korte broekjes op de gayboten.

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 10. Ron zegt:

  En heel Nederland en Duitsland zit voor de TV naat de Olympische spelen te kijken terwijl dit onder onze neus gebeurt.
  De perfecte afleiding.
  De kranten zullen ook wel bol staan van de spelen in plaats van dit nieuws.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s