“Het gaat om een overname”: Veiligheidsdeskundige Udo Ulfkotte waarschuwt al jaren voor de overnamestrategieën van Turkse lobbygroepen

Screenshot_74

Manifestatie van Turkse pro-Erdoğan aanhangers in Keulen (06-08-2016).

(Vertaling: E.J. Bron)

Meneer Ulfkotte, in Berlijn is eind juni met het nodige mediaspektakel een partij opgericht die vooral ondersteund wordt door Turkse migranten uit het pro-Erdoğan kamp. Is dat een nieuwe fase van het uitoefenen van invloed door Ankara in Duitsland?

Ulfkotte: Ik zie dat nu niet echt als de grote knal. In het verleden heb ik steeds opnieuw geschreven en erop gewezen dat er in Duitsland partijen van buitenlanders zullen komen. De zogenaamde volkspartijen SPD en CDU dachten immers daadwerkelijk dat zij bijvoorbeeld Turkse kiezers langdurig aan zich zouden kunnen binden, maar dat is een foute inschatting. Dat functioneert alleen een bepaalde tijd. Weldra zal men daar vaststellen: de buitenlandse lobbygroepen – vooral de Turkse – leren hier heel snel en op zekere dag hebben ze de Duitse partijen niet meer nodig als vehikel. Misschien is deze dag nu gekomen.

Duits - Zuerst

De oprichting van de partij ging gepaard met een provocatie: de naam en het programma werden om 14.53 uur bekendgemaakt – dus het jaar van de verovering van Constantinopel door de Turken.

Ulfkotte: Ook dat is niet nieuw. Daarover kan alleen diegene serieus verbaasd zijn die geen idee heeft van het tactische optreden van de Turks-islamitische wereld en die niet weet hoe overnamestrategieën in andere cultuurkringen functioneren. Een voorbeeld: onze gevestigde politici – om het even uit welke partij – bezoeken regelmatig naar islamitische veroveraars genoemde moskeeën om daar ijverig handen te schudden. Ik wil daarbij deze politici niet van iets kwaads beschuldigen, maar hun handelwijze is wel ontzettend naïef en dom. Terwijl ieder in ieder geval half historisch bewust mens de namen en voorbeelden van de Turkse gemeenschap hier iets zou moeten zeggen. Want per slot van rekening laat dit ook zien met welke aanspraak deze gemeenschappen hier in Duitsland voet aan de grond krijgen – een veroveringsaanspraak.

U spreekt van “overnamestrategie” . . .

Ulfkotte: Zeker, hoe wilt u het anders noemen?

Onder een strategie verstaat men toch iets geraffineerds, iets uitgekookts? Maar deze dingen zoals 1453 en de benoeming van moskeeën zijn toch eigenlijk tamelijk gemakkelijk te doorzien en plomp . . .

Ulfkotte: Het is gemakkelijker om weg te kijken. Men negeert het probleem en denkt dat het daardoor wel op een of andere manier opgelost zal worden. De politiek, maar ook veel burgers, laten de typische vermijdingsstrategie zien: zolang er broodjes bij de bakker zijn, er voetbal op tv wordt uitgezonden en men op vakantie kan gaan met het vliegtuig, is alles toch niet zo erg. De samenleving is zat en traag geworden, ze kijkt gewoon weg. Zulke samenlevingen zijn ideaal voor een overname. Dat is niet anders in de economie. Om een lang verhaal kort te maken: het optreden van deze Turkse verenigingen wordt heel goed geregistreerd. Maar niemand durft openlijk het conflict aan te gaan. Niet alleen uit angst, maar ook uit gemak. Dat is de optimale voedingsboden voor zulke groepen, die zich voorbereiden ons over te nemen.

Turkse lobbygroepen zoals de Turkse gemeenschap in Duitsland ondersteunen de Duitse regering in haar asielpolitiek en zetten zich in voor open grenzen. Waarom eigenlijk? De negatieve effecten zijn toch ook van invloed op in Duitsland levende Turken . . .

Screenshot_75

Ulfkotte: Als ik een overnamestrategie heb, moet ik nadenken over methodes hoe ik mijn doel kan bereiken. De Groenen hebben ons dat perfect voorgedaan. Ons justitiesysteem en onze instanties zijn nu geïnfiltreerd en ondermijnd door radicaal links. Ook de migrantenverenigingen hebben geleerd hoe men bij ons je zin kunt doordrukken. Ze beschouwen ons land als buit en ontwikkelen strategieën hoe men het land het best kan uitbuiten en plunderen. Daartoe behoort dat men zoveel mogelijk “eigen” mensen binnensluist om de welvaartsstaat kapot te maken. In Bremen en Bremerhaven hebben we op dit moment de grootste zaken van misbruik van sociale uitkeringen überhaupt. Meerdere oorspronkelijk uit Turkije afkomstige burgers hebben daar heel doelbewust migranten de sociale stelsels binnengesluisd met het doel hun eigen bankrekeningen te vullen. Dat is pure plundering en ze vindt vlak voor onze ogen plaats.

Welke rol speelt volgens u Ankara in dit hele complex van de overname?

Ulfkotte: De Turkse regering zit mede achter deze activiteiten en moedigt de in Duitsland agerende Turkse verenigingen aan. Dat is overigens eveneens niets nieuws. Ik heb jaren geleden in mijn boeken al over de activiteiten van de radicaalislamitische Moslimbroederschap in Duitsland geschreven, ook toen al bestonden er contacten naar Turkije.

Ook in Syrië ondersteunt Turkije o.a. leden van de Moslimbroederschap in hun terreuroorlog tegen de Syrische burgerbevolking en tegen de Syrische regering . . .

Ulfkotte: Daar zit in Ankara beslist systeem in. In Duitsland bevinden we ons op dit moment nog niet in deze situatie.

Waar bevinden we ons nu dan?

Ulfkotte: Turkse verenigingen en Ankara spiegelen ons voor dat het hen om integratie van de Turken en om de verrijking van de Duitse samenleving zou gaan. Duitse politici geloven dat dan maar al te graag. Maar dan komen al snel de eisen. Dat gebeurt inmiddels in het hele land. En de Duitse kant willigt deze eisen in. Onze staat en ons rechtssysteem worden daardoor langzaam uitgehold als een Zwitserse kaas. Gat na gat wordt er in ons systeem geslagen, en dat doet Turkije zeer succesvol.

Welke rol speelt de georganiseerde criminaliteit hierbij?

Ulfkotte: Een zeer grote! Ze is een elementair bestanddeel van de overnamestrategie van Ankara. Zelfs Erdoğan´s familie is diep verstrikt in de georganiseerde criminaliteit. Er wordt met olie uit de door de terreurorganisatie “Islamitische Staat” (ISIS) gecontroleerde gebieden gehandeld, de dochter van Erdoğan exploiteert een ziekenhuis waarin gewonde ISIS-strijders weer genezen worden. We zien: de familie Erdoğan maakt deel uit van de georganiseerde criminaliteit.

Enkele maanden geleden deed een zogenaamde “selfie” van een politieagent uit Berlijn de ronde op de sociale netwerken op internet. De politieagent droeg een ring met een Ottomaans zegel en maakte het teken van de radicaalnationalistische Turkse “Grijze Wolven”. Wordt onze politie eveneens ondermijnd en “overgenomen”?

Ulfkotte: Daarover hoeft niet gespeculeerd te worden. Zulke standpunten komen immers uit de politie zelf. De militaire inlichtingendienst van het Duitse leger waarschuwt bijvoorbeeld voor een ondermijning door radicale islamieten en andere buitenlandse extremisten. Niets anders gebeurt ook bij de politie, zoals steeds opnieuw bericht wordt.

Gevestigde politici pleiten ervoor dat er meer van oorsprong uit Turkije afkomstige politieagenten in onze straten patrouilleren en het Duitse leger was er onlangs blij mee dat al één op de vier soldaten een migratieachtergrond zou hebben …

Ulfkotte: . . . wat allemaal bevestigt wat ik al gezegd heb. We kijken weg, we zijn gemakkelijk, we doen niets tegen de overname.

Duitse politici uit alle gevestigde partijen zijn voor de belangen van Ankara bezig. Waarom collaboreren Duitse politici met Ankara?

Ulfkotte: We mogen één ding niet vergeten: veel minder dan men over het algemeen denkt, hebben zulke gevallen met omkoping of iets dergelijks te maken. Natuurlijk spelen naïviteit en ijdelheid bij velen een rol, men laat zich er in de media graag voor prijzen dat en zich bijvoorbeeld inzet voor de visumvrijheid voor Turken of voor het Turkse EU-lidmaatschap. Vaak worden onze politici echter ook gechanteerd. Ze worden bijvoorbeeld in zogenaamde “honingzaken” met prostituees gelokt en daarna gechanteerd. Ook de Turkse geheime dienst bedrijft deze methode overigens met veel succes.

In Turkije spreken we van een “diepe staat”, de doordringing dus van alle maatschappelijke lagen door de geheime dienst. Hoe nauw werken de Duitse en Turkse diensten eigenlijk samen?

Ulfkotte: Dat zijn de nauwste partners! In principe doen wij Duitsers alles wat de Turken willen.

Waarom?

Ulfkotte: We zijn er bang voor dat bijvoorbeeld sympathisantengroepen van de PKK hier in het land voor nog meer straatgevechten zorgen. Daarom werken we intensief op alle niveaus samen. Er vindt een drukke informatie-uitwisseling op geheime dienst niveau plaats. De Turkse diensten krijgen van ons alles wat ze over Turkse – maar ook over Duitse – burgers willen weten. De samenwerking met de turken is net als die met de Amerikanen genadeloos intensief.

Meneer Ulfkotte, hartelijk dank voor dit gesprek.

(Dr. Udo Ulfkotte, geboren in 1960 in Lippstadt, studeerde criminologie, islamkunde en politiek. Van 1986 tot 2003 werkte hij voor de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”, waar hij schreef over burgeroorlog-gebieden. Hij is Fellow van het Marshall Memorial Fund van de Verenigde Staten, werkte in de planningsstaf van de Konrad-Adenauer-stichting en was referent van de bondsacademie voor Veiligheidspolitiek. In 2003 ontving hij de staatsburgerprijs van de Annette-Barhelt-stichting. In talrijke boeken, waarvan velen bestsellers werden, heeft hij over ontwikkelingen geïnformeerd die door de media verzwegen werden.)  

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, corruptie, Criminaliteit, Desinformatie, Duitsland, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Overheid, politici, Rotzakken, Turken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op “Het gaat om een overname”: Veiligheidsdeskundige Udo Ulfkotte waarschuwt al jaren voor de overnamestrategieën van Turkse lobbygroepen

 1. Anna zegt:

  Dit artikel is 1 op 1 van toepassing op Nederland. Wij hebben DENK al heel gevaarlijk.

  Like

  • fleckie zegt:

   Gaan we in ‘verzet’ dan zou dat wel eens ‘uitgevoerd kunnen worden, wat ik op 17.7. Heb gebracht, dus nogmaals: ‘uit PROCESNIEUWS sept. 2013.Op 21 december 2001 deed de HOGE RAAD der Nederlanden de zeer opmerkelijke uitspraak dat..HET JURIDISCH GEOORLOOFD. ZOU KUNNEN. ZIJ , en daarmee RECHTENS TOELAATBAAR, om EVENTUEEL KERNWAPENS IN TE ZETTEN TEGEN STEDEN. DESNOODS zelfs als …EERSTE. En dat terwijl de burgerbevolking nooit tot doelwit mag worden gemaakt en burgerslachtoffers te allen tijde zoveel mogelijk moeten worden vermeden. …………………..
   DEZE MISDADIGE UITSPRAAK is onverenigbaar met…1….het oorlogsrecht, …2….het GENOCIDEVERDRAG en…3…. De uitspraken die zijn gedaan in het bekende proces te Neurenberg na WO ll………Dit zijn internationaal dwingende rechtsregels. Daarvan mag onder geen enkele omstandigheid worden afgeweken. ………..De meest fundamentele norm van het oorlogsrecht is dat burgers nooit mogen worden aangevallen. Dit houdt in dat eveneens nooit geweld mag worden gebruikt dat geen onderscheid maakt tussen burgers en militairen. Het GENOCIDEVERDRAG verbiedt de opzettelijke vernietiging van groepen mensen. Het is onmogelijk om kernwapens in te zetten zonder het oorlogsrecht te schenden, omdat met name burgers het slachtoffer zullen worden. …………….Op 6 aug.
   1945 wierp de VS voor de eerste keer een atoombom, op de Japanse stad HIROSHIMA, op 9 aug. Volgde de tweede atoombom op de stad Nagasaki. In het volle besef dat dit het afschuwelijkste wapen was ooit uitgevonden. Twee bommen, 210.000 doden, allen burgerslachtoffers. Met tot OP DE DAG van VANDAAG nog de gevolgen v.d.radioactive straling……………..Ruud Lbbers heeft onlangs verklapt dat er Amerikaanse kernwapens in Nederland liggen op de militaire vliegbasis bij…VOLKEL… De VS heeft besloten om deze soort kernwapens [de B-61] te moderniseren, zodat ze vanaf ..2017… Beter inzetbaar zullen zijn, ‘more useable]….Kosten…12 miljard dollar!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

 2. Pieter zegt:

  Huiveringwekkend maar ik wist het eigenlijk al. In Nederland is het namelijk niet anders. Zo’n klein voorbeeld van uitholling was bijvoorbeeld Turkse psychiater Sinan G. werkzaam in Nederland.
  Heeft honderden, misschien wel duizend Turkse en allochtonen aan een WAO uitkering geholpen.
  Zij moesten spelen dat zij gek waren en werden uitvoerig daarin geschoold en geinstrueerd.

  Daarmee verrijkte hij zich met miljoenen en werd de samenleving met tientallen miljoenen benadeeld.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   En hoe gaat het verder met de Nederlanders??. In het maandelijkse blad ‘ONS’, van de KBO, aug.2016,schreef de voorzitter Fr.Slangen het volgende:.. ‘ALERTHEID op WMO…
   ..BLIJFT GEBODEN ‘. ………..’In 2015 trad de vernieuwde Wet maatschappelijke ondersteuning[Wmo] in werking. Nog meer dan in het verleden moeten gemeenten sindsdien zorgen dat mensen kunnen participeren en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Ondanks de forse bezuiniging die met de overdracht van taken naar gemeenten gepaard ging, zou de besluitvorming plaatsvinden op laag niveau., dicht bij de mensen die het nodig hebben. Maatwerk was het credo…………….De werkelijkheid pakte anders uit. Vanaf het begin hebben veel gemeenten de huishoudelijke ondersteuning ‘van zich af georganiseerd’,; naar zorgverleners, naar mensen zelf via algemene voorzieningen, naar mantelzorgers. Iedereen die met hulpvragen te maken had, waaronder onze vrijwillige clientondersteuners, kon zien dat dit lijnrecht inging tegen de bedoelingen van de wet. Het ging mis bij schoon-huis-beschikkingen, waarin de gemeente niets zegt over de omvang van de hulp maar alles doorverwijst naar overleg tussen de client en de zorgverlener. Bij een hulpvrager die niet langer haar haar hulpverlener mag betalen uit een persoonsgebonden budget[ en was nu niet juist de bedoeling van de wet dat mensen hun hulp zelf organiseren?.]……….Het ging ook mis bij een gemeente die een groot deel van de huishoudelijke hulp heeft ondergebracht in een algemene voorziening en mensen die zelf laat betalen. ………………….Nu ook de Centrale Raad van Beroep onlangs heeft uitgesproken onze kritische zienswijze te delen, zijn gemeenten verplicht hun WMO-beleid aan te passen. Via onder meer de contacten die onze clientondersteuners met verschillende gemeenten hebben, bereiken ons echter signalen dat in een aantal gemeenten geen of onvoldoende gevolg wordt gegeven aan de rechterlijke uitspraken. Daarom hebben we als samenwerkende Brabantse seniorenverenigingen onlangs alle gemeenten in onze provincie aangeschreven. We willen weten welke aanpassingen zij–zo nodig–in beleid en regelgeving gaan aanbrengen om alsnog te voldoen aan de wet. Wij willen weten hoe zij inwoners die in het verleden zijn gekort op hun huishoudelijke hulp of geen huishoudelijke hulp meer ontvangen, weer gaan voorzien van [meer[ huishoudelijke hulp………………….Anderhalf jaar na de decentralisatie is het hoog tijd dat de kwetsbare burgers het maatwerk krijgen waar ze recht op hebben. Met een nationaal ..overschot.. Van 300 miljoen euro op het WMO-budget 2015 kan geld niet het probleem zijn.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<.

   Like

 3. carthago zegt:

  De West europeesche outkiering fondsen zijn allang geplunderd, het zijn de fondsen waar de asielindustrie ook al jaren mee adverteert. Dat past ook in de verkiezingsbeloftenfolder van de linkse politieke nazi’s in nederigland, daar alleen danken ze hun bestaan nog aan. Het is een proces van degeneratie, altijd eindigend in oorlog,en alweer tot aan de Gates of Vienna,waarvan een voorproefje reeds te lezen is over de Oostenrijkse premier die de turkennazis toetreding reeds uit de Eussr wil blokkeren , historisch!!

  Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Ook wij worden overspoeld door een volstrekt achterlijke en barbaarse cultuur en laten dat gewoon gebeuren!!!, ik vraag ik mij af waarom wij eigenlijk zo verontwaardigd zijn.
  Het overgrote deel van onze bevolking is nog lang niet doortrokken, het staat nog steeds niet in hun Hollandse ziel gekerfd wat voor een enorme ellende er met die horde achterlijke islam barbaren op ons afkomt.
  Door alles maar te blijven slikken wat ons door een stel door links vergiftigde land en volksverraders door de strot geduwd word zetten wij alles wat onze ouders voor ons hebben opgebouwd op het spel.
  Vergeet niet dat de grote afbraak al in gang is gezet, wij verworden langzamerhand tot een achterlijk, verloederd en armoedig land.
  Is dat het wat wij willen?

  STEM PVV STEM GEERT WILDERS.

  Like

 5. fleckie zegt:

  Uit ‘ONS’ maandelijks blad v.d.KBO, Brabant.aug.2016. ……….RECHT…………….Gemeenten bezuinigen op huishoudelijke zorg, o.a. Door betaalde hulp te vervangen door onbetaalde hulp. …..Persoonsgebonden budgetten [pgbs] mogen vaak niet meer gebruikt worden om bijv. Een zoon of dochter te betalen voor huishoudelijk werk. ……….MAAR ..mogen..gemeenten..familieleden..wel..dwingen..tot..mantelzorg?………..In ..ONS.. 9 van 2015 kon u lezen over meneer Diets, die zijn dochterniet meer mocht betalen met een Pgb voor het huishoudelijk werk dat zij verrichtte. En dat gebeurt niet alleen bij meneer Diets: meer gemeenten willen stoppen met het Pgb voor een familielid. De gemeente zegt in die gevallen dat het gaat om mantelzorg. En mantelzorg wordt toch niet betaald? Bovendien helpt iedereen wel eens, dus waarom zou de EE dan wel geld krijgen en de ander niet? De gemeente verwacht natuurlijk dat familieleden ook zonder betaling hulp blijven geven. Maar als dat niet het geval is,wordt zorg juist duurder in plaats van goedkoper. Dan moet namelijk een betaalde thuiszorgorganisatie de hulp komen geven. …………………MET OF ZONDER BETALING?………………….Een ander argument v.d.gemeente is dat de WMO het verbiedt familieleden te betalen. Gelukkig heeft de Centrale Raad van Beroep[ de hoogste rechter voor WMO-zaken] daarover een duidelijke uitspraak gedaan. De Raad zegt dat het geen mantelzorger is als een familielid betaling voor het werk wil. Mantelzorg kan niet worden afgedwongen. De mantelzorger mag ermee stoppen als er niet betaald wordt.En de client mag zelf kiezen of hij hulp wil kopen van een familielid . Alleen bij een partner of een huisgenoot is dat anders. Die moeten de hulp ook zonder betaling geven. …………
  ………BEZWAAR MAKEN………………..Als u wel een indicatie hebt voor huishoudelijke hulp, maar de gemeente weigert een Pgb voor hulp door een familielid, dak kunt u bezwaar maken. De kans is groot dat u gelijk krijgt. Ook kunt u bezwaar maken als de gemeente wel een Pgb toekent, maar het tarief te laag is om goede zorg te betalen. Sommige gemeenten denken dat 8 euro per uur voldoende is voor een familielid. Ook die vlieger gaat niet op: het uurtarief voor hulp uit het eigen netwerk moet volgens de rechter liggen tussen 12,50euro en 15,50 euro……Dat zijn de normale tarieven.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Waren de politici maar zo intelligent . We hebben er maar één !

  Like

 7. fleckie zegt:

  Uit Veldhovens Weekblad woe.31juli 2016.:’……….HEEL DANKBAAR VOOR VELDHOVEN”.!………
  We spreken met ABREHALEY TESFAHUNEY HAILE , een 31-jarige man uit ERITREA, die sinds september 2014 in VELDHOVEN woont. Zijn ‘weg’ naar statushouders liep anders dan normaal. Omdat Abrehaley een …ernstige…hartkwaal had, is hij naar ..NEDERLAND gekomen waar hij direct als statushouders …een…woning kreeg..toegewezen in ..VELDHOVEN. Nog geen twee maanden na zijn komst werd hij geopereerd. “Zonder NEDERLAND was ik er nu niet meer geweest”…………….Het levensverhaal van Abrehaley is heftig. Sinds de afscheiding van Eritrea is er veel veranderd in zijn thuisland. Zijn vader was soldaat maar is sinds 1991 VERDWENEN. Tot op de dag van vandaag weet hij niet waar zijn vader is en of hij nog wel leeft.Omdat . Abrehaley vragen bleef stellen kwam hij in het vizier van de geheime dienst. Nadat hij op school opgezocht werd door deze dienst wist hij dat hij niet meer veilig was in zijn eigen land. Met gevaar voor eigen leven is hij de grens over gevlucht. Daar heeft hij enkele jaren gewerkt als sociaal werker in het….ASIELZOEKERSCENTRUM in ETHIOPIE. …DE MEDISCHE HULP die hij nodig had voor zijn hartaandoening kon men daar niet bieden. VANDAAR dat hij naar NEDERLAND IS GEKOMEN. En daar is hij tot op de dag van vandaag nog dankbaar voor. Inmiddels woont hij MET ZIJN VROUW[die mee kwam] en zijn 1,5 jaar oude dochtertje in VELDHOVEN..”Dit voelt nu als mijn thuis”. ………..VEEL VERSCHILLEN……….De verschillen met zijn thuisland zijn enorm. Natuurlijk is er verschil in eten en de taal Maar het Nederlands heeft hij al goed onder de knie. Het hele systeem in NL is anders., het contrast democratie en dictatuur is natuurlijk enorm. In Eritrea moeten alle jongens op jonge leeftijd in dienst, en dat blijven ze tot het einde van hun leven. De vrijheid in Nederland waardeert hij ontzettend. Zomaar kunnen zeggen wat je wilt, en zomaar op straat kunnen lopen is nog elke dag een bijzonderheid voor hem. …Waar hij aan moest wennen is dat Nederlanders altijd een afspraak maken”In Eritrea staan alle deuren open en komt iedereen gewoon binnen lopen, mee-eten is nooit een probleem.”. Het eten maken is dan wel weer wat anders. De eerste keer dat hij met zijn vrouw kookte in hun appartement stonden ze direct buiten. De rookmelder ging af. Natuurlijk hadden ze geen idee wat dat was en hoe ze het uit konden zetten. Een behulpzame buurman kwam te hulp…………HULP……….Toen zijn dochter geboren is in maart 2015 waren zowel Abrehary en zijn vrouw onder de indruk van de ZORG in het MAXIMA MEDISCH CENTRUM. “Iedereen was zo vriendelijk..en..behulpzaam, we wisten niet wat ons overkwam”. Maar dit is een gevoel dat hij heeft sinds het moment dat hij in VELDHOVEN is gekomen. “Mensen helpen ons, ze leidden ons rond,nodigden ons uit en hielpen ons met het ontdekken van onze nieuwe woonplaats”. Naast de HULP van de BUREN kreeg ABREHALEY en zijn gezin OOK VEEL HULP van CORDAAD ..EN…de..GEMEENTE>.”Meteen toen ik in Nederland aankwam was daar iemand van vluchtelingenwerk..EN..de..GEMEENTE..aanwezig. Zij hebben mij geholpen bij de INTEGRATIE en doen dat nog steeds!. Ik leer er heel veel van en kan me zo snel een echte Veldhovenaar voelen, ik wist bijvoorbeeld niet eens wat een pinautomaat was”……………..MOOIE MENSEN……….” DE Veldhovenaren zijn mooie mensen!. Erg behulpzaam en hartelijk. Ik wil iedereen dan ook erg bedanken”. Het liefst zou Abrehaley zijn oude werk weer oppakken als sociaal werker. Maar daarnaast heeft hij nog een andere ambitie. Hij laat zijn dagboek zien, geschreven vanaf 2000. Uiteraard geschreven in ‘Tigrinya’ [taal in Eritrea].’Als ik nog beter Nederlands kan, ga ik het vertalen en schrijf ik een boek. Zowel om mijn taal te verbeteren als om mijn verhaal te vertellen. En om iedereen te kunnen bedanken”.<<<<<<<<<<<

  Like

  • Anneke zegt:

   En (50+) autochtone weduwen staan, in de kou. Dáár kijkt niemand meer naar om. De eens verworven sociale rechten verloren; dankzij de politieke scheef-schaatserrij, maar nog wel financieel gebonden. “Rechten verloren, dan… tevens GÉÉN financiële plichten meer”. Zou voor zéér velen véél eerlijker / realistischer zijn.

   Geliked door 1 persoon

  • Pieter zegt:

   Van mij kan Abrehaley Tesfahuney Haile uit Eritrea de tyfus krijgen met zijn dagboek dat hij gaat vertalen en uitgeven.
   Laat hem gaan werken, ik lees geen woord daarover.
   De zoveelste nep vluchteling.

   Like

 8. Europa en ook Nederland lijken mij na het lezen van dit zeer onthutsende artikel totaal gecorrumpeerd door het kwaad,wat door de zogenaamde overheden is toegelaten !Persoonlijk was ik al het vertrouwen in de rechtsstaat al kwijtgeraakt !Europa staat er slechter voor als voor de tweede Wereldoorlog ,gelukkig heeft mijn vader dankzij ; dat 1 procent van de Nederlanders in het daadwerkelijk verzet zat ,de oorlog als onderduiker toen overleefd ,waardoor ik nu als christen de smalle weg mag bewandelen!Ik hoop dat er in Nederland momenteel toch wel een half procentje van de bevolking in verzet komt tegen onze dwaze overheden die de islam een ‘vredelievende ‘godsdienst vinden!We worden nu naar alle waarschijnlijkheid als Nederlandse autochtone bevolking gediscrimineerd door grote groepen islamitische allochtone bevolkings -groepen!Ondanks al deze daadwerkelijke onheilspellende toekomst beelden ,blijft mijn geloof in Yeshua Hamasiach (JEZUS ) overeind ,laten we trachten te volharden in het verspreiden van de echte WAARHEID!Shalom van Léon van Duren (heel veel dank voor het onderhouden van deze waardevolle nieuwssite )

  Geliked door 1 persoon

 9. fleckie zegt:

  Uit Veldhovens Weekblad 27 juli 2016. …..Themapagina…INTEGRATIE 27 juli 2016. ……………….
  GEMEENTE. VELDOVEN..HEEFT. Binnen het REGULIERE ..WONINGAANBOD te WEINIG PLAATS ..om ALLE …WONINGZOEKENDEN ..DIE AANGEWEZEN ZIJN op SOCIALE huur, te huisvesten. Daarom zijn er nu 5 locaties aangewezen voor de tijdelijke plaatsing van woonfunctie om deze druk op de sociale huur te verminderen. Ook zetten we nog eens 6 bestaande panden in voor de tijdelijke verhuur. De units en panden zijn bedoeld voor regulier woningzoekenden…EN…urgenten. ..Urgenten zijn mensen die op basis van een speciale beschikking…VOORRANG…krijgen op ANDERE woningzoekenden. ONDER DEZE GROEP VALLEN OOK>>>STATUSHOUDERS. Belangrijk onderwerp tijdens de raadsvergadering ..EN..de informatiebijeenkomsten hierover is de ..integratie van statushouders. HOE zorgen wij ervoor dat onze nieuwe inwoners goed integreren en hoe kunnen de inwoners van Veldhoven hier hun bijdrage aan leveren? Daarvoor is deze Themapagina. Ook spraken we 2 statushouders die al in Veldhoven wonen over hun ervaringen. Heeft u vragen over deze pagina,stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer .14040.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
  …..VRIJWILLIGERS…..Zoals u heeft kunnen lezen in de interviews is een goede begeleiding van deze nieuwe inwoners heel belangrijk. Daar zijn ook vrijwilligers hard voor nodig. Maar ook als,,[DIRECTE] buren van een statushouders kunt u uw steentje bijdragen. Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger om onze nieuwe inwoners mee te begeleiden of mee te helpen met de ..integratie?..Of heeft u vragen over de begeleiding van de integratie? Neem dan contact op met CORDAAD WELZIJN. Adres STERRENLAAN 5, 5503 BG Veldhoven .tel.0402536789….vrijwilligersbureau@cordaadwelzijn.nl. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
  …fleckie:…als binnendringers weten hoe ze Nederland [kunnen] bereiken, hoeven ze toch zeker niet 'betutteld' te worden,, ze weten heus ..wel van ..wanten,[hoe de vork in de steel zit] hoor.

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  Naast dat de autochtoon kapot gemaakt moet worden door massale booslim import en mede door bilderberg-nsb-PvdA waarschijnlijk bewust opgezette “DENK” patij is de laatste jaren ook ons sociale stelsel aan de beurt. De smerige nsb-landverraders in den Haag en Berlijn krijgen haast om ons voor voldongen feiten te plaatsen bij de volgende verkiezingen!! Als alle 2-3 miljoen import booslims op “denk” gaan stemmen, dan zal deze patij “zomaar” ineens op 15-20 zetels kunnen komen en als 2e pvda kunnen gaan acteren!! Dan zijn er mogelijkheden van een nwo-coalitie pvda-denk-demonen666-gl-vvd????

  Like

 11. Erik zegt:

  Mijn vader zei al in de jaren 70 dat we de vijfde colonne binnen halen en die zal ons ondermijnen.
  Mijn vader was procureur en zat ook in de SER in wist van veel zaken af, hij is nooit in details getreden maar liet wel doorschemeren dat hij de ontwikkelingen in de politiek en het binnenland/buitenland beleid niet als positief zag. Ik wist toen nog niet wat de vijfde colonne was en nu zie ik gebeuren waar door veel geleerden van meer rechtse visie al lang voor wordt gewaarschuwd.
  Mijn vader is nu 86 jaar en is er nogal gelaten over, zo van de geschiedenis heeft tal van veranderingen laten zien en dit is er een van. Het punt van een weg terug is al lang gepaseerd en bereid je voor op een omslag. Laatst zei hij dat ik nu toch duidelijk partij heb gekozen en dat kan consequties hebben. De EUSSR heeft ogen en oren overal ook op deze site.
  Toch zei ik hem dat ik niet anders kan dan ik mij en de mijne voor deze sombere toekomst wil behoeden en dat ik voor het rood wit blauw sta en niet toe sta dat ons land en Europa zomaar weggegeven wordt.
  Maak dan je borst dan maar nat zei mijn ouwe heer toen.
  Dat we tij nog keren beste vrienden.
  Om met Driek af te sluiten, nog een gezegende dag.

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Onze nu hoogbejaarde ouders zijn realisten gebleven; dankzij de belevenissen uit WW-II. Nèt in hun jonge tiener- / pubertijd was deze oorlog hyper-actief !!!

   Like

 12. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/08/duitse-liberalen-optreden-erdogan-lijkt-op-de-nazis-336573/

  Duitse liberalen: optreden Erdogan lijkt op de nazi’s

  De voorzitter van de Duitse liberale partij FDP heeft het optreden van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan na de mislukte coup van vorige maand vergeleken met de machtsgreep van de nationaalsocialisten in Duitsland in 1933.

  Volgens Christian Lindner bouwt Erdogan aan een autoritair regime waarin alle macht bij hem zelf ligt, zei hij tegen Bild am Sonntag. ‘Omdat de rechten en vrijheden van het individu niet langer van belang zijn, kan hij geen partner van Europa zijn,’ voegde hij eraan toe.

  Like

 13. Anneke zegt:

  Een geruststelling…de ‘NL’-Turken zijn nog lang niet in de meerderheid. Zij zijn de trollen van de NWO-politici, máár deze maffia gekken zullen ‘het loodje leggen’. Doen ze nu feitelijk al; vandaar de angst voor de nuchtere realistische Nederlander en tevens brengt deze angst intense háát met zich mee. Vandaar onze (o.a.) financiële foltering; al decennia-lang !!! De fouten gemaakt door de (NWO) politiek-specialisten komen rapper en rapper naar voren, mede dankzij het internet. Daarmee hebben zij hun eigen (fig.) graf gegraven en de a-sociale !!! socialistische politieke beleidsvorming is nu STERVENDE. “Halleluyah…Amen”.

  Like

 14. Anneke zegt:

  De democratie KEELT zichzelf…De NWO-maniakken hebben de betekenis van het woord -democratie- bewust laten uithollen!!! “Voor de inheemse Europese volken is het jaren ‘voor de wind’ gegaan; specifiek in het Nrd-westen. Zo zijn de burgers gehypnotiseerd, sluw en slinks door LINKS!!!

  Like

 15. Anneke zegt:

  Hoe agressiever Erdo-gogo / -magog te werk gaat, hoe BANGER /angstiger hij is !!! Het westen heeft zich gekeeld, door de woeste Arabische hengst, uit het Trojaans land. De criminaliteit onder de mede-Nederlanders is schrikbarend hóóg. Zéker bij diegenen uit islamitische regionen. “Dit gegeven feit spreekt boekdelen, máár angst maakt (eveneens) blind voor realisme en de hardheid van het leven”. Voor ieder !!! mens is het leven een WEDLOOP, men moet maar zien of de finish zonder blessures wordt behaald.

  Like

 16. Kees zegt:

  Bekijk de film ‘London Has Fallen’ en huiver als je ziet hoe gemakkelijk en effectief 5e colonnes hun vernietigende werk kunnen doen in ALLE overheidsdiensten inclusief politie, bewakings- en veiligheidsdiensten.

  Like

 17. Antivenin zegt:

  En dat hadden onze politici op zijn minst al sinds 2001 kunnen zien aankomen: http://antivenin.blogspot.nl/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

  En als je nog verder teruggaat naar de koran en de hadith en de Sunna, dan hadden ze kunnen zien dat de islam en zijn aanhangers al 1400 jaar lang bezig zijn de wereld te veroveren voor hun Uebergodje (the Greatest).

  En maar bazelen over integratie en erbij horen en de boel bij elkaar houden. Landverraders zijn het, allemaal!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   WIJ hadden dat AL VEEL eerder kunnen zien aankomen !

   In de jaren 60 al !

   Geliked door 1 persoon

   • Anneke zegt:

    En onze politieke verraders zagen de ellende eveneens aankomen, máár dat is nu net wat ze moesten / moeten bereiken…Democratische CHAOS…Dán kan hun NWO-dictatuur voor de volle honderd procent gerealiseerd worden. “Het zal ze NIET lukken, kijk naar hun fanatieke voorgangers met als ‘laatste’ Adolf Hitler”. Net die laatste procenten, van slagen zullen falen.

    Geliked door 1 persoon

 18. Erik zegt:

  Nog een argument waarom mijn vader inzag dat er geen weg meer terug is.
  We krijgen te weinig kinderen! Voor een cultuur om zich instand te houden voor 25 jaar heb je een geboorte aantal nodig van 2.11 kinderen per paar.
  Wij waren nog met vijf broertjes en zusjes, tegenwoordig is het geboorte aantal per paar gezakt naar onder de 1.9 en het zakt steeds verder naar onder de 1.3 uit waar dus geen herstel meer mogelijk is en het einde van de cultuur nog slechts 25 jaar duurt. De moslims met hun polygamie zullen ons vast en zeker verdringen zei krijgen veel meer kinderen dan 2.11 en elk kind dat kan rekenen weet dat wij dit niet kunnen overleven. We zijn ten dode opgeschreven als er geen drastische maatregelen worden getroffen. Dit is een invasie die op termijn een succes zal zijn en Erdo en de Arabs weten dit ook het is slechts een kwestie van tijd en die tijd hebben we niet meer als we niks doen. Het overleven van onze cultuur hangt al van een flijm scherpe reactie een actie die ons zal moeten helpen het tij nog te keren. The stage is set the sworts are sharpend and the time is now. The game is on!

  Geliked door 1 persoon

 19. Erik zegt:

  De democratie zal onze ondergang blijken, deze zal dankbaar misbruikt worden door de veroveraars. Wij hebben onze eigen dictator nodig om Europa te redden. De sluwste wapens van de pislam are dicks and uteri, lullen en baarmoeders. They will fuck themselfs to victory and we have the losers dick. De democratie zal verworden tot een theocratie van Mo de pedo.
  Mijn stelling “neuk neuk neuk je rot anders gaan we echt kapot”, zo staan we weer sterk en blijven de meerderheid houden niks anders dan grote families. Denken jullie dat dit gaat lukken? Willen jullie dat? Kunnen jullie dat? Vijf kinderen opvoeden of vind je jezelf belangrijker dan je land en cultuur? Deze staat heeft ons ego’s gemaakt dus ik denk niet dat we net zo slim zijn als de pislam, wij zijn de mislam, lammeren van de TV en onze social media, we worden geslacht let meer op.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s