Iedere Syrische vluchteling in Duitsland pleegt verraad aan zijn volk en aan de Duitsers

Screenshot_72

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Een Syrische vluchteling heeft in Duitsland 23 maal meer nodig voor zijn verzorging dan hij als vluchteling in zijn vaderland nodig zou hebben. Terwijl voor zijn verzorging in Syrië of in één van de buurlanden slechts € 27,- nodig is, maakt alleen al de staat voor een vluchteling € 670,- per maand over. Daardoor kunnen 23 Syrische vluchtelingen minder met het noodzakelijkste worden verzorgd. Dat is echter slechts de bijdrage van de staat.

Hier wordt zelfs bericht dat een vluchteling de Duitse belastingbetaler € 24.000,- per jaar kost, dat zou dan het 73-voudige zijn van datgene wat een vluchteling in Syrië of in de buurlanden nodig zou hebben. Nog erger wordt het met betrekking tot de minderjarige vluchtelingen die in Duitsland worden verzorgd. Voor hun verzorging is € 5000,- per maand nodig, dus het 185-voudige van datgene wat hij nodig zou hebben wanneer hij in zijn vaderland of in zijn buurlanden primaire zorg zou krijgen.

Dat betekent, dat iedere minderjarige vluchteling in Duitsland ten laste komt van zijn landgenoten, aangezien vanwege hem 184 Syrische vluchtelingen minder verzorgd kunnen worden. Dat betekent niets anders dan dat elke Syrische vluchteling verraad pleegt aan zijn eigen volk.

Dat is echter nog niet alles. Elke Syrische vluchteling pleegt ook verraad aan de Duitsers, want met het geld dat 1 minderjarige Syrische vluchteling in Duitsland nodig heeft, zou men 12 volwassen, alleenstaande Duitsers primaire zorg kunnen geven, of 14 echtgenoten, die mede in deze gemeenschap leven, of 16 volwassen Duitsers die geen huishouden hebben, of 16 Duitse jongeren die thuis wonen, of 19 Duitse kinderen of 21 Duitse kleuters. Dan zou men eindelijk met de miljoenen-voudige sancties tegen de Duitsers in hun eigen land kunnen stoppen!

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Iedere Syrische vluchteling in Duitsland pleegt verraad aan zijn volk en aan de Duitsers

 1. Angie1968 zegt:

  Denk je dat de gemiddelde vluchteling onder de indruk is van deze informatie? Die komt hier toch alleen maar uit zuiver egoistische motieven, en zal het werkelijk boeien wat hij z’n volk of een ander daarmee aandoet. Het is aan ons om hier iets mee te doen! Dus: opvang in de eigen regio, en daar betalen we graag aan mee!

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Iedere Syrische manspersoon boven de 18 jaar die zijn land ontvlucht en zijn medeburgers in steek laat is een deserteur, lafaard en een landverrader, als je van je land houd dan pak je de wapens op en verdedig je je geliefden en alles wat je verder lief is, desnoods met je leven.
  Dus geen medelijden, direct terug sturen desnoods met geweld.

  Like

 3. Driek zegt:

  DE DAGELIJKSE STANDAARD

  Minister Zeybekci zegt dus:

  “De verraders, die het recht niet hebben om zich kinderen van dit land te noemen, hebben hun ziel verkocht aan anderen. Sommige mensen noemen hen ‘de honden van Feto.’ Houd op honden te beledigen door de dieren met aanhangers van Gülen te vergelijken. Het is een schande voor honden. Ze verdienen de eer niet om honden genoemd te worden, omdat ze niets zijn vergeleken met honden.

  Deze verraders zullen gestraft worden op de wijze die het volk eist. Ze zullen niet slechts de doodstraf krijgen, nee, we gaan zo ze hard bestraffen dat ze na een tijdje om hun dood zullen smeken zodat ze niet meer hoeven te lijden. We zullen ervoor zorgen dat ze zo gaan smeken. We zullen ze in een gat in de grond gooien, en daar zullen ze zulke zware straffen ondergaan dat ze God’s zon nooit meer in hun leven zullen aanschouwen. Ze zullen nooit meer zonlicht zien. Ze zullen nooit meer een menselijke stem horen. “Dood ons,” zullen ze smeken.

  Lezen Pieter Omtzigt, Gert Jan Segers, Louis Bontes en Geert Wilders mee? Ik noem premier Rutte natuurlijk niet eens; die kan zich hier duidelijk niet druk om maken. Maar het kan toch niet zo zijn dat geen enkele Nederlandse politicus zich niet druk maakt om de massale schending van de mensenrechten in Turkije?

  Like

 4. Ze deserteren om hier een rijkeluis leventje te krijgen met alles erop en eraan. En de Duitsers voldoen hier aan al hu wensen, mooier kan het niet. Want anders slaan ze de boel kort en klein, en krijgen ze weer nieuwe spullen. Onze verrijkende uitbuiters.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Petra richt haar pijlen op de Syrische vluchteling. Volkomen terecht.
  De twee eerste reaguurders hebben ook gelijk met de uitspraak dat het egoïsten zijn die zonder meer teruggestuurd moeten worden.
  Daar is echter de kous niet mee af.
  Hetzelfde geldt voor de vluchtelingen uit andere landen. Althans, voor bijna allemaal. Wel allemaal terugsturen en geen zak met geld mee terug geven. In hun herkomstland moeten ze hetzelfde lot ondergaan van de achtergebleven landgenoten. Belangrijkste is echter dat ze zich moeten inzetten om een eind te maken aan de misstanden in dat land en WERKEN, WERKEN, WERKEN.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Erik zegt:

   Ik ben het met je eens, jammer alleen dat de cultuur van werken werken werken slecht bij ons bekent is. Daar zei onze manieren en gewoontes niet willen heeft de islam liever bidden bidden bidden en onderdanigheid.

   Like

 6. Foutje geslopen in de eerste alinea, Bert (van mijn kant, ongetwijfeld: De 6- toets hapert af en toe.) Hoe dan ook moet “70” “670” zijn.

  Like

 7. Jan zegt:

  Farrage en Mark Steyn vs. gestoorde Louise Arbour (en haar ‘kwetsbare minderheden’), ook de slissende Schama is niets anders dan een lul en lafbek (lijkt wel een spasticus met zijn geaffecteerde gebaren)
  Steyn is weer geweldig

  Like

 8. Anneke zegt:

  En zo verloopt het tevens in Nederland, dat te véél nederig is voor de nieuwkomers !!! Al decennia-lang, mede dankzij de mentaliteit van de Baby-boomers !!! Enorm labiele generatie, die meende op paradijselijke gronden te zijn geboren. Specifiek de oudste Baby-boomers; hoe ouder, hoe meer een dromer !!! De jongeren van deze BB-generatie is véél realistischer, máár decennia in de minderheid en véél te lang nog de titel – te jong en onervaren – opgeplekt gekregen. Heb mijzelf vaak afgevraagd, of mijn leeftijdscategorie (55+) soms nutteloos was voor de samenleving. Specifiek vrouwen die inmiddels beter opgeleid waren, máár vrijwel géén kans meer maakten wanneer ze voor het moederschap hadden gekozen. “Terug naar de werkplek (na enige tijd), was voor velen vrijwel onmogelijk. Zeker als er in de woonomgeving géén behulpzame bloedverwanten woonachtig waren”. Kinderopvang bestond nog niet, de peuterspeelzaal was – in ontwerp – èn is in véél provinciale woongebieden láát een realiteit geworden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s