Juncker durft een Nexit-referendum niet aan

Screenshot_58

(Door: Frans Boogaard)

Europa overleeft,  Jean-Claude Juncker weet het zeker. “Om een simpele reden: in z’n eentje stelt geen enkel land nog wat voor. We móeten wel samenwerken.”

Bijna elke dag vraagt ergens in Europa wel iemand om zijn ontslag, maar voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie geeft geen krimp. Lidstaten die hun eigen sores op hem afschuiven zouden er beter aan doen, vindt hij, om Europa [webmaster: met “Europa” bedoelt Juncker de EU(SSR)!] te verdedigen in plaats van af te vallen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Nederland. Bookmark de permalink .

19 reacties op Juncker durft een Nexit-referendum niet aan

 1. Vind je het gek. Natuurlijk meneer Korsacoff de boel bij elkaar houden. Vooral zijn goed betaalde baan, die doekt hij echt niet zo maar op. MAAR WIJ WILLEN EEN NEXIT REFEREMDUM !!!!!!!!!!!

  Like

 2. Hans zegt:

  Junk (er)

  Geliked door 1 persoon

 3. Angie1968 zegt:

  Die man moet echt weg, en met hem die hele EU. Het dringt maar niet tot deze lieden door dat wij hun natte droom van een werelddictatuur niet willen delen. Alleen de natiestaten garanderen het welzijn van hun burgers, cultureel, sociaal, politiek, economisch. Eigen grenzen, eigen souvereiniteit. Kijk in welke sores we door de globalisten zijn gestort, financieel (diepe crisis), sociaal(asieleisers), politiek (geen democratie). Welk volk gaat zich nou willens en wetens naar de slachtbank laten brengen door een stelletje gewetenloze inhalige machtsbeluste tirannen?

  Like

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Alcoholist
  =======

  Like

 5. Harry zegt:

  Denk dat die EU- ers opzettelijk dat EU en Europa door elkaar halen .
  Net zoals ze terroristen , verwarde mensen noemen , dan lijkt het ineens minstens vijftig procent minder erg . Of kinderen die een injectie moeten krijgen , dan heet het ineens ” een prikje ” , op dié toer .
  Met Europa was altijd weinig mis , vóór de import van allerhande rifraft .
  Het ging prima toen we nog in de EEG zaten , met Duitsland als economische buffel .
  Nadat de EEG in EU veranderd is ging het bergafwaarts .

  Het zal wel lastig te bewijzen zijn of het moedwil of onkunde of pure pech is .

  Maar het idee dat het een manier van Amerika is om de rest van de wereld in het onheil te storten om hun wapenverkoop op te krikken , laat me toch ook niet helemaal los .
  Die islamaap probeert ons tegen Putin op te zetten .
  Dat doen ze immers ook elders , dat soort praktijken .
  En allemaal om hun wapenverkoop op te krikken .
  Aangezien Europa ook een onberekenbare puinhoop geworden is , zal er ook weinig hoop zijn dat we een Europese wapenproductie op kunnen zetten op een dusdanige schaal , dat we de Amerikanen die motivatie kunnen ontnemen .

  Een andere optie zou zijn dat we hier een stel goochemerds aan de leiding krijgen in die achterlijke EU , die de streken van de Amerikanen op hun klompen aanvoelen en daar in één keer afdoende maatregelen tegen treffen .
  Maar daar hoeven we met dat huidige zootje in Brussel niet over te peinzen .
  En aangezien we daar niet over mogen stemmen wordt het dus nooit wat.
  Ze benoemen gewoon iemand , één van hetzelfde slag .
  Ze dansen daar allemaal naar de pijpen van het Stalin orgel .

  Uit de EU dan maar weer ? Ja graag !

  Geliked door 1 persoon

 6. Ron zegt:

  “Voor veel mensen is ‘Brussel’ een buitenlandse mogendheid, terwijl we alleen maar een verlengstuk zijn van hun eigen bestuur.”

  Als dit inderdaad zo zou zijn dan zou het verdrijven van alle eurofiele parlementen en regeringen genoeg zijn om van Brussel af te komen.
  Ik vermoed echter dat Junker hier liegt en ook de gehele EU macht verdreven zal moeten worden.

  Like

 7. Typisch een geval van tunnelvisie, veroorzaakt door overmatig drankgebruik, oftewel…..Inderdaad: Korsakoff! “De hele wereld is onwetend en incompetent, behalve wij, het elite-groepie in…..’Brussel.'”
  En laat-ie de naam “Mogherini” alsjeblieft zo min mogelijk noemen in het bijzijn van derden: Ik wed, dat genoeg mensen onpásselijk worden bij het horen of zien van die naam: Dan verschijnt onmiddellijk die rotkop van die landverraderlijke islam-aanbidster weer op iemands netvlies; spáár ons, s.v.p.!

  Like

 8. Pieter zegt:

  Gemiste kans dit intervieuw. Geen enkel woord over de islam en de islamisering.

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Als je als eenling ’n fietsenstalling meent te beheren zonder concurrentie, ach dan kun je dergelijke uitspraken veroorloven……

  Ik verzeker u dat in de Randstad een fietsenstalling heilig is!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat de Euro-fossielen uitsterven, voordat we met z’n alle de ondergang
  kunnen aanschouwen van de autochtone Europianen !

  Like

 11. C.A.Barstow zegt:

  Juncker is een EU nazi die onder het mom van samenwerking er op uit is alle westerse normen en waarden te vernietigen, aangezien geen enkele verstandige West-Europeaan dat ziet zitten is er voor die nazi kliek in Brussel maar één manier om dat voor elkaar te krijgen, overspoel Europa met islam barbaren, islam barbaren die tot in hun vervloekte merg West-Europa en haar inwoners haten en er op uit zijn het Europa zoals wij dat kennen te vernietigen.

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Zullen we eerst maar eens afwachten wat de NSB doet met het vorige referendum? Als Rutte de boel blijft belazeren, moeten we inderdaad afstappen van referenda en onze stem duidelijker laten horen.

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Niemand heeft iets tegen een “l Europe des nations”, meneer Juncker. Samenwerken is iets anders dan gezamenllijk onder een EU-dictatuur zitten.

  Daar zitten wij niet op te wachten.

  Like

 14. Bas zegt:

  Als er een referendum komt, komen alle lijken uit de kast ! Bovendien, hoogstwaarschijnlijk komt hij met alle EU kopstukken en consorten op het schavot te staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s