Nu ook in Slowakije: Burgers bewapenen zichzelf wegens terreurgevaar

Screenshot_71

Pistool van Slowaakse makelij. 

(Vertaling: E.J. Bron)

Bratislava – Onlangs nog zorgden Tsjechische politici voor gigantische verbazing in het Westen, omdat zij hun landgenoten ertoe opriepen om zichzelf, gezien het toenemende terreurgevaar, te bewapenen. Maar dat is in het oosten van Midden-Europa blijkbaar een wijdverbreide trend. Zoals nu de krant “Nový Čas” (Nieuwe Tijd) bericht, snelt ook in het naburige Slowakije de privéaanschaf van  wapens de hoogte in. De afgelopen vijf jaar zouden er 50.000 nieuwe wapens geregistreerd zijn. Er was ook een grotere vraag naar andere verdedigingsmiddelen zoals pepperspray.

Duits - Zuerst

Binnen een jaar zou de verkoop zelfs met ongeveer 20% zijn gestegen, zei een verkoper tegenover de krant. Weliswaar zou dit niet uitsluitend verband houden met de veiligheidssituatie in Europa, maar deze zou er toch een belangrijke invloed op hebben. Ook schieten zou in Slowakije steeds meer in de mode komen. Het aantal schietverenigingen zou eveneens toenemen.

Anders dan bijvoorbeeld in de VS bestaat er in Slowakije geen grote “cultuur van wapenbezit ter zelfverdediging”, citeert “Nový Čas” de veiligheidsdeskundige Marian Majer van het Slowaakse Instituut voor Veiligheidspolitiek. Historisch werd de veiligheid in het land altijd als aangelegenheid van de staat beschouwd. Als de terreuraanslagen zoals in de afgelopen weken echter vaker zouden voorkomen, dan zou de trend naar wapenbezit verder kunnen toenemen, zei de deskundige.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Islam, Slowakije, Terrorisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op Nu ook in Slowakije: Burgers bewapenen zichzelf wegens terreurgevaar

 1. Angie1968 zegt:

  Oost-Europa heeft realiteitszin en onderkent het gevaar van Islam en migranten uit achterlijke gebieden. Die vormen een zware belasting voor iedere vrije maatschappij. Vergeet niet dat zij onder Islam en communisme hebben geleefd. Ze weten wat dictatuur betekent. En het Westen is zo zwak en zelfverachtend en cultuurrelativistisch dat ze dit gevaar niet meer onderkennen. En zich dus weerloos laten overmeesteren. Tot er geen weg meer terug is. Het einde is nabij, tenzij we weer leren vechten. Dan kunnen we het tij nog keren.

  Geliked door 1 persoon

 2. C.A.Barstow zegt:

  De politici in Oost-Europa waarschuwen hun burgers voor het enorme gevaar wat er op hen afkomt in de vorm van de barbaarse islam.
  Onze bestuurders hebben hebben ons allang verraden en verkwanseld.

  Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Zwitserland, Tsjechië, Slowakije en Oostenrijk zijn dus al bewapend. Als Duitsland nu zijn wapenwetten weer versoepeld volgt de rest vanzelf

  Like

 4. KIJK MENSEN DIT GAAT DE GOEDE KANT OP.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Als algemeen erkend wordt dat AUTOCHTONE Europeanen wapens mogen hebben voor zelfverdediging moeten we direct aanvullen dat wapenbezit door ALLOCHTONEN, MIGRANTEN EN VLUCHTELINGEN (dus de indringers) streng verboden moet worden.
  Zware sancties bij overtreding en zo mogelijk direct uitzetting.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 6. De mensen hebben gelijk, gezien wat er op Europa is afgekomen.

  The Shocking Violent Islamic Invasion of Europe 2015-2016

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 8. koddebeier zegt:

  NEDERLAND : Het is ten strengste verboden Uzelf te verdedigen !!!

  De ‘Overheid’ waakt immers over U………………………ha.ha,ha.

  Like

 9. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Er zijn velen, heel velen die grof geld verdienen aan vluchtelingen, direct en indirect.
  Zolang dat vaak politiek gelieerd tuig hun Nederlandse en EU subsidies vangen en buiten beeld blijven zal er niets ten goede veranderen, zullen er enkel nog meer vluchtelingen worden gehaald.
  Roofridders heetten dit soort tuig in de Middeleeuwen en zij zijn nooit verzadigd.
  Kijk maar naar onze veerdienst uit het Zuiden. Vele duizenden per week worden er binnengehaald.
  Maar wat valt er aan te doen, de rovers zijn met tien en tienduizenden en bezitten ons parlement. We zijn al lange tijd hun slaven alleen de meesten wisten dat nog niet. Enkel revolutie kan hen verjagen maar wat dan? Kijk naar wat er is gebeurd na de Franse revolutie, het ene tuig werd ingeleverd voor een nieuwe lading ander tuig! Hebzucht zit in onze genen.

  Stuk uit boek hierover

  …..En daar komen dan nog eens de vele bedrijfjes van meestal ambtenaren en of kaderleden van de zogenaamde correcte politieke partijen bovenop die zich bezighouden met allerlei vormen van integratie van vluchtelingen en daarvoor vaak tonnen per jaar aan subsidie ontvangen direct of indirect via de belastingbetaler van ministeries of de EU. En hiermee zijn de goede bedoelingen van veel van deze figuren die zich in het vluchtelingencircus ophouden voorgoed doorprikt. Het leeuwendeel, de professionals van de goedmensentrein verdient er goed aan en roofridders kan een correctere betiteling voor deze hypocrieten zijn. De meeste van hen zullen zelf in villa’s buiten het stedelijk gebied wonen, maar in ieder geval zeker niet in de gebieden waar zij hun vluchtelingen droppen.
  Vluchtelingen waar zij lekker aan verdienen zodat er nooit genoeg van kunnen zijn waarmee zij oude stadswijken volproppen. Daarom ook stellen zij dat er rustig nog 100 duizend bij kunnen. Zo verdienen zij dus eigenlijk ook direct maar zeker indirect aan de mensensmokkel. Rara toch dat onze grenzen niet worden bewaakt maar dat de organisaties die dit moeten doen eerder de opdracht hebben om veerdienst te spelen. Hoe zou dat nou toch komen? Nog meer, nog meer en nog meer vluchtelingen hierheen halen betekent voor velen ‘goede’ mensen er nog meer, nog meer en nog meer aan verdienen. Gewone mensen mogen de vele negatieve gevolgen van hun ordinaire geldzucht ondervinden. Ook hier valt op dat veel kaderleden van de ‘linkse en andere correcte’ politieke partijen zeer goed vertegenwoordigd zijn onder de ‘goeddoeners’. Het is zo wellicht niet verwonderlijk dat sommige van dit soort lieden hun huisje van enkele tonnen contact kunnen betalen of dat er zijn die een paar ton op hun keukentafeltje hebben liggen. Ze zorgen goed voor zichzelf deze correcte types. Roofridders is een woord dat bij hen past, roofridders waarvan er enkel sporadisch een voor het gerecht staat. Roofridders waarvan er sinds de oprichting van de EU tienduizenden en tienduizenden bijgekomen zijn. Niet zo vreemd als je weet hoeveel honderden miljarden daar worden verdeeld. Dat is zeer uitnodigend voor maffia en witte boorden criminelen om zich bij te scharen. Het wordt hoognodig tijd dat er een bezemwagen door Nederland en de EU gaat vegen. Ironisch genoeg zorgen zij zelf voor een soort bezemwagen, de islamieten. Of denken zij echt dat zij gespaard worden omdat zij altijd zulke fijne collaborateurs zijn geweest. Iedereen, uit welke richting ook, heeft het meest het schurft aan verraders en collaborateurs. Laffe wezels die anderen op lijsten voor transport aanmelden om zelf buiten schot te blijven omdat zij nodig zijn om die lijsten samen te stellen. Klinkt bekend? Joodsche Raad, wel eens van gehoord….

  Like

 10. Ron zegt:

  Wie niet aan wapens kan komen kan altijd nog proberen een set goede vleesmessen en vleesvorken te kopen, bijtels en priemen te kopen en vooral te zorgen dat er ergens een emmer klaarstaat waarin slootdrap, modder met veel organische resten en mest zich bevindt. Hoe viezer hoe beter.
  Voordat een scherp wapen gebruikt wordt voor verdediging, dit eerst in die emmer drap dopen zodat zo’n voorwerp goed besmet raakt met allerlei virussen, bacteriën, amoeben en andere microben.
  Degene die door zo’n mes geprikt wordt zal zonder medische verzorging het niet langer dan twee dagen uithouden voordat hij een infectieziekte krijgt.

  Wie vuurwerk overheeft kan met behulp van varkensleverworst of reuzel hiermee varkensvleesgranaten maken. Natuurlijk heeft een rotje nauwelijks effect, maar zolang die jihadisten erin geloven dat ze in de hel komen als ze met varkensvlees besmet zijn als ze sterven zullen die jihadisten zich een stuk meer zorgen gaan maken als ze je huis betreden en besmeurd worden door zo’n varkensgranaat.

  Like

 11. Bas zegt:

  Of men zich alleen met een klappenpistooltje (zonder munitie) zoals op de foto staat afgebeeld daadwerkelijk kan verdedigen is de vraag. Er zal meer voor nodig moeten zijn, namelijk een goed georganiseerde (legale) volksmilitie.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Bullshit . . . klapperpistooltje!

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    STI GP6c 9mm Pistol

    Make: STI International (USA)
    Model: GP6c
    Caliber: 9mm Luger
    Capacity: 17+1 rounds

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    The STI GP6-C is crafted by the Grand Power Company in the Republic of Slovakia. Designed by Jaroslav Kuracina, the GP6 has already enjoyed quite a bit of success in Europe where it is known as the K-100. By incorporating the GP6/K-100 into their line

    Like

   • Bas zegt:

    Toch maar n’s gaan verdiepen in die dingen. Liefst geluidsloos !

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Bas

    Longrifle .22 , sub sonic patroontje en met een demper , fluister stil.

    Niet echt geschikt voor zelfverdediging .

    Like

   • Ron zegt:

    @joopklepzeiker op 8 augustus 2016 om 20:26

    Misschien kun je die kogeltjes van dat luchtdrukwapen mogelijk in een waterige oplossing met een hele partij micro organismen erin dompelen voor het afschieten, of met behulp van vaseline of zalf met zo’n bacteriële oplossing een besmettelijke gelei maken.
    Kogeltje in de gelei dopen voor het afschieten.
    Een klein wondje kan dan al voldoende zijn voor een flinke infectie bij de jihadist. Die zal dan de dagen erna niet hard meer lopen, dus is dan makkelijker te bestrijden.

    Like

 12. koddebeier zegt:

  Wanneer is de maat vol ??????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s