Palmer voor uitzetting van criminele “vluchtelingen”

Screenshot_68

“Wanneer iemand zich niet aan elementaire regels houdt, hebben wij het recht om te zeggen dat op hem het asielrecht niet meer van toepassing is.”

(Vertaling: E.J. Bron)

De Groene burgemeester van Tübingen, Boris Palmer, heeft weer eens laten zien dat in sommige gevallen ook Groenen verstandige ideeën kunnen hebben. Hij vindt dat men van “vluchtelingen” wel degelijk kan verlangen om zich aan de wet te houden en zich fatsoenlijk in het gastland te gedragen – dat men ze ook weer kan uitzetten als dat niet lukt.

Palmer sprak zich in een interview met de “Stuttgarter Zeitung” uit voor een uitzetting van gewelddadige “vluchtelingen” naar Syrië: “Er bestaat gedrag dat ertoe leidt dat men zijn verblijfsrecht en behoefte aan bescherming verspeelt”, zei hij. “Wanneer iemand zich niet aan elementaire regels houdt, hebben wij het recht om te zeggen dat op hen het asielrecht niet meer van toepassing is.” Syrië geldt volgens het Duitse asielrecht niet als veilig land van herkomst, waar naartoe uitgezet mag worden. Palmer vond echter: “Er zijn in Syrië ook gebieden waar geen oorlog is.”

Niet alleen zijn eigen partij reageerde met scherpe kritiek op Palmer:

 • Palmer zou vanuit Tübingen over het probleem nagedacht hebben (Britte Hasselmann, parlementair secretaris van de fractie van de Groenen in het Duitse parlement). Dat zou echt cynisch zijn.
 • Palmer zou de “Donald Trump van de Groenen” zijn (Niels Annen, buitenlandspecialist van de SPD).
 • Wie uitzet naar Syrië zou repatriëringskampen moeten opbouwen en bereid moeten zijn deze te leiden (Volker Beck, de Groenen).
 • En het belangrijkste “argument”, nogmaals van mevrouw Hasselmann: Palmer zou bedachtzamer moeten formuleren, “anders moet hij niet verbaasd staan over applaus van de verkeerde kant”.

Wij zeggen: Goed gedacht, meneer Palmer!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, demoniseren, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Palmer voor uitzetting van criminele “vluchtelingen”

 1. Angie1968 zegt:

  Het wachten is op het moment dat hij uit zijn partij geflikkerd wordt. De Gutmensch-elite is in Duitsland is oppermachtig. Tegen de stroom ingaan levert je meestal excommunicatie op.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Als hij zich verder normaal ‘ontwikkeld’ wat betreft zijn verstandelijke redeneringen, dat is er misschien een plekje vrij bij de AFD voor hem.

   Like

 2. fleckie zegt:

  Die man is gewoonweg ‘realistisch’,

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Eigenlijk werkt het in Duitsland precies het zelfde als in Turkije met die Erdogan

  Like

 4. IK ZOU ZEGGEN, NOU NIET MEER LULLEN MAAR DOEN !!!!!!!!!!!!

  Like

 5. abouneenee zegt:

  De islam moet gewoon verboden worden als volksvijandige ideologie en de ‘asielzoekers’ niet langer gepamperd omdat ze zielig zouden zijn. Dan zal men vanzelf terugtrekken naar de steen waaronder men vandaan is gekomen. De islam moet niet langer worden erkend door geen enkel land! Zoals Wilders al stelde is de Koran zonder haatverzen zo plat als een Donald Duck. Mein Kampf bevat minder duidelijke polarisatie dan de Koran, dus waarom is dat eerste boek van Adolf Hitler wel verboden en het eerste niet? Ik ben niet voor de voedseldroppings boven Syrië die Koenders van Nederlands geld voorstelt, maar als je het dan doet wees dan ook consequent en lever er een exemplaar van The People vs Muhammad in de gelokaliseerde uitgave bij! Dat boek mag men trouwens boven alle Arabische landen droppen!

  Like

 6. Pieter zegt:

  De man is taqiyah waardig. Hij lult wel zo maar liegt, hij weet toch wel dat dat niet gebeurd.

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Dit is net zoiets als de laatste oprispingen van de zijde van de VVD. Er komen kennelijk in Duitsland ook verkiezingen aan.
  Linksmenschen zijn als mislims, niet te vertrouwen.

  Like

 8. Jan zegt:

  Ik ben voor het uitzetten van vluchtelingen, dat bijvoegelijke naamwoord ‘criminele’ kan weggelaten worden.

  Like

 9. ildiko zegt:

  Deze Asielzoekers zijn geen asielzoekers, maar bezetters. Ze zijn gefaciliteerd door de RIJKE GOLFSTATEN om naar Europa te gaan, om hier alles over te nemen precies via de naivelingen en idiote christenen. Anders zou ze naar de rijke Arabische landen gaan, waar alles volgens hun wensen en idealen al bestaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s