UITBUNDIG FEESTGEWOEL

Screenshot_61

Amsterdam, 6 augustus 2016.

(Door: “Driek”)

Eén der jaarlijks terugkerende genoegens welke duizenden mensen op de been brengt, is het emancipatiefeest voor homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders. Vroeger, in mijn tijd, hadden we potten en homo’s. Ook wel mensen die biseksueel waren aangelegd, maar die hoorde je niet. Doch het aantal anders geaarde lieden lijkt zienderogen toe te nemen. Maar goed, afgelopen Zaterdag was het feest in Amsterdam. Duizenden mensen vergaapten zich aan een kleurrijk schouwspel van fraai uitgedoste jongens en meisjes op dekschuiten. Het was een uitbundig feest. Nu heb ik daar niks op tegen, gelukkig moge een ieder in ons land openlijk voor zijne geaardheid uitkomen. Doch vind ik het een enigszins vernederend schouwspel. Het doet mij denken aan een kermisattractie. Komt dat zien, komt dat zien.

Doch waar ik werkelijk een ontiegelijke hekel aan heb, zijn bewindslieden die ook op zo’n trekschuit gaan zitten joelen. Zo doen voor D66 Boris Dittrich, Pia Dijkstra en Sophie in ’t Veld mee en heeft de VVD een eigen boot. Ook de lieden van GroenLinks en de PvdA, waaronder die verschrikkelijke Ronald Plasterk, hadden een eigen vaartuig. Ach, lezer, wat zijn het toch een stel walgelijk platvloerse geesten. Onze bewindslieden op een dekschuit. Ik vind het onbeschaafd gedrag. Met joelend dansende homo’s onder begeleiding van lelijke muziek. Het einde der beschaving is nabij. In den Bijbel zoude Lot zich omdraaien en veranderen in een zoutpilaar na het zien van zoveel verschrikkelijks.

Hoewel dit hele gebeuren als stuifzand langs mij heen waait – het idee om tussen dien menigte te vertoeven doet mij werkelijk huiveren van ontzetting – heeft mijn toch al gevoelige natuur weer een flinke domper gekregen. Want, spitse lezer van E.J. Bron, bij mij welt nu op den vraag waarom er toch zo weinig anders geaarde lieden komen opdraven bij een protestdemonstratie tegen dat Mohammedaanse duivelsgebroed die homo’s van flatgebouwen smijten. En waar blijft den Nederlandse burger die zo’n antipathie heeft tegen dat islamitisch gajes? Ik gun mijn medeburgers hun plat vertier. Maar toch zit mij dat niet helemaal lekker.

Screenshot_62

De terreurbeweging “Islamitische Staat” (ISIS)  gooit een geblinddoekte en gebonden homo van het dak.

Want, lezer, al die in feestroes verkerende nichten vergeten misschien dat er ruim één miljoen homo-hatende Mohammedanen vertoeven in ons bijkans geïslamiseerde vaderland. Het wordt den hoogste tijd dat schorem op een boot te zetten richting zandwoestijn. Ik wil dat hier toch even ten berde brengen, anders blijf ik er weer het hele weekend mee rond tobben.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, lafheid, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op UITBUNDIG FEESTGEWOEL

 1. Je hebt weer helemaal gelijk Driek. Mooi geschreven en het is niet allemaal goud wat er blinkt.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Weer geweldig verteld Driek en ik ben het er h-l-e–m-a-a-l mee eens.
  Vooral de linkse politiek, cq Rutte c.s. heeft geen enkel schaamtegevoel.

  Like

 3. Jo han zegt:

  Het enige wat daar ontbrak was een terroristische aanslag… Moge onze lieve linkse overheid ons daarvoor behoeden!
  De mensen die daar aanwezig waren, zijn dezelfde mensen die refugees welkom schreeuwen, echter hebben zij niet door dat zij als eerste geslachtofferd zullen worden op het moment dat de sharia een feit is.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Beste Driek, ik ben het grotendeels of geheel met u eens. Waar ik mij echter jaar in jaar uit aan erger, zijn met name degenen die op uitdagende wijze hun seksuele geaardheid benadrukken. Als zij vinden dat wij hen op een normale manier moeten behandelen (akkoord), laat dan ook een normaal gedrag zien. Ik loop met mijn echtgenoot ook niet op een uitdagende manier over straat. Dan vestig je toch júist de aandacht op je?
  Het zou niet nodig moeten zijn om dit soort vaartochten te houden. Als we accepteren dat in onze samenleving homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders leven, dan moeten wij hen net zo behandelen als dat we zelf behandeld willen worden.
  Daar zijn dan niet van die buitensporige ‘feesten’ voor nodig.

  Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   Zij kregen gelijke rechten, maar dat was niet genoeg, zij eisten ineens een uitzonderingspositie, net als feminazi’s en wij, normalen, kregen naar het hoofd geslingerd ‘dat er nog een lange weg te gaan was’. Ja, om de maatschappij compleet de vernieling in te helpen.

   Like

  • Anneke zegt:

   Cathja, ik ben het helemaal met jou eens…..ik denk er precies hetzelfde over…..

   Like

 5. Jo zegt:

  Ik hoorde dat ook burgemeester Eberhard van de Laan meevoer !!!

  Like

 6. Scheerzeep NU zegt:

  “Onze neef Roderick is ook homo, maar hij doet normaal.”

  Ik persoonlijk kijk niet naar die botenhomo’s. En ook niet naar het zogeheten Zomercarnaval. Ook niet naar Jan Smit en DWDD en Jeroen Pauw.
  Heb ik toch nog veel overeenkomsten met Marokkanen en Turken. Een moskee heb ik echter nooit bezocht.
  Dus zal ik wel gereformeerd zijn.

  Geliked door 2 people

 7. Aegolius cs zegt:

  Niets is beter dan het volk uitbundige feest te zien vieren dat tijdens en na de afloop (des)ondanks de beveliging zich weer zich vredig in hun huisjes terugkeren.

  Update

  Islamic Terrorists Deadly Terror Attacks Since 9/11: 28964

  http://www.thereligionofpeace.com/

  Waar zijn we ook weer gebleven, geachte Bert Bron? Lukt het echt niet een automatische update ter rechterzijde te plaatsen met http://www.thereligionofpeace.com/TROP.jpg ?

  https://ejbron.wordpress.com/2014/01/02/koran-handboek-voor-de-vernietiging-van-de-mensheid/

  Like

 8. Anna zegt:

  Ja het was……..Een malle vertoning en het symbool van de ultieme vrijheid in ons land. Het leek op een varende pluimdieren show georganiseerd door de plaatselijke Amsterdamse kippenfokvereniging… Wie heeft de mooiste veren….. Ik kan wat gemist hebben maar misschien waren er ook nog keurmeesters…… En dat bewindslieden zich in deze show tot een platbodem rondvaart laten verleiden vind ik ook plat walgelijk, maar te begrijpen want er liepen daar ontelbare mensen rond die nu vermaakt werden maar straks het rode potlood gaan hanteren…… En als je er niet bij bent dan mis je de boot, en wordt jou partij als discriminerend aan gemerkt….. Want het lijkt toch wel een beetje dwingend te worden…. Helaas moeten wij gewone burgers dit leuk vinden…………

  Het wijst inderdaad op het einde van de beschaving want er lopen ook al zoveel mensen tussen die hier z’on grote afkeer van hebben dat ze met het minste gemak een handgranaat of een kalasnikof hadden willen hanteren….. Maar O wat een zegen hier had de sterke arm van oom Agent ook al aan gedacht……. Extra bewaking en ziet het was een mooi feest…..

  Maar wat nu straks; want Driek zegt het al ” er vertoeven ook al een miljoen homo hatende lieden” in ons land….. Als dit aantal nog verder stijgt?…. En wat dan straks…..? Als de rollen omdraaien, het lijkt een kwestie van tijd…… Want ze komen nog dagelijks binnen……. Wat straks……… ???? en er boten door de grachten varen die de nu feestvierende meute van het dak afgooien. Varen er dan ook boten mee met bewindslieden???? Ook van dezelfde partijen???? Of Is het pluche zo lekker dat je jezelf als partij dan ook zo vernederd voor het stemvee van straks?????

  Bovendien vind ik het ook een beetje hypocriet van de hele feest vierende menigte, om ook niet een VEROORDELINGS BOOT mee te laten varen…… Tegen de vervolging en het ter dood brengen van homo’s en lesbiennes in Islamitische landen…… Want terwijl Amsterdam feestte werden er in Saudie Arbie homo’s vermoord, vervolg, veroordeeld…… Het was dus ook nog een egoïstisch feestje…… Leve de vrijheid!!! Mijn begrip van vrijheid ligt ergens anders…..

  Geliked door 1 persoon

  • Frans Brassens zegt:

   “Bovendien vind ik het ook een beetje hypocriet van de hele feest vierende menigte, om ook niet een VEROORDELINGS BOOT mee te laten varen…… Tegen de vervolging en het ter dood brengen van homo’s en lesbiennes in Islamitische landen……”

   Wat een UITSTEKEND idee, Anna!
   De vraag is nu: Wie organiseert er zo’n boot?

   _________________________________________________
   Dit wel afgezien van mijn afkeer van de rest van het gebeuren.
   Naast de opmerkingen van Driek, die ik volkomen onderschrijf, ik houd niet zo van exhibitionisme.
   (En o ja Driek: Het was niet Lot zelf, maar zijn vrouw die in een zoutpilaar veranderde. 😉 )

   Like

   • Driek zegt:

    Frans Brassens zegt: (En o ja Driek: Het was niet Lot zelf, maar zijn vrouw die in een zoutpilaar veranderde.😉 )

    “In den Bijbel zoude Lot zich omdraaien en veranderen in een zoutpilaar na het zien van zoveel verschrikkelijks”.

    Ach ja, meneer Brassens, maar het is een een fantasie, Ik laat de man van Lot ook in een zoutpilaar veranderen. Zo verschrikkelijk was het. lees het nog eens over, maar in het vervolg zal ik mij aan de originele tekst houden en er niet met de pet naar gooien. Genesis 19,26.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Fijn Driek. Maar een klein hiaat in je geheugen heeft toch niets met een pét te maken? Overigens: Wie is de man van Lot? Die ken ik niet.
    Of is dat ook een (wellicht door ‘Gaypride’ geïnspireerde) fantasie? 😉

    Like

 9. Asgard zegt:

  Ik heb op zich niets tegen homo’s en lesbienne’s maar het hoeft ook niet uitbundig overdreven gevierd te worden met een “Gaypride”,….ik ken homo’s die er totaal niets mee te maken willen hebben met die Gaypride en het ook verafschuwen wat hun mede homo’s,in het openbaar doen,…maar ach het is Amsterdam en daar moet het toch allemaal kunnen, ons Sodom en Gomorra in Nederland.Bovendien sporen die homo’s totaal niet die aan zo’n evenement deelnemen en zo opzichtig hun mede homo’s moeten betasten en kussen.

  Like

 10. Jan zegt:

  Het is en blijft een gore bende, bovendien zijn het een stel imbecielen en hypocrieten die menen dat hun debiel gedrag tot acceptatie leidt en de roden omdat zij met deze zwijnenstal de staat ondermijnen en menen dat zij de stemmen kunnen winnen van de flikkers, nichten en lesbo’s.
  Ik accepteer die troep niet en al helemaal niet de genderkolder, want iets anders is het niet.

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Jij hebt makkelijk praten , Jan .
   Niemand zou aan jou iets willen veranderen , bofkont , met zó’n uiterlijk !
   Als ik een beetje depri ben klik ik op je foto en dan knap ik meteen weer op .
   Maar kijk eens om je heen , is daar niet heel veel mis ?

   Maar die lui begrijpen , dat kan ik met de beste wil van de wereld ook niet .
   En die rooien ……………….. eigenlijk zijn ze geen haar beter dan de “ondernemers” op de wallen .
   Of in plat Hollands : socialisten : hoeren en souteneurs !

   Like

 11. Bernardus zegt:

  Beste Driek, wederom een puik stukje over ons o zo vrijgevochten en tolerant land. Men zou eens goed achter hun oren moeten krabben en i.p.v. dit nichtencircus te bejubelen eens serieus naar de problemen in ons land te kijken. Maar helaas regeert de waan van de dag en wordt voor echte problemen het hoofd in het zand gestopt.

  Like

 12. Jackie2015 zegt:

  Dat hele homo- en lesbo gedoe vind ik gewoon walgelijk en niet normaal. Dat wil echter niet zeggen dat islam het recht heeft om dit soort mensen van een hoog gebouw af te gooien; dat des duivels.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Typisch, een “ouderwetse” kijk op die parade van iemand op leeftijd.
  Niet dat ik er anders over denk, ben n.l. ook niet meer de jongste.
  Wat de jongsten betreft !.
  Is het niet zo dat “alles-moet-kunnen-en-mogen” in NL.vooral bij die generaties in zwang is ?

  Dat er “bovengestelden” meevoeren tussen die “mannen” uitgedost met een string [ of nog minder ], wist ik niet.
  Maar ja, als politicus(a) moet je blijkbaar wel mee sympatiseren.
  Dat het bijdraagt aan emancipatie geloof ik in-geen-velden-nog-wegen.
  Denk eerder het tegenovergestelde.
  Ik hoef het niet te zien.
  Wat er verder geschreven is dat men nooit protesteert/demonstreert tegen de vervolging van homo,s in die ellendige M.O- is toch eigenlijk verschrikkelijk.
  Daar zou een grote betoging voor moeten komen inplaats van dat “exhibitionisme”.

  Like

  • Driek zegt:

   delamontagne zegt: Typisch, een “ouderwetse” kijk op die parade van iemand op leeftijd.

   Zo, vindt U dat? Beste delamontagne?

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ik zal ,t dan wel NIET goed geformuleerd hebben, maar ik bedoel dat de “MEN” ,t als typisch ouderwets beschouwd.
    Ik ben ,t voor 100% met U eens, maar merendeel der mensen ziet die dingen anders, helaas………..

    Like

 14. KRAFTAVILQA zegt:

  Ik zag een klein stukje van die onzin-parade op TV en er kwam een Syrische homosexueel aan ’t woord die vertelde dat hij door zijn geaardheid in Syrië een crimineel is, dat is nu eens iets waar die hele stupide rooie en roze bende goed nota van zou moeten nemen maar ja de realiteit is niet policor en wordt derhalve genegeerd want anders sta je voor je ’t weet toe te geven dat die akelige (‘extreem’-)rechtsen (blijkbaar de enige soort rechtsen die er is), nazis, fascisten,racisten en andere islamofoben toch niet (geheel) ongelijk hebben en dan is ’t hek van de dam want wie weet op hoeveel en welke punten ze nog meer geen ongelijk hebben. 🙂

  Geliked door 2 people

 15. Drs.P. zegt:

  Gister nog ff met Poetin gebeld of hij niet voor een plaatselijk paddestoeltje in het Sodom en Gomorra van NL kon zorgen, maar hij vertelde dat het nu nog wat te vroeg was, die tijd komt nog in de nabije toekomst.

  Like

 16. Och, laat zxe toch, ze zijn net zo lekker bezig met de Mars door de (inmiddels roze) Instituties metzunnallahuh. Treffend dat je aan een reclameshow, die bedoeld is om door de gehele samenleving geaccepteerd te worden, mee doet op een dekschuit, een schuit om op te dekken.

  Like

 17. Harry zegt:

  Vind die lui behoorlijk opdringerig ook !

  Heb in mijn auto een wat oudere navigatie , die vaak pas na een half uur uitgevogeld heeft waar ie uithangt en dan moet ie nog uitvinden waar de baas heen wil , er wordt heel wat afgevloekt in mijn auto .
  Stop ik op een parkeerplaats langs de rijksweg om dat kreng te programmeren , staat er ineens iemand op mijn zijraampje te kloppen .
  In mijn onnozelheid open ik het raam en die vent deed me een nogal onzedelijk voorstel .
  Dat is buitengewoon vervelend en ik voelde mezelf zelfs een beetje bedreigd .
  Kon niets beters bedenken dan een uitbarsting van : donder op viezerik , of ik sla je kop achterstevoren op je romp !!!
  Hij deed een stapje terug en keek met een gezicht van : “nou zeg , wat is dat nou toch ” ?
  Ben meteen weggereden en bij een benzinestation gestopt .
  Een stuk “veiliger” .

  En dat soort lui zou ik dan respect voor op moeten brengen ?
  Nou , mooi niet !
  Geeneens tolerantie .
  Opdonderen !

  Wat je thuis doet moet je zelf maar weten , maar zelfs dát wil ik niet weten .

  Like

 18. BigLJohn zegt:

  Homo’s, lesbienes, transgenders zijn – anders – dan anders, maar ze zijn zowel door ons als door de Wet geaccepteerd. Prima zo ! Want ze worden nu eenmaal zo geboren, en daar kunnen ze niets aan doen. Daarentegen vind ik het persoonlijk een schandalige vertoning om het – anders – zijn zo te promoten in het openbaar door middels van die show-boten. Ooit hetero’s gezien die op boten staan te pronken met hun sekse ? Ik heb ze nog nooit op de TV gezien. Het lijkt er wel op dat je er tegenwoordig er niet meer bij hoort als je gewoon maar een hetero bent. Homo, lesbiene, en transgender is de norm van vandaag de dag. Kan het ook eens (heel) wat minder ? Want doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg ! En als laatste zou ik willen toevoegen; Laten we niet de homo’s, maar de Islamieten van het dak gooien, samen met die smerige Koran er achter aan !

  Geliked door 2 people

 19. Japio zegt:

  Vind het een ordinaire vleeskeuring maar ieder z’n meug. De homofilie wordt wel erg gepromoot de laatste jaren lijkt wel. Als je geaccepteerd wilt worden doe dan normaal maar ga niet met je glitterpakje op een boot staan dansen of je lieve leven er van afhangt. Afgelopen weekend in het Westland geweest daar hadden ze het varend corso dat was veel aangenamer om naar te kijken.

  Like

 20. C.A.Barstow zegt:

  Ik ben absoluut tegen homofilie en alle tegennatuurlijke smeerlapperij daaraan gelieerd.
  ZERO TOLERANCE!!!!!! weg met die vuilakken op straat, achter de voordeur ermee.
  Dat schijn je tegenwoordig niet meer te mogen denken laat staan uitspreken, alles in dit door links vergiftigde en verpeste Nederland moet kunnen en mogen, om het maar niet over die smerige rotzooi te hebben die de linkse media iedere dag over ons uitstort, je mag best weten, wij hebben de TV bij het grof vuil gezet omdat wij die rotzooi meer dan zat zijn.
  Wij durven ons blijkbaar niet meer of alleen maar schoorvoetend uit te spreken, en dat in een democratie? een door links verpest en vernietigd land zal je bedoelen.

  STEM PVV STEM GEERT WILDERS!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ C.A.Barstow op 7/8 om 19:25

   Er zijn nog maar zeer weinig redenen om een TV in huis te hebben. De tijden dat je als gezin met een gerust hart naar ‘de buis’ kon kijken, liggen inmiddels vér achter ons!
   Ik deel uw mening dat het aanbod op TV de naam ‘rotzooi’ meer dan verdient. Hoe platvloerser hoe ‘leuker’, lijkt in veel gezinnen de norm te zijn geworden.

   Voor ons hoeft TV ook niet meer zo nodig. Het scherm staat vaak een hele week op zwart, en we missen niets.

   Like

 21. alidas1 zegt:

  Driek
  ,Ik dacht dat ik er alleen zo over dacht.
  maar er zijn toch meer mensen die er zo over denken.
  Je kunt het ook overdrijven.
  Vind je het gek dat die import die hier los gelaten wordt aanrandingen plegen als ze dit zien
  Ze denken dan dat ,dat ook wel kan.

  Like

  • Klopt, als ik hier als marsmannetje aan zou spoelen en deze vetkezerij zag zou ik denken dat de hele aarde bevolkt wordt door perverse vetzakken en meteen het hele zooitje met mijn vrienden in koor gaan toespreken tot ze om genade smeken of in slaap vallen. (want dat doen marsmannetjes als ze een stout gevoel hebben).

   Like

 22. Ik zeg ’t nog maar een keer: je wordt zwaar gediscrimineerd als je niet nakend met een veer of de hand van je vriendje in je reedt elkaars lul vasthoudt op een dekschuit terwijl er hele klodders vermeende meiden om je heen elkaar met de vagijn staan af te lebberen en er omgebouwde circus- en kermisacteurs (m/v/gemodificeerd) omheen dansen. Ik zeg u: er komt een dag dat we allemaal tot homo worden bekeerd of anders op kop van de flat af.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Breinbrouwsels.
   Ik wil aan deze uiterst trefzeker geschreven omschrijving van een in wezen ziekelijk decadent exhibitionistisch spektakel toevoegen dat dit gebeuren het resultaat is van een reeds decennia lang voortschrijdende verloedering van onze normen en waarden.

   Een onmiskenbaar en onweerlegbaar voorteken voor de naderende ondergang van onze samenleving.

   Geliked door 1 persoon

   • In een episode van Star Wars komen de helden ergens op een planeet in de kroeg waar allerlei levensvormen uit het hele heelal aan elkaar zitten. Vrouwachtigen met 12 benen laten zich voor een blauw drankje in het oog druppelen door een lul met 4 negerachtigen d’r aan. Dit soort situaties zullen we hier op korte termijn ook tegenkomen. Ik heb zelfs het sterke vermoeden dat die asielzoekerij door de HLBGNQO-beweging onder het opjuinende oog van de Chefs van de Rooje Rotzakken is uitgevonden met het oogmerk heel het westen met homologen te overspoelen en daarna pas de islam in te voeren die dan z’n roeping kan volgen en iedereen dan van ’t dak af komt zoals Peter Koelewijn met vooruitziende blik ooit verzocht. https://youtu.be/OBW79HZ1dLc

    Geliked door 1 persoon

   • Ik zie zelfs een verband met het voortrekken van homo-dobberaars zodat iedereen nu als homo asiel zoekt en straks z’n roze T-shirt inruilt voor een baard om weer als hetero iedereen de moeder te neuken en als dakdekker op te gaan treden, volgens de oorsprnkelijke opdracht. Want dan zijn ze echt met genoeg man. Ja, het is ingewikkeld.

    Like

 23. joopklepzeiker zegt:

  Bij dit stuk kan ik mij dus geheel aansluiten .

  Like

 24. Driek zegt:

  Frans Brassens zegt:
  8 augustus 2016 om 16:12

  Fijn Driek. Maar een klein hiaat in je geheugen heeft toch niets met een pét te maken? Overigens: Wie is de man van Lot? Die ken ik niet.
  Of is dat ook een (wellicht door ‘Gaypride’ geïnspireerde) fantasie? 😉

  Foutje, meneer Brassens.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Het is je uitbundig vergeven Driek.
   Schrijf lekker door aan je stukken. Ik smul er soms van.
   Kon het alleen niet laten om eventjes lastig te zijn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s