Afscheid van de “welkomstcultuur”: Anti-immigratie demonstratie in Helsinki

Screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

Helsinki – Ook in Finland bevindt de “welkomstcultuur” tegenover “vluchtelingen” zich op de terugtocht. In de hoofdstad Helsinki vond onder veel aandacht een protestactie tegen de opname van nog meer “vluchtelingen” en het lidmaatschap van de EU plaats.

Duits - Zuerst

De organisatoren, waarbij het gaat om activisten van de beweging “Suomi Ensin!” (Finland boven alles!”), riepen er o.a. toe op een plaatselijk winkelcentrum te boycotten, omdat dit “de islamisering van het land bevordert”. Het winkelcentrum bevindt zich in een stadsdeel van Helsinki met veel buitenlanders. Bovendien droegen de demonstranten spandoeken mee met leuzen zoals “Grenzen dicht!”, “Eruit met de criminelen!”, “Schande over onze regering en de media!” en riepen “Finland boven alles!”

Ook in Finland worden de risico´s en bijverschijnselen van de immigratie inmiddels steeds duidelijker zichtbaar. Afgelopen vrijdag nog had een Irakese “vluchteling” in een opnamecentrum mensen met een mes aangevallen, waarbij twee personen gewond raakten. In 2015 waren er ongeveer 32.000 “vluchtelingen” naar Finland gekomen. In 2014 bedroeg het aantal “asielzoekers” slechts 4000 mensen.

Bron:
http://zuerst.de/2016

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, EU-critici, Eurabië, EUSSR, Finland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, mainstream-media, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Afscheid van de “welkomstcultuur”: Anti-immigratie demonstratie in Helsinki

 1. Angie1968 zegt:

  Het zou ook potverdomme een keer tijd worden dat er massaal protest kwam tegen die asielzeikerds, dat tuig dat je samenleving ontwricht en alleen voor het geld en de sex komt. Ik heb die geestelijk gestoorde huppelkutjes met welkomsspandoek nooit begrepen. Die olie-domheid was werkelijk stuitend. En nog weigert dat regressief linkse volk in te zien wat een waanzin open grenzen met asieltsunami tot gevolg, heeft teweeggebracht. Volledig de weg kwijt.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Angie1968 de geestelijk gestoorde huppelkutjes en andere naivelingen zijn niet enkel bij links te vinden. BIJNA AL ONZE POLITIEKE BESTEL VERRAAD ONS T.B.V. deze zwerm vluchtelingen. Onze politieke echelon heeft twee slagzinnen : SAMEN VOOR ONS EIGEN. Tweede slagzin is: Wat schuift dat? Waarschijnlijk schuiven de exoten heel veel voor sommige mensen.

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Niet zo vreemd toch, bijna alle partijen in Nederland hebben een linkse inslag !!
    Dus ook de VVD, CDA, SGP, CU Kijk maar naar het stemgedrag in de tweede kamer.

    Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Goed nieuws, zo hier en daar schijnen er toch ogen open te gaan, alleen het tempo moet fors omhoog en er moeten spijkers met koppen geslagen worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. ieznogoedh zegt:

  Finland boven alles?
  Ai, dat doet denken aan het VROEGERE Deutschland Deutschland über alles.
  Dat hebben ze daar uit het volkslied geschrapt omdat de Nazi’s die woorden bezoedeld hadden.
  Enfin, als er één volk ohne Eier (zonder ballen) is, dat is dat het Duitse volk wel.
  Duitsers mekkeren graag, maar nooit tegen degene waarover het mekkeren gaat, maar dan wel buiten de deur tegen anderen.
  Ook nu weer, terwijl Duitsland volgestort wordt met mislimmigranten, werken alle Behörde (ambtenaren) braaf, wat zeg ik, heel braaf mee. Niet een heeft het lef om te zeggen dat het zo niet goed gaat en dat hij er daarom niet aan meewerkt.
  Politie zegt desgevraagd wel wat er mis is, maar de politietop doet braaf mee, net als de rechterlijke macht. Over politici hoef ik niets te zeggen, die verkopen hun moeder nog als dat iets oplevert of, ze zijn via een honeypot chanteerbaar geworden.
  Binnenkort rijden de treinen misschien weer, maar dan vol met Duitsers.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  De Finnen waren altijd al een volk met wie is niet te sollen. Ze gaven hun regering de kans om het eigen volk te bedreigen en te riskeren t.b.v. de corrupte valse bende in Straatsburg en Brussel. Maar de gunst is gelukkig van korte duur. Ze hebben snel ingezien wat voor smerige soep in de kuip wordt gediend Dat de regering durft een zwerm monsters naar binnen te halen, die een heel volk in gevaar brengen. Ik hoop dat ze hun regering ONDER ZWARE DRUK zouden zetten. Dat ze tegenover de exotische viezeriken van Allah die zich migranten, vluchtelingen en asielzoekers noemen, uiterst vijandig zouden zijn. Ook hun andere maatregelen zijn prima. WIJ NEDERLANDERS HEBBEN VEEL TE LEREN VAN DE FINNEN.

  Like

 5. Dank u Onze Lieve Heer dar er weer een paar wijzer gaan worden. Kom andere landen, sluit jullie bij deze aan in de rij.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Ik durf hier te stellen dat ik een hekel heb aan de emigratie, ze horen hier niet, ze hebben geen enkel affiniteit met ons, ikzelf heb er af en toe last van vanwege mijn museum, dat keuren zij niet goed en dat laten ze blijken, ik heb er geen nieuws van gemaakt, maar mijn website geblokkeerd voor ongewenste bezoewlers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s